günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.
geçmiş olsun canımmm...işin ağır değilse sabretmelisin bence..ben mayısın 17sine kadar çalışacağim inş..benimde tahmini doğum 15 haziran gözüküyor çünkü
Neyin var cnm geçmiş olsun ???
günaydın kızlar. bugün İstanbul yağmurlu ama yine de güzel bir hava var sanki bahar yağmurları geldi gibi :119:
ozgnmn ben de bu sabah çok zor uyandım sanki bir güç beni yatağa geri geri çekiyor gitmeeee diye bağırıyor gibiydibenim de hiç çalışasım yok. saat 7.30 da işbaşı yapıyoruz ve bir iş arkadaşım benden iş ile ilgili bir rapor çıkarmamı istedi benim verdiğim cevap şu ''ben daha bilgisayarımı açmadım ki'' üstelik saat de 8.30 olmuşken... vallahi işten soğudum tek düşüncem 30 nisan dan sonrası.Aslında neyine heyecanlanıyorum bilmem evimi bir görseniz kızlar yüzeysel temizlik hariç dip köşeye kurt düşecek belki de düşmüştür izin günlerimde sadece süpür sil bulaşık çamaşır...ekstradan bir iş yapamıyorum.yok cam sileyim yok tül yıkayayım yok anacım yapamıyorum. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayayım şimdi izne çıkınca da halılar yıkamaya verilecek , camlar silinecek, çocuk odası hazırlanacak, tül perde yıkama mutfak banyo genel temizliği falan derken ben kesin evin bir köşesinde doğururum herhalde
kızlar aşağıda görünüosunuz yazmıosunuz. çalışan hanımlar bu rapor rupor işleri nasıl oluyor ya. hiç bilmiorum. 32. haftanın başında mı vercez raporu
kızlar aşağıda görünüosunuz yazmıosunuz. çalışan hanımlar bu rapor rupor işleri nasıl oluyor ya. hiç bilmiorum. 32. haftanın başında mı vercez raporu
günaydın kızlar. bugün İstanbul yağmurlu ama yine de güzel bir hava var sanki bahar yağmurları geldi gibi :119:
ozgnmn ben de bu sabah çok zor uyandım sanki bir güç beni yatağa geri geri çekiyor gitmeeee diye bağırıyor gibiydibenim de hiç çalışasım yok. saat 7.30 da işbaşı yapıyoruz ve bir iş arkadaşım benden iş ile ilgili bir rapor çıkarmamı istedi benim verdiğim cevap şu ''ben daha bilgisayarımı açmadım ki'' üstelik saat de 8.30 olmuşken... vallahi işten soğudum tek düşüncem 30 nisan dan sonrası.Aslında neyine heyecanlanıyorum bilmem evimi bir görseniz kızlar yüzeysel temizlik hariç dip köşeye kurt düşecek belki de düşmüştür izin günlerimde sadece süpür sil bulaşık çamaşır...ekstradan bir iş yapamıyorum.yok cam sileyim yok tül yıkayayım yok anacım yapamıyorum. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayayım şimdi izne çıkınca da halılar yıkamaya verilecek , camlar silinecek, çocuk odası hazırlanacak, tül perde yıkama mutfak banyo genel temizliği falan derken ben kesin evin bir köşesinde doğururum herhalde
32+0'da raporun açılacak. izne çıkmak istersen rapor o tarihte başlamış olacak. çalışmaya devam etmek istersen ve doktorun da uygun bulursa sana çalışabilir raporu verecekler ve onu iş yerine tebliğ edeceksin. bu tarihten sonra eğer izne çıkmamışsan 37. haftaya kadar istediğin zaman raporunu başlatabilirsin hani dayanamazsan falan. 37+0 a kadar dayandın diyelim o tarihte kesinlikle raporun başlıyor çünkü yasal zorunluluk daha fazla çalışmana izin yok. raporun başladığı günden sonra da üzerine 16 hafta koy, o kadar iznin var.
aynen ya. eşim elinden geldiğince bişeyler yapıyor ama o da ev süpürme falan adam dip bucak temizlik nerden bilsin. temizlik için biriyle anlaş falan diyorlar ama 5 senelik evliyim hiç yapmadım, evde başka biri tanımadığım biri temizlik yaparsa rahatsız olurum diye düşünüyorum. onu oraya koyma, o bezi kullanma diye peşinden koşar sinir hastası olurum bi günde. nasıl olacak bilmiyorum ama münkünse bu aralar kimse dolap arkalarıma falan bakmasın
32+1 de dr da randevum var. çalışabilir raprunu o gün alsam geç kalmış oluyor muyum. zaten 32+0 cumaya gelior. cuma da alsam cumarteside alsam mecburen ptesi vereceğim raporu
Günaydınlar...kızlar ben her sabah tartılıyorum.ama 2 sabahtır kilo vermiş çıkıyorum gerçi 1kilo 100gr kadar.normal mi bu durum
32+0 da dr. dan çalışabilir raporu almam lazım yani. özel hastanelerin raporu gerçerli mi. ben gidip kendi dr. dan alayım geçerli ise
bi yerde okumuştum raporunuzu pazartesi başatın die. pazartesi başlarsa geri dönüşte pazartesi oluyormuş. peki son 21 günü dr. verdiği doğum tarihine göre mi belirliolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?