2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
burada mı paylaşmıştı, görmemişim ben onu:44:dur bi de ateşte paylaşmasını isteyim

Yok ben bakim kitabi almadim.
6 ayindan sonra okuyacagim renkler sayilar ve kelimeler kitabi aldim.
Mehmet oz un siz bebeginizi buyuturken kitabini hamileligin basinda almistim ama okumadim henuz.
Siz bebeginizi beklerken kitabini okuyorum.arada acip acip tekrar okuyorum.

kocam internette gördüğü bir haberi anlatırken bir meyvenin de adı geçti ve canım şu an felaket o meyveden çekiyor
çıkayım alayım diyor bir de bulabilecek sanki üff nerden düşürdü aklıma

kizlar nasilsiniz bugun hic giremedim gecmis baya birikmis tamm okuyamadim malesef, insallah herkes iyidir hersey yolundaidr.
ben iki gündür giremiyorum diye kimse yok bu gece kizlar nerdesin nere kayboldunuz bakim

ben de iki gundür bebisim cicilerini yikayip ütülemekten firsatim olmuyor giremiyorum, cok yoruldum valla 3 makine ütü yapmak cok zormuskendinize iyi bakin yarin grs insalllah sabah ben yine alisverise gider

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
5:30dan beri ayaktayım, kızım kıpır kıpır, sol kasığıma sancı girdi yan yatsam artıyor, sırtüstü yatsam belim ağrıyor. hadi dedim kalkalım
kızlar birkaç arkadaş vardı sanki artık görmüyorum
eşinin tayini sebebiyle siirt'e gitmişlerdi sanırım ahsennnnnnn (hani doktoru erken doğum riski var demişti)
3üzleri olan arkadaş adını hatırlayamadım
bir de kan akışıyla ilgili sorun yaşayan arkadaş arzu_mu

bunları ben mi görmüyorum yoksa girmiyorlar mı acep? haberi olan var mı? merak ettim

Biz özel olarak bir doktor talep ettiğimiz için ( Prof Dr.) biraz pahalı gelebilir ( bende plesanta prevea varda riske atmak istemiyoruz) 5.500 suit oda 2 gece ve bebeğin ilk bakımları dahil

Kizlar dun tetanoz aşımi oldum bugün çok hastayım ölüyorum ve tasiniyoruz kalkip diger evi temizlemem gerekiyo kendimi kopyalamak istiyorum

Dün doktorumuzla randevumuz vardı oğlum tamamen gizlemişti kendini hiç poz vermedi bize :))) bacaklarını kollarını çekmiş yüzüne hiç bir şey göremedik :))) ama 1 kg olmuş .... Doktor amcası çok iyi olduğunu söyledi , şeker testi sonucu mu birde bu doktorumuz değerlendirdi ( 2 doktora birden gözüküyorum , biri testler için gittiğim Devlet hastanesi diğeri doğumumu yapacak Doktor) şeker testimin sonuçlarını gayet iyi buldu ama kilo artış grafiğim den memnun olmadı ve günlük yağlı süt alımımı 500 ml den 330 ml yağsız süte alımına, günlük 1 kase yağlı yoğurtan 1 kase yağsız yoğurda, peynir alımında da yağsız peynire geçirdi , sabah kahvaltısın da yediğim 2 tam buğday ekmek dışında ekmek alımını kesti , pirinç alımı tamamen yasaklandı , bulgur ve kara buğday alımı haftada 3 öğün şeklinde olacak ve meyve günde 2 porsiyonu geçmeyecek çikolatalara elveda .... su alımı 2 lt den 3 lt çıkarıldı ... oFfffff yandım ben haftada 1 kaçamak dışında harfiyen uyulacak dedi ...

SSEDOSHH ... sobe den aldığım tulum ile ilgili olarak şunu söyleyebilirim oldukça yumuşak ve rahatlıkla eylül ekim aylarında giyilebilir zaten 3-6 aylık almıştım ...tavsiye ederim ... Bu arada GAP de inanılmaz indirim var özellikle kışlıklarda ... Oğluma aldığım ceket 35 TL .. Normal fiyatı 89 TL...

Bende magnezyum ve diğer vitaminleri almıyorum , doktorum dışarıdan alınan vitamin ve takviyelere ihtiyaç olmadığı sürece karşı , çok şükür öyle kemik ağrısı da yaşamıyorum , çok uzun yürüyüşlerim olmaz ise ... Vakit azaldıkça heyecan da artıyor oğlum gelsin, biraz da ben onu mıncıklıyım içeride sağolsun o beni fena tepikliyor ... yerim dar yer açın bana diye bütün organlarıma kaba kuvvet uyguluyor sıpa :)))))

Son düzenleme:

egemen çok güzel canım ben birde eymeni seviyorum ama oğluşumun adı timur alp olacak, kerem isminide çok severdim hep, hatta oğlum olursa kerem koyarım diyordum eşimin ismi kerem

günaydın kızlarrr bende dün giremedim misafirim vardı çoook yoruldum artık misafir ağırlamak gerçekten zormuş, 98 olmuşum alkışlar bizeeee

o bende de var, epey içeriği geniş bir kitap amma içinde çeviri hatası mıdır nedir yanlışlar yakalıyorum o yüzden tek ona güvenmeden başka yerlerden de araştırıyorum..bebeğinizi büyütürkende de aynı şey olur mu acaba:44:

günaydın canım, ben de merak ediyorum bazen de gözden kaçmış oluyor, gören varsa ses etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…