2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin

sallanmanın bebeğe zaraı yokmuş canım araştırmalar var bnu konuda zaten bebek anne karnında sürekli sallanıyormuş kundaklanmada aynı şekilde bende ikea sallnmıyor diye vazgeçtim öyle uyuyorsa öyle uyayacak napalım park yatak alıcam bende o yüzden salarım en azından hemde bizlerde allanarak büyüdük çoğu çocuk öyle büyüdü yani

Evet canım uzun araştırmalar sonucu mamas&papas urbo yu aldık ana kucağı ile birlikte internetten aldık birkaç güne gelir inşallah deneriz bizde ......

güle güle kullanalım

Canım bizim üst kat komşular da aynı durumda.. Parkelerin üzerinde bir şeyler sürüyorlar galiba acayip sesler çıkıyor.. Cumartesi pazar demezler sabahtan çocuklar müziği açar dans etmeye başlar.. Pencereden bağırarak caddedekilerle sohbet ederler..
Zıplama, koşma, bağrışma,konuşma, kapı çarpma her şey var.. Ben de taşınacağım için muhatap olmak istemedim ama bir ara internetten araştırmıştım.. Belediyeye haber veriyorsun gelip zehirliyorlar :)) Şaka bir tarafa belediyeden zabıta gelip gürültü tespiti yapıyor ve uyarıyor sonra da istersen yasal süreç başlıyor..

Bizde bugün bebek arabamızı aldık teyzelerrrr
İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.....

Eki Görüntüle 664627
Eki Görüntüle 664628
Eki Görüntüle 664630
Eki Görüntüle 664632

Mamas Papas Urbo valla benim içimde kalan Mamas Papas Sola olmuştu.. Ama her ikisi de çok güzel.. İyi günlerde kullanın..
Ne kadara geldi? Ana kucağıyla beraber mi aldın?

Evet canım uzun araştırmalar sonucu mamas&papas urbo yu aldık ana kucağı ile birlikte internetten aldık birkaç güne gelir inşallah deneriz bizde ......

güle güle kullanalım
bence çok kullanışlı bir araba canım anlarsın zaten açılması kapanması sonra oturma yerini takmak hiç bakmıyorsun tık oturuyor yerine :) kaça aldın peki ben sadece arabayı 800 e aldım anakucağı ve aaptörüde 340 alsam 1140 oluyor sanırım

e bebek te kampanya var kızlar araba-ana kucağı-adaptör: 1.067.90 a geldi

Mothercare indirim kuponumuzu bu ay sonuna kadar kullanmamiz gerekiyordu chicco nun poly chick modeli mama sandalyesini aldik dayanamadim hemen kutudan cikartirdim esim kurdu odasina koyduk, bayramlik cocuklar gibiyim :) Allah hepsini agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin hepimize.

Hayirli olsun canim güle güle kullanirsiniz insallah.. bende evdeki haliya kadar yikamaya gönderiyorum bayram temizligi gibi evin her kösesini elden geciriyorum...

Canım kim diyo tamamen yatırmak mümkün değil diye, benim evimde var su an, gittim tekrar baktım gayet dumduz yatar pozisyona geliyor.. Anlamadım ben mi yanlış anladım acaba seni ?? Yani yüzü anneye dönük olarak anakucağıyla kullanılıyor, anakucagı da dümdüz yatmıyor onu mu kastettin?? Ben çok araştırım sordum soruşturdum, herkes diyor ki ilk 3-4 ay bebek anneyi görmek istermiş, sonrası dışarı izlemek istiyormuş, 3-4 ay için sırf çift yönlü oluyor diye bi arabaya takılmamalı gerek sanki.. Sonuçta yasam tarzları da önemli tabiii, ben şöyle düşünerek aldım, ilk 3-4 ayın zaten 1 ayı evde geçecek, dışarı çıkacağımı sanmam, geri kalan 3 ayda da en fazla 2 saat haftada 3-4 gün çıksam - ki o kdr bile çıkmam- cocuğun anakucağında o kdr yatması sorun olmaz. Doktorlar da zaten anakucağında bilfiil bebek günde en fazla 2 saat yatsın diyor.. Öyle yani..

neden anakucağında en fazla 2 saat diyorki doktorlar bu arada port bebe bana çok gereksiz geliyor arabalr dümdüz yatıyor dediğin gibi

Yaa bu konuda ben cok cektim, ama sonuca bakarak catlaklar gibi ne yaparsak yapalim olacagi varsa oluyor herhalde diye dusunuyorum. Tam 2 ay gogus uclarimdaki yaralar gecmedi. Neler kullandim fayda etmedi. Kanadi vs. Ama soyle bir durum var, benim gibi gogus ucu az olanlar daha cok yasiyor bunu anladigim kadariyla. Gogus ucu belirgin olanlarda cok duymadim boyle birsey yasayan.

gunaydin annecikler,
ilk mesaj bana nasipmis,herkese guzel birgun diliyorum ayrica hayirli cumalar.haftanin son is gunu olmasindan midir 30. haftaya gelmemden midir nese doluyum.haydi hayirlisi

günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.

günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.

geçmiş olsun canımmm...işin ağır değilse sabretmelisin bence..ben mayısın 17sine kadar çalışacağim inş..benimde tahmini doğum 15 haziran gözüküyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…