2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

sevibebeye sen mi gitmiştin

kızlar bu konular konuşuldu biliyorum ama o zaman kendim yapamam diyordum, dün baktım biraz yapılabilir gibi geldi ama çok yorulmuştum malzeme almadım. siz nereden temin ediyorsunuz nette?

yaa evet bende kendm yapmak ısterımmmm

Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası

Elmas Şekerleme Mevlüt Şekeri Bebek Şekeri Nikah Şekeri Eminönü

kızlar bu iki site işinizi görür. ben çogunlukla ilk linkteki siteden aldım ürünleri. 2. sitede daha çok kutu, şişe gibi ana malzemeleri temin edebilirsiniz. ertesi gün geliyor hemen

gitmeye değer mi sevibebeye. birde orda hasırcılar var ya. oraya gittin mi hiç

kızlar bugun rapor ve izin işini konuştum iş yerinde. ben 32. haftada iznimi başlatıcam. izin başladıktan sonra istedigim zaman gidicem.. yani haftada 3 gün gidip 3 gün gitmeyebilirim onu bana bıraktılar. gittigim toplam gün kaçsa dogum sonrası iznime eklenecek iş yeri insiyatif aldı buda çok işime geldiii açıkçası. birde normal maaş almaya dvm edicem, izin bitiminde toplu ödemeyi iş yerine vericem.

sadece niye sana böyle bir imtiyaz sağlandı bize yapılmamıştı diye bir kaç çatlak ses çıktı ve canımı sıktı açıkçası. bende siz böyle bir öneride bulundunuz mu diye sordum..hayır dediler .. ben bulundum kabul edildi. sizde düşünseydiniz dedim.

beyliciumdaki bebek magzasına gittim ben kaliteli ürünler vardı ama fiyatlar bana biraz pahalı geldi:26:
su havalar bi düzelsin ilk işim eminönü cıkarması yapmak olcak
coook merak ediyorummm
en cokda bebek sekerlerini

kızlar peki bu bebek şekerlerinin falan nasıl yapıldığını gösteren bir internet sitesi falan var mı,örnek alabileceğimiz yani?

kızlar peki bu bebek şekerlerinin falan nasıl yapıldığını gösteren bir internet sitesi falan var mı,örnek alabileceğimiz yani?

cnm googla bebek şekeri modelleri yazıp görsellerden bak önce hangi modelleri begenirsen ona göre lazım olan malzeme listeni yap. mesela kutulu bir bebek şekeri begendiysen üzerinde olanları (örnegin kurdele, inci, nazar boncugu gibi) ihtiyacın olacakları belirle. sonrada ürünleri alıp başlayabilirsin.

b 1 kere gittim hvuzluhana fiyatları ve kalitesi ok güzel gerçekten şimdi dışardan tek tek almak bana daha masraflıymış gibi geliyo hm bazı ürünler çok uygun hemde gözün dönüyo neyi nekadar aldığıı umursamıyorsun :)
inşallah doğua kadar en az 2 kere daha giderim

bugün herkes mutsuz olduğunu yazmış.havalardanmıdır nedir.alın bendende o kadar.2 gündür hamilelik alınganlığımı ne haltsa herşeye ağlar oldum.eşimin dediği herşeye alınıyorum.adam karnıma ellemeye korkuyor bebeğe zarar veririm diye.bende bunu dert edindim dünden beri gece boyu ağla ağla sabah işyerindekiler gözlerin şişmiş diyorlar.zaten manyağın biri dün burnumun şiştiğini söyledi.bunada içerledim tabi:)şişmeyen yerim kalmadı anlayacağınız.ne manyak bir insan oldum çıktım ben ya.

ben ikinci kez gidebileceğimi zannetmiyorum. tek başıma hiç gitmem. aslında oradaki çanta çeşidini başka nerede bulurum bilmiyorum. haşim işcan diyorlar ama gidemem ki oraya artık. benim için artık yakındaki avm leri talan etme vakti.

gitmeye değer mi?
ben bir daha gideceğim

hasırcıları hiç düşünmedim, sen gittin mi?
ne varmış? nasılmış?

yok gitmedim. ben aslında bahçeşehir tarafındayım. ama bi kaç kere iş için o tarafa geliorum. işten sonra sevibebeye uğrayayım sen tavsiye ediosan. hasırcılara gitmedim. pazartesi arkadaşıma hediye almak için marmara parka gittim. magaza kapanıordu ben çıkarken. hiç de dolaşamadım. az dolaştım canım çıktı

Ay uconum Allah iyiliğini versin Sorma benimde bugün komşular dedi şişmişsin tuzlu yeme diye:):)
Burnum ve dudaklarım şişmiş

Kızlar havuzluhanın avantajı her şeyi bir arada bulabilme
Yoksa fiyat olarak bana çokta uygun gelmedi kaliteli ürün her yerde pahalı valla
Bi tek sepet ürünleri uygundu onlarıda ben beğenmedim
acaba diyorum tek tek alsak daha mı uygundu neyse
Feda olsun yavruşuma

Son düzenleme:

sen hasırcıları bi talan et o zaman :) sana göre de ben giderim oraya. bende haftaya sadece bi kere gideceğim havuzluhana. daha gidebileceğimi sanmıorum. umarım uygun ve ii şeyler alırım.

Geçmişi okuyamadım ya hiçte gözüm kesmiyor inşallah her şey yolundadır

kızlar ben bu magnezyumu içemiorum ya. yarım bardak anca içtim. kalan yarısını eşim içti. o çok beğendi. bi tane daha mı içsem dio. ben içemiorum. nasıl içmeliyim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…