selam hanımlar nasılsınız umarım herşey yolundadır tüm geçmişi okumam mümkün olmadı çok sayfa birikmiş.. hepinize sağlık diliyorum..
bende durumlar iyi değil korktuğum başıma erken geldi 10 gündür yataktan kalkamıyorum omurgamda sorun var iler ki haftalarda bekliyorduk böyle birşeyi ama daha çok erkenağrılarım olsaydı sadece ama yürüyebilseydim sağ ayağımın üstüne basamıyorum.. .çok canım sıkkın yaa doğuma kadar böyle olacaksa çok zor olacak benim için şuan 58 kiloyum daha da kilo alırım daha da kötü olurum diyorum yattığım yerde yardımsız dönemiyorum bile
sallanmanın bebeğe zaraı yokmuş canım araştırmalar var bnu konuda zaten bebek anne karnında sürekli sallanıyormuş kundaklanmada aynı şekilde bende ikea sallnmıyor diye vazgeçtim öyle uyuyorsa öyle uyayacak napalım park yatak alıcam bende o yüzden salarım en azından hemde bizlerde allanarak büyüdük çoğu çocuk öyle büyüdü yanikızlar ben park yatak almayı düşünüyorum bunu önceki yorumlarda da söylemiştim ama bir şey sormak istiyorum size. bu ahşap beşikler ikeadan alınanlar vs. sallanmıyor,bebeği uyuturken zor olmaz mı? eşime onları da gösterdim,bebek sallamadan uyumaz ki dedi.bende doktorlar sallamayın diyor zaten alışmasın dedim.o da diyor ki biz sallamasak alcak biri kucağına pışşş pışşş sallayacak bakmışsın bebek uyumuş, bi şekilde alışacak diyor. siz ne düşünüyorsunuz?bebek sallanmadna uyur mu? gerçi park yatakta graco tercih edecektim onda da sallama yok ama titreşim var.
sende memes papsçısının çok güzel bir araba çok kolay bir araba dimi bende aldım :) urbodan test sürüşü yapıp duruyorum anca kaldırdım cbex anakucağını alıcam birde güle güle kullanalım bari :)Bizde bugün bebek arabamızı aldık teyzelerrrr
İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.....
Eki Görüntüle 664627
Eki Görüntüle 664628
Eki Görüntüle 664630
Eki Görüntüle 664632
Bizde bugün bebek arabamızı aldık teyzelerrrr
canım bak oğluşumla gelinimin arabaları aynı olmuşşkaderleri ortak işliyor demekk kiii güle güle kullansın naz bebek
sende memes papsçısının çok güzel bir araba çok kolay bir araba dimi bende aldım :) urbodan test sürüşü yapıp duruyorum anca kaldırdım cbex anakucağını alıcam birde güle güle kullanalım bari :)
canım bak oğluşumla gelinimin arabaları aynı olmuşşkaderleri ortak işliyor demekk kiii güle güle kullansın naz bebek
yaaa öylemii ne güzel olmuşşşkader ağlarını örüyor keşke aynı şehirde olsak ta beraber gezdirsek
selam fıstıklar
dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir. bebişim bütün gece tekmeledi durdu.yatmaya yakın 3 tane ufak kuru incir yemiştim o mu enerji verdi acaba bebişime bilemiyorum:44:
bir de üst komşularımız tabi ki,nefret ediyorum yaaaa. haftanın 4-5 günü sabahlara kadar abartmıyorum eşim işe gidene kadar devamlı konuşma sesi var.onları duydukça uykum daha da açılıyor.napmalıyım bilmiyorum da.zaten bütün gün çocuklarının koşuşturmalarını dinliyorum bi de bütün gece,hemde yatak odamızın tam üstünde konuşma sesleri. eşim yukarı çıksa kavga çıkabilir korkuyorum uyarıyı genelde duvara vurup yapıyoruz ama bıktım artıkfikri olan var mı acaba kızlar?
Eki Görüntüle 664627
Eki Görüntüle 664628
Eki Görüntüle 664630
Eki Görüntüle 664632
bence çok kullanışlı bir araba canım anlarsın zaten açılması kapanması sonra oturma yerini takmak hiç bakmıyorsun tık oturuyor yerine :) kaça aldın peki ben sadece arabayı 800 e aldım anakucağı ve aaptörüde 340 alsam 1140 oluyor sanırımEvet canım uzun araştırmalar sonucu mamas&papas urbo yu aldık ana kucağı ile birlikte internetten aldık birkaç güne gelir inşallah deneriz bizde ......
güle güle kullanalım
Canım bizim üst kat komşular da aynı durumda.. Parkelerin üzerinde bir şeyler sürüyorlar galiba acayip sesler çıkıyor.. Cumartesi pazar demezler sabahtan çocuklar müziği açar dans etmeye başlar.. Pencereden bağırarak caddedekilerle sohbet ederler..
Zıplama, koşma, bağrışma,konuşma, kapı çarpma her şey var.. Ben de taşınacağım için muhatap olmak istemedim ama bir ara internetten araştırmıştım.. Belediyeye haber veriyorsun gelip zehirliyorlar :)) Şaka bir tarafa belediyeden zabıta gelip gürültü tespiti yapıyor ve uyarıyor sonra da istersen yasal süreç başlıyor..
Mamas Papas Urbo valla benim içimde kalan Mamas Papas Sola olmuştu.. Ama her ikisi de çok güzel.. İyi günlerde kullanın..
Ne kadara geldi? Ana kucağıyla beraber mi aldın?
bence çok kullanışlı bir araba canım anlarsın zaten açılması kapanması sonra oturma yerini takmak hiç bakmıyorsun tık oturuyor yerine :) kaça aldın peki ben sadece arabayı 800 e aldım anakucağı ve aaptörüde 340 alsam 1140 oluyor sanırım
Mothercare indirim kuponumuzu bu ay sonuna kadar kullanmamiz gerekiyordu chicco nun poly chick modeli mama sandalyesini aldik dayanamadim hemen kutudan cikartirdim esim kurdu odasina koyduk, bayramlik cocuklar gibiyim :) Allah hepsini agiz tadiyla saglikla kullanmayi nasip etsin hepimize.
ama insanlara 7 aylığım dediğin zaman 2 ay kaldı yani diolar ben sinir oluyorum. o yüzden 6 aylığım diorum ben :)
Günaydin kizlar...
Özellikle tecrübeleri anneler bi fikir verin lütfen bebekarabasi konusun da herkesin cok memnun oldugu Cybex marka bebek arabalarini arastirdim birsüre ama kafam cok karisti bu arabayi tek basina aldigin zaman bebegin bizi görücek sekil de dönük olmasi ve tamamen yatmasi mümkün degil, sadece yariya kadar yatirabiliyoruz. Bunun icin extradan anakucagi almak gerek benim sormak istedigim bu arabalar 3-4 yasina gelene kadar cok pratik ama ilk 6 ay icin de sadece ana kucagi ile tasimak mantiklimi bebegi...
Cybex onyx + Anakucagi
Eki Görüntüle 664074 Eki Görüntüle 664075
2. Secenek olarak Cybex Callisto var Fakat hepsini toplam aldigim zaman cok pahaliya geliyor asagidaki resimde ilk hali olan extrayi da almak istersem 700-800 euro civari bir sey cikiyor... sizce bu ilk bastaki bebegi tamamen yatirmak icin olana kesinlikle ihtiyac varmi yoksa sadece anakucagi da ayni islemi görürmü??
Eki Görüntüle 664073
neden anakucağında en fazla 2 saat diyorki doktorlar bu arada port bebe bana çok gereksiz geliyor arabalr dümdüz yatıyor dediğin gibiCanım kim diyo tamamen yatırmak mümkün değil diye, benim evimde var su an, gittim tekrar baktım gayet dumduz yatar pozisyona geliyor.. Anlamadım ben mi yanlış anladım acaba seni ?? Yani yüzü anneye dönük olarak anakucağıyla kullanılıyor, anakucagı da dümdüz yatmıyor onu mu kastettin?? Ben çok araştırım sordum soruşturdum, herkes diyor ki ilk 3-4 ay bebek anneyi görmek istermiş, sonrası dışarı izlemek istiyormuş, 3-4 ay için sırf çift yönlü oluyor diye bi arabaya takılmamalı gerek sanki.. Sonuçta yasam tarzları da önemli tabiii, ben şöyle düşünerek aldım, ilk 3-4 ayın zaten 1 ayı evde geçecek, dışarı çıkacağımı sanmam, geri kalan 3 ayda da en fazla 2 saat haftada 3-4 gün çıksam - ki o kdr bile çıkmam- cocuğun anakucağında o kdr yatması sorun olmaz. Doktorlar da zaten anakucağında bilfiil bebek günde en fazla 2 saat yatsın diyor.. Öyle yani..
kızlar göğüs ucu yaralarından bahsetmişsiniz.lansinohun göğüs ucu kremini doğuma 1 ay kala kullanmak işe yarıyormuş.yıkamadan çocuğuda emzirebiliyormuşuz.ama annem bazı bebekler cinstir tadından anlar sonra memeni almaz bidaha falan dedi.olabilir mi bilmem.eskiden çay tabakları metal olurdu ya onlardan göğsüne bir süreliğine kapatarak bekletirlermiş.yaraya birebirmiş.koca karı tedavisi ama kimyasal bişey değil sonuçta denenebilir bişey bence.
gel şunu 6,5 yapalım
günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?