2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aynen canım
bende senın gıbı bakıcak kımsem yok
soyledım cnm bende donmeyecegımı

gün sayıyorum bende 30 nisan son
peki tüm ödemeleri devlet yapacak dimi iş yerinin cebinden bir şey çıkmayacak sen araştırdın mı bu izin olayını ben henüz konuşmadım muhasebeyle pek bilgim yok şartı şurtu nedir nasıl olur birisi paranın 3te birini şirketin öder dedi diğeri hepsini devlet öder dedi internette de pek sağlıklı bilgi edinemedim.

şirket bısı odemeyecek
sadece aylık maasının bır kısmını ssk odeyecek

anladım. pzartesi başlatmak için dr. a desem doğum tarihini bi kaç gün leri atar mı acaba ben hem dr. mu hem muhasebeyi arayayım en iyisi haftaya.

bende ya. bayılır gibi uyuyorum. normalde hemen uykuya dalamayan biriydim. daha 32 ye gelmeden ağırlaştım. dün bugün karnım ağrıyor. napcam ya

dünde bana öle oldu. sabahtan akşama kadar durmadı hiç. bugün sakin. beni yormak istemio hastayım diye tekmelemesi gerçekten çok mutluluk verici ya

gebelikten mi oluyomuş o .. benim eşime söylemiş doktor araştırdık baya ciddi bi hastalık ama çok faZLA etkilemiyo benimkini ..o gayet rahat uyuyor maşallah ...

ya 32. haftadakı ıznı dr un belırledıgı dogum tarıhıne goremı alıorz
yoksa burdakı takvıme goremı

Tatlım ben çalışmıyorum ama eşimin yanında gözüküyorum bende 32. Haftada rapor alıcağım doktorum kendi takvimime son adet tarhimi baz aldığından 32+1 de gitmeyi düşünüyorum, doğum tarhimiz o haftalarda belli olması erken

kızlar işyeriniz sizin izinli olduğunuz bu dört ay boyunca sigorta primlerinizde dahil 1 lira bile ödemeyecek ne size nede devlete tabii bu günlerde sizin sigortalılık gününüze eklenmeyecek
hıı işyeriyle anlaşma yapılır gayrıresmi maaş elden alınır toplu olarak sigortadan alınan para işyerine ödenebilir böle yapanlarda var
ayrıca işyerinizde sigortalardan sorumlu birim sizin raporunuzu aylık olarak e vizite sistemi üzerinden bildirir ve bu dört ay boyunca rapor güncelleme şeklinde işlemlerinizi yaparsa rapor paranızı aylık olarak alırsınız yanii istirahatinizin parası aylık olarak bankaya yatar 4. ayın sonunu beklemenize gerek yok
ödemeye gelince ayakta tedaviye girdiği için brüt ücretinizin 2/3 ünü alıcaksınız sigortadan tabii herzamanki gibi tam olarak böle olmuyo yine kesinti yapılabiliyor haberiniz ola memuru arayıp sorarsanız da sistem otomatik kesiyo diyolar tam bi bilgi veremiyorlar gerçektende ölee

ben çalıştığım şirkette sigortalardan sorumluyum istirahatler konusunda bildiklerimi bu kadar paylaşmak istedim.

Bende izinden sonra dönmicem işe maddi yönden zorlanıcaz biraz ama; bebeğime kayınvaldem (can atsada bakmak için) ben onun eline bırakamam yavrumu annemde yeğenlerime bakıyor o istesede ben kıyamam anneme 2 canavar var zaten başında
Patronada daha söylemedim ama anladı galiba ne o soruyor ne ben bişi söylüyorum benim patron pimpirikli olduğundan martın başında sözde bana yardımcı olsun die birini aldı. hergün soruyor "öğrettin mi herşeyi" die
Yalnız ben 32. haftamda çıkmıcam -bir sorun olmassa tabi- mayısın sonunda bırakıcam. 35. hafta fln oluyor galiba

ben de doğumdan sonra bir yıl ücretsiz izin düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah, bir daha o anları yaşayamam ya, bebişimi en azından bir yaşına kadar ben büyütmek istiyorum, kokusunu bırakıp nasıl işe giderimmm

kızlar dün yazmıştım ama göndermedi kk sorun oluştu herkes yazdı bizimkide biraz değişik olduğundan paylaşmak istedim

2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı evliliğimizin 1. yılı dolmadan eşimin varikoseli olduğunu öğrendik hemen ameliyat oldu. 5-6 ay daha bekledik yine olamyınca semen tahlilini tekrarladık ve ne görelim 2,5 milyon sperm ve varikosel tekrarlamış ( dünya başımıza yıkılmış gibiydi günlerce ağladım. işyerinde bile ağladım. tekrar ameliyat olmak istemedi eşim biraz araştırdık ve bitkisel tedaviye başladık 6 ay kadarda o sürdü ve baktıkki hala bebiş yok bu arada ben rahim filmide dahil her tahlili yaptırdım ama hiç bişeyim yoktu.
6. ayın sonunda bir akşam eşimle kavga ettik dedim ben daha fazla beklemek istemiyorum tüm ürologlar bizi tüp bebeğe yönlendiriyor hiç biri olur dmiyor neyi bekliyoruz artık yeter dedim eşim ısrarla olucak acele ediyosun dedi. neyse uzatmadan ben tabiii onu dinlemedim gittim tüp bebek merkeziyle konuştum yumurta baskılayıcı iğnelere bir adet döneminden önce başlanır ona başladık lucrin iğnelerine yani doktor yumurtam çatlamışmı diye muayene ediyordu beni yumurtan çatlamış dedi %100 de adet olucağın için tedaviye devam ediyoruz dedi. doktorun bu lafı çok dokunmuştu bana bende %99 evet dedim cevap olarak adetimi beklemeye başladık. adet günümü tespit etmek için ateşimi ölçiyim dedim ama ateşim düşmüyodu nolur sanki bi kan veriyim dedim nasılsa alıştım 0,001 leri görmeye kan verdim ve değerim 17,39 çıktı
tüp bebek doktorumu aradım nasıl olur dedi inanamadı bana 2 gün arayla 2 kez tahlili tekrarlattı ondan sonra tamam bebek var dedi
işte bizim hikayemizde böyle doğal tüpüm Hafsa'ma böle kavuştum ben
eşime söylediğimde ise onu ilk defa öle gördüm. gülerken ağlıyordu.

Güle güle kullanın tatlım kızçenle arabanızı, artık yazın bol bol gezicez
Benimde tercihim bu araba oldu şimdilik evde turluyorum:)

Teşekkürler canım bende uzun uzun araştırdım en içime sinen araba bu oldu çok rahat gözüküyor umarım bebişlerimiz rahat eder içinde yazın bol bol gezeriz

Yalnız biraz üzüldüm arabayla ilgili dün e bebekten sipariş verdik biz normalde kampanya vardı araba:829 anakucağı:299 adaptör:39 tl ama ikisini birlikte alınca ana kucağı 199 a düşüyordu toplamda 1068 tl gibi bir rakam oluyor ödeme ekranında da öyle gözüküyordu fakat gelen sipariş onayı mailinde farkettik ki bizden 1168 tl çekmişler yani indirim uygulanmamış aradık döneceklerini söylediler dönmediler sabah tekrar aradık yine size döneriz dediler eşim çok sinirlendi şimdide siyah rengi stokta yok gözüküyor bende siyahını beğendim en çok bakalım inşallah gelir arabamız

Ama bidaha e bebek ten alışveriş yapmayacağım hiç memnun kalmadım ilgilerinden

magnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu

canım sıkılıor. yatıorum. kalkınca karnım ağrıo. az bişiler atıştırdım tam doymadım.. nette de bişi yok. uykuda sabah erken kalktım işe gitmek için. sonra 10 gibi uyudum sersem gibiyim.

bi mutsuzluk var şu an bende. gelecek kaygısı mıdır nedir. 37 e kadar dayanmak zorundayım ama artık dayanamayacağımı düşünüorum. keşke daha az kilo alsaydım . belki daha rahat olurdum. işimde çok rahat sayılmaz. napcam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…