2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tavsiye derken herkesin beklentisi farklı olabilir. o nedenle oraya gidip ne işim vardı benim burada deme ihtimalin de var. çünkü fabrikalar arası bi yer. ben annemle gittim. yanlız olsam sokağın başından geri dönerdim. biz oradayken gelenler eşleriyle geldiler mesela. senin de yanında biri olsun. korkulacak bi yer değil ama ne bileyim. öyle işlek bi yer de değil.

ayne öyle düşünüyorum. zaten insanın başı dönüyor o kadar çeşit içinde. cennet gibi geliyor.

sen hasırcıları bi talan et o zaman :) sana göre de ben giderim oraya. bende haftaya sadece bi kere gideceğim havuzluhana. daha gidebileceğimi sanmıorum. umarım uygun ve ii şeyler alırım.

hiç aklımda yoktu hasırcılar. bakarım belki yarın.

kizlar dogumdan sonra bebegin neyle tasinacagini konusmussunuz.ben ana kucxagi kullanma taraftariyim.cunku kismet olursa dogumu dusundugum hastane ve evim arasi 90 km ve ben portbebe ile bebegi arabada tasimayi guvenli bulmuyorum.5 dakikalik bir mesafe dahi olsa emniyet kemeri hayat kurtarir.

kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz

canım 2. el alacagına uygun yeni bir pompa alsan daha iyi olmaz mı? sonuçta tanıdıgın birinden almıyorsun

kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz

bir tanıdığım dah önce satmış ama hiç kullanmadan. hiç düşünmedim ikinci el süt pompası almayı. birçok şeye baktım. mesela ikeanın sizin aldığınız beşiklerine ama süt pompası kişisel bi malzeme.:44:

ben hijyen takıtımdan dolayı tam karar veremedim zaten. ama hastanelerde falan kiralıolarmış ya. o mantıkla çok da ters bir durum değil gibi sanki

Ay uconum Allah iyiliğini versin Sorma benimde bugün komşular dedi şişmişsin tuzlu yeme diye:):)
Burnum ve dudaklarım şişmiş

ama şimdi hamile kadına denilecek şeymi bunlar
yarın ikinci şeker yüklemem var.zaten 1 haftadır şekerli şeyler yememeye çalışıyorum birde tuzu kesmek zorunda kalıcam sanırım.ot gibi bir hayat.offf daha kaç hafta var.bende hully gibi gün saymaya başlıycam artık.

Jinekologlardan gerçek sorunlara şakacı cevaplar!

Doktorlar da mizahtan anlar... Nasıl mı?
Jinekologlara sorulan sorular ve verdikleri yanıtlar:

- 35'ten sonra çocuk yapmak doğru mudur?
Yanıt: Hayır, 35 tane yeterli görünüyor.

- Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?
Yanıt: Doğurmak.

- Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?
Yanıt: Tabii, bakınız meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak tanımlar.

- Bebeğimiz gecen hafta dünyaya geldi. Karım ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
Yanıt: Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.

- Kocam külot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?
Yanıt: Evet ama hiç bir şey giymezse daha çok şansınız olur.

- Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
Yanıt: Yılda bir kere seks yaparak.

- Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
Yanıt: Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

- Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
Yanıt: Evet, idrar torbanız.

- Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
Yanıt: Onlarla ne yaptığınıza bağlı...

- Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
Yanıt: Çünkü onlardan daha şişmansınız.

- Hamileliğin son zamanlarındaki seks, hangi şartlarda doğumu başlatır?
Yanıt: Eğer bu olay, kocanızla başka bir kadın arasında olursa.

- Doğum hemoroit sebebi olabilir mi?
Yanıt: Doğum, bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.

- Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
Yanıt: Göğüsleriniz.

- Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
Yanıt: Evet, bebek dudakları.

- Bebeği sütten ne zaman kesmek gerekir?
Yanıt: Dişleri çıkmaya başladığında.

- Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
Yanıt: Evet ama önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

Canım başka ne olduki?Aman boşver milletin ağzı torba değilki büzesin
Tabi fazla tuzlu yemek iyi değil zaten

kızlar ben bu magnezyumu içemiorum ya. yarım bardak anca içtim. kalan yarısını eşim içti. o çok beğendi. bi tane daha mı içsem dio. ben içemiorum. nasıl içmeliyim bunu.

Canım hap şeklinde yazsa doktorun rica etsende ben hap şeklinde kullanıyorum

Teşekkür ederim canım ;-)

Hasırcılarda var mıymış bebek için şeyler?bi de sevi bebe nerde tam olarak tatlım?

Canım başka ne olduki?Aman boşver milletin ağzı torba değilki büzesin
Tabi fazla tuzlu yemek iyi değil zaten

çok bişey olduğu yokta ben gergin olduğum için herşey batıyor gözüme.eşim az çekmiyor benden bu aralar.kaprisimden geçilmiyor.dün gece gece neler yapmadım adama.sonrada sabaha kadar rüyasında hamile halimle üstüne çıkıp boğazlamışım.nasıl bilinç altına işlediysem:)

Canım hap şeklinde yazsa doktorun rica etsende ben hap şeklinde kullanıyorum

canm yaa magnezyumu bende ıcemıyorummm doktoruma soyledım ılac seklınde olanı yazıyım dedı yazdı eczanede de bu cıgneme tabletı dedıler onu hıc ıcemem dıye almadım bende
son kontrole gıttıgımde de soyledım ıcemıyorum dıye oda cok onemlı degıl sadece kasılmalar ıcın dedı
ogunde suratsızlıgı ustundeydı ustelemedım bende
senınkı dırek hapmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…