canım kordondan bebeğe kan akışın iyi miydi acaba aklıma o geldi hemen :26:
bir de bebeğin pozisyonuna göre ölçümde farklılıklar çıkabiliyormuş diye duymuştum
Tatlım kordondan kan akışı nasıldır bilmiyorum hiç bişeyde söylemedi ama bebeğim tersmiş onu söyledi.inş öyledir bu haftadan sonra yakalayabilir miyiz acaba normal kilosunu.
merve alışverişin dibine vurmuşsun vallaha.havuzluhan havuzluhan diye ölüyordun belliymiş bu kadar istekli olduğundan.bayıldım hepsine.güle güle kullansın kızın.kidboo almışsın uyku setinide.eksiğin kalmamış gibi.iç çamaşırı bedenini neye göre aldın peki göğüslerin büyürse ne olacak.ona göre büyük mü aldın ya da.ne marka aldın?
Tatlım kordondan kan akışı nasıldır bilmiyorum hiç bişeyde söylemedi ama bebeğim tersmiş onu söyledi.inş öyledir bu haftadan sonra yakalayabilir miyiz acaba normal kilosunu.
tabi ki yakalarsın tatlım üzülme. iki hafta geriden gelip sonraki kontrollerde bir hafta ileride çıkanlar hiç az değil.
güzelce beslen canını sıkma hayatım toparlar bebeciğin kısa zamanda allah ın izniyle
merve keciboynuzu pekmezi günde 2 yemek kaşıgı ve 2 bardakta süt iç uzandıgında hep sol tarafına yat bir sonraki kontrolde farkı görürsün cnm iyi geceler.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim içim çok rahatladı.çok üzülmüştüm ama yorumlarınızı okuyunca rahatladım.inş hepimizin yavruları sağlıklı bir şekilde doğar ha 1 kilo fazla ha 1 kilo eksiz.
yarın hemen kuruyemiş falan aldırıyorum eşime.
merve keciboynuzu pekmezi günde 2 yemek kaşıgı ve 2 bardakta süt iç uzandıgında hep sol tarafına yat bir sonraki kontrolde farkı görürsün cnm iyi geceler.
tamam canım yarın aldırayım keçiboynuzu pekmezini.ve ben sırtüstü yatıyorum genelde sol tarafıma yatmıyodum.dikkat edeyim bundan sonra.teşekkür ederim iyi geceler.
kızlar doktordan geldik, bugün 29+0 dayız.1363 gr, 39 cm olmuşuz çok şükür bebeğim ters dönmüş yine,kafasının orda ayakları vardı! nasıl öyle durabiliyorlar hayret ediyorum tahmini doğum tarihim için 24 mayıs dedi 7 mayıstan sonra heran doğum olabilir ,hazırlıklı ol dedi idrar tahlili ve kültürü istedi.yüksek ihtimal sezeryan olucam.epidural mi genel anestezi mi diye sordum?anestezi uzmanı karar veriyormuş buna.eşleride artık almıyorlarmış zaten eşim istemiyordu girmeyi , onu ikna etmeye çalışıyordum.artık gerek kalmadı.eşim yanımda olmadıktan sonra epidural yapmam sanırım.artık iki haftada bir gidicekmişim ve nisanın ortasından sonra her gidişimde nst ye giricekmişim.şekerim içinde artık gün aşırı ölç dedi.dikkat etmeye devam tabigeçen karın çevresinin geride olmasını çok takmıştım doktorum,hassas ölçümler bunlar sorun yok dedibizden haberler böyle
merve alışverişin dibine vurmuşsun vallaha.havuzluhan havuzluhan diye ölüyordun belliymiş bu kadar istekli olduğundan.bayıldım hepsine.güle güle kullansın kızın.kidboo almışsın uyku setinide.eksiğin kalmamış gibi.iç çamaşırı bedenini neye göre aldın peki göğüslerin büyürse ne olacak.ona göre büyük mü aldın ya da.ne marka aldın?
Sağolun kızlar dahada çekemediklerim var belim ağrıdı ancak bu kadar oldu
Uconn evet kidboo aldım ama pazarlık yaptırmıyorlar sinir oldum yalvar yakar 180 tlye aldım
Ne kadar uyuz oldum ya tadımı ve heyecanımı kaçırmamak için fazla üstelemedim
Ama bidaha uğramam havuzluhana ben
ben bi beden büyük aldım 90 aldım o sütyen ve atletleri
normalde 85 takıyorum bi beden büyük aldım