cnm zaten ben korkudan tamamen veriyordum ucları yara olur diye ama sansıma yine oldu ve berbat bir agrı ogluma bakmak istemiyordum o derece
Abimin eşinin göğüs uçları ilk yeğenimde çok yara oldu..Oda çok acı çekti.Ama 2. yeğenimde hiç sorun olmadı.Ben şuna bağlıyorum ağrı olmamasını 2. çocuğunda emzirmeyi biliyordu.Ebeler göğüsün siyah kısmını sokun bebeğin ağzına diyor.Korkmayın boğulmaz.Ama acemi olunca bebeğe bişey olacak kaygısıyla sırf ucu veriliyor ve yara oluyor..Bende teori var bakalım pratikte ne olacak
kızlar buda benim oğluşum[/QUO
baya sivriymis karnın erkek oldugu bellifazlada kilon yok gibi maasallah cnm
ayy cok tatlii yaaa tamm erkek bebek göbisi var, sadece göbis öne dogru sivrilmis cok seker duruyor, baskada bir fazlalik yok .
ay anacim siz hepinizmi fitsinizben reism mesim eklemiyecem :18:
evet benim karnım baya sivrildi öne dogru toplamda 11 kilo aldım ama bu 11 kilo beni rahatsız etmiyor şu anda. yani kendimi çok kilo almış gibi hissetmiyorumbasenden genişledim ama dogumdan sonra veririz
ayy cok tatlii yaaa tamm erkek bebek göbisi var, sadece göbis öne dogru sivrilmis cok seker duruyor, baskada bir fazlalik yok .
ay anacim siz hepinizmi fitsinizben reism mesim eklemiyecem :18:
daha dün akşam bunu konuşuyoduk.. bi tanıdığımın 16 aylık bebeği var oda çok çekmiş ilk aylarda .. tahin yağını önerdi.. hani tahinin üzerine bi yağ birikir ya işte o .. birebirmiş göğüste oluşan yaralara... aklımda olsun dedim ..inşallah gerek kalmaz ama olursada bi deneriz .. üstüne basa basa çok yararlı dedi.. hemde kimyasaL olmadığı için silmeden emzirebiliyomuşsun ..
bende tombiş bi anneyim hatta en tombiş benimdir heralde ama takmamaya çalışıyorum.. hatta bende bi resim atmayı düşünüyorum =))) görseniz kıskanırsınız kesin.. çünkü karnım az sonra doğurcakmışım gibi duruyor =)))))))))))))
yok cnm benim kadar degilmisindir sende öyle diyenleri gördüm inceciklerbende takmiyorum zaten hamileyken sadece 2 kilo aldim ama daha önceden oldugu icin sorun oluyor birde böyle incecikleri göruince azcik kiskaniyorum mu ne:26:
eklede görelim senide bakalim ne kadar olmus göbisin
cnm zaten ben korkudan tamamen veriyordum ucları yara olur diye ama sansıma yine oldu ve berbat bir agrı ogluma bakmak istemiyordum o derece
bi maşallah Oğluşuma.. bi maşallah göbüşüme..
üşenmedim kalktım resmi çektim attım .. ben yaptım olacak =)))))))))))))
Benimde korkum o yaralar. Bir araştırma yaptım. doğuma 2 ay kala göğüs uçlarına hergün kantoron yağı sürülürse yara olamazmış.Birde yara olursada kantaron yağı iyi gelirmiş.Ben kullanacam bu yağı.Denemekte yarar var.[/Q
nerde bulabilirim acaba eczanelerde varmıdır
Eki Görüntüle 664302 Eki Görüntüle 664302 Eki Görüntüle 664302
kızlar ikinci hamileliktede gögüs ucu catlayanlar varmı? ben ilkimde cok kötü oldum oglumu emziremiyordum baslık kullanmama ragmen yinede her emzirmemde cok kotu kanadı catladı.. böyle bir agrı olamaz yasimdi korkuyorum yine aynı seyler olacak diye biri beni aydınlatsın en azından olursa ne yapmalıyım ilkimde baya kremler kullandım ama fayda etmedi
bide acayip zayıf çıktım haaa =))) ben tamı tamına 99 kiloyum =)) 91 le başlamıştım 8 kilo aldım .. ısrarla 99 ta bekliyorum 100 olursam depresyon kapıda =)) ama 99 um mutluyum
kızlar buda benim oğluşum
saol cnm yapmaya calısıcam herkese tskr ederim cvplar icinCanım doğumdan üç ay önce göğüs ucu kremi sürmeye başka bence ben sipariş verdim gelecek mustelanın ki çok iyiymiş emzirirkende kullanacağın için her seferinde göğüslerini yıkamana gerek bile yokmuş mümessil bîr arkadaşım var o tavsiye etti bende haftaya falan başlıcam.
Eki Görüntüle 664302 Eki Görüntüle 664302 Eki Görüntüle 664302
kızlar forumda gezinirken konu icinde bir resim gördümki allah onu öyle yapanlaın belasını versin insan degiller bunlar hayvanda olamazlar hayvanlardada annelik babalık var yavrularına zarar vermiyorlar allah kahretsin ya gördügümden beri aglıyorum olamaz böyle birsey
kizlar hayir olsun deyin ben bugun rüyamda bebisimi gördüm, erken dogum yapmisim, masallahh cok iri bir bebekti.
hemen laptopu aliyorum elime kk kizlara haber verim diye herkesden önce ben dogurdum haberim verim diyolrum sonrada ya erken dogurunca bebegime birsey olursa neyin haberini veriyorsun diyede kiziyorum kendime bir yandan..
YORUMLAMAYIN LUTFEN RUYAMI SADECE ANLATMAK ISTEDIM SIZE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?