2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
32+0 da dr. dan çalışabilir raporu almam lazım yani. özel hastanelerin raporu gerçerli mi. ben gidip kendi dr. dan alayım geçerli ise

özel hastaneye gitmek istiyorsan sgk anlaşmalı olan bir hastane olmalı mutlaka, mesela benim hastanemde sgk yok doktorum dediki seni başka yere yönlendiricem zamanı gelince çünkü burda benim yazdığım rapor geçerli olmaz dedi. bugün de kontrolüm var öğlen. sorucam senin için 32+0 bi zorunluluk mu? yoksa 31+5te ya da 32+1de gitmek sorun olur mu falan diye... öğlenden sonra gelince cevap yazarım senin için :))

Günaydın gününüz aydın olsun. Rabbim bu güzel günün yüzü gözü hürmetine sağlıklı doğumlu nasip etsin, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Bir abdest alıp yasini şerifi sesli dinlerken takip etmeye ne dersiniz annişler. Bbeklerimiz Mübarek Kuran sesini duysunlar. Rabbim yarrr ve yardımcımız olur inşallah:)))

günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bahar geçişinden dolayı hava değişiminden kaynaklı üzerimizi fazla sıkı giyinmiyoruz bende iki gün önce atlattım şükür hastalanmadım bebişine ve kendine dikkat et annesi

Günaydınlar...kızlar ben her sabah tartılıyorum.ama 2 sabahtır kilo vermiş çıkıyorum gerçi 1kilo 100gr kadar.normal mi bu durum

aynen canım bende her sabah tartılanlardanım bir günüm bir günü tutmuyor her gün farklı sonuç bir gün bakıyorum 62.6 bir gün bakıyorum 61.5 değişiyor sürekli fakat üç gündür 62.6 da kaldım bende şaşirdım 3 gündür baya bir yürüyüş yapıyorum onun faydası oldu sanırım

kız ne güzel bir cuma mesajı oldu bu böyle. tüylerim diken diken oldu vallahi.Amin canım Allah'ım hepimizin bu hayırlı günde dualarını kabul etsin. o mübarek doğum anını bir nefeste yaşatsın Allah bize...

Benim de migrenim ayakta bu günlerde çok fena ya mide yanması da çok kötü işe gelip gitmek işkence gibi ama bebiş için 37. haftaya kadar dayanmam lazım

günaydın kızlar
cok uykum var
32.haftamada daha coooook var
32.yi taktın kafaya hully. İzin mi alacaksın hemen? Ben 30. haftayı bitiriyorum yarın. Normalde 37'ye kadar çalışmak istiyorum, sonrasına iznim kalsın diye ama gözüm korkmaya başladı. Göbeğim büyüdü iyice. 10 gündür falan ince bir kahverengi çizgi var göbeğimden aşağı uzanan.

Akşamları çabucak uyuyorum ben. Bayağı duruyorum ama "uykum geliyor" cümlesini bitirir bitirmez 1 dakika içerisinde uykuya dalmış oluyorum. Eşim feci dalga geçiyor bu durumla

o ince çizgi bende birkaç haftadan beri var..Doğum yaklaşıyor anlamımı var:26:

ne demek ızın mı alıcaksın
kacıcam hemen evıme ne ıznı
tek hayalım evımde olup bebegımın hazırlıklarını yapmak

kızlar ben karar veremedim hastane çıkışında bu iç zıbından var .
yedek olarak bir tane daha almaya gerek var mı içi dış zıbın olarak böyle bişey

hayırlı cumalar kızlar .Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
benim bebeğim bugün çoook hareketli. ilk defa böyle oluyor normalde elim karnımda saatlerce beklerdim tepmesini.. ""Bebeğim gece tepiklemekten uyutmadı " diyen annişlere o kadar özeniyordum ki bugün çook mutluyuz

Eki Görüntüle 664959

kızlar ben karar veremedim hastane çıkışında bu iç zıbından var .
yedek olarak bir tane daha almaya gerek var mı içi dış zıbın olarak böyle bişey

canım bence yeterli.
birde çıtçıtlı tulum alırsın bunun yanına ek olarak hastaneye giderken bebişe yeter bence
zıbından ziyade artık daha çok çıtçıtlı bodyler giydiriliyormuş bebişlere

kızlar bugün hamilelik takviminde yazanlar çok hoşuma gitti. bebekimin gözleri artık yuvalarında hareket ediyormuş. ayy birde komiğime gitti düşünsenize boncuk boncuk etrafa baktığını

Selam gunler nasıl gecıyor bakalım bebeklerımızı kucagımıza almaya az kaldı erkek ısmı arıyorum arkadaslar yardımcı olun bana

bu arada anlatmayı unuttum
biz dün doktora gittik. şeker yükleme testimizi yaptırdık sabah. öğleden sonra da hem sonucu gösterdik hem de bebişi ultrason da gördük. şeker testim 80-128 çıktı. iyi dedi doktorum.
benim doktorun ultrasonu pek anlaşılır değil. o kendine göre ölçümleri yapıyor. sonra kilosunu ve boyunu söyleyip gelişimi iyi deyip kalkıyoruz.
dün yine aynı şey oldu, bebek ultrasona tekme attı üç kez, farklı noktalara geçtiğimiz halde döndü o tarafa da attı.
20-21 nisan gibi tekrar gideceğim.
doktor erken doğum riskin görünmüyor şimdilik dedi.
bir rahatsızlığın var mı dedi. yok sadece bacaklarıma kramp giriyor dedim. o da yanında bi hemşire vardı. en sorunsuz hastam dedi ona. sonra maşaallah dedi.
Allah'ım devamınnı da doğumun da böyle güzel gitmesini nasip etsin.

herkese merhaba,
Hully sende 32. haftayı bekliyosun bende bekliyorum. sanırım bir daha işe dönmiceksin doğum hakkından yararlanmak için mi bekliyosun sende benim gibi benim iş yerimdekiler biliyo dönmeyeceğimi zaten iş yerim udak bi yer benim yerime bakabilecek kimse yok o yüzden muhakkak birilerini almaları lazım. sen ne dedin sizin iş yerindekiler biliyor mu? var mı benim bizim gibi 32. haftayı bekleyip doğumdan sonra geri dönmeyecek olan?

aynen canım
bende senın gıbı bakıcak kımsem yok
soyledım cnm bende donmeyecegımı

mrblarrrrrrr kzılar nasılsınızz offf ben bugun zaman gecıremıyorum yaaaa sıkıntıdan patlayacagım.... ne güzel 32 haftayı beklıyorsunuz cogunuz bende nısan sonu gıbı cıkmayı dusunuyorum daha donmıcem bu işe sevmıyorum işimi son 1 ay kaldı dıye avutuyorum kendımı ama artık zorlanıyorum özellıkle sabahları yataktan kalkmak ölüm gibi gelıyor zaten sabah uykusuna cok duskundum sımdı hep bagımlısı oldum... nısan sonu ve mayıs sonu arasındakı 1 ay boyunca 12 den önce hıc kalkmıcam yataktan .:))) zaten bebısım dognca uyuyamam son 1 ay benımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…