2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım

yaa senle yakınız. dr. bana bir dahaki randevuyu 20 nisan olarak verdi. rapor için geç mi kalmış oluyorum. ben raporu sormadım. oda söylemedi. ben o söyler die bekliorum :)

ay ben kayınvalidemi hiç anlatmiim :) aynı evdeyiz ama yüzünü bile görmem. bakmıorum çünkü

ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyım kızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da
ablam aventin kini almış hiç kullanmaya gerek kalmadı dedi ben ondan alceeem

ilksev maaşallah dee valala kayınvalideneee ne güzel

nurgu66 canm beee oldu mu simdi öyle lokumlar falaan bak simdi yaaaa cnmcmmm işte nerden bulalım simdi lokumu yaaa

burada hully nerelerde yaaaaa

oyyy canım ya hiç o yönden düşünemedim kusura bakma :18:

kızlar buda benim oğluşum
iştee fit bi şekilde hamile kalınca böle oluyor demekki
top koymuşsun gibi maşallah hiç fazlalık yok

eweeeet kesinlikle doğru ablacumda aynı şeyi dedi ben korkmayacam tıpayacam ağzına valla
bide acayip zayıf çıktım haaa =))) ben tamı tamına 99 kiloyum =)) 91 le başlamıştım 8 kilo aldım .. ısrarla 99 ta bekliyorum 100 olursam depresyon kapıda =)) ama 99 um mutluyum

bende aynen bu biçimim janım sen güzel kilo almışsın ben birascık abarttım
şuan 97 kiloyum ama 99 olmuşumdur belkide 86 ile hamiş kaldım

canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?

selam fıstıklar

dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. bebişim bütün gece tekmeledi durdu.yatmaya yakın 3 tane ufak kuru incir yemiştim o mu enerji verdi acaba bebişime bilemiyorum:44:

bir de üst komşularımız tabi ki,nefret ediyorum yaaaa. haftanın 4-5 günü sabahlara kadar abartmıyorum eşim işe gidene kadar devamlı konuşma sesi var.onları duydukça uykum daha da açılıyor.napmalıyım bilmiyorum da.zaten bütün gün çocuklarının koşuşturmalarını dinliyorum bi de bütün gece,hemde yatak odamızın tam üstünde konuşma sesleri. eşim yukarı çıksa kavga çıkabilir korkuyorum uyarıyı genelde duvara vurup yapıyoruz ama bıktım artık fikri olan var mı acaba kızlar?

doğru söylüyorsun tatlım. herşeye ağlayabiliyorum aynı zamanda çok da mutluyum nasıl bişeyse. geçen gün doğum yapacağım günden bahsederken aynı dakika içinde kızım dünyaya gelecek ya çok korkarsa diye ağlayıp 30 saniye sonra canım prensesim doğacak o gün ben ona misler gibi bakıcam gelsin kucağıma diye gülüyordum. sanırım delirdim

bende 37ye kadar çalısacağım canım inş..benim sat eylülün 1..doktorum 6 nisanda 32 haftalık raporu vercem gel dedi ama erken daha ben 31 haftalık olucam..bunun bana zararı olur mu erken rapor almamın canım

izin toplam 16 haftaya erkenden başlarsan doğumdan sonraya az zamanın kalıyor. 40. haftada doğursan 16 nın 9 haftasını doğumdan önce kullanmış olucan ben öyle biliyorum

canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?

ben de...

canım ozaman benimkiyle fiyatı aynı oluyor nerdeyse:44:fiyatı daha makul bişey istiyorum ben:26:

zeynepcim nerden başvuruluyor peki?

0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri ile iletişim

canım bu numarayı arayıp görüş, yaşadıgın yeri söyle onlar yönlendiriyorlar hatta sen ttnetle hiç muhatap olmuyorsun tüm kapama işlemlerini kendileri hallediyorlar

Son düzenleme:

çok zor bi durum gerçekten..sinir bozucu insanlar..
insan olsalar o saatte başkalarının rahatsız olabileceğini düşünüp, böyle tutum içinde olmazlar.. hemde duvara vurmanıza rağmen.. o yüzden böyle insanlara ne denir ki? yinede gecenin bi saati bile olsa duvarlarına hiç vurmayıp direk kapılarını tıklatınn cnm
benim ilk hamileliğimde böyle olmuştu.. gündüzleri gümbür gümbür müzik dinleyen gençlik, uykudan öldüm de bi gündüz uykusu uyuyamadım o zaman.. ev resmen titriyordu,sen düşün yani.. -ki geceleride müziğe devamdı.. gece eşim 3 kere çıktı söyledi.. 15 dk es verip yeniden başlıyorlardı.. nerde duyarlılık canım yaa.. sıkıntınızı dile getirin birde belki anlarlar hı

haklısın canım,annemde diyor bi iki daha bekleyin olmadı yukarı çıkıp güselce anlatın. gerçi anlayışlı olsalar böyle densizlik yapmazlardı ya neyse. nasipse bebek gelince yavruşumu uyutmazlarsa o zaman görecek onlar

Merhaba bayanlar
Bizde de kan uyuşmazlığı var bildigim kadariyla 28.haftada bi kan uyusmazligi testi yapiliyor ve bebek ya da anne etkilenmis mi diye bakiliyor sanirim testin ismi indirect coombs' tu. Bende yaptirdim ve sonuc negatif cikti yani herhangi bi etkilenme yokmus. Doktor genelde dusuk riski falan yoksa ilk gebeliklerde etkilenme olmuyormus.bebek dogduktan sonra kan alinip bakiliyormus eger anneyle ayni kan grubundaysa sikinti yok ama babayla kan grubu ayniysa o zaman anneye 72 saat icinde bi igne vuruyorlarmis o kadar.

a doğum tarihimiz aynı seninle :)))))

canım kısa bir süre önce bizde aynı sorunu yaşadık, gece tam biz yatacağımız zaman ki saat 12 falan, yukarıdaki kadın takıyor ayağına terliği başlıyor yatak odasında tıkır tıkır gezmeye, deli oluyoduk resmen, evin heryerinde böyle tıkır tıkır geziyor,meğerse halıları toplarmış misafir geldiğinde serermiş sadece, kadınıda az çok tanıyorum iyide bir kadın bişeyde diyemiyorum kalbi kırılmasın diye ama bir gün eşim delirdi çıkıp bağırıp çağıracaktı nerdeyse duvarları yumrukladı ama anlamadı tabi, bende ertesi günü kadına gittim söyledim dedim en azından akşam saat 10 dan sonra terlik giymesen özellikle yatak odasında diye tamam dedi aslında terliğiminde topuğu yok yumuşak ama ayağımızdan soğuk geçmesin diye giyiyorum dedi, bende 2 saat terlik giymezsek akşamları zatüre olmayız dedim rica ediyorum dedim o günden beri tık yok, sende konuş istersen canım, özellikle bu dönemlerde zaten uykumuz çok bölünüyor daha hassas oluyoruz sende konuş ikaz et derim

kızlar birazda estetik kaygılarımızı paylaşalım da rahatlayalım birazcık. ben başlayayım örneğin. en korkuğum şey kilodan bile daha fazla çatlaklardı. ama henüz çok şükür ki yoklar. kilo için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :))) peki sizde durum ney. olmaması için ne kullanıyorsunuz ?

kızlar annenin negatif babanın pozitif olması durumunda kan uyuşmazlığı oluyor dimi?

önceki sayfaaları okursan bu konuları bayaa konuştuk canım,
bebe yağı ve liearac kullanıyorum ben , şuan bişey yok ama asıl olacağı sürece yeni giriyoruz maalesef.

ben de yarın oğlumu görcem bayağı büyümüş olcak çok heyecanlıyım kızlar süt sağma makinesi alan veya almayı düşünen var mı hangi markayı önerirsiniz ben bu aralar alcam da

ben kesinlikle medela alcam. hastaneden bile medelayi onerdiler.

12 kg aldım daha çatlak yok ama ben yıllardır bebe yapı kullanırım yaklaşık 1 aydırda mustelanın çatlak önleyici kremini kullanıyorum annemde hiç çatlak yokmuş😉umarım bendede olmaz

kadını da tanımıyorum ki canım ya sadece apartmanda görüyorum girip çıkarken.bi kere yeni taşındığımızda biz balkonda kahvaltı ediyorduk eşimle üstümüze silkelemeye başladı sofra bezini,bende bağırdım öyle bi tanışmamız var.biraz tuhaf bi kadın zaten,çocuklarına hep bağırıo falan.off ne bileyim canım yaa akşamaları yatarken korkarak yatıyorum inşallah bu gece konuşma olmaz diye

herhalde bu konuda en şanslı bnm :) hiç para ödemiorum laptoptan kablosuz ağ ile giriyorum evin altında emlak var şifresiz aygıtı kullanıma açık yani sorun etmediler söyledik kotasız hemde sıkıntısız girebiliyorum telefondan bnde muzdaripim ama her ay eşime 100 e yakın banada 60 küsür ödemekten bıktık anlamıoruz bi annemle sık konuşurum bi kaynanamlarla ama yapıcak bşy yok çocuk olunca konuşmaya vakt kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…