2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
cnm zaten ben korkudan tamamen veriyordum ucları yara olur diye ama sansıma yine oldu ve berbat bir agrı ogluma bakmak istemiyordum o derece

ayy cok tatlii yaaa tamm erkek bebek göbisi var, sadece göbis öne dogru sivrilmis cok seker duruyor, baskada bir fazlalik yok .
ay anacim siz hepinizmi fitsiniz ben reism mesim eklemiyecem :18:

bende tombiş bi anneyim hatta en tombiş benimdir heralde ama takmamaya çalışıyorum.. hatta bende bi resim atmayı düşünüyorum =))) görseniz kıskanırsınız kesin.. çünkü karnım az sonra doğurcakmışım gibi duruyor =)))))))))))))

ayy cnm saol aklımda olsun insallah gerek kalmaz.. bide benım gögus ucu yok gibi birsey yani emzirmektede zorlanıyorum

yok cnm benim kadar degilmisindir sende öyle diyenleri gördüm incecikler bende takmiyorum zaten hamileyken sadece 2 kilo aldim ama daha önceden oldugu icin sorun oluyor birde böyle incecikleri göruinceazcik kiskaniyorum mu ne:26:
eklede görelim senide bakalim ne kadar olmus göbisin

bide acayip zayıf çıktım haaa =))) ben tamı tamına 99 kiloyum =)) 91 le başlamıştım 8 kilo aldım .. ısrarla 99 ta bekliyorum 100 olursam depresyon kapıda =)) ama 99 um mutluyum

cnm zaten ben korkudan tamamen veriyordum ucları yara olur diye ama sansıma yine oldu ve berbat bir agrı ogluma bakmak istemiyordum o derece

Benimde korkum o yaralar. Bir araştırma yaptım. doğuma 2 ay kala göğüs uçlarına hergün kantoron yağı sürülürse yara olamazmış.Birde yara olursada kantaron yağı iyi gelirmiş.Ben kullanacam bu yağı.Denemekte yarar var.

Canım doğumdan üç ay önce göğüs ucu kremi sürmeye başka bence ben sipariş verdim gelecek mustelanın ki çok iyiymiş emzirirkende kullanacağın için her seferinde göğüslerini yıkamana gerek bile yokmuş mümessil bîr arkadaşım var o tavsiye etti bende haftaya falan başlıcam.

bide acayip zayıf çıktım haaa =))) ben tamı tamına 99 kiloyum =)) 91 le başlamıştım 8 kilo aldım .. ısrarla 99 ta bekliyorum 100 olursam depresyon kapıda =)) ama 99 um mutluyum

ay cnmm masallah demeyi unutmusum MASALLAHHHHHH oglusun icin, MASALLAHHHHH göbisin ve snein icinn

kızlar forumda gezinirken konu icinde bir resim gördümki allah onu öyle yapanlaın belasını versin insan degiller bunlar hayvanda olamazlar hayvanlardada annelik babalık var yavrularına zarar vermiyorlar allah kahretsin ya gördügümden beri aglıyorum olamaz böyle birsey

saol cnm yapmaya calısıcam herkese tskr ederim cvplar icin

kizlar hayir olsun deyin ben bugun rüyamda bebisimi gördüm, erken dogum yapmisim, masallahh cok iri bir bebekti.
hemen laptopu aliyorum elime kk kizlara haber verim diye herkesden önce ben dogurdum haberim verim diyolrum sonrada ya erken dogurunca bebegime birsey olursa neyin haberini veriyorsun diyede kiziyorum kendime bir yandan..

YORUMLAMAYIN LUTFEN RUYAMI SADECE ANLATMAK ISTEDIM SIZE

ne gördünki canım yaa.. ağlama dur sakin ol .. sen hamilesin bebeğin senin her halinden etkileniyo unutma .. hele bu aylar çok riskli bak.. erken doğum riski var ve üzülmek çok tetikler .. sen bebeğini düşün..

Yavrum kıçın açıkta kalmış seninn şaka bi yana bende paranoyak oldum bugunlerde ya erken dogum yaparsam diye.. sanırım yaklaştıkça çok fazla düşünmeye başladık, ondan etkileniyor olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…