2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Güle güle kullanın tatlım kızçenle arabanızı, artık yazın bol bol gezicez
Benimde tercihim bu araba oldu şimdilik evde turluyorum:)
çok güsel kızlar sanırım 3 annemiz aynı arabayı tercih etmiş. bende çok beğendim bakınca inceleyince fiyatları uçuk diye hiç bakmamıştım daha önce bu markaya ama e-bebekte bayağı indirime girmiş.yalnız sormak istediğim şu bu arabayı alınca başka hangi parçaları aldınız?ana kucağı var bağlantı adaptörü var düz yatış port bebesi var hepsini almaya kalkınca fiyat yine uçuyor.

magnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu

bende içemedim canım ya midemi kaldırıodu oysa sandozu çok severim ama benimki magvitaldi sandoz gibi olmuodu gazoz gibi beyaz renkliydi.kusasım kalkıodu içerken. doktoruma söyledim tamam onu bırak omega 3 al dedi,marincap adı.onu içiyorum günde bir tablet.

kızlar maşallah bebişlerinizeee maşallah hepiciği büyümüş hayırlı doğumlar olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar, geçmişi okumanın imkansız olduğuna karar verdim :) umarım herkes çok iyidir... Bende oğlumun odasının son halini ve son hediyelerini paylaşmak istedim....

oğluşunun cicişkoları çok güsel canım güle güle kullanın inşallaaah sobee nin tulumu var ya hani o en sondaki bende o tulumdan almak istiyorum ama kalınlığı nasıl canım? nette gördüm yakından görmedim.yani yazın sonuna doğru giyebilir mi bebek yoksa kışlık mı?bedenini ona göre alayım

canm ben uyku seti almıcam tek yorgan alıcam,
kaztüyü istiyorum, aynı fiyata hatta daha uyguna cok kalıteli yorganlar geliyo markafoniye, ordan alıcam ben sende biraz daha bak istersen, ben hergun muhakkak bakıyorum haber verırırm dedigim butk acıldıgında nevresimlerinide oradan aldımmm cokkk kaliteli ve cok uyguna geldi

Son düzenleyen: Moderatör:

senn yazdıklarını görmeden önce dr . aradım.

çekinerek sordum. dr. dan çok çekiniyorum nedense. resmen tırsıyorum.

neyse dedim 5-6 kez oldu. o kadar normaldir dedi. 5 dk. da bir olursa yada günde 10 defa olursa sıkıntı olabilir dedi. dinlenin, magnezyum alın dedi. bugün yataktan çıkmadım zaten. kasılmalarıda tam saymadım ama normal bir güne göre çok oldu gerçekten. bundan sonra nor edeyim kasılmalarımı. duruma göre yarın giderim dr. a.

dünde oldu baya iş yerinde aslında. normalde arada olurduda önemsemezdim. dün dikkatimi çekecek kadar oldu. bugünde baya baya oldu. odam falan dağınık çok işim var ama hiç bişi yapmıorum yatıorum

sen bunu daha önce paylaşmıştın .. bende bayılmıştım tam aradığım şey dedim eşimede gösterdim oda beğendi ama internetten alışveriş yapmak istemiyor.. chicco nun park beşiğini internette görüp bayıldım sonra bi mağazada görüncede hiç beğenmedim vazgeçtim .. yine aynısı olur diye istemiyor.. mersin de hangi mağazada var bi türlü bulamadım .. fiyatı bize göre biraz fazla ama ihtiyaç sonuçta alınacak yani.. bi bulabilseydim affetmiicem ..

ttmm haber ver mutlaka. üstüne örtmek için ne almam gerektiğine karar veremedim. ama ben ikeaya yan koruyucu almadım. uyku setlerinde yan koruyucu oluyordu. onu nasıl yapcam o zaman :) off off. zor iş bu iş . zor.

yastık kullanmıo bebekler dimi

aman kendini yorma boşver dağınık olsun benimde başta düzenli olmuyodu bende çok rahat davrandım yordum kendimi arttı kendine dikkat et yeter herşey yorulmadan oluyo

ben kullanılmaması gerektiğini okumuştum. 1 yaşına kadar.

bu sefer benim dediğim yöntemi uygula bakarsın koca karı işi işe yarar
göğüs ucum büyük umarım olmaz o zaman bende...

yastık kullanılmıyo bebeklerde
yan korumada limangoda vardı 9.90 dan baslıyodu fıyatlar ama tukenmişti benm baktıgımda onuda ordan almayı dusunuyorum
tek olarakda satılıyo bebek sitelerinde
ben cogu seyimi netteki indirimleri takip ederek aldım ve cookda memnun kaldım

amin canım. olmayacağını düşünmesinler hiç. gerçi bu kistlerin büyüklüğüne, yapışıklığına göre değişen bir rahatsızlık ama iyice araştırsınlar. inşallah en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlarla müjdelenirler canım.

yaa hep kendine alıosun ama . bizede haber versene. ben hiç takip edemiorum. banada haber ver mutlaka.

sevibebeye gitmişmiydin sen

yaa hep kendine alıosun ama . bizede haber versene. ben hiç takip edemiorum. banada haber ver mutlaka.

sevibebeye gitmişmiydin sen

hayır gıtmedım sevı bebeye
haber verırım bırdaha
bırde cek kazandım ben faceden markafonı cekı oyuzdende orayı takıp edıyorum
su andada superonlıneın bı oyunu var epey ugrastırıyo ama 25 ve 50 tl lik markafonı ceki veriyo
ayın 25 ınde kadar surecek kampanya bı dene ıstersen oynamayı buyuk katkı butceye
ama oyunu oynayan 25 arkadas sartı var ben KK daki cekilişler kampanyalar topiğinide takip ediyorum ordan haberim oluyo
ve ordaki arkadaslar bende ekli oldugu ıcın arkadas sartını tutturdum oyuna bak oynarım dersen hesap verırırm sana cekide gonderırsın kendi teline sadece bu yarısmalar ıcın face hesabım varda :S

canım nereden alacaksın netten? bende araştırıyorum da...

kızlar bu konular konuşuldu biliyorum ama o zaman kendim yapamam diyordum, dün baktım biraz yapılabilir gibi geldi ama çok yorulmuştum malzeme almadım. siz nereden temin ediyorsunuz nette?

kızlar ist.da olup da alışverişe başlayacak olanlar varsa havuzluhana gitmeden bişey almayın, derim. dün 4 saat gezdim şahaneydi, fiyatları da gayet uygundu. mesela ben dışarda civil, acar kids falan yerleri çok uygun bulmuştum buralardan daha uygun eminönü. ayrıca ürünleri de gayet kaliteli. bir çok dükkanın önünde çıtçıtlı badiler 3 tane 10 tl. benim bebeğimin tüm kıyafetlerini k.pederim aldığı için kıyafet almadım.

uyku seti+ nevresim tk. aldım 170 tl. eve getirdiğimde daha iyi anladım şahane bir ürün.
mevlüt tk aldım 30 tl çok şirin :)
bebedor göğüs pedi 40 lı olanlardan 2 pk aldım tanesi 5 tl
şahinlerden emzirme sütyeni+ emzirme atleti+ 4 adet külot için 35 tl verdim. sütyen 10, atlet 15, külotlar 10 tl olarak hesaplandı. ürünleri de çok beğendim eve gelince denedim keşke daha çok alsaydım dedim :)
h.hanede takmak için mavi-beyaz puanlı beyaz boncuklu çember aldım. bonesi ile 7 tl verdim.
bir de mevlütte pilav dağıtmak için kaplar olur ya şekil versin diye ondan aldım sonradan çok güldüm kendime :))
bir ara foto ekleyeceğim ciciler topiğine :)

bende haftaya gitcem. umarım bişiler alabilrim. resim paylaşabilir misin

uyku setin hangi marka

İyi aksamlar kizlar bı krem duydum çatlaklar ve yara izlerini iyilestiriyormus ve gebelikte de kullanılıyormuş " Bio Oil " diye birsey hem fiyatida uygun 25 tl bı araştırın isterseniz eczanelerde de satılıyormuş

bende haftaya gitcem. umarım bişiler alabilrim. resim paylaşabilir misin

uyku setin hangi marka

geçen hafta gittim az önce de cicileri paylaştığımız sayfada birazını paylaştım. bana bu kadarı bile yetti.
hani anlatıyordum ya hastane çıkışını bi alsam rahatlayacağım diye onu aldım cidden rahatladım.

bu arada havuzluhan da pazarlık hiç yapamıyorsun. herkes ben elemanım diyor. barkodu okutuyor. bu kadar borcunuz deyip kenara çekiliyor. ucuz şeyler genelde alt katta. aynı ürünü alt katta daha ucuza verdiler bana.
bi tek hastane çıkışı için pazarlık ettim o da 5 tl cik indirim yaptı.
bana çok uygun gelmedi ama ben kendimi kaybedip almak istediklerimi aldım. kararsız olduğum şeyleri bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…