zeynoo ; tiny love süper seçim olmuş.. çok fonksiyonel..kırmızı sevmememe rağmen,onun kırmızına bayılmıştım..birde kahverengi vardı, hangi renk aldın ?
güle güle kullanın canımmm
bu arada bebek şekeri yaptığında, yapıştırıcı olarak ne kullanmıştın?malzeme alacağım netten ama silikon tabanca alsam; kullanmayı bilmiyorumki.. başka yapıştırıcı ne olabilir acaba
Bebek şekerinde silikon yapıştırıcı kullanman iyi olur. Silikon tabancası kullanımı çok kolay. Fişe takıyorsun ısınınca, tetikten silikon vererek yapıştıracağın şeye sürüyorsun
Gün içerisinde özellikle 30. haftadan sonra bebek hareketleri esnasında 6-8 kez düzensiz aralıklarla olan ve şiddeti düşük kasılma ve karında sertleşmeler hissedilebilir bu normal bir durumdur fakat kasılmalar ritmik bir periyoda girmeye doğru gidiyorsa bu erken doğumun habercisi de olabilir..Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okumanın imkansız olduğuna karar verdim :) umarım herkes çok iyidir... Bende oğlumun odasının son halini ve son hediyelerini paylaşmak istedim....
Bu arada doğum için hastaneyi kesinleştirdik bizde, avrupa yakasında oturmamıza rağmen anadolu yakasında
Hisar Intercontinantal Hospital'da doğum yapacağım .... Çünkü doktorum bu hastane ile çalışıyor ve tüm ekibi iyi tanıyor ve güveniyor ayrıca American, Florance, Alman, Acıbadem gibi hastanelerden daha makul bir fiyat aldık ...
memorial şişli
sigortam sınırsız ve %100
bu 5500 ün dışında bir masraf olursa, dahil olmayan bi takım şeyler olabilir dedi hastanedeki görevli kız. acenta arkadaşımız önce bi onunla konuşucam. sonra hastaneyle... bakalım netleşecek yakında :)
vajen kasılması tam olarak nasıl oluyor. benim karnım kasılıo. bebek yer değiştirio gibi oluyor. önceleri onu yer değiştirme sanıodum ama yer değiştirme değil. sertleşio. hafif ağrıor o an
Gün içerisinde özellikle 30. haftadan sonra bebek hareketleri esnasında 6-8 kez düzensiz aralıklarla olan ve şiddeti düşük kasılma ve karında sertleşmeler hissedilebilir bu normal bir durumdur fakat kasılmalar ritmik bir periyoda girmeye doğru gidiyorsa bu erken doğumun habercisi de olabilir..Bu kasılmaların sıklığını ve süresini ölçünüz. Saatte dört kez ya da daha sık ortaya çıkan kasılmalarda mutlaka doktorunuza haber veriniz.
RABBİM ;
Sesime cevap veren sensin
Yakarışıma ses veren sensin
çağrıma karşılık veren sensin
Dileklerimi önemseyen sensin
Dualarımı işiten sensin ...
Yokluğum en güzel duamdır ;
Varlığımı sana dua eyle.
Suskunluğum en keskin sözümdür;
Sözümü sana dair eyle.
Kırık kalbim en iyi yanım;
Kalbimi sana yar eyle.
Bu güzel günde dua ile hayırlı cumalar ...
vajen kasılması tam olarak nasıl oluyor. benim karnım kasılıo. bebek yer değiştirio gibi oluyor. önceleri onu yer değiştirme sanıodum ama yer değiştirme değil. sertleşio. hafif ağrıor o an
Benim kasılmam şöyle oluyor: Bebeğin başı aşağıda şu an. Bebek aşağı fazla yük yapınca vajinamda ani ve keskin kasılmalar hissediyorum. Doktor bunun zaman zaman olabileceğini söyledi. Önemli olan sıklık ve şiddetmiş.
Senin dediğin kasılmada bacak ve kalça ağrısı da varsa erken doğum kasılmaları olabiliyormuş. Ben senin dediğin türlüsünü çok ayırt edemiyorum, pek de yaşamadım sanırım. Ama benim dediğim bildiğin kasılma. Yürürken daha çok oluyor
Bende erkek ismi arıyorum, en son iki isim var aklımda eğer aklıma yatan başka bir isim bulamazsam ikisinden birini koyacağız bebeğime, birisi Melih, birisi de Egemen... Erkek ismi konusunda yardımcı olursanız memnun oluruz arkadaşlar...
Bende erkek ismi arıyorum, en son iki isim var aklımda eğer aklıma yatan başka bir isim bulamazsam ikisinden birini koyacağız bebeğime, birisi Melih, birisi de Egemen... Erkek ismi konusunda yardımcı olursanız memnun oluruz arkadaşlar...
oo tokoyayım dozu 3 e çıkartmışsın..
ben hala tek alıyorum,krampta yinelemedi neyseki..
bulantı yapıyor demiştin , etkiliyormu hala seni?
banada sormuştun ya ,bu son zamanlarda bulantım oluyor ama mg den kaynaklı değil..yani ilaç bende bulantı yapmadı hiç
sebebi için net birşey söylemiyorlar ama önceki hamileliktede yine aynı dönemde bulantım olmuştu..
bende çantam için gerekli olan ihtiyaçlar eksik..ama yakın zamanda ,hazırlayıp kenara koymakta fayda var
ben bugün oğluşumu gördüm 42 cm 1700 gr olmuşuz gözleri cin gibi dört dönüyo sürekli hareket ettiği için net görüntü yakalayamadık bi de ben hala öksürdüğüm için tabi çok tatlıydı yaa kıpır kıpırdı elleriyle sürekli ileri doğru ittiriyordu kendini geriye yaslayıp ellerini yumruk yapmış sonuna kadar ittiriyo artık karnımdaki kabarcıkların altını hayal edebiliyorum 19 nisana gün aldık çok özliycem o zamana kadar
ben bugün oğluşumu gördüm 42 cm 1700 gr olmuşuz gözleri cin gibi dört dönüyo sürekli hareket ettiği için net görüntü yakalayamadık bi de ben hala öksürdüğüm için tabi çok tatlıydı yaa kıpır kıpırdı elleriyle sürekli ileri doğru ittiriyordu kendini geriye yaslayıp ellerini yumruk yapmış sonuna kadar ittiriyo artık karnımdaki kabarcıkların altını hayal edebiliyorum 19 nisana gün aldık çok özliycem o zamana kadar
ay masallah ya
cok kıskandım
bende oglumu gormek ıstıorm ya
bayada uzamıs annesı
allah nazarlardan saklasın
ben 3 nisanı beklıorm oglum ıle bulsmak ıcın
Bu arada doğum için hastaneyi kesinleştirdik bizde, avrupa yakasında oturmamıza rağmen anadolu yakasında
Hisar Intercontinantal Hospital'da doğum yapacağım .... Çünkü doktorum bu hastane ile çalışıyor ve tüm ekibi iyi tanıyor ve güveniyor ayrıca American, Florance, Alman, Acıbadem gibi hastanelerden daha makul bir fiyat aldık ...
Ben kadıköy acıbademde düşünüyordum ama sigortam küvezi karşılamıyormuş..Onun için değiştirmek istiyorum.Oranın fiyatı ne acaba?
Yada Anadolu yakasında ÜSKÜDAR -KADIKÖY ÇEVRESİNDE ÖNERİSİ OLAN VARMI?
ay masallah ya
cok kıskandım
bende oglumu gormek ıstıorm ya
bayada uzamıs annesı
allah nazarlardan saklasın
ben 3 nisanı beklıorm oglum ıle bulsmak ıcın
boyu hep bir hafta gerideydi çok üzülüyodum şimdi 1 hafta önde çok sevindim bu arada 4 gün önce yürüyüş sonrası kramp yaşamıştım magnezyum içince geçmişti doktora sordum ne sıklıkta olması normal diye hiç olmaması lazım dedi yürüyüşü yasakladı vücut sinyal vermiş işte yürümenin sana faydadan çok zararı var spor yok artık dedi
benim erken doğum riskim var canım kasılmalarım başladı 10 gün önce 5 dk arayla sancıyla karnım kasılıp sertleşmeye başladı doktorum hemen çagırdı nst ye baglandım sancılarım1 dk da çıktı 2 gün hastanede yattım sancıları durdurmak için baya ugraştılar şimdi günde 6 tane nidilat içiyorum ve sürekli yatıyorum tuvalet dışında kalkmam yasak oturunca bile kasılmalar başlıyo yani kasılmaların varsa dikkkat et gerçekten kasılma mı ona göre doktorunu bilgilendir benim 20. haftadan beri oluyodu 26 da sıklaştı az kalsın dogum yapcaktım