yok canım yazmadım. biz iki kardeşiz bugüne kadar hep aklı başında çocuk, kendi işini kendi beceren insan oldum ailede. kendi paramla üniversite okudum, kendi paramla evlendim. kimseye yük olmasın diye çeyizimi bile eşimle kendim yerleştirdim. evlenirken gelinlik hariç tek bir alışverişime kimseyi çağırmadı insanlara iş çıkmasın diye. şimdi de öyle olduğumu düşünüyor sanırım ama artık ağırlaştım, hormonlarım tavan yaptı, daha fazla ilgili alaka bekliyor insan. eşi dostu arkadaşı herkesin herşeyine koşuyor hala, dün koskoca iki tane gardrop oda değiştirdi çocuk odasını boşaltalım diye. e içindekilerle değişmiyor onlar her şey ortalığa çıktı sonra da yerleştirmesi geleyim diye teklif etmedi, ben de bozuldum. neyse böyle işte...
ben philips avent alıcam.
evt canım ya 2-3 saatte bir mutlaka bişey yemem lazım yemezsem gözlerim kararıyo başım dönüyo, ve doyma hissi diye bişey yok, kendime bir süre sonra artık dur diyorum yoksa çatlayana kadar yiyeceğim galibaayy göbişler bebişler çok tatlı kızlar
maşallah hem size, hem bebişlere
azcık kestiriyim dedim ne çok konuşmuşsunuz ya o arada
kantaron yağını duymuştum ben de alacağım yakın zamanda.
acemiperi
canım yanlız deilsin, bu ara ben de öyle hisediyorum.
doymuyorum gibi sanki.
hemen açııyorum bide
öncedennn nasıldımm, ahh ahh...
yemezsem de ( bazen bastırmaya çalışıyorum) hemen gözlerim kararıyo, sanırım tansiyonum.
sizde de oluyor mu kızlar?
Aslında belli bi nedeni yok canm
mevsim degişimi, hormonlar fln derken birleşti sanırım
dogum korkusuna gelince, inan ozamanı düşündügümde beni korkutan tek sey aileler :)))))
nasıl olcak acaba? kimse müdahale etmesin istiyorum aileler iyi anlaşın, sorunlar olmasın fln filan ama şimdiden başladı iddalaşmalar
Gecenin bu saatinede acıktım gene uff
Kızlar hiç iyi degilim durup durup ağlıyorumbugün hep anneme belli etmemek için banyoya girip girip gizlice agladim tam bir sulugözüm bugün . Akşam 9buçukta bindiler otobüse zor tuttum kendimi eve geldim aglamaya devam ben annemleri yolcularken duygulanırım ama hiç bukadar aglamamıştım sanırım hormonlarım bana komplo kurdular. Inşallah dogum zamanı yine gelecekler ve daha çok kalacaklar ozaman. Kendimi böyle avutarak aglama faslını kapamak istiyorum yeter artık psikolojim düzelsin ...
Ben 32+0'da çalışabilir raporu alıp kurumuma vereceğim. Normalde 32'de ayrılırsan 16 haftalık süreç başlamış oluyor.slm kızlarrrr:) doğum izni kamuda kadrolu olarak çalışan biri için 16 haftalık süreç 32.hafta raporunu aldığı gün mü başlıyor..bide burda bazıları sgk ya falan gitmemz gerktiğini yazmış..ben emekli sandığında böyle bişey yapıldığını duymadım biz sadece kurumun muhasebecisine veriyormusuz..arastıran var mı acaba bu durumu
kızlar merhaba,hangi internet paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz? bana yardımcı olurmusunuz ? daha öncede konusu geçti sanki ama ben hatırlayamadım.:44: ben ttnetten kazık yemekten sıkıldım.ayrıca hiç kullanmadığım bir telefonada her ay para ödüyorum.bu gidişata bir dur demenin vakti geldi
kızlar merhaba,hangi internet paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz? bana yardımcı olurmusunuz ? daha öncede konusu geçti sanki ama ben hatırlayamadım.:44: ben ttnetten kazık yemekten sıkıldım.ayrıca hiç kullanmadığım bir telefonada her ay para ödüyorum.bu gidişata bir dur demenin vakti geldi
Ben 32+0'da çalışabilir raporu alıp kurumuma vereceğim. Normalde 32'de ayrılırsan 16 haftalık süreç başlamış oluyor.
Bu gidişatıma bakınca 37. haftaya kadar çalışabileceğimden çok emin değilim artık
merhaba kızlar
ben haftayla gün sayısın çarpıp 30 a bölüyorum böylece kaç ay olmuş buluyorum. 30 hafta x 7 gün = 210 gün /30 = 7 ay yani 7 yi doldurdun 8.ay içindesin artık. darısı başıma
bende çok kötü durumdayım kramp 2 gecedir var ama kalça ağrısı 15. haftadan beri var. geceleri uyamıyorum ağrıdan. birde aman sağıma dönmeyeyim aman sırt üstü yatmayayım diye sol tarafımda kaskatı kesilip uyumaya çalışıyorum bundan dolayıda ağrım çok oluyor. Magnezyumu 12. haftamdan beri kullanıyorum 2 ye mi çıkarsam diye düşünüyorum bi zararı olur mu acaba. muz yiyemiyorum ben. feci kabız yapıyor çünkü bir de hemoroid olmamayayım mümkünse
Hiçbir fikrim yok malesef :44:bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım
cnm biz d smarta geçtik tt netten çok kazık yiyoruz diye ama geçiş sürecimiz çok uzun ve sıkıntılı oldu hemen geçirmedi telekom ayda 64 lira gelecekmiş bize hem sınırsız net hem de d smart paketi
cnm biz sınırsız internert+ev telefonu 59 tl sabit ödüyoruz... (süperonline)
benım bebe yagım bıtmek uzere bundan alayım o zaman bıter bıtmez.
ben her duştan sonra bebe yagı suruyorum. 3. ayımda basladım kullanmaya. 4 ayda esım yurtdısından weledanın yagını getırdı onu kullandım bıtınce gıdıp aktardan badem, jojoba, kakao , saf zeytınyagını karıştırdım bır sısede sabah akşam onu kullandım. sımdı mustelanın catlak kremını aldım onu suruyorum . gunde 1- 2 kere mustela . gun aşırı karışım yağ ve her duştan sonra bebeyagına devam edıyorum. annem harıta gıbı. teyzem falan da öle. kesın catlıcam bılıyorum ama sırf denemedım demeyım dıye elımden gelenı yapıyorum. bu arada selulıtler fenaaa bendede ...kullandıgım butun urunlerı tavsıye ederım kızlar karışım yağ bıras kötu kokuyo ama katlanıyor ınsan :)
canım bu listeye hiç gerek yok son adet tarihinin gününe geldiğinde ay atlıyosunbiz doktorumla böyle hesaplıyoruz mesela benim son adetim 24 ağustos bu ayın 24 ünde 7. ayı bitirmiş olcam en kesini bu
telefona gerek kalmıyor değil mi canım? d smart ta hangi paketler dahil peki?
zeynepcim nerdeyse ben kotalıya okadar ödüyorum,birde telefona gelende cabasımemnun musun peki?ben şimdiye kadar hep tt net kullandım:44:
zeynepcim nerdeyse ben kotalıya okadar ödüyorum,birde telefona gelende cabasımemnun musun peki?ben şimdiye kadar hep tt net kullandım:44:
cnm telefonsuz internet isteseydik 15 tl fazla olacaktı fiyatı yani bi şey değişmeyecekti o yüzden telefon var halen d smartta standart paket cnm bizimki normal uydu kanalları öyle fazla ekstra kanal yok
canım bizde 6 ay önce falan geçtik süperonlina. bizde ttnet kullanıyorduk. 68 tl internet+ 26-28 tl de kullanmadıgımız telefona ödüyorduk.. şu an çok memnunuz.. tavsiye edebilirim.
Haklısın cnm şükredecek çok şeyimiz var cidden bebeğimizin sağlığından başka bi şey düşünmemek lazım aslında yoksa onu ne ev ne araba yerine getirebilir, arada gücüme gidiyor ben ailemden 15 saat uzaktayım bi de belki de ondan da sıkıntı yapıyorum bebeğime heves edilmiyomuş gibi geliyor bana, bi de eşim gece nöbet tutuyor gün aşırı, çok yalnızlık çekiyorumKayınvalidem de psikolojisi bozuk ve cahil bi insan bi de eşini kaybetmiş genç yaşta ona da bi şey dememek lazım aslında sadece herşeyi kendi yapıyomuş gibi konuşması delli ediyor ben burada 40 50 milyar borç öderken
Az once doktor kontrolumden geldim hemen paylasmak istedim. cok sukur hersey yolunda. seker yuklemesi biraz midemi bulandirdi ama fena degildi. gecen 4 haftada yarim kilo almisim!!! halbuku ilk aylarda baya hizli gidiyodu. bebegin kilosu normal gorunuyor ultrasona girmedim ama doktor oyle dedi karnimi olctu falan! bebek normal sende ufak tefek bir anne olacaksin dedi:)
yarin kan uyusmazligi ignem yapilacak ve bidahaki randevum 3 hafta sonra. artik daha SIK olacak randevular ve sanirim birdahakine yada sonraki randevuda ultrasonla bebegi olculeri yapilacak. zaten benim ozel bir ultrason merkezindede 27 nisanda randevum var. insallah hersey yolunda gider.
doktorum artik spor yapmaya baslayabilecegimi soyledi. hamilelik pilate ve hamilelik yogasi yapicam hergun bunlarin disinda gunde 15dk yurume ve yuzme. dogumu kolaylastiran seylermis bunlar:)
bugunluk benden bu kadar gecmisi bi okuyayim bakalim sizlerden ne haberler var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?