havanında etkisi var galiba.
neyse bunun aklımdaki belirsizlikleri belirli hale getireyim o halde. portbebemi anakucağı mı? bunu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar :) ben araştıramıorum fazla. eğer portbebe daha iyi ise gideyim mother caredeki hasır sepeti alayım. çünkü o yatak olarak da kullanılıordu. annemlere gittiğimde yatılı olarak çocuk onda yatar.
bu arada benim kasılmam çok dünden beri. normal mi bu durum. korkmaya başlıyorum
Teşekkürler canım bende uzun uzun araştırdım en içime sinen araba bu oldu çok rahat gözüküyor umarım bebişlerimiz rahat eder içinde yazın bol bol gezeriz
Yalnız biraz üzüldüm arabayla ilgili dün e bebekten sipariş verdik biz normalde kampanya vardı araba:829 anakucağı:299 adaptör:39 tl ama ikisini birlikte alınca ana kucağı 199 a düşüyordu toplamda 1068 tl gibi bir rakam oluyor ödeme ekranında da öyle gözüküyordu fakat gelen sipariş onayı mailinde farkettik ki bizden 1168 tl çekmişler yani indirim uygulanmamış aradık döneceklerini söylediler dönmediler sabah tekrar aradık yine size döneriz dediler eşim çok sinirlendi şimdide siyah rengi stokta yok gözüküyor bende siyahını beğendim en çok bakalım inşallah gelir arabamız
Ama bidaha e bebek ten alışveriş yapmayacağım hiç memnun kalmadım ilgilerinden
çantanı ne kadara aldın canım?
ya kızlar hasataneden eve gelirken bebeği neye koycaz?
onun için bişey almak gerekiyor mu? yani ben port bebe, yada bez çantalardan almayı filan düşünmüyodum da sen diyince fark ettm şimdi, eve neyle getircez? siz ne alcaksınız?
bugun benimde hiç keyfim yok, içim daralıyor.. kendimi pek iyi hissetmiyorum aslında.. ama sebebi yok :44:
bu portbebe senin elinde var şimdi dimi.. içi destekli mi bunun ..yatak gibi yani.. şundan soruyorum.. ben beşiği yatakodasına koyamiicam bebek odamız da yok.. gece yanımda yatması lazım bununla beraber yatakodasına alsam uyur mu .. uyurda yani rahat eder mi .. bu amaç için kullanışlı mıdır ??
Zeynoo
Bende bende bende aynıyız, bu şekilde dolanıyorum
Ahh ben seçene kadar binbir şey geçirdim kafamdan o hiç annem bunalmış sıkılmış demeden hooop boya gitsin, ısısırım poposunu
Herkes zaten oo ne bunalıyorsun bu kadar daha çok değişir o kağıt merak etme dedi artık bi anlaşmaya gidicez
Sende en kısa zamanda böyle hoooop diye önüne geliristediğin duvar kapıdı tatlım:)
neyse bunun aklımdaki belirsizlikleri belirli hale getireyim o halde. portbebemi anakucağı mı? bunu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar :) ben araştıramıorum fazla. eğer portbebe daha iyi ise gideyim mother caredeki hasır sepeti alayım. çünkü o yatak olarak da kullanılıordu. annemlere gittiğimde yatılı olarak çocuk onda yatar.
bu arada benim kasılmam çok dünden beri. normal mi bu durum. korkmaya başlıyorum
internetten bir iki alışveriş yapmayı öneriyorum
Kızlar bişey kafama takıldı. Hastane çantasına havlu da koymak gerekiyor mu. Yani bebeği orada yıkıyorlar mı
Ben bebeğimi ankucağına koyup getiricem inşallah. Bel altını desteklerim battaniyeyle. Daha olmadı kucağıma alırım kokusunu çeke çeke geliriz eveO sıcaklarda port bebe çocuğa fazla sıcak gelebilir
yani durum kişinin kullanım alışkanlığı ve tercihlerine göre değişiyor. aklını umarım daha çok karıştırmadım.
- arabanız var mı? araba varsa oto koltuğu olarak ilk 6 ay kullanmak için ana kucağı şart
- yazın güzel havalarda dışarda dolaşırken bebeği nerde tutmayı düşünüyorsun? portbebe dersen oturduğun ilin hava sıcaklığına göre çocuğun daralma ihtimali var. elinde taşımak portbebeyi sana zor olur mu? yok zaten ben öyle avm, deniz kenarı gezmem mi diyorsun? ilk 6 ay nerdeyse hiçbir bebek arabasını oto koltuğu olmadan kullanmayı önermiyorlar diye biliyorum.
- evde kullanmak için beşik dışında ne aldın. ev tipi ana kucağın var mı? yoksa salonda bebek senin yanında nerde duracak. bazı anneler ana kucağını bunun için de tercih ediyor.
Doktorum kasılmaların çok olursa ara beni dedi en son gittiğimde.
Geçtiğimiz 2 gün baya vardı ama bugün yok çok şükür.
Magnorm çok fayda ediyor gerçekten.3'e çıkarttı doktorum günde.
Çanta hazırlama konusuna gelince. Benim henüz ne geceliğim ne pijamam hiçbir şeyim yok.Bu hafta sonu alıp yıkayıp koymayı düşünüyorum artık ne olur ne olmaz.
oo tokoyayım dozu 3 e çıkartmışsın..
ben hala tek alıyorum,krampta yinelemedi neyseki..
bulantı yapıyor demiştin , etkiliyormu hala seni?
banada sormuştun ya ,bu son zamanlarda bulantım oluyor ama mg den kaynaklı değil..yani ilaç bende bulantı yapmadı hiç
sebebi için net birşey söylemiyorlar ama önceki hamileliktede yine aynı dönemde bulantım olmuştu..
bende çantam için gerekli olan ihtiyaçlar eksik..ama yakın zamanda ,hazırlayıp kenara koymakta fayda var
Evet canım geçen gün kasılmam cardı nst de biraz ağrım çıkınca 3 e çıkardı doktorum. Kasılmalarına göre ayarla kendin. Çok sık olduğunda 3 e çıkar dedi.
İlk başlarda bulantı yaptı ama şimdi alıştım canım. Belki de bulantıyı yapan o değildi denk geldi.:44:
Midemle aram gaz dışında iyi bu aralar.
Ben erken doğurmaktan korkuyorum onun için önümüzdeki hafta çantam hazır beklesin. Kendim 31 haftalık doğmuşum. Bir yerde okumuştum. Erken doğanların erken doğum yapma oranı daha yüksekmiş.
zeynoo ; tiny love süper seçim olmuş.. çok fonksiyonel..kırmızı sevmememe rağmen,onun kırmızına bayılmıştım..birde kahverengi vardı, hangi renk aldın ?
güle güle kullanın canımmm
bu arada bebek şekeri yaptığında, yapıştırıcı olarak ne kullanmıştın?malzeme alacağım netten ama silikon tabanca alsam; kullanmayı bilmiyorumki.. başka yapıştırıcı ne olabilir acaba
canım hangi hastane orası? 5500 de çokmuş ama ya, sigortam karşılıyor demişsin, ne kadarını karşılıcak?bir de son olarak hastanenin fiyat verdiği doğum paketine kuaför, doğum fotoğrafçısı ve lohusa şerbeti dahilmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?