2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım hiç sıkma canını, yapabildiğini yap, kendini fazla yorma, acele etme.
olduğu kadar olur, ya bu beklentiler, hayalkırıkları hassasiyetimizden de kaynaklanıyor.
çok duygusallaştık ya, gerçekten derlerken inanmazdım ben.
herşeye ağlayasım geliyor olur olmaz
gecicek kızlar, bu dönemleri de atlatıcaz sağlıkla Allahın izniyle inşallah, birbirimize dua edelim bol bol.

Benim kayınvalidede ondan birşey istiyim diye bekliyor geçen gün nevresim bakmaya giderken çağıralım dedim hevesleniyor gönlü olsun diye çağırdık birşeyler aldı sonra bize geldi beşiğe bakmak için kıyafetlerini gösterdim duygulandı ağladı sen annemi oluyorsun diye en baştan beri çok içli dışlı olmak istemedim böyle daha iyi sanki, bende çok küçük yaştan beri çalıştım herşeyimi kendim yaptım şimdide yavaş yavaş hallediyorum birilerine bağımlı olmayı hiç sevmiyorum kendi kendime yavaş yavaş yaprım en kötü temizlikçi tutarım yardım eder, ama bebek doğduktan sonra lazımlar gerçektende birilerinin desteği o zaman şart...

evt canım ya 2-3 saatte bir mutlaka bişey yemem lazım yemezsem gözlerim kararıyo başım dönüyo, ve doyma hissi diye bişey yok, kendime bir süre sonra artık dur diyorum yoksa çatlayana kadar yiyeceğim galiba

bende öyleyim dengesizleştim bir gün yataktan oynayarak uyanıorum birgün adama ayağını çek horlama elini çek die die kavga ederek kalkıorum allahtan zavallı kocam çok anlayışlı hormonlardan hep cnm ailelere gelince kafana takarsan zor geçer günlerin eşin aradaki dengeyi korursa sorun olmaz 2 tarafıda yanaştırma belki byle çözmüş olursun ben mesela kayınvalidem memleketten doğuma gelicek sadece 2 ay benle olucak anneme dedim ki anne 2 ay sen yatılı gelme kaynanam var 2 ay snra gidicek snra hep beraberiz kiii hiç sorunlarımız olmamıştır aileler arasında annemle kaynanam anlaşırlar sorunda olmaz annemi getirsem zavallı annem mutfağa grer btn gün hzmet eder ne gerek var bakmaya gelio bna kaynanam brz yardımcı olsun ailemi ezdirmem bu tür konularda bnce sende ilk zamanlar kaynananı al yanına nasıl olsa hevesi geçer ailenle bol zamanın olur nasılsa

Gecenin bu saatinede acıktım gene uff

yine iyiymiş senin ki tatlım ben gece 4 te bile yiyorum sarelle reklamına döndük anneeee sarelle alsanaaaa bnm ki 2 lokmayı yutmadan sallıo tekmeleri yine yiyim die :) artık sağa sola da yatamıorum huylandırıyor geceleri dün gece yataktan zıpladım resmen pata küte girişio sıpa ye annesi afiyet olsun bebişe kan can olsun her daim beslenio onlar bizden bu akşam 10dan snra bşy yemeyn fln diolar fasa fiso bunlar bebek her dk hareketli her dk da beslenebilir biz sabaha kdr dolabın içindeyiz valla

oyy kıyamam ya allah kavuştursun canım az kaldı 3 ay snra yanındalar belki daha önce gelir yda eşin seni yollar belki hem artık bebiş oluyor emin ol torun başka derler senden çok özler minik yavruyu çıkar çıkar gelirler üzülme bebişide üzme gün say bak artık az kaldı

kızlar merhaba,hangi internet paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz? bana yardımcı olurmusunuz ? daha öncede konusu geçti sanki ama ben hatırlayamadım.:44: ben ttnetten kazık yemekten sıkıldım.ayrıca hiç kullanmadığım bir telefonada her ay para ödüyorum.bu gidişata bir dur demenin vakti geldi

Ben 32+0'da çalışabilir raporu alıp kurumuma vereceğim. Normalde 32'de ayrılırsan 16 haftalık süreç başlamış oluyor.

Bu gidişatıma bakınca 37. haftaya kadar çalışabileceğimden çok emin değilim artık

cnm biz d smarta geçtik tt netten çok kazık yiyoruz diye ama geçiş sürecimiz çok uzun ve sıkıntılı oldu hemen geçirmedi telekom ayda 64 lira gelecekmiş bize hem sınırsız net hem de d smart paketi

cnm biz sınırsız internert+ev telefonu 59 tl sabit ödüyoruz... (süperonline)

bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım

bende salı günü muayene oldum. dr. a söyledim krampları. magnezyım verdi. sık sık olursa ikiye çıkarabilirsin dedi. ama bu magnezyum hap değilmiş ya. eritilip içiliomuş. ben içemiorum öle şeyleri. süte mi bişiye eriebilirsin dedi dr. ama hatırlamıorum

Az once doktor kontrolumden geldim hemen paylasmak istedim. cok sukur hersey yolunda. seker yuklemesi biraz midemi bulandirdi ama fena degildi. gecen 4 haftada yarim kilo almisim!!! halbuku ilk aylarda baya hizli gidiyodu. bebegin kilosu normal gorunuyor ultrasona girmedim ama doktor oyle dedi karnimi olctu falan! bebek normal sende ufak tefek bir anne olacaksin dedi:)
yarin kan uyusmazligi ignem yapilacak ve bidahaki randevum 3 hafta sonra. artik daha SIK olacak randevular ve sanirim birdahakine yada sonraki randevuda ultrasonla bebegi olculeri yapilacak. zaten benim ozel bir ultrason merkezindede 27 nisanda randevum var. insallah hersey yolunda gider.
doktorum artik spor yapmaya baslayabilecegimi soyledi. hamilelik pilate ve hamilelik yogasi yapicam hergun bunlarin disinda gunde 15dk yurume ve yuzme. dogumu kolaylastiran seylermis bunlar:)
bugunluk benden bu kadar gecmisi bi okuyayim bakalim sizlerden ne haberler var??

bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım
Hiçbir fikrim yok malesef :44:

cnm biz d smarta geçtik tt netten çok kazık yiyoruz diye ama geçiş sürecimiz çok uzun ve sıkıntılı oldu hemen geçirmedi telekom ayda 64 lira gelecekmiş bize hem sınırsız net hem de d smart paketi

telefona gerek kalmıyor değil mi canım? d smart ta hangi paketler dahil peki?

cnm biz sınırsız internert+ev telefonu 59 tl sabit ödüyoruz... (süperonline)

zeynepcim nerdeyse ben kotalıya okadar ödüyorum,birde telefona gelende cabası memnun musun peki?ben şimdiye kadar hep tt net kullandım:44:

bende annemin çatladığını öğrendikten sonra saldım.ilk önce çok dert attim araştırdım ama sonra boşverdim. birde onu düşünemem. çatlamayı göze aldım.

canım bu listeye hiç gerek yok son adet tarihinin gününe geldiğinde ay atlıyosun biz doktorumla böyle hesaplıyoruz mesela benim son adetim 24 ağustos bu ayın 24 ünde 7. ayı bitirmiş olcam en kesini bu

ama insanlara 7 aylığım dediğin zaman 2 ay kaldı yani diolar ben sinir oluyorum. o yüzden 6 aylığım diorum ben :)

telefona gerek kalmıyor değil mi canım? d smart ta hangi paketler dahil peki?

zeynepcim nerdeyse ben kotalıya okadar ödüyorum,birde telefona gelende cabası memnun musun peki?ben şimdiye kadar hep tt net kullandım:44:

cnm telefonsuz internet isteseydik 15 tl fazla olacaktı fiyatı yani bi şey değişmeyecekti o yüzden telefon var halen d smartta standart paket cnm bizimki normal uydu kanalları öyle fazla ekstra kanal yok

canım bizde 6 ay önce falan geçtik süperonlina. bizde ttnet kullanıyorduk. 68 tl internet+ 26-28 tl de kullanmadıgımız telefona ödüyorduk.. şu an çok memnunuz.. tavsiye edebilirim.

Kızlar ara ara girip takip etmeye çalışıyorum sizi ama hızınıza yetişmek ne mümkün :) herkes bebişlerine ciciler almış bende yakında fotolarını koyacam. cumartesi kontrolümüz var iple çekiyoruz oğluşumla hasret gidereceğimiz günü.acaba boyu kaç cm oldu,kilosu ne oldu merak içindeyim... annesini bi tekmeliyor kii maşallaah gücümüz kuvvetimiz pek yerinde
Bu arada bloguma yeni yazılar yazdım okumak isteyenler şöyle buyursun: AnnesininKuzusu
hepinizi öpüyoruz teyseleri, sevgiyle kalın...

cnm telefonsuz internet isteseydik 15 tl fazla olacaktı fiyatı yani bi şey değişmeyecekti o yüzden telefon var halen d smartta standart paket cnm bizimki normal uydu kanalları öyle fazla ekstra kanal yok

canım ozaman benimkiyle fiyatı aynı oluyor nerdeyse:44:fiyatı daha makul bişey istiyorum ben:26:

canım bizde 6 ay önce falan geçtik süperonlina. bizde ttnet kullanıyorduk. 68 tl internet+ 26-28 tl de kullanmadıgımız telefona ödüyorduk.. şu an çok memnunuz.. tavsiye edebilirim.

zeynepcim nerden başvuruluyor peki?

Ben de benzer şeyleri hissediyorum canım ama sonra düşünüyorum ya gerçekten her şeye karışsalardı..
Gerçi hala sadece konuşarak pek çok beyanat veriyorlar çocukla ilgili doğumla ilgili..
Benim kayınvalideler 5 dk uzağımdalar.. Haftalar oldu ben gitmezsem ne arar ne sorarlar..
Bugün eşim anneme yemeğe gidelim mi diye aradı sen bilirsin dedim.. Benim için fark etmez..
Çocuktan sonra da ne kadar az görüşürsek o kadar iyi ben durumu böyle çözdüm..
Ben de bütün gün evde yalnızım ama çıkıp dışarıya dolaşıyorum, hiçbirşey almasam bile fiyatlara bakıp vakit geçiriyorum..
Zaten KK yalnızlığa birebir Arkadaşlarıma gidip geliyorum vs vs..

Canım biz Tele Dünya kullanıyoruz kablolu alt yapısı var.. Ev telefonu kullanmıyoruz zaten sınırsız internet+tv pek çok kanalda standart pakette var yani bize yetiyor.. Servisleri çok iyi aynı gün mutlaka gelip sorunun varsa hallediyorlar.. Aylık 45 ya da 49 gibi birşey ödüyoruz..

Kontrolünüz güzel geçmiş gözün aydın.. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…