kızlar hepinize iyi akşamlar.çok moralim bozuk bugün doktorumuza gittik ve bebeğimiz çok zayıfmış.kızım 28+3 günlük ama gelişimi bir hafta geri ve sadece 1060 gram.sizden ricam ben bebeğimin kilo alması için neler yemeliyim.ne yapmalıyım
canım hep yazıyorum ben, kuru incir, ceviz, badem , fındık, hurma... muz, süt en çok besleyenler bunlar
ben hergün küçük bi kasem var ona koyuyorum yenmesi gerekiyor diye, onları bitirmeden yatmıyorum.
sen de dikkat et biraz bakalım fark edecek mi.
kızlar ayıptır söylemesi kabızlık için ne yapıyorsunuz? ben her gün kayısı kurusu yiyorum(3-4tane),sırt üstü hiç yatmıyorum, yeşil yapraklı sebze de bir öğün mutlaka yiyorum ama artık bunlar da kar etmiyor:44: acaba kayısı kurusunu mu arttırsam kivar mı başka bildiğiniz iyi gelen şey?
sağol canım, benim bulantılar nispeten daha iyi durumdaben kayısı kurusunu hoşaf yapıp içiorum daha etkili geldi bana . Onu içmeden yapamıyodum bi ara. şimdi yine ihtiyacım var galiba iki gündür fenalardayımbirde dr um kabızlık için sabahları aç karnına kaynamış 1 lt suya yarım limon ve 1 çay kaşığı tuz ekle iç demişti ama ben deneyemedim aç karnına su bile içince midem bulanıor çünkü:26:
Eki Görüntüle 665708 Eki Görüntüle 665709 Eki Görüntüle 665710
Eki Görüntüle 665714 Eki Görüntüle 665715 Eki Görüntüle 665716
Eki Görüntüle 665717 Eki Görüntüle 665718 Eki Görüntüle 665719
Eki Görüntüle 665722 Eki Görüntüle 665723 Eki Görüntüle 665724
Eki Görüntüle 665725 Eki Görüntüle 665727 Eki Görüntüle 665728
Eki Görüntüle 665729 Eki Görüntüle 665730 Eki Görüntüle 665731
Eki Görüntüle 665732 Eki Görüntüle 665733 Eki Görüntüle 665734
Eki Görüntüle 665735 Eki Görüntüle 665736 Eki Görüntüle 665737
Eki Görüntüle 665739 Eki Görüntüle 665741 Eki Görüntüle 665742
Eki Görüntüle 665743 Eki Görüntüle 665744 Eki Görüntüle 665746
Eki Görüntüle 665747 Eki Görüntüle 665748 Eki Görüntüle 665749
kızlar birkaç arkadaş vardı sanki artık görmüyorum
eşinin tayini sebebiyle siirt'e gitmişlerdi sanırım ahsennnnnnn (hani doktoru erken doğum riski var demişti)
3üzleri olan arkadaş adını hatırlayamadım
bir de kan akışıyla ilgili sorun yaşayan arkadaş arzu_mu
bunları ben mi görmüyorum yoksa girmiyorlar mı acep? haberi olan var mı? merak ettim
canım nasıl bir isim arıyosun.
cnm bak bu ürün e-bebek ve benzeri sitelerde 119 tl.
bu verdigim linkte 89 tl,, manuel pompalar bile 40-50 civarı, burda baya indirime girmişş istersen bir bak.
Kraft Kraft AV33 Smart Elektrikli Göğüs ve Süt Pompası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
kızlarrr şu tarif çok basitmiş ya çayın yanına yapıversek mi
yapsam çok mu yerim acaba
yapmasak mı , bilemedim yine
http://elifikmutfakta.mutfaksirlari.com/2013/03/14/cay-cerezleri/
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası
Elmas Şekerleme Mevlüt Şekeri Bebek Şekeri Nikah Şekeri Eminönü
kızlar bu iki site işinizi görür. ben çogunlukla ilk linkteki siteden aldım ürünleri. 2. sitede daha çok kutu, şişe gibi ana malzemeleri temin edebilirsiniz.ertesi gün geliyor hemen
ben ikinci kez gidebileceğimi zannetmiyorum. tek başıma hiç gitmem. aslında oradaki çanta çeşidini başka nerede bulurum bilmiyorum. haşim işcan diyorlar ama gidemem ki oraya artık. benim için artık yakındaki avm leri talan etme vakti.
bende haftaya gitcem. umarım bişiler alabilrim. resim paylaşabilir misin
uyku setin hangi marka
geçen hafta gittim az önce de cicileri paylaştığımız sayfada birazını paylaştım. bana bu kadarı bile yetti.
hani anlatıyordum ya hastane çıkışını bi alsam rahatlayacağım diye onu aldım cidden rahatladım.
bu arada havuzluhan da pazarlık hiç yapamıyorsun. herkes ben elemanım diyor. barkodu okutuyor. bu kadar borcunuz deyip kenara çekiliyor. ucuz şeyler genelde alt katta. aynı ürünü alt katta daha ucuza verdiler bana.
bi tek hastane çıkışı için pazarlık ettim o da 5 tl cik indirim yaptı.
bana çok uygun gelmedi ama ben kendimi kaybedip almak istediklerimi aldım. kararsız olduğum şeyleri bıraktım.
canım biz yaptık pazarlık ya, sadece hediye vermiyorlar onun yerine başka bir ürünü çok daha ucuza alabiliyorsun. gerçi ben kıyafete girmedim belki onlarda farklıdır...
Sağolun kızlar dahada çekemediklerim var belim ağrıdı ancak bu kadar oldu
Uconn evet kidboo aldım ama pazarlık yaptırmıyorlar sinir oldum yalvar yakar 180 tlye aldım
Ne kadar uyuz oldum ya tadımı ve heyecanımı kaçırmamak için fazla üstelemedim
Ama bidaha uğramam havuzluhana ben
ben bi beden büyük aldım 90 aldım o sütyen ve atletleri
normalde 85 takıyorum bi beden büyük aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?