- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
Merhaba bayanlar
Bizde de kan uyuşmazlığı var bildigim kadariyla 28.haftada bi kan uyusmazligi testi yapiliyor ve bebek ya da anne etkilenmis mi diye bakiliyor sanirim testin ismi indirect coombs' tu. Bende yaptirdim ve sonuc negatif cikti yani herhangi bi etkilenme yokmus. Doktor genelde dusuk riski falan yoksa ilk gebeliklerde etkilenme olmuyormus.bebek dogduktan sonra kan alinip bakiliyormus eger anneyle ayni kan grubundaysa sikinti yok ama babayla kan grubu ayniysa o zaman anneye 72 saat icinde bi igne vuruyorlarmis o kadar.
Evet aynen anne negatif baba pozitifse oluyor
canım bizim de iki tarafın ilk torunu. Ama burda bu konuda dertli olan kızlardada ilk torun verecek olanlar var. Onla bir ilgisi yok galiba, tamamen insaniyet ve vicdanla alakalı bir durum oldugunu düşünüyorum. Inanırmısın benim iş arkadaşlarım, annemin komşuları bile kayıtsız kalmıyor herkes bişiler almak yardımcı olmak derdinde. Bu insanlar kendi çocuklarına sormuyorlarmış bir eksiginiz var mı diyeNasıl bir düşünce sistemleri var anlamak mümkün degill Dedeigin gibi aslında biz olmaları gerektigi gibi oldukları için şanslı gibi duruyoruz allah hem eşimin ailesini hem benim ailemi başımızdan eksik etmesin , anormal olan onların ki.. çok üzücü valla
bizde de var 2. ayımızda yaptırdık indirect coombs adlı testi sorun çıkmadı bnm doktorumda 1 nisanda bu testi yaptırmamı istedi hayırlısı bunuda atlatırız inş
kızlar dün gerçekten çok fazla yemedim.zaten şekerim sınırda çıktığı için dahada dikkat ediyorum ama bir günde su bile az içmeme rağmen 1kilo 200 gr almayı nasıl başardım ya.çıldırmak üzereyim.bakalım cumartesi tekrar şeker yüklemesinde ne olacak durum.sonum pek hayra alamet değil.
kadını da tanımıyorum ki canım ya sadece apartmanda görüyorum girip çıkarken.bi kere yeni taşındığımızda biz balkonda kahvaltı ediyorduk eşimle üstümüze silkelemeye başladı sofra bezini,bende bağırdım öyle bi tanışmamız var.biraz tuhaf bi kadın zaten,çocuklarına hep bağırıo falan.off ne bileyim canım yaa akşamaları yatarken korkarak yatıyorum inşallah bu gece konuşma olmaz diye
Canim basa cikilmazki bu boyle her gece, tanimasanda kadini once tatli bir dille uyar, ben hamileyim esimde erkenden ise gidiyor yatak odasinda oyle yuksek sesle konusmamya dikkat edelim diye baktin yine olmadi esin girer devreye, cunku ben biliyorum nasil bisey oldugunu, biz birde her pazar sabah 9:30 da baslayan hali silkelemesiyle ugrasiyoruz hic sasmaz her pazar halilari silkeler kadin, esiminde birtek pazari var uyumak istiyor ama uyuyamiuor o yuzden,sitede oturuyoruz ve her pazar cirpma gunuymus, onun icin bisey demiyoruz toplanti gununu bekliyoruz konismak icin, sende konus canim biz baya cektik konustuk rahatladik belki anlayisli cikarlar....
rica ederim canım.Uconn; seker takibiyle ilgili bir soru sormustum, cevaplamissin, tesekkur ederim.
Cok tuzlu birseyler yedin mi tursu gibi? O vucuduna su tutturmus olabilir. Cunku aynen dedigin gibi bir gunde o kadar kilo alinmaz, gecici odemdir o.
Bizde de kan uyuşmazlığı var, benim iğnemde 16. haftadayken vuruldu, çünkü kanamam olmuştu, sanırım kanama olduğunda doğum beklenmeden vuruluyor, ayrıca düşük yapanlara da vuruluyor.. Ancak doğumdan sonra tekrar vurulacak mı onu bilmiyorum.canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?
biz de çınar koyacağız. eşim karar verdi.13. haftasında öğrendik cinsiyetini. o günden beri çınar diye seviyoruz.kızlarrr selammmm
bende hamilelik öykümü paylaşayım , evleneceğimiz sene eşim ürololoji doktoruna gitti kasıklarında biproblem vardı , doktorda aynı zamanda uzaktan akrabaları oluyoorrr , önemli bisey değil diyip göndermiş aradan 4 yıl geçti biz çocuk falan düşünmüyoruz henüzbigün eşimin halası aradı güyaaa doktora raslamışlar eşimi sormuş çocukları oldu mu diye o da yok düşünmüyolar daha deyince onda problem var onalr geç kalmışlar demesin mi , halası hemen beni aradı siz bi doktora gidin problem varmış dedi dün gibi hatırlıyorum o kadar moralim bozuldu ki.. eşime sordum eee bana bisey yok dedi diyor , neyseeee kapı kapı doktrorlara gittik varikosel denildi fakat daha önce bebek düşünmediğiniz için 1 yıl denemeniz gerek denildi , tabi bizi aldı biteleş , yaaa olmazsaaa diyee , bana sorsanız daha 1 yıl daha ertelerdik bu sorun cıkmasa ... neysee başladık çalışmalara 1ay -2 ay -3 ay yokkk olmuyooo , amannnnn dedim olmazsa olmaz , tüp bebek yaparız maddi gücümüz olunca tüp bebek deneriz demeye başladım , yaklaşık 11 ay böyle geçti artık son kez eşimin sperm sayısına falan baktıralımm ne alemde diye doktora gittik tekrar gayet iyi sonuçlar alınca artık akışına bırakalım dedik o ay meğer hamile kalmışım ben , tabi ümidimi yitirmeye başladığım için ben pek ihtimal vermeme rağmen hafif bilekelenme oldu adet günü , yok canım değilimdir dedim test aldım bisey cıkmadı amannnn yine olmadı diye üzülülürken , arkadaşıma baksettim adetim tam gelmedi sadece leke oldu falan dedim oda kan testi yaptır dedi ertesi gün en yakın hastanenin aciline gittik işdönüşü eşim yanımda ama : neyse verdik testi bekliyoruz aradan 2 saat sonra geldik kız sonucu söylüyooo yaniii dedim ne demek kız gülerek doktorunuz söyler ama hamilesiniz demezmiiiiiiiiiiiiiiii sevinçten saskınlıktan iki gözümüz iki çeşmeee ağlayarakkk eve geldik o anda eşimin yüz ifadesi herseye değerdi gerçekten miii bizim bebeğimiz mi olacak deyip deyip sarılıyoduu sonrasında doktoruma gittim 5 haftalıktı dahaaa minağımmm
hamile olduğumu ögrenmeden önce rüyamda çok güzel bir ağaç görmüştüm halaaaa bile hafızamdaa ve oğlumun işimi de rüyamda gördüğüm görkemli ağaçtan geliyoooo umarım aramıza gelir bizi sonsuza kadar mutlu eder ismi gibi uzun ömürlü olur çınarımm
yaşadığım en güzel andı bu , herseye bedel allahıma sükürler olsun bana nasip etti
benimde uzun süredir oluyor. doktora bugün söyledim bişey vermedi. herhalde normal görüyor.arkadaşlar günaydınn dün gece ilk defa krap girdi bacağıma nasıl yerimden fırladım anlatamam nasıl bir acıymış bu sizde de oluyormu.Magnezyum eksikliğinden olduğunu söylüyorlar fakat ben beslenmeme cidden dikkat ediyorum:18::18::18:
kızlar buda benim oğluşum
a doğum tarihimiz aynı seninle :)))))
anne negatif baba pozitif ok. ama aslında sorun bebeğinde pozitif olma ihtimalinin olması. anne negatif baba pozitif eğer bebekte anne gibi pozitif ise hiçbir sorun çıkmaz. ama bunu bilemeyeceğimiz için bu aylarda önlem alırız. ya bebek pozitif ise diye. bunun için bir iğne yapılır doğumda sorun çıkmasın diye. diyelimki doğum oldu ve bebek pozitif. iğne vurulduğu için bebeğe birşey olmaz. fakat ikinci çocuk için sorun olmasın diye iğne dozu tekrarlanır. kan uyuşmazlığı basit bir sorun yani artık. yeterki bilinsin var olduğu
canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?
evet canım öyle yapayım en iyisi.eşimde çık yarın söyle,bu gece yine yaparlarsa dedi.artık öyle yapıcaz bakalım. bizimde site,yöneticimizde çok tatlı bir bayan.ona durumu söylemiştik ama o üstümüzde oturan değil alt katımızda oturan öğrencileri sanmış.onları uyarmışgerçi onlarda çok gürültü yapıyorlarmış alt katlarına ama bize gelmiyor Allahtan
kızlar bişi sorucamm size
el ve ayaklarınızın üstündeki damarlar çok şişkin ve dolgunmu benimkiler acayip belirgn oldu erkek eli ve ayağı gibi duruyor hamişliktenmi acepp:26::26:
[
valla cnm kendinizi şartlandırmayın çocuğuma şunları alıştırmıycam bnları alıştırmıycam diye bebek bu sallanmadan durmaz gibime gekızlar ben park yatak almayı düşünüyorum bunu önceki yorumlarda da söylemiştim ama bir şey sormak istiyorum size. bu ahşap beşikler ikeadan alınanlar vs. sallanmıyor,bebeği uyuturken zor olmaz mı? eşime onları da gösterdim,bebek sallamadan uyumaz ki dedi.bende doktorlar sallamayın diyor zaten alışmasın dedim.o da diyor ki biz sallamasak alcak biri kucağına pışşş pışşş sallayacak bakmışsın bebek uyumuş, bi şekilde alışacak diyor. siz ne düşünüyorsunuz?bebek sallanmadna uyur mu? gerçi park yatakta graco tercih edecektim onda da sallama yok ama titreşim var.
kızlar buda benim oğluşum
İyi geceler gece kuşları:)) Bbebişler çoktan uyudu annişler hala cin gibi:)) Ararız bugünleri :)) Şu bacak huzursuzluğu sendromu beni öldürecek hergece hergece bıktım artık. Yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?