Cnm arabanın markası casaul pasific çift yönlü bebek arabası...
hayırlı olsun, güle güle aldığın herşeyi. kaça aldın arabanı
Saol cnm teşekkürederim. Arabanın piyasa fiyatı 300-310 tl ama biz havuzluhanda pazarlık ve nakit ödemeyle alınca 250tl ye aldık, özellikleri çok iyi alüminyum gövde sağlam ve hafif 7kg. Tavsiye ederim cnm
Cnm arabanın markası casaul pasific çift yönlü bebek arabası...
kızlar bişi duydum sizede dmışmak istedim ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu
Saol cnm teşekkürederim. Arabanın piyasa fiyatı 300-310 tl ama biz havuzluhanda pazarlık ve nakit ödemeyle alınca 250tl ye aldık, özellikleri çok iyi alüminyum gövde sağlam ve hafif 7kg. Tavsiye ederim cnm
fiyatı iyiymiş güle güle kullanın eksiğiniz klmamış gibi bizim büyüklerin hepsi duruyo daha
Teşekkürederim cnm. aslında ben buarabadan haberdar bile değildim havuzluhana gittiğimizde en alt katta bebe arabalarını gördük tabi sorunca çeşitli arabaların özlliklerini anlatmaya başladılar bende adama fiyat aralığımı ve istediğim özellikleri söyleyince bunu, craftın bi modelini, baby to go nun bi arabasını çıkarttı önüme onlarda çok güzeldi ama onlarda istediğim renk kalmamıştı ve bu arabanın duruşunu özelliklerini hafifliğini herbişeyiniaraban da diğerleri de çok güzel canım iyi günlerde kullanın inşallah
ben arabalara bakındığım için merak ettim, seninki de güzel görünüyor. fiyatı da benim düşündüğüm aralıkta
canım herşey çok güzel olmuş maşaallahh
herşey tamam , bi meleğin eksikk:)
kızın cicilerini güle güle kullansın iyi günlerdee..
şu havuzluhanı bi merak ettim bi merak ettim sormayınn
Anakucağı yok cnm, önceleri bende anakucaklı modellere bakıodum ama artık istemıorum anakucağına en fazla 6-8 ayına kadar sığabiliyomuş bebek o yüzden okadar zaman için gerek duymadık çok para travel sistemler , biz daha sonra araba koltuğu alıcaz, anakucağını da belki ev tipi alırım gerek duyarsamiyiymiş fiyatı. anakucağı var mı
canım şişkinlik için tuzu kes ve ayakları yukarı kaldır mümkün olduğuncaBuaralar hep yarım yamalak girdim nete ama fırsatım olmadı çok olsa da cepten okudum ama malum cepten yorum yazmak çok zor... Herkes iyi sanırımbende de bi değişiklik yok sadece artık gerçekten oturup kalkarken yataktan kalkarken çok zorlanıyorum yavaş yavaş kalkıyorum ağır vasıtalar gibi kızıcım baş aşağı dönmüş vaziyette son 2 kontrolümde de bu şekildeydi heralde o baskı yapıo artık kasıklarıma ama doktorumuz herhangi bir erken doğum riskimiz olmadığını söylediği için içimiz rahat birdahaki kontrolümüz 17 nisanda bir ay sonra çok uzak bi tarih ben özlerim ki dayanamam belki 3 gafta sonra gel der diye düşünmüştüm
Kızlar 11 kilo almış bulunuyorum ama aslında çok yemiyorum ve akşam yemeğinden sonra da çayın yanına biraz ceviz badem fındık yemeye çalışıyorum o da zorla ağzımda büyüyokızım için diye zorluyorum kendimi... Ellerim tombikleşti artık alyansım olmuyo ayak bileklerimde şişti sanırım çünkü dar boğazlı botumu giyerken çok zorlanıyorum ve bundan sonra da giymeyeceğim giyene kadar kalp krizi geçirecek gibi oluyorum koca göbeğimden
Bu arada merve02 bebişin cicleri çooooooooook güzel Allah güle güle giydirmeyi kullanmayı nasip etsin inşallah ben daha hala aldıklarımın fotolarını çekip de ekleyemedim ama bugün çekip ekliycem çok fazlalar gözümde büyüyoama annem hepsini topla tozlanmasın kaldır dediği için bugün toplıycam toplarken de fotolarını çekicem bir de 3 gün önce internetten aldığım minik salllanan portatif beşiğimiz ve küvet takımımız geldi, birde annem portbebe seti almış gezerken pendikte bir dükkanda görmüş setin içinde portbebe puset, kanguru, ve bebek bakım- anne çantamız var 49tl. Şimdi tek eksiğim loğusa geceliğim ve sabahlığım, emzirme sutyenim, atletim, bebeğimin banyo havlusu, yatağına yedek nevresim takımı x 2adet ama nevresim takımını annem alıcak ben almıycam, yarın üşenmezsem pendiğe gidip bu eksiklerimi alayım diyorum çünkü ben daha ileriki haftalarda hiçbişey alamam tek başımada çarşıya inemem gibime geliyo zorlanıyorummm.....
canım şişkinlik için tuzu kes ve ayakları yukarı kaldır mümkün olduğunca
geridönüşüm, geçmiş olsun canım ya, hastalık hiç çekilmiyor di mi, zaten hamileliğin bu dönemleri hastalık gibi, devamlı insanın orası burası ağrıyor
2013 haziran annelerinin bebişlerinin cicileri topiği .............cnm
kızlarrr slm... geçmişe çok bakamadım ama herkes iyi sanırım 1 haftadır evimde badana var ben de kayınvalidemdeyim o yüzden giremedim fazla nete.. son 1 haftadır falan bebeğimin daha az hareket ettiğini düşünüyorum gerçi doktorum günde 10 hareket yeterli dedi. 10 kerede hareket ediyordur ama yine de bana eskisine nazaran daha az geliyor ne bileyim...
alışverişler yapılmış merve nin cicilerini pek bir beğendim... allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
herkese iyi haftasonları diliyorumm..
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
güle güle kullansın bebişin hepsi birbirinden güzel...
sanırım eksiğin kalmamış gibi
aldığın şeyler çok güzel cicili
kız hazırlıkları çok tatlı oluyor.
güle güle kullansın kızın
Kızlar dün de yazmıştım ama görülmesi galiba yeşil bol akıntı şikayeti olan var mı
bende akıntı oluyor ama yeşil değil. dr. na sordun mu. yeşil akıntı ii değil die biliorum ben
Geeçn gittiğimde kültür yapıldı bunun için ve mantar dedi dr, zalain diye bir fitil ve bi de antibiyotik verdi 1 hafta rahattım sonra gene tekrarladı sirkeyi de kullandım o kaşıntıya iyi geldi ama akıntım azalmadı, haftaya dr ye bi daha gideyim artık tam geçmiyor bu illet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?