- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
saol cnm benimbaşka topiklerde aldıklarını söylerken yakaladım seni burada niye paylaşmıyorsun bakimm canım ben aldıysam oğluşumda paşa paşa oturcak içinde başka şansı yokk
magnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu
Teşekkürler canım bende uzun uzun araştırdım en içime sinen araba bu oldu çok rahat gözüküyor umarım bebişlerimiz rahat eder içinde yazın bol bol gezeriz
Yalnız biraz üzüldüm arabayla ilgili dün e bebekten sipariş verdik biz normalde kampanya vardı araba:829 anakucağı:299 adaptör:39 tl ama ikisini birlikte alınca ana kucağı 199 a düşüyordu toplamda 1068 tl gibi bir rakam oluyor ödeme ekranında da öyle gözüküyordu fakat gelen sipariş onayı mailinde farkettik ki bizden 1168 tl çekmişler yani indirim uygulanmamış aradık döneceklerini söylediler dönmediler sabah tekrar aradık yine size döneriz dediler eşim çok sinirlendi şimdide siyah rengi stokta yok gözüküyor bende siyahını beğendim en çok bakalım inşallah gelir arabamız
Ama bidaha e bebek ten alışveriş yapmayacağım hiç memnun kalmadım ilgilerinden
ilk zamanlar çok zor içiyordum bende artık alıştım. birde içmediğim zaman ağrım çok oluyor mecburum magnezyuma :2: 200 ml lik su bardağına 4 te 3 ü kadar su koyup eritirorum ki çabucak bitsinbüyük bardaklarda içi iç bitmior daha zor oluyor
bende de ne çanta var ne içindekiler. inş . ters bi durum olmaz
Benim ne çanta var ortada nede içine koyucaklarım
Çok rahatım çooook elbet doğurursam arkamdan gelir diyorum
canım sıkılıor. yatıorum. kalkınca karnım ağrıo. az bişiler atıştırdım tam doymadım.. nette de bişi yok. uykuda sabah erken kalktım işe gitmek için. sonra 10 gibi uyudum sersem gibiyim.
bi mutsuzluk var şu an bende. gelecek kaygısı mıdır nedir. 37 e kadar dayanmak zorundayım ama artık dayanamayacağımı düşünüorum. keşke daha az kilo alsaydım . belki daha rahat olurdum.işimde çok rahat sayılmaz. napcam ya
kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..
canım sıkma canını ya,
bugün hava biraz kapalı gibi, o sıkıyor olmalı
herşey ne kadar güzel aslında çok şükür,
çoğu gitti azı kaldı, ortalama 10 haftamız filan var
kiloyu da sorun etme, azcık dikkat etmeye çalış, daha fazla almamak için, yeter
sonra çatır çatır vercez hemen hiç merak etme.
doğuran arkadaşlarımla konuşuyorum da, daha bebekleri 10-20 günlük olanlar bile kilolalarının çoğundaan kurtulmuş.
zaten sonrasında uykusuz, aç kalıyosun, bebiş çok yorucak seni, şuanların tadını çıkar diyolar
sütle denedin mi. ben eritilen c vitaminini bile içemiorum . hapı zor içerim. iğneye razıyım ama böle tadını hissedeceğim ilaçları içemiorum. aldım ama daha içmedim. dün baya karnımda kasılma olmuştu. içsem belki onada faydası olur ama daha içmedim
kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..
kayınvalidem 7. aya girdin artık ne olur ne olmaz diye hazırlıklara başlattı bizi.. çantamı aldım
Lullaby Anne Bebek Çantaları DİTA Anne Bebek Çanta Modelleri ( kırmızı olan )
içinede hastane çıkışı takımını emzik biberon ( biri küçük suluk gibi biri normal cam biberon aldım ) bez hatta hasta bezi bile koydum =)) bide geceliğim işte bukadar başka ne koycamki.. port bebe almadım ana kucağı var
http://www.baby2go.com.tr/Upload/8923-C.jpg
ama port bebe daha iyi olcak gibi .. bide beğenebilsem .. burda baktıklarım uyduruk gibiydi .. hem kaliteli hemde uygun bişey olsa iyi olur.. off yaa ben sanki erken doğurcam gibi geliyo .. bide sezeryandan çok korkuyorum .. normalden de korkuyorum .. :// kafam karışık galiba
kayınvalidem 7. aya girdin artık ne olur ne olmaz diye hazırlıklara başlattı bizi.. çantamı aldım
Lullaby Anne Bebek Çantaları DİTA Anne Bebek Çanta Modelleri ( kırmızı olan )
içinede hastane çıkışı takımını emzik biberon ( biri küçük suluk gibi biri normal cam biberon aldım ) bez hatta hasta bezi bile koydum =)) bide geceliğim işte bukadar başka ne koycamki.. port bebe almadım ana kucağı var
http://www.baby2go.com.tr/Upload/8923-C.jpg
ama port bebe daha iyi olcak gibi .. bide beğenebilsem .. burda baktıklarım uyduruk gibiydi .. hem kaliteli hemde uygun bişey olsa iyi olur.. off yaa ben sanki erken doğurcam gibi geliyo .. bide sezeryandan çok korkuyorum .. normalden de korkuyorum .. :// kafam karışık galiba
ben sütü zaten severek içmediğim için sütle deneyemem kötü olursa tadı günde zorla içtiğim bir bardak sütten de tiksinirim bu sefer. kasılmalarını geçirir diye düşünüyorum içebilsen keşke. hap şeklinde olanlarda varmış keşke doktorunla konuşup onlardan yazdırsaydın
sonradan verip vermemeyi o kadar çok takmıorumda ağırlık yapıyor insana işte. daha az kilo olsam daha rahat olurdum die düşünorum. aslında bu haftaya kadar çok iyiydim. bu hafta noldu bana bilmiorum. her akşam eve geç geldim ondan olabilir belki. dinlenemedim[/QUOT
sıkma canını ya. insanın her günü aynı olmaz ki. geçen hafta ben bir dünya misafir ağırladım. yemekli hemde. herkes o hafta geldi mübarek. sonraki günler bana bir yorgunuk çöktü resmen gece gündüz uyudum. sersem gibi oldum. ama geçti bir süre sonra. hamileye herşey dokunuyor :))))
1 bardak suda eritip oralet gibi içiyorummagnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu
sonradan verip vermemeyi o kadar çok takmıorumda ağırlık yapıyor insana işte. daha az kilo olsam daha rahat olurdum die düşünorum. aslında bu haftaya kadar çok iyiydim. bu hafta noldu bana bilmiorum. her akşam eve geç geldim ondan olabilir belki. dinlenemedim
çantanı ne kadara aldın canım?
ya kızlar hasataneden eve gelirken bebeği neye koycaz?
onun için bişey almak gerekiyor mu? yani ben port bebe, yada bez çantalardan almayı filan düşünmüyodum da sen diyince fark ettm şimdi, eve neyle getircez? siz ne alcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?