2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Doktorum kasılmaların çok olursa ara beni dedi en son gittiğimde.
Geçtiğimiz 2 gün baya vardı ama bugün yok çok şükür.

Magnorm çok fayda ediyor gerçekten. 3'e çıkarttı doktorum günde.

Çanta hazırlama konusuna gelince. Benim henüz ne geceliğim ne pijamam hiçbir şeyim yok. Bu hafta sonu alıp yıkayıp koymayı düşünüyorum artık ne olur ne olmaz.

onlara biraz edepsizlik yapmak gerekiyor, benzer bişey yaşamıştım eşim biraz sesini yükseltti sorunu çözdüler...

ana kucağında :) ana kucakları için yapılmış özel destekler var bel konusunda endişe ediyorsanız onlardan alırsınız, kendimizin battaniye ile doldurmasından daha konforlu.

bugun benimde hiç keyfim yok, içim daralıyor.. kendimi pek iyi hissetmiyorum aslında.. ama sebebi yok :44:

internetten bir iki alışveriş yapmayı öneriyorum

canım içi destekli evet, ama yatak odasında içinde yatırmak için pek uygun oldugunu sanmıyorum. bu daha çok gezmelerde işine yarar.. sen yatak odasınada koyarım diyorsan benim aldıgım gibi ev tipi

Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

böyle bişi almalısın. yada burdaki kızlar gibi hasır sepet şeklinde.

dogru aslındaa, oğluşum bana çekerse odasında çizilmedik yer bırakmazzz çok da özenmemek lazım.. bakalım yaaa belkide hiç yapmam, bir duvarı gökyüzü mavisine boyatıp bırakadabilirim..

1. arabanız var mı? araba varsa oto koltuğu olarak ilk 6 ay kullanmak için ana kucağı şart
  2. yazın güzel havalarda dışarda dolaşırken bebeği nerde tutmayı düşünüyorsun? portbebe dersen oturduğun ilin hava sıcaklığına göre çocuğun daralma ihtimali var. elinde taşımak portbebeyi sana zor olur mu? yok zaten ben öyle avm, deniz kenarı gezmem mi diyorsun? ilk 6 ay nerdeyse hiçbir bebek arabasını oto koltuğu olmadan kullanmayı önermiyorlar diye biliyorum.
  3. evde kullanmak için beşik dışında ne aldın. ev tipi ana kucağın var mı? yoksa salonda bebek senin yanında nerde duracak. bazı anneler ana kucağını bunun için de tercih ediyor.
yani durum kişinin kullanım alışkanlığı ve tercihlerine göre değişiyor. aklını umarım daha çok karıştırmadım.

Kızlar bişey kafama takıldı. Hastane çantasına havlu da koymak gerekiyor mu. Yani bebeği orada yıkıyorlar mı

cnm arabanız yoksa anakucagı almana gerek yok bence. sen yanlış hatırlamıyorsam ikeadan karyola aldın. bunun dısında ev tipi bir anakucagı edinirsen daha fazla işine yarar. yada resimde paylaştıgın gibi bir sepet.. annenlere giderken de götürebilirsin yatırmak için. ama bebek arabası anakucagında bütün gece bebegi uyutamazsın. hiç bi işine yaramaz. bu benim fikrim.

internetten bir iki alışveriş yapmayı öneriyorum

hahaha en popüler yöntemim ama bugunlerde çok şey aldım , şu ekstre bi kesilsin ver elini bir dahaki ayy

Kızlar bişey kafama takıldı. Hastane çantasına havlu da koymak gerekiyor mu. Yani bebeği orada yıkıyorlar mı

lazım olacak mı bilmiyorum ama ben koyucam. ve özellikle bebegi kurulurken benim getirdigim havluyu kullanın demeyi düşünüyorum

Ben bebeğimi ankucağına koyup getiricem inşallah. Bel altını desteklerim battaniyeyle. Daha olmadı kucağıma alırım kokusunu çeke çeke geliriz eve O sıcaklarda port bebe çocuğa fazla sıcak gelebilir

bende anakucağı kullanacağım inş.. portbebeye mevsim için uygun düşmeyebilir..
anakucağı içinede destek minderi alacağım.. ürüne bakabilirsin 'anakucağı bel destek minderi' diye aratırsan çıkıyor netten(sevi bebenin)..kullanışlı olacağını düşünüyorum.. zamanında bu ürün yoktu, ihtiyaç olduğu keşfedilmiş demek

* arabamız yok
* yazın sıcak havalarda gezer miyim bilmiorum. gezersem de bebek arabasıyla gezerim. alırsam tabi inş. portbebe dediğim eğer alırsam tam portbebe değilde hasır sepet gibi olandan almayı düşünüorum. aslında düşünmüodum ama burdaki kızlar kafamı karıştırdı

* evde kullanmak için bişiyim yok hiç. sadece beşik aldım. oto koltuğuda olabilen bi anakucağı alırsam eğer evde de onun içinde durur diodum ama beli için ii değil dediler şimdi.

evet kafam daha çok karıştı

oo tokoyayım dozu 3 e çıkartmışsın..
ben hala tek alıyorum,krampta yinelemedi neyseki..
bulantı yapıyor demiştin , etkiliyormu hala seni?
banada sormuştun ya ,bu son zamanlarda bulantım oluyor ama mg den kaynaklı değil..yani ilaç bende bulantı yapmadı hiç
sebebi için net birşey söylemiyorlar ama önceki hamileliktede yine aynı dönemde bulantım olmuştu..

bende çantam için gerekli olan ihtiyaçlar eksik..ama yakın zamanda ,hazırlayıp kenara koymakta fayda var

zeynoo ; tiny love süper seçim olmuş.. çok fonksiyonel..kırmızı sevmememe rağmen,onun kırmızına bayılmıştım..birde kahverengi vardı, hangi renk aldın ?
güle güle kullanın canımmm

bu arada bebek şekeri yaptığında, yapıştırıcı olarak ne kullanmıştın?malzeme alacağım netten ama silikon tabanca alsam; kullanmayı bilmiyorumki.. başka yapıştırıcı ne olabilir acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar,
doktordan geldim. kızım 1400 gram ve 39 cm olmuş.
  1. başı yukarda
  2. plasentam olması gerekenden daha aşağıda
  3. epilepsi hastasıyım
bu 3 sebepten biri geçse başka bir tanesi beni sezeryana zorlayacak gibi gözüküyor. hastanemden doğum fiyatlarını öğrendim. sezeryan 5500 bebeğin ilk bakımları dahil. sigortam bunu karşılayacak ama ekstra ıvır zıvırlar çıkar mı vs. öğrenmek lazım. 2 gece yatıyormuşsun sezeryanda. çok sıkıcı hemen evime gitmek isterim.

biz doğum katını gezerken bir bebek geldi kuvezde. anane babaanne dedeler amca ve baba tepesinde tabi. odaya aldılar bebeği ölçümler için. camdan görünüyor içerisi. babayı da aldılar odaya, babanın kucağına verdiler biraz, çok tatlıydı maşallah. ben tabi onu öyle görünce başladım ağlamaya. çok tatlı bi aileydi herkes birbirini öpüyor falan. bana da hayırlı doğumlar dilediler. içim bi hoş oldu

bir de son olarak hastanenin fiyat verdiği doğum paketine kuaför, doğum fotoğrafçısı ve lohusa şerbeti dahilmiş :)))

Evet canım geçen gün kasılmam cardı nst de biraz ağrım çıkınca 3 e çıkardı doktorum. Kasılmalarına göre ayarla kendin. Çok sık olduğunda 3 e çıkar dedi.

İlk başlarda bulantı yaptı ama şimdi alıştım canım. Belki de bulantıyı yapan o değildi denk geldi.:44:

Midemle aram gaz dışında iyi bu aralar.

Ben erken doğurmaktan korkuyorum onun için önümüzdeki hafta çantam hazır beklesin. Kendim 31 haftalık doğmuşum. Bir yerde okumuştum. Erken doğanların erken doğum yapma oranı daha yüksekmiş.

aa ilk defa duyuyorum böyle bi olasılığı..
inş olmasın da, uyusun büyüsünler yavrular yerlerindee..
bende ilk doğumu 37haftalık yapmıştım diye, sanki 40 ları göremezmişim gibi herşeyi tamamlayayım diyorum..

cnm çok tşkler kırmızı olanı aldımm. bende çok begendim cnm inş beni bebişime karşı mahçup etmezz

canım ben silikon tabancısının çok zor oldugunu düşünüyorum. büyük boy japon yapıştırıcıları var 3-5 tl bişi. ondan al minicik damlasıyla taş gibi oluyor hemen bende mevlüt şekeri için kese yapmaya karar verdim. siparişlerimi verdim gelmesini bekliyorum, kolum da açıldı zaten önümüzdeki hafta onlarada başlarım

kızlar bu kasılmalara fazla demek için ne kadar olması lazım. sabahtan beri 3-4 kere oldu. dünküleri saymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…