2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım bayıldım ya harika hepsi,inş.hayırlısıyla giysin kuzucun.
telefonla çektik ama gayet net iyiki çekmişim hatıra olarak kalır
banada fikir verdin çok sağol canım ondan sordum ;-)

Masallah bebisine canım

canım hep yazıyorum ben, kuru incir, ceviz, badem , fındık, hurma... muz, süt en çok besleyenler bunlar
ben hergün küçük bi kasem var ona koyuyorum yenmesi gerekiyor diye, onları bitirmeden yatmıyorum.
sen de dikkat et biraz bakalım fark edecek mi.

26+6 bigün daha bekleyemedim, aslında 27+0 da eklycektm
çok taze şimdi çektim kızlar
kontrolümüze daha var, merak ediyorum özledim ben de kızımı
bu ara bi fazlaca büyüdük, herkes farkediyor artıık

Eklentiler

• $27 haftalığz.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 55
kızlar, iki günde toplam 20 saat araba yolculuğu yaptık bebişimle, çok şükür o da ben de iyiyiz Bebiş kıpır kıpır Bu yolculuk için epeyce korkmuştum ama sağ salim atlattık,mutluluğumu paylaşayım dedim

tamam canım yarın aldırayım keçiboynuzu pekmezini.ve ben sırtüstü yatıyorum genelde sol tarafıma yatmıyodum.dikkat edeyim bundan sonra.teşekkür ederim iyi geceler.
ben de 4 gündür içiyorum keçi boynuzu pekmezi, kilosuna yarar mı bilmiyorum ama hareketine yaradığı kesin canım, resmen canlandı benimki bu arada bir hafta geriden gelmenin lafını bile etmez normalde doktorlar, benimki iki hafta geriden geliyor ve hala doktorlar "olur öyle" diyor. Tabi ben beslenmeyi vs. bi sıkıya aldım, sen de al ama çok da kaygılanma canım..senin boyun-kilonla da ilgili şeyler bunlar,minyonsan ve sen de zayıf doğduysan bebeğin zayıf doğup doğumdan sonra toparlayabiliyormuş

bu salıncağı biraz önce gördüm kızlar indirimdeymiş ve fiyatı çok uygun 100 lira gibi bir şey. 20 kiloya kadar taşıyormuş ve tam yatabilme özelliği var ne dersiniz alsam mı yoksa normal bir ev tipi ana kucağı mı alsam ??

keep bende seni merak ediordum. iyi olmana sevindim. atlatmışsın gerçi ama yolculuk yapman zorunlumuydu.

çok güzelmiş canım ya, ama onda uyuyabilr mi bebiş acaba?
uyuyabilir şekle geliyorsa bunu al bence, azcık büyüdükçe oynar da.

aa benimkide dün çok haraketliydi. ve bende kahvaltıda keçiboynuzu pekmezi yemiştim. ondan mı acaba. hiç olmadığı kadar haraketliydi

fiyatı buna göre gayet iyiymiş canım,evine göre değişir yerin varsa vs.

keep bende seni merak ediordum. iyi olmana sevindim. atlatmışsın gerçi ama yolculuk yapman zorunlumuydu.
iş içindi canım gitmeyeydim bir senem çöpe gidecekti neyse artık başka yok taa bebiş büyüyene kadarsağol, korktum fln ama geçti bitti işte. Keyfim yerinde Keçiboynuzu bebeğin hareketlerine kesin yarıyor bizzat test etttim

çok güzelmiş canım ya, ama onda uyuyabilr mi bebiş acaba?
uyuyabilir şekle geliyorsa bunu al bence, azcık büyüdükçe oynar da.

bilmiyorum ki canım :26: üç kademeli olarak ayarlanabiliyormuş sırt kısmı, bir de büyük ya daha uzun süre kullanırım gibi geldi. ev tipi ana kucakları ufak biraz. bu 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. yazın piknikte balkonda filan rahat olur bebek gibi geldi ama emin olamadım size bir sorayım dedim :26:

yerim var canım evim geniş sayılır. ay bilemedim şimdi ama alıcam galiba

26+6 bigün daha bekleyemedim, aslında 27+0 da eklycektm
çok taze şimdi çektim kızlar
kontrolümüze daha var, merak ediyorum özledim ben de kızımı
bu ara bi fazlaca büyüdük, herkes farkediyor artıık

çok tatlı göbişin canım hem kilon da yok ne güzel

Al al al al bencee
Çok tatlı koyacak yerinde varmış

Canım ya çok fit gözüküyorsun kaç kilo aldın göbeğinde çok tatlı bu arada maşşallah

Canım ya çok fit gözüküyorsun kaç kilo aldın göbeğinde çok tatlı bu arada maşşallah

canım çok zayıf hamile kaldğım için kilom yok gibi duruyor
toplamda 10 kilo aldım aslında
iştahım çok acık, hiç kısmıyorum ama tabiki,bebişim beslensin
sonrasını hiç dert etmiyorum ya, veririz bi şekilde, çalışıyoruz neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…