Bende izinden sonra dönmicem işemaddi yönden zorlanıcaz biraz ama; bebeğime kayınvaldem (can atsada bakmak için) ben onun eline bırakamam yavrumu annemde yeğenlerime bakıyor o istesede ben kıyamam anneme 2 canavar var zaten başında
Patronada daha söylemedim ama anladı galiba ne o soruyor ne ben bişi söylüyorumbenim patron pimpirikli olduğundan martın
başında sözde bana yardımcı olsun die birini aldı. hergün soruyor "öğrettin mi herşeyi" die
Yalnız ben 32. haftamda çıkmıcam -bir sorun olmassa tabi- mayısın sonunda bırakıcam. 35. hafta fln oluyor galiba
ben de doğumdan sonra bir yıl ücretsiz izin düşünüyorum bi aksilik olmazsa inşallah, bir daha o anları yaşayamam ya, bebişimi en azından bir yaşına kadar ben büyütmek istiyorum, kokusunu bırakıp nasıl işe giderimmm
çantanı ne kadara aldın canım?
ya kızlar hasataneden eve gelirken bebeği neye koycaz?
onun için bişey almak gerekiyor mu? yani ben port bebe, yada bez çantalardan almayı filan düşünmüyodum da sen diyince fark ettm şimdi, eve neyle getircez? siz ne alcaksınız?
Oh ne güzel şanslısın kvaliden akıl etmiş tedbirli kadınmış maşallah:)
Benim hala bebiş için eksiklerim olduğundan sıra çanta işine gelmedi açıkçası kimsenin aklındada yok eşime söylesem abartıyormuşum gibi gelir erkek milleti işte:)
Sen çok çok iyi yapmışsın artık bize örnek olursun çanta içine neler koyduğunla ben hemen aklıma not aldım bile
Anakucağı konusunda açıkçası hiç bilmiyorum keşke önerebilseydim birşey:26: bizimki arabayla birlikte travelda aldğımız olucak
Bende zaman geçtikçe normalden korkar oldum
Erken doğurmak istemiyorum herşey planlı sakin olsun istiyorum
sanırım hormonlar iyice dengesizleştirdi bizi
magnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu
kızlar çantalarınızı hazırladınız mı .. neler koydunuz içine.. anlatın bakalım da .. eksik bişey varsa tamamlayalım bizde..
Ahahah nasıl yakalandım
orası 2 yıl olucak benim taaa evlilik öncesinden beri yazdığım topicti hem sırayla evlendik şimdi sırayla doğuruyoruz
Paylaşıyorum burdada hep takipteyim sizi ne yapıyorsunuz diye
Bugün bizim odamız gelicek inşallah, duvar kağıdımızıda seçtik 2 duvarı yapıcaz
Alışverişe gelince geçen gün söylendim birşeyim yok diye hem burda hem ailede
Küvetini, kovasını, filesini, kulak çubuğumuzu
Bübchen bebek bakım çantası ve şampuanları
Yan yatış yastığımızı, emzirme örtümüzü
Nuk emziğimizi, emzik saklma kabımızı
DrBrowns gaz önleyici cam biberonumuzu
Kauçuk mama kaşığımızı
Chicco tarağımızı, burun aspirtörümüzü
Tırnak makası setimizi
Almış olduk şimdi bi anda aklıma gelenler bunlar oldu:) resim koyamadım tabletten zor işkence:)
He birde pek net değil ama Minik kızçemin duvar kağıdıda bu teyzesi:)
çantanı ne kadara aldın canım?
ya kızlar hasataneden eve gelirken bebeği neye koycaz?
onun için bişey almak gerekiyor mu? yani ben port bebe, yada bez çantalardan almayı filan düşünmüyodum da sen diyince fark ettm şimdi, eve neyle getircez? siz ne alcaksınız?
canım sıkılıor. yatıorum. kalkınca karnım ağrıo. az bişiler atıştırdım tam doymadım.. nette de bişi yok. uykuda sabah erken kalktım işe gitmek için. sonra 10 gibi uyudum sersem gibiyim.
bi mutsuzluk var şu an bende. gelecek kaygısı mıdır nedir. 37 e kadar dayanmak zorundayım ama artık dayanamayacağımı düşünüorum. keşke daha az kilo alsaydım . belki daha rahat olurdum.işimde çok rahat sayılmaz. napcam ya
canım bende geçen gün bunu düşündüm ve ana kucagı aldım ya onla beraber bir port bebe paylaşmıştım onu aldım.. hastaneden çıkarken içine koymak için bebek arabası ana kucagında tam yatık olmadıgı için rahat edemeyecegini düşünüyorum.. bi bak istersen..
çantam 120 lira .. evet bende hastaneden çıkarken neye koycam onun derdindeyim .. ana kucağı tam düz olmadığı için beli rahat etmezmiş gibi geliyo.. portbebe en iyisi ama kaliteli bişey olmalı .. hastaneden kucağımdada çıkar bi seferlik dert deil ama .. kontrolü olcak Allah korusun hastalığı olcak bi yere gitsen ilk aylarda portbebe daha kullanışlı bence..
aldığım çok şeyi kayınvalidem akıl etti zaten.. hatta biz k.v le birlikte halk eğitimin 0-3 yaş arası aile içi eğitim kurslarına başvurmuştuk .. unuttuk artık bilgileri tazelemek lazım dedi ama şimdi dizinden rahatsız o gelemiyor ben gidiyorum.. daha 2 kere gittim .. eğlenceli güzel bi ortam .. farklı bişey öğrenirsem paylaşırım sizlerle.. ama bu çanta olayı önemli kızlar..ani bi durumda arkamızdan elbette gelir ama hazır olması başka tabi.. kendin ihtiyacın olanları koysan rahat edersin.. kocalarımız birini getirse birini unutur orası kesin =)) ..
bi dinlen güzelce o zaman canım
sıkma canını annesi sen sıkıldıkça bebişini de sıkıyosun ama
Benimde portbebem gok cabım eve neyle getirceğimi bilmiyorum traveldaki oto koltukla olmuyormu? Emin olamadım şimdi bu konuda bilgisizim:26:
canım çok tatlıymış o portbebe konforluda duruyor markasını ve fiyatını söylermisin ?
Ohh maşallah size herzaman o zaman senden güzel bilgiler bekliyoruz:)
Şimdi şu anakucağı işine takıldım ana kucağını alırken adam bize anne karnındaki şekli gibi özel cart curt yaptı rahat edermiş, şimdi jeton düştü ee hastaneden çıkarkende minnoşu oraya koymaya içim gider, ne biliyim sarıp sarmaşıyıp kucakta getirelim en güvenlisi
Zeynoo
kaçmıyor senden birşeyçok şükür aldık birşeyler şimdi uyku seti, nevresimleri, benim ihtiyaçlarım vs kaldı
Şu ufak tefek şeyler insanın kafasını çok yoruyordu, duvar kağıdımızı beğenmenede çok sevindim :)
canım bu çok güzelmiş gerçektencanım ben çantalarımı aldım koydum bir köşeye hem hastane için hemde gezme çantası olarak sırt çantası şeklinde. içini hazırlamak kaldı sadece. herşeyi tamam eksik yok gibi.. izne ayrılmayı bekliyorum bende büyük bir temizlik yaptırıcam evde ondan sonra bebişin odasını hazırlıcam en sonda herşeyi yıkayıp ütülicem sonrada çantasını hazırlıcam inşş
ben yakalarım canımoo baya almışsın sende... güle güle kullansın minik kızçen duvar kagıdını da çok begendimmm
canım bende geçen gün bunu düşündüm ve ana kucagı aldım ya onla beraber bir port bebe paylaşmıştım onu aldım.. hastaneden çıkarken içine koymak için bebek arabası ana kucagında tam yatık olmadıgı için rahat edemeyecegini düşünüyorum.. bi bak istersen..
canım ben çantalarımı aldım koydum bir köşeye hem hastane için hemde gezme çantası olarak sırt çantası şeklinde. içini hazırlamak kaldı sadece. herşeyi tamam eksik yok gibi.. izne ayrılmayı bekliyorum bende büyük bir temizlik yaptırıcam evde ondan sonra bebişin odasını hazırlıcam en sonda herşeyi yıkayıp ütülicem sonrada çantasını hazırlıcam inşş
ben yakalarım canımoo baya almışsın sende... güle güle kullansın minik kızçen duvar kagıdını da çok begendimmm
zaman zaman bana da oluyor canımbazen çok sıkılıyorum hatta sıkıllıyorum diye oturup ağlıyorum canım kocam da napsın beni eğlendirmeye çalışıyor napayım senin için gezdireyim mi filan diyor taklitler yapıyor güldürüyor benim canım kocam kurban olurum onu verene
sıkıldığında akşamları eşinle çıkıp hava almayı dene canım bebeğinize bir şeyler alın sinemaya gidin ya da arkadaşlarınla dışarı çık. insan arada karamsarlaşıyor çünkü kafa dağıtmak lazımdoğum yaklaştıkça iyice endişeleniyoruz bazen. ama allah büyük hepimizin yardımcısı olacaktır merak etme, bol bol dua et rahatlarsın belki
kilolarını da çok kafana takmamaya çalış bak zaten ne kaldı doğuma.
bebeğini ilk göreceğin anı bir düşünsenedünyaya gelir gelmez ciyak ciyak ağlarken sana bakıcak gözlerine sen onun meleği olucaksın ne güzel bunları düşün bırak kiloları filan geçer gider onlar
canım bu çok güzelmiş gerçekten
ne diye arıycam , anakucağımı bunun adı?
hangi siteden aldın ben de baksam?
mothercarede bunun hasır olanı vardı. hemde beşik olarak kulanılabiliodu. indirimde 85 e düşmüştü. geçen baktım 100 olmuş. alsamıydım acaba. hem misafirliğe gittiğimizde uyuturdum onunla. anakucağı için kullanışlı diolardı. bende anakucağı olur diye hiç düşünmedim böle bişi
Google amcaya sevi bebe port bebe yazarsan bulabilirsin..her sitede fiyat degişiyor, 80-110 tl arası rakamlar
bu portbebe senin elinde var şimdi dimi.. içi destekli mi bunun ..yatak gibi yani.. şundan soruyorum.. ben beşiği yatakodasına koyamiicam bebek odamız da yok.. gece yanımda yatması lazım bununla beraber yatakodasına alsam uyur mu .. uyurda yani rahat eder mi .. bu amaç için kullanışlı mıdır ??
burdaki hazırlıkları gördükçe ben daha çok sıkılıorum ya. benim piyasada bişi yok diye. haftaya havuzluhana gitcez ama ne alcağımıda bilmiorum.
anakucağıyla getirmek daha ii sanki. puset kumaş ya bi yere çarpsa çocuğa zarar verir. ama anakucakları sert dışı. daha güvenli gibi gelio bana.
bende almadım daha anakucağı falan. eşimin patronu güya beşik alcaktı. biz aldık demiş eşim bişi dememiş. arabayıda güya onlar vercekler kullanmamız için ama hala ses soluk yok. ne zaman verceklerki. onlara güvenip açıkta kalcam galiba. içinde anakucağı varsa anakucağı almıcam. ama daha gelmediği için bişi diemiorum. lafı var kendi yok ortada
bu hafta evde durmadım zaten. ondan bitik vaziyetteyim. eşim geç gelior genelde. bu hafta onun işine yakın alışveriş merkezine gittik ama ben çok yoruluyorum. hava güzel olsaydı açık hava bi yere gitcektik haftasonu. galiba kötü olcak hava.
öle can sıkıntısına vaktim yok zaten fazla. bugün bi böle evde kaldım. bugünde moralim bozuk işte. napcam ben diye kara kara düşünüorum
bugun benimde hiç keyfim yok, içim daralıyor.. kendimi pek iyi hissetmiyorum aslında.. ama sebebi yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?