2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hayırlı olsun, güle güle aldığın herşeyi. kaça aldın arabanı

Saol cnm teşekkürederim. Arabanın piyasa fiyatı 300-310 tl ama biz havuzluhanda pazarlık ve nakit ödemeyle alınca 250tl ye aldık, özellikleri çok iyi alüminyum gövde sağlam ve hafif 7kg. Tavsiye ederim cnm

Saol cnm teşekkürederim. Arabanın piyasa fiyatı 300-310 tl ama biz havuzluhanda pazarlık ve nakit ödemeyle alınca 250tl ye aldık, özellikleri çok iyi alüminyum gövde sağlam ve hafif 7kg. Tavsiye ederim cnm

fiyatı iyiymiş güle güle kullanın eksiğiniz klmamış gibi bizim büyüklerin hepsi duruyo daha

Cnm arabanın markası casaul pasific çift yönlü bebek arabası...

araban da diğerleri de çok güzel canım iyi günlerde kullanın inşallah
ben arabalara bakındığım için merak ettim, seninki de güzel görünüyor. fiyatı da benim düşündüğüm aralıkta

16 çıkmıştı.
Benim tuttu canım.

Son düzenleme:
canım herşey çok güzel olmuş maşaallahh
herşey tamam , bi meleğin eksikk:)
kızın cicilerini güle güle kullansın iyi günlerdee..

şu havuzluhanı bi merak ettim bi merak ettim sormayınn

iyiymiş fiyatı. anakucağı var mı

fiyatı iyiymiş güle güle kullanın eksiğiniz klmamış gibi bizim büyüklerin hepsi duruyo daha

Saol cnm daha iyileri senin olsun inşallah
Teşekkürederim cnm. aslında ben buarabadan haberdar bile değildim havuzluhana gittiğimizde en alt katta bebe arabalarını gördük tabi sorunca çeşitli arabaların özlliklerini anlatmaya başladılar bende adama fiyat aralığımı ve istediğim özellikleri söyleyince bunu, craftın bi modelini, baby to go nun bi arabasını çıkarttı önüme onlarda çok güzeldi ama onlarda istediğim renk kalmamıştı ve bu arabanın duruşunu özelliklerini hafifliğini herbişeyinibeğendim 2 yıl garantili ve firması da iyi daha bir sürü ürünü var bu markanın araştırdım... tavsiye ederim cnm

canım herşey çok güzel olmuş maşaallahh
herşey tamam , bi meleğin eksikk:)
kızın cicilerini güle güle kullansın iyi günlerdee..

şu havuzluhanı bi merak ettim bi merak ettim sormayınn

Ay cnm benim çok teşekkürederim, zaten bunlara baktıkça diyorum biran önce gelse öpsem koklasam bacaklarını popişini yesem diyorum...Ben de havuzluhanı çok merak ediyodum geçen hafta cuma günü annemlerle gittim muradıma erdim keşke yine gidebilsem ama bana çok uzak gidemem artık....
iyiymiş fiyatı. anakucağı var mı
Anakucağı yok cnm, önceleri bende anakucaklı modellere bakıodum ama artık istemıorum anakucağına en fazla 6-8 ayına kadar sığabiliyomuş bebek o yüzden okadar zaman için gerek duymadık çok para travel sistemler , biz daha sonra araba koltuğu alıcaz, anakucağını da belki ev tipi alırım gerek duyarsam

canım şişkinlik için tuzu kes ve ayakları yukarı kaldır mümkün olduğunca

geridönüşüm, geçmiş olsun canım ya, hastalık hiç çekilmiyor di mi, zaten hamileliğin bu dönemleri hastalık gibi, devamlı insanın orası burası ağrıyor

cnm saol ama ben tuza dikkat ediyorum yemekleri az tuzlu yapmaya gayret gösteriyorum çok tuzlu olan şeyleri yemıyorum... ben kilolu hamile kaldım 78 kilo ile şuan 89 oldum 11 kilo sanırım şişmem de normal kilodan galiba ama tuza daha da fazla dikkat edicem, bide pirinç, tatlı gibi şeyleri de azaltmaya gayret gösteriyorum bakalım şu kilo alımımı dur aklatmam gerek...

canım 27-28. haftada olan neredeyse tüm anneler aynı şeyi yazdılar sanırım bu haftalarda normal az harel-ket etmesi ben henüz 26. haftadayım ve hareketleri gayet fazla ama sanırım bende 2 hafta sonra yaşayacağım böyle bişey, dert etme derim zaten doktorunda söylemiş bir sorun olmaz diye

Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledim he bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...

güle güle kullansın bebişin hepsi birbirinden güzel...

sanırım eksiğin kalmamış gibi
aldığın şeyler çok güzel cicili
kız hazırlıkları çok tatlı oluyor.
güle güle kullansın kızın

güle güle kullansın bebişin hepsi birbirinden güzel...

sanırım eksiğin kalmamış gibi
aldığın şeyler çok güzel cicili
kız hazırlıkları çok tatlı oluyor.
güle güle kullansın kızın

Teşekkürederim kızlar kız-erkek farketmıyo bebişlerimizin herşeyi mini mini olunca çooook tatlı oluyo biranönce kucağımıza alsak Allahın izniyle sevip koklasak demi insan bide hazırlıklarını yapınca sabırsızlanıyo

bende akıntı oluyor ama yeşil değil. dr. na sordun mu. yeşil akıntı ii değil die biliorum ben

Geeçn gittiğimde kültür yapıldı bunun için ve mantar dedi dr, zalain diye bir fitil ve bi de antibiyotik verdi 1 hafta rahattım sonra gene tekrarladı sirkeyi de kullandım o kaşıntıya iyi geldi ama akıntım azalmadı, haftaya dr ye bi daha gideyim artık tam geçmiyor bu illet

rahim ağzı kontrolü yapıldı mı. rahim ağzı yetmezliği olan biri yeşil akıntı oldu falan demişti. aklımda öle kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…