2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım şimdilik kordonu sorun gibi düşünme bak burada kordon dolanmış başka akadaşta vardı düzeldi bir süre sonra.. Yaramaz bebişlerde olabiliyor böyle şeyler.. Ben de başından beri normal düşünüyordum ama şimdi belki de sezeryan olacak, bebeğimin böbreğinde sorun var şartlanmamak lazım böyle durumlarda önemli olan sağlıkla atlatmak.. Umarım sen de kucağına aldığında derin bir ohh çekersin

Canım benim ilk hamileliğim ben de kantaron yağını biliyorum, göğüsteki yaraya hatta yeni oluşmuş çatlak tedavisinde bile kullanılabiliyor.. Ben artık bu ay itibariyle nemlendiricileri bıraktım kantoron yağı kullanıyorum vücuduma..
kızlar buda benim oğluşum

Kızların dediği gibi tam erkek bebek karnı maşallah size

İkinize de maşallah Ay ben de böyleyim az sonra doğuma gidecek gibi duruyorum neyimeyse artık :) bir de ufak tefeğim ona rağmen :)) Taşıyamıyorum karnımı valla

Ben kullanıyorum kantaronun zaten yara iyileştirme ve cildi yenileme özelliği var acayip nemlendiriyor.. Ben geçen sene Balıkesire tatile gittiğimde köy pazarından almıştım, hamileliğime kullanmak kısmet oldu.. Emzirirken bile kullanılabiliyor..
Yara oluşmasını engelliyor, oluşanları da tedavi ediyor, hatta bebeğin vücuduna karın kısmına bu yağla masaj yapın gazı falan olmaz diyolar..
Açık yaraya bir iki gün kullanınca hemen kabuk bağlatıp yarayı kapatıyor ve iz kalmadan iyileştiriyor, ben denedim kendimde ve eşimde işe yaradığı için şimdi de hamileliğimde kullanıyorum, arada pamuğa azıcık döküp yüzümü temizliyorum çok iyi geliyor..

cnm cok kotu oldum sende görsen elinden birsey gelmez aglamaktan baska birsey demiyorum girin bakın BASLIK YOK,VAR AMA YOK! bu konu icinde

ay evet bide o var dimi.. ilk önce hangimiz doğurcaz acaba .. benim 22 haziran görünüyor ama oğlum hızlı gelişiyo ve şuanda 6 hazirana kadar geriledi.. kimin doğurcağı muamma yani ..

Yavrum kıçın açıkta kalmış seninn şaka bi yana bende paranoyak oldum bugunlerde ya erken dogum yaparsam diye.. sanırım yaklaştıkça çok fazla düşünmeye başladık, ondan etkileniyor olabiliriz

hehehe baktim aciktada degildi ama haklisin bu aralarda kasilmalarim cogaldikca korkmaya basladim erken dogacak diye ister istemez etkileniyor insan . tabi bu bir bende degil hepimiz yasiyoruz zaman zaman. insallah günlerinde saglikli dogarlar.

Yavrum kıçın açıkta kalmış seninn şaka bi yana bende paranoyak oldum bugunlerde ya erken dogum yaparsam diye.. sanırım yaklaştıkça çok fazla düşünmeye başladık, ondan etkileniyor olabiliriz

:))))) Çok hoşsun

TALIAA; ​tatlım o korku ben de var erken doğururum diye ödüm kopuyor.. Ben de rüyamda doğum yaptım benim de ayaklarım açıkta kalmıştı :) Ama bu aylarda doğumla ilgili bebekle ilgili kaygıların artması normalmiş.. Doğurana kadar çekeceğiz canım..

Taliaacim iyiki varsin fikirlerin bana cok mantikli geliyor hep saolasin arkadasim..

Simdi bu markayi bana hep burda forum da önceki konular da hemde birtane arkadas önerdi benim de en hosuma giden özelligi cok hafif ve cocuk 3-4 yasina gelene kadar kullaniliyor olmasi olmustu... hafif olmasina cok önem veriyorum cünkü evim ikinci katta ve asansör yokeh haliyle esim de cogu zaman günlerce evde olmuyor, hem agir bebek arabasi hemde bebek cok zorlanacagim düsüncesindeyim... sürekli bakiyorum istedigim gibi olanlar var fiyatlari da uygun ama 15-16 kilo sadece araba... bakiyorum bakiyorum karar veremiyorum birtürlü ama bu sekil de hepsini ayri ayri almaktansa hepsi bir arada olan bir kinderwagen daha mantikli..
eger varsa bana önerebilecegin modeller bizahmet söyle ben netten arastirayim detayli, cünkü okadar cok secenek varki kendi kendime stress yapiyorum bi alsam da ciksa aradan :26::26:

Haklısın cnm şükredecek çok şeyimiz var cidden bebeğimizin sağlığından başka bi şey düşünmemek lazım aslında yoksa onu ne ev ne araba yerine getirebilir, arada gücüme gidiyor ben ailemden 15 saat uzaktayım bi de belki de ondan da sıkıntı yapıyorum bebeğime heves edilmiyomuş gibi geliyor bana, bi de eşim gece nöbet tutuyor gün aşırı, çok yalnızlık çekiyorum Kayınvalidem de psikolojisi bozuk ve cahil bi insan bi de eşini kaybetmiş genç yaşta ona da bi şey dememek lazım aslında sadece herşeyi kendi yapıyomuş gibi konuşması delli ediyor ben burada 40 50 milyar borç öderken

ay evet bide o var dimi.. ilk önce hangimiz doğurcaz acaba .. benim 22 haziran görünüyor ama oğlum hızlı gelişiyo ve şuanda 6 hazirana kadar geriledi.. kimin doğurcağı muamma yani ..

evet oyle canim ama sezeryan olcaklarin günleri belli oldu bir cogunun. normal doguracaklar icinde bir supriz yapip erken doguran olmazsa sezeryancilar erkenci mayis ortasi doguracaklar

Bir ara karnımda kırmızı çatlaklar oluşmaya başladı..Sabah akşam kantaron yağı sürdüm.Çatlaklar geçti..Çatlaklar için araştırmıştım..Çok yararlı bir yağ olduğunu orda öğrenmiştim.

aslinda ben cok fazla kafaya takmiyorum , ama öyle degilmis sanirim bilinc altimda erken dogum korkusu yasiyorum galiba
kasilmalar cok rahatsiz edince bunu dusunmye basladim sanirim, ay ben diger ikisinde hic böyle degildim bunda cok farkli oldum her konudadedigin gibi artik dogurana kadar cekecegiz cnm sende korkmamaya calis fazla düsünme hem artik dogsada yasama olaasiligi cok yuksek

Canımcım vakti zamanında bebek arabamızı henüz almamışken ben de arabalarla ilgili detaylı bir liste hazırlamıştım özellikleri Tr fiyatları kullanıcı yorumları falan yazıyordu.. Bana özelden email adresini gönderirsen sana gönderebilirim belki işine yarar bir göz atarsın..

slm kızlarrrr:) doğum izni kamuda kadrolu olarak çalışan biri için 16 haftalık süreç 32.hafta raporunu aldığı gün mü başlıyor..bide burda bazıları sgk ya falan gitmemz gerktiğini yazmış..ben emekli sandığında böyle bişey yapıldığını duymadım biz sadece kurumun muhasebecisine veriyormusuz..arastıran var mı acaba bu durumu

saol cn sizde iyiki varsiniz bende sizlerden cok sey ogreniyorum valla. fikirlerimi begenmenede cok memenun oldum yardimci olabilmek beni mutlu ediyor. canim biz burda bebek arabasini keller (bodrumkat) koyuyoruz O yuzden yikari cikarmak gibi bir sorun yok öyle olsa bende zorluk cekerdim en ust kattayim bende seninde oyle bir secenegin varsa bence onu tercih et yukari cikarmak cok yorucu oluyor.
canim senin icin bakarim bende arastirim bir netten. ama suan cikmam gerek kizim laptopu istiyor rahat vermedi bi
bebisiminde kiyafetlerini yikiyorum ütuleyip kaldiracam birazdanda aksama görusuruz artik hoscakalinn

Bende de aynı sorun var, hamileliğimin 16. haftasından sonra ara ara kanamalarım olmaya başladı, yaklaşık 3 aydır raporluyum, erken doğum riski var ve ben çok korkuyorum. Erken doğum yaşayanlar var mı? Ne gibi belirtileri oldu acaba? benim ilk hamileliğim. Onun için çok endişeleniyorum.

canim ben email adresimi sana mesaj olarak gönderdim cok tesekkür ederim cünkü suan tek derdim bebek arabasi..

Malesef canim biz de keller da yk sorun bu iste her defasin da üstkata cikarmak zorundayim bebek arabasini bu ilk 1 sene icin gecerli ondan sonra yeni eve tasiniyoruz allahin izniyle..
cok öptüm seni de kizini da görüsürüz canim kolay gelsin

ayy göbişler bebişler çok tatlı kızlar
maşallah hem size, hem bebişlere
azcık kestiriyim dedim ne çok konuşmuşsunuz ya o arada
kantaron yağını duymuştum ben de alacağım yakın zamanda.

acemiperi
canım yanlız deilsin, bu ara ben de öyle hisediyorum.
doymuyorum gibi sanki.
hemen açııyorum bide
öncedennn nasıldımm, ahh ahh...
yemezsem de ( bazen bastırmaya çalışıyorum) hemen gözlerim kararıyo, sanırım tansiyonum.
sizde de oluyor mu kızlar?

annene neden kırgınsın canım?
geçmişi okumaya çalışıyorum ama kaçırmış da olabilirm yazdıysann...

yok canım yazmadım. biz iki kardeşiz bugüne kadar hep aklı başında çocuk, kendi işini kendi beceren insan oldum ailede. kendi paramla üniversite okudum, kendi paramla evlendim. kimseye yük olmasın diye çeyizimi bile eşimle kendim yerleştirdim. evlenirken gelinlik hariç tek bir alışverişime kimseyi çağırmadı insanlara iş çıkmasın diye. şimdi de öyle olduğumu düşünüyor sanırım ama artık ağırlaştım, hormonlarım tavan yaptı, daha fazla ilgili alaka bekliyor insan. eşi dostu arkadaşı herkesin herşeyine koşuyor hala, dün koskoca iki tane gardrop oda değiştirdi çocuk odasını boşaltalım diye. e içindekilerle değişmiyor onlar her şey ortalığa çıktı sonra da yerleştirmesi geleyim diye teklif etmedi, ben de bozuldum. neyse böyle işte...

ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyım kızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da

ben philips avent alıcam.

bi kereden bu miniş oluo bak :) olsun iyi ki olmuş annesi çok güzelmiş hikayen inş doğum hikayelerimizde byle güzel olur

okuyunca sabırsızlandım sonu için ve çokda duygulandım bnm abimin eşide bu çikolata kistinden muzdarip 1 seneyi geçti bebiş yok hala çok istiyoruz olsun ama işte onun psikolojiside önemli abim bnm bebeğime bşyler yaptıkça ben çok üzülüyorum artık bian önce onlarında olsunda bnde onların ki için çabalim inanır mısın abim 4 boyutlu ultrason videomuzu izlerken ağladı bnde çok ağladım snra allahm isteyen herkese versin bian önce hele ki çocuğu zorluk olarak gören,yük gibi gören,hayatına engel gibi gören istemeyen annelere allah akıl versin çok var çevremde allah yavrularımızı bize bağışlasın olmayanlarında kucağı boş kalmasın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…