günaydın kızlar. ben rahatsızım bugün. 37. kadar çalışcam diodum ama dayanabilecek miyim bilmiorum. akşamdan beri de ağrım oluyor. gecede üşütmüşüm sanırım.
günaydın kızlar. bugün İstanbul yağmurlu ama yine de güzel bir hava var sanki bahar yağmurları geldi gibi :119:
ozgnmn ben de bu sabah çok zor uyandım sanki bir güç beni yatağa geri geri çekiyor gitmeeee diye bağırıyor gibiydibenim de hiç çalışasım yok. saat 7.30 da işbaşı yapıyoruz ve bir iş arkadaşım benden iş ile ilgili bir rapor çıkarmamı istedi benim verdiğim cevap şu ''ben daha bilgisayarımı açmadım ki'' üstelik saat de 8.30 olmuşken... vallahi işten soğudum tek düşüncem 30 nisan dan sonrası.Aslında neyine heyecanlanıyorum bilmem evimi bir görseniz kızlar yüzeysel temizlik hariç dip köşeye kurt düşecek belki de düşmüştür izin günlerimde sadece süpür sil bulaşık çamaşır...ekstradan bir iş yapamıyorum.yok cam sileyim yok tül yıkayayım yok anacım yapamıyorum. Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayayım şimdi izne çıkınca da halılar yıkamaya verilecek , camlar silinecek, çocuk odası hazırlanacak, tül perde yıkama mutfak banyo genel temizliği falan derken ben kesin evin bir köşesinde doğururum herhalde
Ahsen, bu sabah 4 buçuk gibi girmiş ama hiçbir yere bir şey yazmamış. En son 17 martta buraya yazmış.:44:
Üçüzleri olacak arkadaş bebisimolsunun çok ufak ağrıları olmuş doktoru nidilat vermiş dinlen demiş en son. :44:
arzu_mu hakkında hiçbir fikrim yok. :44:
cnm çok tşklerkırmızı olanı aldımm. bende çok begendim cnm inş beni bebişime karşı mahçup etmezz
canım ben silikon tabancısının çok zor oldugunu düşünüyorum. büyük boy japon yapıştırıcıları var 3-5 tl bişi. ondan al minicik damlasıyla taş gibi oluyor hemenbende mevlüt şekeri için kese yapmaya karar verdim. siparişlerimi verdim gelmesini bekliyorum, kolum da açıldı zaten önümüzdeki hafta onlarada başlarım
Bebek şekerinde silikon yapıştırıcı kullanman iyi olur. Silikon tabancası kullanımı çok kolay. Fişe takıyorsun ısınınca, tetikten silikon vererek yapıştıracağın şeye sürüyorsun
Arkadaşlar, ben magnorm vs. magnezyum ilacı kullanmıyorum, hergün bir tane soda içiyorum, hiç kramp olmuyor bende. Bilginiz olsun..
ttmm haber ver mutlaka. üstüne örtmek için ne almam gerektiğine karar veremedim. ama ben ikeaya yan koruyucu almadım. uyku setlerinde yan koruyucu oluyordu. onu nasıl yapcam o zaman :) off off. zor iş bu iş . zor.
yastık kullanmıo bebekler dimi
canım nereden alacaksın netten? bende araştırıyorum da...
bekliyoruz canımm bizim eksiğimiz baya fazla o yüzden tamamlayınca ekleyeceğimkimsecikler yok topikteben de hep böyle haftasonu müsait oluyorum topik bomboşşşş....biraz önce kızımın ciclerinin fotolarını çektim çekerken yoruldummm şimdi bi düzenleme yapim de ekliycem...
kızlar bebişinize aldıklarınızı başka hangi topikte paylaşıyorsunuz adı nedir ben bulamadımda :26:
kimsecikler yok topikteben de hep böyle haftasonu müsait oluyorum topik bomboşşşş....biraz önce kızımın ciclerinin fotolarını çektim çekerken yoruldummm şimdi bi düzenleme yapim de ekliycem...
kızlar bebişinize aldıklarınızı başka hangi topikte paylaşıyorsunuz adı nedir ben bulamadımda :26:
ben varım :) sayfayı yeniliorum yeniliorum bi muhabbet yok :)
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
kızlar bişi duydum sizede dmışmak istedim ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
hepsi birbirinden güzel canım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
canım arabanın markası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?