http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-gogus-pompasi-satiyorum-2.html#post29493570
kızlar bi arkadaş süt pompası satıomuş. hamileliğimin başında da 2. el süt sağmalara baktım ama o zaman almamıştım. 2. el süt sağma makineleri hakkında ne düşünüosunuz.
kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz
yok gitmedim. ben aslında bahçeşehir tarafındayım. ama bi kaç kere iş için o tarafa geliorum. işten sonra sevibebeye uğrayayım sen tavsiye ediosan. hasırcılara gitmedim. pazartesi arkadaşıma hediye almak için marmara parka gittim. magaza kapanıordu ben çıkarken. hiç de dolaşamadım. az dolaştım canım çıktı
Kızlar havuzluhanın avantajı her şeyi bir arada bulabilme
Yoksa fiyat olarak bana çokta uygun gelmedi kaliteli ürün her yerde pahalı valla
Bi tek sepet ürünleri uygundu onlarıda ben beğenmedim
acaba diyorum tek tek alsak daha mı uygundu neyse
Feda olsun yavruşuma
sen hasırcıları bi talan et o zaman :) sana göre de ben giderim oraya. bende haftaya sadece bi kere gideceğim havuzluhana. daha gidebileceğimi sanmıorum. umarım uygun ve ii şeyler alırım.
kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz
bir tanıdığım dah önce satmış ama hiç kullanmadan. hiç düşünmedim ikinci el süt pompası almayı. birçok şeye baktım. mesela ikeanın sizin aldığınız beşiklerine ama süt pompası kişisel bi malzeme.:44:
Ay uconum Allah iyiliğini versinSorma benimde bugün komşular dedi şişmişsin tuzlu yeme diye:):)
Burnum ve dudaklarım şişmiş
bence eger 2. el elektrikli alacagina manuel olsun 1. el al derim canim.tabi karar senin.
kızlar ben bu magnezyumu içemiorum ya. yarım bardak anca içtim. kalan yarısını eşim içti. o çok beğendi. bi tane daha mı içsem dio. ben içemiorum. nasıl içmeliyim bunu.
ama şimdi hamile kadına denilecek şeymi bunlar
yarın ikinci şeker yüklemem var.zaten 1 haftadır şekerli şeyler yememeye çalışıyorum birde tuzu kesmek zorunda kalıcam sanırım.ot gibi bir hayat.offf daha kaç hafta var.bende hully gibi gün saymaya başlıycam artık.
kızlar ben bu magnezyumu içemiorum ya. yarım bardak anca içtim. kalan yarısını eşim içti. o çok beğendi. bi tane daha mı içsem dio. ben içemiorum. nasıl içmeliyim bunu.
manuel düşünmüorum hiç. onu alıpda tekrardan elektirikli alan tanıdıklarım oldu
Teşekkür ederim canım ;-)cnm googla bebek şekeri modelleri yazıp görsellerden bak önce hangi modelleri begenirsen ona göre lazım olan malzeme listeni yap. mesela kutulu bir bebek şekeri begendiysen üzerinde olanları (örnegin kurdele, inci, nazar boncugu gibi) ihtiyacın olacakları belirle. sonrada ürünleri alıp başlayabilirsin.
yok gitmedim. ben aslında bahçeşehir tarafındayım. ama bi kaç kere iş için o tarafa geliorum. işten sonra sevibebeye uğrayayım sen tavsiye ediosan. hasırcılara gitmedim. pazartesi arkadaşıma hediye almak için marmara parka gittim. magaza kapanıordu ben çıkarken. hiç de dolaşamadım. az dolaştım canım çıktı
Canım başka ne olduki?Aman boşver milletin ağzı torba değilki büzesin
Tabi fazla tuzlu yemek iyi değil zaten
Canım hap şeklinde yazsa doktorun rica etsende ben hap şeklinde kullanıyorum
kızlaaaaaaaar midem yanıyoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?