bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım
ablam aventin kini almış hiç kullanmaya gerek kalmadı dedi ben ondan alceeemben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyımkızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da
ilksev maaşallah dee valala kayınvalideneee ne güzel
nurgu66 canm beee oldu mu simdi öyle lokumlar falaan bak simdi yaaaa cnmcmmmişte nerden bulalım simdi lokumu yaaa
burada hully nerelerde yaaaaa
iştee fit bi şekilde hamile kalınca böle oluyor demekkikızlar buda benim oğluşum
Abimin eşinin göğüs uçları ilk yeğenimde çok yara oldu..Oda çok acı çekti.Ama 2. yeğenimde hiç sorun olmadı.Ben şuna bağlıyorum ağrı olmamasını 2. çocuğunda emzirmeyi biliyordu.Ebeler göğüsün siyah kısmını sokun bebeğin ağzına diyor.Korkmayın boğulmaz.Ama acemi olunca bebeğe bişey olacak kaygısıyla sırf ucu veriliyor ve yara oluyor..Bende teori var bakalım pratikte ne olacak
bide acayip zayıf çıktım haaa =))) ben tamı tamına 99 kiloyum =)) 91 le başlamıştım 8 kilo aldım .. ısrarla 99 ta bekliyorum 100 olursam depresyon kapıda =)) ama 99 um mutluyum
az once doktor kontrolumden geldim hemen paylasmak istedim. Cok sukur hersey yolunda. Seker yuklemesi biraz midemi bulandirdi ama fena degildi. Gecen 4 haftada yarim kilo almisim!!! Halbuku ilk aylarda baya hizli gidiyodu. Bebegin kilosu normal gorunuyor ultrasona girmedim ama doktor oyle dedi karnimi olctu falan! Bebek normal sende ufak tefek bir anne olacaksin dedi:)
yarin kan uyusmazligi ignem yapilacak ve bidahaki randevum 3 hafta sonra. Artik daha sık olacak randevular ve sanirim birdahakine yada sonraki randevuda ultrasonla bebegi olculeri yapilacak. Zaten benim ozel bir ultrason merkezindede 27 nisanda randevum var. Insallah hersey yolunda gider.
Doktorum artik spor yapmaya baslayabilecegimi soyledi. Hamilelik pilate ve hamilelik yogasi yapicam hergun bunlarin disinda gunde 15dk yurume ve yuzme. Dogumu kolaylastiran seylermis bunlar:)
bugunluk benden bu kadar gecmisi bi okuyayim bakalim sizlerden ne haberler var??
canım hiç sıkma canını, yapabildiğini yap, kendini fazla yorma, acele etme.
olduğu kadar olur, ya bu beklentiler, hayalkırıkları hassasiyetimizden de kaynaklanıyor.
çok duygusallaştık ya, gerçekten derlerken inanmazdım ben.
herşeye ağlayasım geliyor olur olmaz
gecicek kızlar, bu dönemleri de atlatıcaz sağlıkla Allahın izniyle inşallah, birbirimize dua edelim bol bol.
bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım
canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?
canım ozaman benimkiyle fiyatı aynı oluyor nerdeyse:44:fiyatı daha makul bişey istiyorum ben:26:
zeynepcim nerden başvuruluyor peki?
selam fıstıklar
dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. bebişim bütün gece tekmeledi durdu.yatmaya yakın 3 tane ufak kuru incir yemiştim o mu enerji verdi acaba bebişime bilemiyorum:44:
bir de üst komşularımız tabi ki,nefret ediyorum yaaaa. haftanın 4-5 günü sabahlara kadar abartmıyorum eşim işe gidene kadar devamlı konuşma sesi var.onları duydukça uykum daha da açılıyor.napmalıyım bilmiyorum da.zaten bütün gün çocuklarının koşuşturmalarını dinliyorum bi de bütün gece,hemde yatak odamızın tam üstünde konuşma sesleri. eşim yukarı çıksa kavga çıkabilir korkuyorum uyarıyı genelde duvara vurup yapıyoruz ama bıktım artıkfikri olan var mı acaba kızlar?
çok zor bi durum gerçekten..sinir bozucu insanlar..
insan olsalar o saatte başkalarının rahatsız olabileceğini düşünüp, böyle tutum içinde olmazlar.. hemde duvara vurmanıza rağmen..o yüzden böyle insanlara ne denir ki? yinede gecenin bi saati bile olsa duvarlarına hiç vurmayıp direk kapılarını tıklatınn cnm
benim ilk hamileliğimde böyle olmuştu.. gündüzleri gümbür gümbür müzik dinleyen gençlik, uykudan öldüm de bi gündüz uykusu uyuyamadım o zaman.. ev resmen titriyordu,sen düşün yani.. -ki geceleride müziğe devamdı.. gece eşim 3 kere çıktı söyledi.. 15 dk es verip yeniden başlıyorlardı.. nerde duyarlılık canım yaa..sıkıntınızı dile getirin birde belki anlarlar hı
canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?
nasılsınız lokumlarr
yavruşlarınızda iyidir inşallah biz gayeet iyiz maşallah tekmelerimiz iyice arttı ve hissedilir biçimde
maşallah seslere karşıda duyarlıyız
sabahları babamız işe giderken sesini duyar duymaz tepinmeye başlıyo yeriim ben onu yaaa
artık gün saymaya başlamanın zamanı geldi 78lere düştük
allah yardımcımız olsun yarın kontrolümüz var bi aksilik çıkmazsa inşallah oğluşumu görüceemm
hepiciniziii öpüyoruuss kendinize ii bakın
selam fıstıklar
dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. bebişim bütün gece tekmeledi durdu.yatmaya yakın 3 tane ufak kuru incir yemiştim o mu enerji verdi acaba bebişime bilemiyorum:44:
bir de üst komşularımız tabi ki,nefret ediyorum yaaaa. haftanın 4-5 günü sabahlara kadar abartmıyorum eşim işe gidene kadar devamlı konuşma sesi var.onları duydukça uykum daha da açılıyor.napmalıyım bilmiyorum da.zaten bütün gün çocuklarının koşuşturmalarını dinliyorum bi de bütün gece,hemde yatak odamızın tam üstünde konuşma sesleri. eşim yukarı çıksa kavga çıkabilir korkuyorum uyarıyı genelde duvara vurup yapıyoruz ama bıktım artıkfikri olan var mı acaba kızlar?
Merhaba bayanlar
Bizde de kan uyuşmazlığı var bildigim kadariyla 28.haftada bi kan uyusmazligi testi yapiliyor ve bebek ya da anne etkilenmis mi diye bakiliyor sanirim testin ismi indirect coombs' tu. Bende yaptirdim ve sonuc negatif cikti yani herhangi bi etkilenme yokmus. Doktor genelde dusuk riski falan yoksa ilk gebeliklerde etkilenme olmuyormus.bebek dogduktan sonra kan alinip bakiliyormus eger anneyle ayni kan grubundaysa sikinti yok ama babayla kan grubu ayniysa o zaman anneye 72 saat icinde bi igne vuruyorlarmis o kadar.
kızlar birazda estetik kaygılarımızı paylaşalım da rahatlayalım birazcık. ben başlayayım örneğin. en korkuğum şey kilodan bile daha fazla çatlaklardı. ama henüz çok şükür ki yoklar. kilo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :))) peki sizde durum ney. olmaması için ne kullanıyorsunuz ?
ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyımkızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da
kızlar birazda estetik kaygılarımızı paylaşalım da rahatlayalım birazcık. ben başlayayım örneğin. en korkuğum şey kilodan bile daha fazla çatlaklardı. ama henüz çok şükür ki yoklar. kilo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :))) peki sizde durum ney. olmaması için ne kullanıyorsunuz ?
canım kısa bir süre önce bizde aynı sorunu yaşadık, gece tam biz yatacağımız zaman ki saat 12 falan, yukarıdaki kadın takıyor ayağına terliği başlıyor yatak odasında tıkır tıkır gezmeye, deli oluyoduk resmen, evin heryerinde böyle tıkır tıkır geziyor,meğerse halıları toplarmış misafir geldiğinde serermiş sadece, kadınıda az çok tanıyorum iyide bir kadın bişeyde diyemiyorum kalbi kırılmasın diye ama bir gün eşim delirdi çıkıp bağırıp çağıracaktı nerdeyse duvarları yumrukladı ama anlamadı tabi, bende ertesi günü kadına gittim söyledim dedim en azından akşam saat 10 dan sonra terlik giymesen özellikle yatak odasında diye tamam dedi aslında terliğiminde topuğu yok yumuşak ama ayağımızdan soğuk geçmesin diye giyiyorum dedi, bende 2 saat terlik giymezsek akşamları zatüre olmayız dedim rica ediyorum dedim o günden beri tık yok, sende konuş istersen canım, özellikle bu dönemlerde zaten uykumuz çok bölünüyor daha hassas oluyoruz sende konuş ikaz et derim
kızlar annenin negatif babanın pozitif olması durumunda kan uyuşmazlığı oluyor dimi?
kızlar merhaba,hangi internet paketini kullanıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz? bana yardımcı olurmusunuz ? daha öncede konusu geçti sanki ama ben hatırlayamadım.:44: ben ttnetten kazık yemekten sıkıldım.ayrıca hiç kullanmadığım bir telefonada her ay para ödüyorum.bu gidişata bir dur demenin vakti geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?