2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar ayıptır söylemesi kabızlık için ne yapıyorsunuz? ben her gün kayısı kurusu yiyorum(3-4tane),sırt üstü hiç yatmıyorum, yeşil yapraklı sebze de bir öğün mutlaka yiyorum ama artık bunlar da kar etmiyor:44: acaba kayısı kurusunu mu arttırsam ki var mı başka bildiğiniz iyi gelen şey?

günaydın kızlar

Benimde bebeğim 2 hafta geriden gelior canım. en baştan öyleydi benim yumurtlama tarihimle adet tarihim tutmuyordu ama sonra 12. hafta birden yakalamıştı aynı tarihi şimdi yine geride. doktoruma yoksa beslenemio mu bebek die sordum (coraspin kullanıyorum) kan akışı gayet iyi 2 - 3 hafta oynayabilir bu ölçümler milimetrik hesaplanıyor fln dedi. (doğrusu benim dr biraz rahat her konuda) birde ayrıntılı ultrasonda da dr umun ölçümlerinden 8 gün önde çıktı. yani benim durum o kadar karışıkki kafayı yemek üzereydim. salı günü kontrolüm var bakalım nasıl çıkacak :26:

canım hurma kasılmaları artırıyor die benim dr ilk günden yasakladı. doğumu yaklaşan hamilelere öneriyorlarmış bilgin olsun.

ben kayısı kurusunu hoşaf yapıp içiorum daha etkili geldi bana . Onu içmeden yapamıyodum bi ara. şimdi yine ihtiyacım var galiba iki gündür fenalardayım birde dr um kabızlık için sabahları aç karnına kaynamış 1 lt suya yarım limon ve 1 çay kaşığı tuz ekle iç demişti ama ben deneyemedim aç karnına su bile içince midem bulanıor çünkü:26:

sağol canım, benim bulantılar nispeten daha iyi durumda bu ara bi deneyebilirim şu limonlu suyu da kafama şu takıldı, hani aç karnına limonlu su yağ yakıyor ya (önceki diyet bilgilerinden) bebişin de yağlarını yakmasın nasıl çalışıyor ki acaba o mekanizma hoşaf iyi fikirmiş, bir ara çok yapıyordum sonra unutmuşum nedense

Ahsen, bu sabah 4 buçuk gibi girmiş ama hiçbir yere bir şey yazmamış. En son 17 martta buraya yazmış.:44:
Üçüzleri olacak arkadaş bebisimolsunun çok ufak ağrıları olmuş doktoru nidilat vermiş dinlen demiş en son. :44:
arzu_mu hakkında hiçbir fikrim yok. :44:

günaydın kızlar

merve02 canım aldıkların hayırlı olsun çok güzeller iyi günlerde kullan

günaydın teteleer bugün hafta sonu ben yine annnemdeyim
dün dr. kontrolüm vardı gittim bizimki bir bilir kişi tarafından daha erkek olduğu onaylandı
oğluşum ters dönmüş doğum pozisyonunu almış hiç yüzünü göremedim poz vermedi yaa
doğum kanalına yerleşmiş iyice uğraştı dr.cum ama yok saklana saklana bi hal oldu

şuna bak ya doğuracam neredeyse daha cinsiyetten bahsediyorum ne pis bişeymiş bu olay ya
beşiğimizi,hastane çıkışımızı,ufak tefek malzemeleri tamamladık fotoları hallediyim paylaşırım
muckkkksssssssssssss herkesleeree

midesi yanan arkadaşlara sakız önerebilirim şekersiz falımlar bana bayagı iyi geldi ayaktayken bile midem yandıgı için denemedigim yol kalmadı sonunda en iyisinin sakız olduguna karar verdim

haşim işcandan ben hiç hoşlanmadım. sırf toz çer çöp her yer. fiyatları da çok çok farklı değil dışarıyla...

bende haftaya gitcem. umarım bişiler alabilrim. resim paylaşabilir misin

uyku setin hangi marka

resim atıcam birazdan canım ciciler topiğine. markası showbaby. dediklerine göre zaten hepsi aynı yerden çıkıp markalarına göre ayrılıyormuş :) giderken annemle gittim kendisi terzidir kumaştan anlar, fark yok aralarında, dedi.

canım biz yaptık pazarlık ya, sadece hediye vermiyorlar onun yerine başka bir ürünü çok daha ucuza alabiliyorsun. gerçi ben kıyafete girmedim belki onlarda farklıdır...

Buaralar hep yarım yamalak girdim nete ama fırsatım olmadı çok olsa da cepten okudum ama malum cepten yorum yazmak çok zor... Herkes iyi sanırım bende de bi değişiklik yok sadece artık gerçekten oturup kalkarken yataktan kalkarken çok zorlanıyorum yavaş yavaş kalkıyorum ağır vasıtalar gibi kızıcım baş aşağı dönmüş vaziyette son 2 kontrolümde de bu şekildeydi heralde o baskı yapıo artık kasıklarıma ama doktorumuz herhangi bir erken doğum riskimiz olmadığını söylediği için içimiz rahat birdahaki kontrolümüz 17 nisanda bir ay sonra çok uzak bi tarih ben özlerim ki dayanamam belki 3 gafta sonra gel der diye düşünmüştüm
Kızlar 11 kilo almış bulunuyorum ama aslında çok yemiyorum ve akşam yemeğinden sonra da çayın yanına biraz ceviz badem fındık yemeye çalışıyorum o da zorla ağzımda büyüyo kızım için diye zorluyorum kendimi... Ellerim tombikleşti artık alyansım olmuyo ayak bileklerimde şişti sanırım çünkü dar boğazlı botumu giyerken çok zorlanıyorum ve bundan sonra da giymeyeceğim giyene kadar kalp krizi geçirecek gibi oluyorum koca göbeğimden
Bu arada merve02 bebişin cicleri çooooooooook güzel Allah güle güle giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallah ben daha hala aldıklarımın fotolarını çekip de ekleyemedim ama bugün çekip ekliycem çok fazlalar gözümde büyüyoama annem hepsini topla tozlanmasın kaldır dediği için bugün toplıycam toplarken de fotolarını çekicem bir de 3 gün önce internetten aldığım minik salllanan portatif beşiğimiz ve küvet takımımız geldi, birde annem portbebe seti almış gezerken pendikte bir dükkanda görmüş setin içinde portbebe puset, kanguru, ve bebek bakım- anne çantamız var 49tl. Şimdi tek eksiğim loğusa geceliğim ve sabahlığım, emzirme sutyenim, atletim, bebeğimin banyo havlusu, yatağına yedek nevresim takımı x 2adet ama nevresim takımını annem alıcak ben almıycam, yarın üşenmezsem pendiğe gidip bu eksiklerimi alayım diyorum çünkü ben daha ileriki haftalarda hiçbişey alamam tek başımada çarşıya inemem gibime geliyo zorlanıyorummm.....

iyi sana 180e vermişler ben 190 a aldım hatta 65 tl de nevresimine verdim.en alt katın bir üstüydü sanırım.zaten kidbo o iş hanında çok fazla yerde yok.
bende yavaş yavaş alsam şu iç çamaşırları falan diyorum.allah korusun erken doğum falan olsa eşim anlamaz o işlerden.ama işte göğüsler ne kadar büyüyecek kestiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…