2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bizde de var 2. ayımızda yaptırdık indirect coombs adlı testi sorun çıkmadı bnm doktorumda 1 nisanda bu testi yaptırmamı istedi hayırlısı bunuda atlatırız inş

Evet aynen anne negatif baba pozitifse oluyor

anne negatif baba pozitif ok. ama aslında sorun bebeğinde pozitif olma ihtimalinin olması. anne negatif baba pozitif eğer bebekte anne gibi pozitif ise hiçbir sorun çıkmaz. ama bunu bilemeyeceğimiz için bu aylarda önlem alırız. ya bebek pozitif ise diye. bunun için bir iğne yapılır doğumda sorun çıkmasın diye. diyelimki doğum oldu ve bebek pozitif. iğne vurulduğu için bebeğe birşey olmaz. fakat ikinci çocuk için sorun olmasın diye iğne dozu tekrarlanır. kan uyuşmazlığı basit bir sorun yani artık. yeterki bilinsin var olduğu

bendeki biraz daha enteresan bir tipi:)şimdiye kadar 1 çorap dahi almadı bebeğime bundan sonrada töbe almaz.zaten beklentimde yok.kaç yıllık geliniyim banada daha bir çöp hediye almadı.ama işin kötü yanı benim aldığımada karışıyor.bebeğin yediği helal giydiği haramdır anlayışı ile.aldığım şeyleri gösteremedim korkumdan evde köşe bucak saklıyorum.hemde aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz.bişey aldığım zaman eşim önden kapıyı açıyor sessizce ben aşağıdan koşarak çıkıp içeri atıveriyorum aldıklarımı.sırf bir saat laf yemeyelim diye.kadın hasta ciddi hasta psikolojide ne denir buna ama gerçekten hasta:)

bizde de var 2. ayımızda yaptırdık indirect coombs adlı testi sorun çıkmadı bnm doktorumda 1 nisanda bu testi yaptırmamı istedi hayırlısı bunuda atlatırız inş

yalnız bu test kan uyuşmazlığını belirtmez. sizde zaten kan uyuşmazlığı var bu biliniyor. bundan dolayı sen bebeğine zarar verecek antikorları ürettin mi diye bakılıyor bu test ile. ikinci ayda sende antikor oluşmamış. büyük ihtimal ile testi tekrarlayacak. çünkü bu süre içinde birşeyler değişmiş olabilir diye. ve yine muhtemelen sende iğne olacaksın önlem amaçlı arkadaşım

Uconn; seker takibiyle ilgili bir soru sormustum, cevaplamissin, tesekkur ederim.
Cok tuzlu birseyler yedin mi tursu gibi? O vucuduna su tutturmus olabilir. Cunku aynen dedigin gibi bir gunde o kadar kilo alinmaz, gecici odemdir o.

Canim basa cikilmazki bu boyle her gece, tanimasanda kadini once tatli bir dille uyar, ben hamileyim esimde erkenden ise gidiyor yatak odasinda oyle yuksek sesle konusmamya dikkat edelim diye baktin yine olmadi esin girer devreye, cunku ben biliyorum nasil bisey oldugunu, biz birde her pazar sabah 9:30 da baslayan hali silkelemesiyle ugrasiyoruz hic sasmaz her pazar halilari silkeler kadin, esiminde birtek pazari var uyumak istiyor ama uyuyamiuor o yuzden,sitede oturuyoruz ve her pazar cirpma gunuymus, onun icin bisey demiyoruz toplanti gununu bekliyoruz konismak icin, sende konus canim biz baya cektik konustuk rahatladik belki anlayisli cikarlar....

evet canım öyle yapayım en iyisi.eşimde çık yarın söyle,bu gece yine yaparlarsa dedi.artık öyle yapıcaz bakalım. bizimde site,yöneticimizde çok tatlı bir bayan.ona durumu söylemiştik ama o üstümüzde oturan değil alt katımızda oturan öğrencileri sanmış.onları uyarmış gerçi onlarda çok gürültü yapıyorlarmış alt katlarına ama bize gelmiyor Allahtan

Uconn; seker takibiyle ilgili bir soru sormustum, cevaplamissin, tesekkur ederim.
Cok tuzlu birseyler yedin mi tursu gibi? O vucuduna su tutturmus olabilir. Cunku aynen dedigin gibi bir gunde o kadar kilo alinmaz, gecici odemdir o.
rica ederim canım.
evet bu ara şekerim yüksek çıktığından şeker yemeyim derken tuzluya sardım galiba biraz ondan şiştim.şiştiğimide anlıyorum artılk yüzük olmuyor parmağıma birde ayakkabım sıkıyor sanki bazen.

canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?
Bizde de kan uyuşmazlığı var, benim iğnemde 16. haftadayken vuruldu, çünkü kanamam olmuştu, sanırım kanama olduğunda doğum beklenmeden vuruluyor, ayrıca düşük yapanlara da vuruluyor.. Ancak doğumdan sonra tekrar vurulacak mı onu bilmiyorum.

kızlar ben park yatak almayı düşünüyorum bunu önceki yorumlarda da söylemiştim ama bir şey sormak istiyorum size. bu ahşap beşikler ikeadan alınanlar vs. sallanmıyor,bebeği uyuturken zor olmaz mı? eşime onları da gösterdim,bebek sallamadan uyumaz ki dedi.bende doktorlar sallamayın diyor zaten alışmasın dedim.o da diyor ki biz sallamasak alcak biri kucağına pışşş pışşş sallayacak bakmışsın bebek uyumuş, bi şekilde alışacak diyor. siz ne düşünüyorsunuz?bebek sallanmadna uyur mu? gerçi park yatakta graco tercih edecektim onda da sallama yok ama titreşim var.

Son düzenleme:
biz de çınar koyacağız. eşim karar verdi.13. haftasında öğrendik cinsiyetini. o günden beri çınar diye seviyoruz.

benimde uzun süredir oluyor. doktora bugün söyledim bişey vermedi. herhalde normal görüyor.
bir de besinlerden alacağımız magnezyum ya da diğer elementler. başka besinlerle etkileşime girince faydası azalıyor gibi bişey okumuştum. o nedenle ilaçlar daha etkili olabiliyormuş.

kızlar buda benim oğluşum

çok tatlı ya hiç kilo yok gibi hakikaten

kızlar bişi sorucamm size
el ve ayaklarınızın üstündeki damarlar çok şişkin ve dolgunmu benimkiler acayip belirgn oldu erkek eli ve ayağı gibi duruyor hamişliktenmi acepp:26::26:

a doğum tarihimiz aynı seninle :)))))

nasıl aynıyızz cücüüüm anlamadım yaw:44::44:

Benim annem 0 negatif babamda a pozitif ve biz 6 kardesiz annem 5 cocugunuda evde dogurmus hic bir mudehale olmadan bir tek ben hastanede dogmusum.Nasil oluyor hic anlamadim simdi, hos doktorlarda cok sasirmis ama saniyorumki dedigin gibi helede simdiki tipla hicbirsey olmaz.Bu arada hepimiz pozitif babamin kan grubunu almisiz.

canım ya bırsey sorucam sana bizde kan uyuşmazlığı var ama doktorum bana doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulacaksın dedi sen neden bu kadar erken vuruluyorsun ?

dogumdan sonrada vurulacak. bu 28. haftada mutlaka vurulmasi gereken bir igne rogam deniyo burda dogumdan sonra vurulanin aynisi. doktoruna bir sor istersen belki benim daha once dusuklerim oldugu icin olabilir. senin ilk bebekmi?

kızlar göğüs ucu yaralarından bahsetmişsiniz.lansinohun göğüs ucu kremini doğuma 1 ay kala kullanmak işe yarıyormuş.yıkamadan çocuğuda emzirebiliyormuşuz.ama annem bazı bebekler cinstir tadından anlar sonra memeni almaz bidaha falan dedi.olabilir mi bilmem.eskiden çay tabakları metal olurdu ya onlardan göğsüne bir süreliğine kapatarak bekletirlermiş.yaraya birebirmiş.koca karı tedavisi ama kimyasal bişey değil sonuçta denenebilir bişey bence.

:) yanlisliklada olsa iyi olmus,yani, hadi bakalim uyardiktn sonra nasil davranacaklar gorelim

kızlar bişi sorucamm size
el ve ayaklarınızın üstündeki damarlar çok şişkin ve dolgunmu benimkiler acayip belirgn oldu erkek eli ve ayağı gibi duruyor hamişliktenmi acepp:26::26:
[

bnde henüz bişi yok ellerim aynı yüzüklerim az brz sıkmaya başladı e o kdrda olur die düşünüyorum ayaklarım bazen şişiyo bazen aynı tuzu fazla kaçırınca oluyor ben bunu anladım tuzu en aza indirgemen gerek ama işte tuzsuzda bişey yenmiyor napıcaz blmiyorum bu gidişle davul gibi gitcez doğuma

valla cnm kendinizi şartlandırmayın çocuğuma şunları alıştırmıycam bnları alıştırmıycam diye bebek bu sallanmadan durmaz gibime ge
liyor bir şekilde kucağada alışıyor sallanmaya da sen sallanan al bence ikeanınkiler sallanmıyor mecbur ayakta sallayıp yatağında sadece yatırmak için almış olursun beşiği o zamanda anlamı olmaz sabitlenebilen beşikler var öylede alabilirsin ikea modeli olması şart mı sizce ? aynı o modelde sallanan beşiklerde var daha vakit var az daha dolaşın derim snradan ah vah etmektense

ben varım canım been
çok berbat bir rahatsızlık o yaa gece gece uykusuzluktan ölürken bacaklar kalk gezelim diyor
benim çözümüm dizlerimden aşağısını soğuk suyla yıkamak canım dene faydasını görüceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…