2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Haha ne güldüm ya sen gerginsin galiba bu aralar ayy tadını çıkaralım bence hamileliğin
Zman tükeniyor bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum bende bilemedim:26:
Uyku desen hiç tadı yok zaten hep kabuslar değişik rüyalar

Evet canım hap benimki biraz irice bişey zorlanıyorum ama mecburen içmek zorundayız
Hele 1 gün aksatayım nasıl sancılarım çoğalıyo
Başka eczaneye sorsaydın keşke bu eczanelerde ellerinde kalmış ilaçları satmak için nasılda uğraşıyorlar

Of kızlar yaa bıktım bu akıntıdan az önce köpüklü yeşil bol akıntı geldi fitillere antibiyotiklere rağmen kurtulamıyorum, erken doğum olucak diye ödüm kopuyor:18:

kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz

canım bence 2. el düşünmek çok da sakıncalı değil, sonuçta ay ay kiralayanlar da var. güzelce yıkayıp, sterilize edersin. sonuçta bebeklerin birsürü masrafı var, böyle birşeye ihtiyacın olacağını düşünüyorsan ve çok para ayırmak istemiyorsan, 2. el iyi bir alternatif olabilir...

sordum canm sormazmıyım
doktorun verdıgı dısında
dogal takvıyeler varya bıtkısel urunler vs ondan onerdıler hep guvenıpte alamadım
sancılar gece sıkıntı oluyo bıraz gunduz rahatım cok sukur baktım olmuyo senınkını denerım bırde

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar pek yazamıyorum bu aralar ne var ne yok herkesler iyidir umarım...zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz iyice dışarı çıktıpım gün ağzım açıuk kalıyor eve kendimi zor atıyorum..pazar günü toplu alışverişe çıkacaz artık nasıl geziceksem..birde temizliğe başlayayım diyorum bi 10 gün sonra offf öyle gözümde büyüyorki..:26:gerçi eşime sildiririm camları filan ama onlarla bitmiyorki...

2. elde çok ucuz değil ama bilemiorum. süt pompası lazım olur bana. çalışıorum. bu satan arkadaş fazla kullanmamış. garantisi devam ediormuş. ucuz sıfır bişi alırsam çabuk bozulur die endişe ediorum. mrkalıarda pahalı baya

kızlar hepinize iyi akşamlar.çok moralim bozuk bugün doktorumuza gittik ve bebeğimiz çok zayıfmış.kızım 28+3 günlük ama gelişimi bir hafta geri ve sadece 1060 gram.sizden ricam ben bebeğimin kilo alması için neler yemeliyim.ne yapmalıyım

Canım adet tarihi ile ilgili bir uyuşmazlık olmasın zaten ultrason tutmuyor tarihler farklı çıkıyor ve 1 hafta geride olması gayet normal, bebeklere kuruyemiş kilo aldırır diyorlar badem ceviz gibi

canm bende gectigimiz cumartesı gıttım doktora benm oglumda 1025 gr cıktı
ayrıntılıda 1 gun gerıde cıkmıstı ama doktor onemlı degıl dedı
önceki ayda takvime göre fln baya gerıdeydi kilosu
bende bu haftaya kadar cok takıyodum kafama bu hafta doktor onemlı degıl deyınce rahatlamıstım
senın doktorun ne dedı
benmkının agzından cımbızla alıyosun lafı sınır oldum ozellıkle bu sefer

Son düzenleyen: Moderatör:
keşke bugün bebeğimi görmeseydim dün ne kadar mutluydum o kadar özledim ki yarım yamalak çekebildiğimiz videoyu izleyip duruyorum ağlamaklı bi halim var nasıl dayanıcam 2 ay yaa

Canım adet tarihi ile ilgili bir uyuşmazlık olmasın zaten ultrason tutmuyor tarihler farklı çıkıyor ve 1 hafta geride olması gayet normal, bebeklere kuruyemiş kilo aldırır diyorlar badem ceviz gibi

ne olursa yemeye razıyım yeterki kızım kilo alsın
Çok üzüldüm kızın zayıf diyince.

vallaha niye böyleyim bilmem ama gerginim.ben ilk beş ay gayet sorunsuz bir hamilelik yaşayarak yeterince tadını çıkardım.şimdi ağrı sızı gerginliklerle hamileliğin tadı falan çıkarılacak gibi değil:)biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum artık.

doktorum 1 hafta geri takip edelim falan dedi.doktorum çok iyi ama söylerken yüzü düştü bende korktum.

keşke bugün bebeğimi görmeseydim dün ne kadar mutluydum o kadar özledim ki yarım yamalak çekebildiğimiz videoyu izleyip duruyorum ağlamaklı bi halim var nasıl dayanıcam 2 ay yaa

Drun çektiği video mu yoksa kendiniz telefonla falan mı çektiniz canım?

canım kordondan bebeğe kan akışın iyi miydi acaba aklıma o geldi hemen :26:
bir de bebeğin pozisyonuna göre ölçümde farklılıklar çıkabiliyormuş diye duymuştum

kaan kocatepenin sitesinde bu konudan bahsetmiş.gelişim geriliği varsa eğer protein ağırlıklı beslenin diyordu.birde bol bol sol tarafına yatarak dinlenmek kan akımını hızlandırdığı için bebeğe daha çok besin gidiyormuş.yani bol bol et süt peynir ayran yumurta ve birde kuruyemişlerden ceviz ve badem yemeni öneririm.meyveyide ihmal etme.ama 2 hafta geriden veya ilerden gitmesi anormal sayılmıyor bebeklerde.doktorun biraz pimpirikli galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…