çok güsel kızlar sanırım 3 annemiz aynı arabayı tercih etmiş. bende çok beğendim bakınca inceleyince fiyatları uçuk diye hiç bakmamıştım daha önce bu markaya ama e-bebekte bayağı indirime girmiş.yalnız sormak istediğim şu bu arabayı alınca başka hangi parçaları aldınız?ana kucağı var bağlantı adaptörü var düz yatış port bebesi var hepsini almaya kalkınca fiyat yine uçuyor.Güle güle kullanın tatlım kızçenle arabanızı, artık yazın bol bol gezicez
Benimde tercihim bu araba oldu şimdilik evde turluyorum:)
magnezyum içen arkadaşlar. nasıl içiosunuz onu
bende içemedim canım ya midemi kaldırıodu oysa sandozu çok severim ama benimki magvitaldi sandoz gibi olmuodu gazoz gibi beyaz renkliydi.kusasım kalkıodu içerken. doktoruma söyledim tamam onu bırak omega 3 al dedi,marincap adı.onu içiyorum günde bir tablet.
canlar nasılsınız?
ben dün hem ikinci şeker yüklememi yaptırdım hem de kızımı gördüm
şeker yüklemesi bu sefer çok fenaydı ... tam 4 kez kan verdim ve öğlene kadar aç bekledim. yine deli gibi midem bulandı, tansiyonum düştü filanyatırdılar beni sadece saat başı kan vermek için kalktım. allahtan canım kocam yanımdaydı
öğleden sonra sonuçları aldık. şöyle ki:
açlık 80
1. saat 114
2. saat 173
3. saat 139
doktorum sana tam olarak gebelik şekerin var diyemem ama çok sınırdasın, riskin var dedi. tatlı ekmek pirinç pasta börek vs tüketimini azalt dediyasak mı yani dedim. yasak değil ama daha az tüket dedi en azından nefsimi köreltecek kadar yiyebilirim yani
kan değerim hala çok düşük 9,3 tü yine. hem de günde iki defa kan hapı almama rağmen :26: allahtan bebeğimin gelişiminde sıkıntı yok
bir de doktorcum 4 boyutlu gösterdi bize kızımızıkilo almış yanakları dolmuş ve parmağını emiyordu görseniz nasıl tatlıydı yaa kilosu 1300 gr boyu da 39 cm olmuş zillimin
bizde gelişmeler böyle hatunlar :)
Dostlar,
doktordan geldim. kızım 1400 gram ve 39 cm olmuş.
bu 3 sebepten biri geçse başka bir tanesi beni sezeryana zorlayacak gibi gözüküyor. hastanemden doğum fiyatlarını öğrendim. sezeryan 5500 bebeğin ilk bakımları dahil. sigortam bunu karşılayacak ama ekstra ıvır zıvırlar çıkar mı vs. öğrenmek lazım. 2 gece yatıyormuşsun sezeryanda. çok sıkıcı hemen evime gitmek isterim.
- başı yukarda
- plasentam olması gerekenden daha aşağıda
- epilepsi hastasıyım
biz doğum katını gezerken bir bebek geldi kuvezde. anane babaanne dedeler amca ve baba tepesinde tabi. odaya aldılar bebeği ölçümler için. camdan görünüyor içerisi. babayı da aldılar odaya, babanın kucağına verdiler biraz, çok tatlıydı maşallah. ben tabi onu öyle görünce başladım ağlamaya. çok tatlı bi aileydi herkes birbirini öpüyor falan. bana da hayırlı doğumlar dilediler. içim bi hoş oldu
ben bugün oğluşumu gördüm 42 cm 1700 gr olmuşuz gözleri cin gibi dört dönüyo sürekli hareket ettiği için net görüntü yakalayamadık bi de ben hala öksürdüğüm için tabiçok tatlıydı yaa kıpır kıpırdı elleriyle sürekli ileri doğru ittiriyordu kendini geriye yaslayıp ellerini yumruk yapmış sonuna kadar ittiriyo artık karnımdaki kabarcıkların altını hayal edebiliyorum 19 nisana gün aldık çok özliycem o zamana kadar
kızlar maşallah bebişlerinizeee
Merhaba arkadaşlar, geçmişi okumanın imkansız olduğuna karar verdim :) umarım herkes çok iyidir... Bende oğlumun odasının son halini ve son hediyelerini paylaşmak istedim....
oğluşunun cicişkoları çok güsel canım güle güle kullanın inşallaaah