Canım bayıldım ya harika hepsi,inş.hayırlısıyla giysin kuzucun.Eki Görüntüle 665708 Eki Görüntüle 665709 Eki Görüntüle 665710
Eki Görüntüle 665714 Eki Görüntüle 665715 Eki Görüntüle 665716
Eki Görüntüle 665717 Eki Görüntüle 665718 Eki Görüntüle 665719
Eki Görüntüle 665722 Eki Görüntüle 665723 Eki Görüntüle 665724
Eki Görüntüle 665725 Eki Görüntüle 665727 Eki Görüntüle 665728
Eki Görüntüle 665729 Eki Görüntüle 665730 Eki Görüntüle 665731
Eki Görüntüle 665732 Eki Görüntüle 665733 Eki Görüntüle 665734
Eki Görüntüle 665735 Eki Görüntüle 665736 Eki Görüntüle 665737
Eki Görüntüle 665739 Eki Görüntüle 665741 Eki Görüntüle 665742
Eki Görüntüle 665743 Eki Görüntüle 665744 Eki Görüntüle 665746
Eki Görüntüle 665747 Eki Görüntüle 665748 Eki Görüntüle 665749
banada fikir verdin çok sağol canım ondan sordum ;-)telefonla çektik ama gayet net iyiki çekmişim hatıra olarak kalır
kızlar doktordan geldik, bugün 29+0 dayız.1363 gr, 39 cm olmuşuz çok şükürbebeğim ters dönmüş yine,kafasının orda ayakları vardı! nasıl öyle durabiliyorlar hayret ediyorum tahmini doğum tarihim için 24 mayıs dedi 7 mayıstan sonra heran doğum olabilir ,hazırlıklı ol dedi idrar tahlili ve kültürü istedi.yüksek ihtimal sezeryan olucam.epidural mi genel anestezi mi diye sordum?anestezi uzmanı karar veriyormuş buna.eşleride artık almıyorlarmış zaten eşim istemiyordu girmeyi , onu ikna etmeye çalışıyordum.artık gerek kalmadı.eşim yanımda olmadıktan sonra epidural yapmam sanırım.artık iki haftada bir gidicekmişim ve nisanın ortasından sonra her gidişimde nst ye giricekmişim.şekerim içinde artık gün aşırı ölç dedi.dikkat etmeye devam tabi geçen karın çevresinin geride olmasını çok takmıştım doktorum,hassas ölçümler bunlar sorun yok dedi bizden haberler böyle
kızlar hepinize iyi akşamlar.çok moralim bozuk bugün doktorumuza gittik ve bebeğimiz çok zayıfmış.kızım 28+3 günlük ama gelişimi bir hafta geri ve sadece 1060 gram.sizden ricam ben bebeğimin kilo alması için neler yemeliyim.ne yapmalıyım
Canım bayıldım ya harika hepsi,inş.hayırlısıyla giysin kuzucun.
banada fikir verdin çok sağol canım ondan sordum ;-)
Masallah bebisine canım
ben de 4 gündür içiyorum keçi boynuzu pekmezi, kilosuna yarar mı bilmiyorum ama hareketine yaradığı kesin canım, resmen canlandı benimkitamam canım yarın aldırayım keçiboynuzu pekmezini.ve ben sırtüstü yatıyorum genelde sol tarafıma yatmıyodum.dikkat edeyim bundan sonra.teşekkür ederim iyi geceler.
kızlar, iki günde toplam 20 saat araba yolculuğu yaptık bebişimle, çok şükür o da ben de iyiyizBebiş kıpır kıpır Bu yolculuk için epeyce korkmuştum ama sağ salim atlattık,mutluluğumu paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 665775
bu salıncağı biraz önce gördüm kızlar indirimdeymiş ve fiyatı çok uygun 100 lira gibi bir şey. 20 kiloya kadar taşıyormuş ve tam yatabilme özelliği var ne dersiniz alsam mı yoksa normal bir ev tipi ana kucağı mı alsam ??
ben de 4 gündür içiyorum keçi boynuzu pekmezi, kilosuna yarar mı bilmiyorum ama hareketine yaradığı kesin canım, resmen canlandı benimkibu arada bir hafta geriden gelmenin lafını bile etmez normalde doktorlar, benimki iki hafta geriden geliyor ve hala doktorlar "olur öyle" diyor. Tabi ben beslenmeyi vs. bi sıkıya aldım, sen de al ama çok da kaygılanma canım..senin boyun-kilonla da ilgili şeyler bunlar,minyonsan ve sen de zayıf doğduysan bebeğin zayıf doğup doğumdan sonra toparlayabiliyormuş
fiyatı buna göre gayet iyiymiş canım,evine göre değişir yerin varsa vs.Eki Görüntüle 665775
bu salıncağı biraz önce gördüm kızlar indirimdeymiş ve fiyatı çok uygun 100 lira gibi bir şey. 20 kiloya kadar taşıyormuş ve tam yatabilme özelliği var ne dersiniz alsam mı yoksa normal bir ev tipi ana kucağı mı alsam ??
iş içindi canım gitmeyeydim bir senem çöpe gidecekti neyse artık başka yok taa bebiş büyüyene kadarkeep bende seni merak ediordum. iyi olmana sevindim. atlatmışsın gerçi ama yolculuk yapman zorunlumuydu.
çok güzelmiş canım ya, ama onda uyuyabilr mi bebiş acaba?
uyuyabilir şekle geliyorsa bunu al bence, azcık büyüdükçe oynar da.
fiyatı buna göre gayet iyiymiş canım,evine göre değişir yerin varsa vs.
iş içindi canım gitmeyeydim bir senem çöpe gidecekti neyse artık başka yok taa bebiş büyüyene kadarsağol, korktum fln ama geçti bitti işte. Keyfim yerinde Keçiboynuzu bebeğin hareketlerine kesin yarıyor bizzat test etttim
26+6 bigün daha bekleyemedim, aslında 27+0 da eklycektm
çok taze şimdi çektim kızlar
kontrolümüze daha var, merak ediyorum özledim ben de kızımı
bu ara bi fazlaca büyüdük, herkes farkediyor artıık
Al al al al benceebilmiyorum ki canım :26: üç kademeli olarak ayarlanabiliyormuş sırt kısmı, bir de büyük ya daha uzun süre kullanırım gibi geldi. ev tipi ana kucakları ufak biraz. bu 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. yazın piknikte balkonda filan rahat olur bebek gibi geldi ama emin olamadım size bir sorayım dedim :26:
linkini paylaşsana canım bakayım bi ben de.
Canım ya çok fit gözüküyorsun kaç kilo aldın göbeğinde çok tatlı bu arada maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?