2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
saol cnm benim başka topiklerde aldıklarını söylerken yakaladım seni burada niye paylaşmıyorsun bakimm canım ben aldıysam oğluşumda paşa paşa oturcak içinde başka şansı yokk

Ahahah nasıl yakalandım
orası 2 yıl olucak benim taaa evlilik öncesinden beri yazdığım topicti hem sırayla evlendik şimdi sırayla doğuruyoruz

Paylaşıyorum burdada hep takipteyim sizi ne yapıyorsunuz diye
Bugün bizim odamız gelicek inşallah, duvar kağıdımızıda seçtik 2 duvarı yapıcaz
Alışverişe gelince geçen gün söylendim birşeyim yok diye hem burda hem ailede
Küvetini, kovasını, filesini, kulak çubuğumuzu
Bübchen bebek bakım çantası ve şampuanları
Yan yatış yastığımızı, emzirme örtümüzü
Nuk emziğimizi, emzik saklma kabımızı
DrBrowns gaz önleyici cam biberonumuzu
Kauçuk mama kaşığımızı
Chicco tarağımızı, burun aspirtörümüzü
Tırnak makası setimizi

Almış olduk şimdi bi anda aklıma gelenler bunlar oldu:) resim koyamadım tabletten zor işkence:)
He birde pek net değil ama Minik kızçemin duvar kağıdıda bu teyzesi:)

Son düzenleme:

İçine sinmesi çok güzel canım birde eline geçince dahada bayılıcaksın eminim:)
Niye öyle birşey olmuş bende görmüştüm o kampanyayı piyasaya göre gayet uyguna geliyordu böyle birşey yapmaları kötü olmuş ama siz hakkınızı arayın stokta yoksa bile sonuçta sen onu almış ve sipariş vermişsin sana temin etmek zorundalar bence bi kere daha 100 tl küçümsenmicek bir rakam değil

sütle denedin mi. ben eritilen c vitaminini bile içemiorum . hapı zor içerim. iğneye razıyım ama böle tadını hissedeceğim ilaçları içemiorum. aldım ama daha içmedim. dün baya karnımda kasılma olmuştu. içsem belki onada faydası olur ama daha içmedim

canlar nasılsınız?
ben dün hem ikinci şeker yüklememi yaptırdım hem de kızımı gördüm
şeker yüklemesi bu sefer çok fenaydı ... tam 4 kez kan verdim ve öğlene kadar aç bekledim. yine deli gibi midem bulandı, tansiyonum düştü filan yatırdılar beni sadece saat başı kan vermek için kalktım. allahtan canım kocam yanımdaydı
öğleden sonra sonuçları aldık. şöyle ki:
açlık 80
1. saat 114
2. saat 173
3. saat 139

doktorum sana tam olarak gebelik şekerin var diyemem ama çok sınırdasın, riskin var dedi. tatlı ekmek pirinç pasta börek vs tüketimini azalt dedi yasak mı yani dedim. yasak değil ama daha az tüket dedi en azından nefsimi köreltecek kadar yiyebilirim yani

kan değerim hala çok düşük 9,3 tü yine. hem de günde iki defa kan hapı almama rağmen :26: allahtan bebeğimin gelişiminde sıkıntı yok

bir de doktorcum 4 boyutlu gösterdi bize kızımızı kilo almış yanakları dolmuş ve parmağını emiyordu görseniz nasıl tatlıydı yaa kilosu 1300 gr boyu da 39 cm olmuş zillimin

bizde gelişmeler böyle hatunlar :)

Benim ne çanta var ortada nede içine koyucaklarım
Çok rahatım çooook elbet doğurursam arkamdan gelir diyorum

kayınvalidem 7. aya girdin artık ne olur ne olmaz diye hazırlıklara başlattı bizi.. çantamı aldım

Lullaby Anne Bebek Çantaları DİTA Anne Bebek Çanta Modelleri ( kırmızı olan )

içinede hastane çıkışı takımını emzik biberon ( biri küçük suluk gibi biri normal cam biberon aldım ) bez hatta hasta bezi bile koydum =)) bide geceliğim işte bukadar başka ne koycamki.. port bebe almadım ana kucağı var

http://www.baby2go.com.tr/Upload/8923-C.jpg

ama port bebe daha iyi olcak gibi .. bide beğenebilsem .. burda baktıklarım uyduruk gibiydi .. hem kaliteli hemde uygun bişey olsa iyi olur.. off yaa ben sanki erken doğurcam gibi geliyo .. bide sezeryandan çok korkuyorum .. normalden de korkuyorum .. :// kafam karışık galiba

bu arada yazmayı unutmuşum, doktoruma kasılmalarımı da sordum. özellikle sol kasığım çok canımı yakıyor hareket edemez oluyorum dedim. bebek büyüyor normal dedi. magnezyum kullanmama gerek var mı dedim. ben kullanman taraftarı değilim, doğal besinlerden almanı tercih ederim dedi. ama geçmezse gel magnezyum veririm dedi. magnezyum nelerde var peki dedim. ceviz, badem, muz filan bir şeyler saydı. ben de bir süre bu besinlere ağırlık vericem bakalım nolucak. geçmezse magnezyum isterim.

ayrıca da 66 kilo olmuşum

canım sıkma canını ya,
bugün hava biraz kapalı gibi, o sıkıyor olmalı
herşey ne kadar güzel aslında çok şükür,
çoğu gitti azı kaldı, ortalama 10 haftamız filan var
kiloyu da sorun etme, azcık dikkat etmeye çalış, daha fazla almamak için, yeter
sonra çatır çatır vercez hemen hiç merak etme.
doğuran arkadaşlarımla konuşuyorum da, daha bebekleri 10-20 günlük olanlar bile kilolalarının çoğundaan kurtulmuş.
zaten sonrasında uykusuz, aç kalıyosun, bebiş çok yorucak seni, şuanların tadını çıkar diyolar

kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..

benim de ne çantam var ne içindekiler
ama daha erken kızlar ya
Rabbim güç versin hayrlısıyla hazırlarız yavaş yavaş
izne ayrılınca bol bol vaktimiz olcak

sonradan verip vermemeyi o kadar çok takmıorumda ağırlık yapıyor insana işte. daha az kilo olsam daha rahat olurdum die düşünorum. aslında bu haftaya kadar çok iyiydim. bu hafta noldu bana bilmiorum. her akşam eve geç geldim ondan olabilir belki. dinlenemedim

ben sütü zaten severek içmediğim için sütle deneyemem kötü olursa tadı günde zorla içtiğim bir bardak sütten de tiksinirim bu sefer. kasılmalarını geçirir diye düşünüyorum içebilsen keşke. hap şeklinde olanlarda varmış keşke doktorunla konuşup onlardan yazdırsaydın

kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..

bende ne çanta hazır ne bebeğimin odası ne arabası ne bakım eşyaları ne benim eşyalarım hiiç bir şşey yok ortada :18:
sadece kızıma hediye gelen hastane çıkışları kıyafetleri örgü yelekleri filan işte o kadar

çantanı ne kadara aldın canım?
ya kızlar hasataneden eve gelirken bebeği neye koycaz?
onun için bişey almak gerekiyor mu? yani ben port bebe, yada bez çantalardan almayı filan düşünmüyodum da sen diyince fark ettm şimdi, eve neyle getircez? siz ne alcaksınız?

Oh ne güzel şanslısın kvaliden akıl etmiş tedbirli kadınmış maşallah:)
Benim hala bebiş için eksiklerim olduğundan sıra çanta işine gelmedi açıkçası kimsenin aklındada yok eşime söylesem abartıyormuşum gibi gelir erkek milleti işte:)
Sen çok çok iyi yapmışsın artık bize örnek olursun çanta içine neler koyduğunla ben hemen aklıma not aldım bile
Anakucağı konusunda açıkçası hiç bilmiyorum keşke önerebilseydim birşey:26: bizimki arabayla birlikte travelda aldğımız olucak
Bende zaman geçtikçe normalden korkar oldum
Erken doğurmak istemiyorum herşey planlı sakin olsun istiyorum
sanırım hormonlar iyice dengesizleştirdi bizi

dr. yazarken anlamadım. ben hap sanıodum. eczanede farkettim. kıza dedim hapı yokmu. yok dedi

bi dinlen güzelce o zaman canım
sıkma canını annesi sen sıkıldıkça bebişini de sıkıyosun ama

Benimde portbebem gok cabım eve neyle getirceğimi bilmiyorum traveldaki oto koltukla olmuyormu? Emin olamadım şimdi bu konuda bilgisizim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…