benım bebe yagım bıtmek uzere bundan alayım o zaman bıter bıtmez.
ben her duştan sonra bebe yagı suruyorum. 3. ayımda basladım kullanmaya. 4 ayda esım yurtdısından weledanın yagını getırdı onu kullandım bıtınce gıdıp aktardan badem, jojoba, kakao , saf zeytınyagını karıştırdım bır sısede sabah akşam onu kullandım. sımdı mustelanın catlak kremını aldım onu suruyorum . gunde 1- 2 kere mustela . gun aşırı karışım yağ ve her duştan sonra bebeyagına devam edıyorum. annem harıta gıbı. teyzem falan da öle. kesın catlıcam bılıyorum ama sırf denemedım demeyım dıye elımden gelenı yapıyorum. bu arada selulıtler fenaaa bendede ...kullandıgım butun urunlerı tavsıye ederım kızlar karışım yağ bıras kötu kokuyo ama katlanıyor ınsan :)
canım bu listeye hiç gerek yok son adet tarihinin gününe geldiğinde ay atlıyosunbiz doktorumla böyle hesaplıyoruz mesela benim son adetim 24 ağustos bu ayın 24 ünde 7. ayı bitirmiş olcam en kesini bu
ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyımkızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da
avent ve medela çok tavsiye ediliyooo ben kesinlikle medela alacağım doğuma yakın yada dogum sonrası yanında çalma biberon hediyeli ayrıca incele istersen tatlım
Medela Swing Süt Pompası, MEDELA, Medela Swing Süt Pompası
Philips Avent %0 BPA Göğüs Pompası Elektrikli PP - e-bebek.com
Ben iyice ağırlaştım. Paytak paytak yürüyorum neredeyse. İştahım da arttı. Eski yediğimle doymuyorum artık. Deha sık acıkıyorum. Eskiden ara öğünleri 1 kuru incir, 2-3 kayısı ya da cevizle yaparken şimdi canım daha fazla şey yemek istiyor
Bu son iki ay da geçsin gitsin istiyorum. Paşam beni öyle bir tekmeliyor, içerde bacağını öyle bir sürttürerek geriyor ki otur dışardan izle. Yoruyor onun bu hareketleri beni. Halsiz düştüm bugün. Daha ben gözümü açmadan başladı. Dan dan vuruyor, annesine acımıyor bile.Sonra ayağını tam kabimin ordaki kaburga kemiğine dayıyor. Çok acıyor o zaman. Bu çocuk erkenden çıkacak içerden galiba
Ne güzel eviniz var cnm, ne ev ne araba var ama bi sürü de borç var bizde aileler de destek olamıyor ama kayınvalidem her fırsatta oğlumu evlendiridim deyip duruyor altınlarıma kadar kendim aldım ve satmak zorynda kaldım, bebeğe de bi şey yapan olmıyacak bi annem yazık örgü falan yapabiliyorüstelik ikimizde çalışıyoruz aslında maaşım da iyi, bi de kayınvalidemin borcuna da yardım ediyoruz amaan bu konuda çok dertliyim,çok mutsuzum bi araba bari alabileydik doğuma kadar gene de çok şükür tabi eninde sonunda ödeyip düzelecek iş vermiş allah
ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyımkızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da
zeyyyno; Ben hiç inanmazdım böyle şeylere ama hamile kaldığımı bilmediğim dönemde ben de rüyamda gördüm hamile olduğumu..
Sonrasında öğrendiğimde çok şaşırmıştım :)
sahra_89201; Eşimin tarafı da hiç lafını etmez, görümceler falan arada doğsun öyle alırız bebeğin tipini görmemiz lazım bir şey almak için diyorlar..
Ben de dedim ki bebek bezi, biberon vs gibi bir ihtiyaç için tipine bakmanıza gerek yok onlar seri olarak üretiliyor tipe göre değil!
Zaten kıyafete hiç ihtiyaç yok annem büyük kısmını aldı, ben de ekledim birşeyler.. Önemli olan birşey alınması da değil, ilgi yakınlık aslında..
Eşimin ailesi dibimde otururlar bir gün bile arayıp sormazlar bir şeye ihtiyacın var mı? İyi misin? Yoksa zaten insan ayağını yorganına göre uzatıp kendinle alacaklarını alıyorlar.. Ben arada arayıp çağırırım çaya, yemeğe o da eşimin hatırı yüzünden, gelip gitmezlerse uzun süre üzülüyor..
lala17; O kramplar bende de başladı canım yataktan fırladım geçen gün.. Ben de eskiden spor yaparken de olurdu, ayak ve bacakta ki kramplar için iki elinde o bölgeyi ters yöne doğru gerip bırakırsan üst üste geçiyor hemen..
Ve 99 güne düşmüşsün tebrik ederim..:)
elis23; Ben de 30. haftadan sonra 7. ayın bitip 8. ayın başladığını biliyorum, doldurmamış oluyorsun ama içinde oluyorsun falan filan :)) Ay hesabı çok doğru olmuyor aslında doktorum öyle demişti..
HulyaErdem; Aldıklarınızı güle güle kullanın, beşiğiniz de çok güzel..
dirimci; Maşallah kızınaaldıklarınızı da sağlıkla iyi günlerde kullanın
Günaydin kizlar...
Özellikle tecrübeleri anneler bi fikir verin lütfen bebekarabasi konusun da herkesin cok memnun oldugu Cybex marka bebek arabalarini arastirdim birsüre ama kafam cok karisti bu arabayi tek basina aldigin zaman bebegin bizi görücek sekil de dönük olmasi ve tamamen yatmasi mümkün degil, sadece yariya kadar yatirabiliyoruz. Bunun icin extradan anakucagi almak gerek benim sormak istedigim bu arabalar 3-4 yasina gelene kadar cok pratik ama ilk 6 ay icin de sadece ana kucagi ile tasimak mantiklimi bebegi...
Cybex onyx + Anakucagi
Eki Görüntüle 664074 Eki Görüntüle 664075
2. Secenek olarak Cybex Callisto var Fakat hepsini toplam aldigim zaman cok pahaliya geliyor asagidaki resimde ilk hali olan extrayi da almak istersem 700-800 euro civari bir sey cikiyor... sizce bu ilk bastaki bebegi tamamen yatirmak icin olana kesinlikle ihtiyac varmi yoksa sadece anakucagi da ayni islemi görürmü??
Eki Görüntüle 664073
kızlar ikinci hamileliktede gögüs ucu catlayanlar varmı? ben ilkimde cok kötü oldum oglumu emziremiyordum baslık kullanmama ragmen yinede her emzirmemde cok kotu kanadı catladı.. böyle bir agrı olamaz yasimdi korkuyorum yine aynı seyler olacak diye biri beni aydınlatsın en azından olursa ne yapmalıyım ilkimde baya kremler kullandım ama fayda etmedi
kızlar ben bella b diyee bir çatlak kremi kullanıyorum 3.aydan beri henüz çatlamadım ama uamrım çatlamam , kakao yağı ama çok faydalıyımış diyolar ilaveten ondan alıcam bende
çok güzel bihesaplama yöntemi valaaaa bende artık böyle hesaplıyım bu durumda ben 1 eylülden sayarsak 6,5 aylık hamile oluyorummmm
kızlar buda benim oğluşum[/QUO
baya sivriymis karnın erkek oldugu bellifazlada kilon yok gibi maasallah cnm
kızlar buda benim oğluşum
kızlar ikinci hamileliktede gögüs ucu catlayanlar varmı? ben ilkimde cok kötü oldum oglumu emziremiyordum baslık kullanmama ragmen yinede her emzirmemde cok kotu kanadı catladı.. böyle bir agrı olamaz yasimdi korkuyorum yine aynı seyler olacak diye biri beni aydınlatsın en azından olursa ne yapmalıyım ilkimde baya kremler kullandım ama fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?