2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
aaa bende bugün 99 olmuşum.çok şükür.beklenen doğum tarihim haziranın son günü:)bakalım en sona mı kalıcam yoksa kız bebek 40 haftayı doldurmaz diyorlar genelde.39 da falan doğuruyum ya 1 hafta 1 haftadır.40+doğuranda çıkarsa sona kalmayabilirim.ama merak ettiğim bişey var.topiğin ilk ve son doğuranı kim olacak:)
halayımıda çekeyim

günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.

Geçmiş olsun canım..

Hiçbirini tek başına yapma canım, hatta istersen ben de sana yardıma gelebilirim :) Bana da annem yardım edecek ama biz de taşınmayı bekliyoruz.. Ben aylardır doğru dürüst temizlik yapmıyorum içimden de gelmiyor zaten, bir de kendi evimize geçiyoruz ya bu evden soğudum sanki :S Zaten eğilip kalkamıyorum doğru dürüst.. Annem de yapma diyor zaten yeni evin temizliğine birini getirecek yine..

merve02;Mervecim aldıkların çok güzel çok tatlı kız annesi olmak başka bir şey demek ki, iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah

mnsroz; Canım maşallah bebeğine Ben de Mayısta doğum yapıcam kısmetse benim ki normalde olsa 30 mayısı veriyor ama 15 mayıstan sonra beklenir demişti doktor..

dilca; Göbeğine de, sana da, içindekine de maşallah Gayet iyi görünüyorsun..

Dedektif seni :))

oo çok iyi olmuşş.. güle güle kullansın oğluşunn..
yok yok mahcup etmez.. memnuniyeti yüksek ürün,oğluşunda pek sevecektirr
kolun açıldı diye hemen işe girişiyormuşsun, kolay gelsin ama yorma kendini annesii:79:
japonda tutuyor yani.. aklımda olsun ,henüz girişmedimm cnm

Bebek şekerinde silikon yapıştırıcı kullanman iyi olur. Silikon tabancası kullanımı çok kolay. Fişe takıyorsun ısınınca, tetikten silikon vererek yapıştıracağın şeye sürüyorsun

hiç kullanmadığım için tereddütte kaldım..şeker yapımlarına baktımda yada yapanlarda çoğunlukla hep silikon tabanca kullanılmış..:44:
yaptığımda dökülmesinlerde bakacağım artıksağolasın cnm..

Arkadaşlar, ben magnorm vs. magnezyum ilacı kullanmıyorum, hergün bir tane soda içiyorum, hiç kramp olmuyor bende. Bilginiz olsun..

enfeksiyonada iyi geliyormuş diye;ben 1 yıldır her gün maden suyu içiyorum.. magnezyumuda 4 aydır kullanıyorum ama geçenlerde bi kaç gece çok rahatsız etti beni kramplar.. devamı gelmez umarım.. her ikisinede devam ediyorum yani

canım 1 yaşına kadar yastık kullanılmıyorr..
hatta yorganıda önermiyorlar , boğulma tehlikesine karşı..

canım nereden alacaksın netten? bende araştırıyorum da...

bende birmax.com diye bi siteden buldum cnm..
erteleyip duruyordum , bu işide halletmek lazım..
yalnız şimdiden hazırlayıp koyayım diyordum ama şekerlerde şimdi içine koyulmazki..:26: magnetli yapmak istiyorum,şeker değil; lavantalı olsun diye düşündüm sonradan..
sen nasıl düşünüyorsun?

kızlar bebişinize aldıklarınızı başka hangi topikte paylaşıyorsunuz adı nedir ben bulamadımda :26:

kimsecikler yok topikte ben de hep böyle haftasonu müsait oluyorum topik bomboşşşş....biraz önce kızımın ciclerinin fotolarını çektim çekerken yoruldummm şimdi bi düzenleme yapim de ekliycem...

kimsecikler yok topikte ben de hep böyle haftasonu müsait oluyorum topik bomboşşşş....biraz önce kızımın ciclerinin fotolarını çektim çekerken yoruldummm şimdi bi düzenleme yapim de ekliycem...
bekliyoruz canımm bizim eksiğimiz baya fazla o yüzden tamamlayınca ekleyeceğim bende

ben varım :) sayfayı yeniliorum yeniliorum bi muhabbet yok :)

kızlarrr slm... geçmişe çok bakamadım ama herkes iyi sanırım 1 haftadır evimde badana var ben de kayınvalidemdeyim o yüzden giremedim fazla nete.. son 1 haftadır falan bebeğimin daha az hareket ettiğini düşünüyorum gerçi doktorum günde 10 hareket yeterli dedi. 10 kerede hareket ediyordur ama yine de bana eskisine nazaran daha az geliyor ne bileyim...

alışverişler yapılmış merve nin cicilerini pek bir beğendim... allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

herkese iyi haftasonları diliyorumm..

kızlar bişi duydum sizede dmışmak istedim ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu

Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledim he bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...

Eklentiler

• $IMAG0549.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0562.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMAG0564.webp
    9 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMAG0565.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0567.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0569.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMAG0571.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMAG0572.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMAG0573.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG0574.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMAG0575.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMAG0576.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG0577.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMAG0578.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMAG0584.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $IMAG0585.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMAG0586.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0587.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0589.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0590.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG0592.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMAG0593.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMAG0594.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMAG0595.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMAG0597.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $IMAG0598.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $IMAG0600.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 33
  • $IMAG0601.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $IMAG0602.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMAG0579.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0580.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMAG0581.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
kılzar aslında özelden mesaj atcaktım ama geriye dönüp tek tek bakmak zor geldi. eşim için tefriciyeye başlıcam. daha önceden bahsetmiştim. birkaç arkadaş okumama da yardımcı olabileceğini sölemişti. dediğim gibi tek tek bakamadım. ben başlıyorum bugün inş. yardımcı olan olursa sevinirim

Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledim he bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...

hepsi birbirinden güzel canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..

benim tuttu sayılır. ama ben araştırmıştım onu tutmayan çok. en iyisi beklemek.

canım arabanın markası nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…