aynen canım
bende senın gıbı bakıcak kımsem yok
soyledım cnm bende donmeyecegımı
gün sayıyorum bende 30 nisan son
peki tüm ödemeleri devlet yapacak dimi iş yerinin cebinden bir şey çıkmayacak sen araştırdın mı bu izin olayını ben henüz konuşmadım muhasebeyle pek bilgim yok şartı şurtu nedir nasıl olur birisi paranın 3te birini şirketin öder dedi diğeri hepsini devlet öder dedi internette de pek sağlıklı bilgi edinemedim.
Sen doktorun sana verdiği tahmini doğum gününe istinaden 3 hafta önceden çıkıyorsun zaten farzet ki sen izne çıktın 10 gün sonra erken doğum yaptın bebeğin doğum kağıdını da mıhasebeye getireceğin için ssk zaten hesaplıyormuş senin tarihlerini ve o erken yaptığın izin günlerini de iznine ekliyormuş. kısacası sen raporu muhasebeye verince o söyler sana ne zaman çıkacağını...
32.yi taktın kafaya hully. İzin mi alacaksın hemen? Ben 30. haftayı bitiriyorum yarın. Normalde 37'ye kadar çalışmak istiyorum, sonrasına iznim kalsın diye ama gözüm korkmaya başladı. Göbeğim büyüdü iyice. 10 gündür falan ince bir kahverengi çizgi var göbeğimden aşağı uzanan.
Akşamları çabucak uyuyorum ben. Bayağı duruyorum ama "uykum geliyor" cümlesini bitirir bitirmez 1 dakika içerisinde uykuya dalmış oluyorum. Eşim feci dalga geçiyor bu durumla
hayırlı cumalar kızlar .Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.
benim bebeğim bugün çoook hareketli.ilk defa böyle oluyor normalde elim karnımda saatlerce beklerdim tepmesini.. ""Bebeğim gece tepiklemekten uyutmadı " diyen annişlere o kadar özeniyordum ki bugün çook mutluyuz
Bizde bugün bebek arabamızı aldık teyzelerrrr
İnşallah sağlıkla kullanmak nasip olur.....
Eki Görüntüle 664627
Eki Görüntüle 664628
Eki Görüntüle 664630
Eki Görüntüle 664632
anladım. pzartesi başlatmak için dr. a desem doğum tarihini bi kaç gün leri atar mı acababen hem dr. mu hem muhasebeyi arayayım en iyisi haftaya.
İyi geceler gece kuşları:)) Bbebişler çoktan uyudu annişler hala cin gibi:)) Ararız bugünleri :)) Şu bacak huzursuzluğu sendromu beni öldürecek hergece hergece bıktım artık. Yaşayan var mı aranızda
ya 32. haftadakı ıznı dr un belırledıgı dogum tarıhıne goremı alıorz
yoksa burdakı takvıme goremı
herkese merhaba,
Hully sende 32. haftayı bekliyosun bende bekliyorum. sanırım bir daha işe dönmiceksindoğum hakkından yararlanmak için mi bekliyosun sende benim gibi benim iş yerimdekiler biliyo dönmeyeceğimi zaten iş yerim udak bi yer benim yerime bakabilecek kimse yok o yüzden muhakkak birilerini almaları lazım. sen ne dedin sizin iş yerindekiler biliyor mu? var mı benim bizim gibi 32. haftayı bekleyip doğumdan sonra geri dönmeyecek olan?
herkese merhaba,
Hully sende 32. haftayı bekliyosun bende bekliyorum. sanırım bir daha işe dönmiceksindoğum hakkından yararlanmak için mi bekliyosun sende benim gibi benim iş yerimdekiler biliyo dönmeyeceğimi zaten iş yerim udak bi yer benim yerime bakabilecek kimse yok o yüzden muhakkak birilerini almaları lazım. sen ne dedin sizin iş yerindekiler biliyor mu? var mı benim bizim gibi 32. haftayı bekleyip doğumdan sonra geri dönmeyecek olan?
kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..
Güle güle kullanın tatlım kızçenle arabanızı, artık yazın bol bol gezicez
Benimde tercihim bu araba oldu şimdilik evde turluyorum:)
Benim ne çanta var ortada nede içine koyucaklarım
Çok rahatım çooook elbet doğurursam arkamdan gelir diyorum
kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?