2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
rahim ağzı kontrolü yapıldı mı. rahim ağzı yetmezliği olan biri yeşil akıntı oldu falan demişti. aklımda öle kalmış

Hiç pelvik muayene yapılmadı bana cnm ya sadece yeşil akıntı değil, kaşıntı yanma falan da var mantar olduğu belli yani, şekerli şeyler arttırıyor ben de çikolataya dayanamıyorum bu ay ondan da arttı zaten

Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledim he bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...

çantan çok tatlıymış canım takım mı o? nerden aldın? markası nediir?

benim 30 lu bir rakamdı ama kızım olacak inşallah.

benim bekarken mantar illeti vardı.defalarca antibiotik kullanmama rağmen her türlü şeyi deneyip temizliğime dikkat etmeme rağmen çok uzun sürdü geçmesi.sendede öyle bir durum söz konusu sanırım.

burda kimdi hatırlayamadım şimdi testten önce çilek yedimde şekerim yüksek çıktı demişti.bende geçen hafta testten önceki akşam ve o hafta boyunca tonla tatlıları götürmüştüm bol bol.doğal olarak şekerim yüksek çıkmıştı.bugün 100 mglık şeker yüklemesi yapıldı.iğrençti ama neyse 3 saatlik eziyetin sonucunda değerlerim normal çıktı şükür.diyet yapan arkadaşlar allah yardımcınız olsun valla şu 1 hafta şekerli yiyecekler hamur işi meyve yeme derken kabus gibi geçti.ama artık nutella kavonozuna gömülebilirim:)

bendede var yeşilimsi akıntı koku ve kaşıntı yok bende seninki nasıl haftaya gidince söyleyecem fitil versin diye

cnm benim de önce kaşıntı ve yanma yoktu sadece akıntı vardı sonra dr antibiyotik verdi kaşıntı da başladı tabi tahriş de oluyor günde 3 defa kızgın ütü ile ütülenmiş çamaşır değiştiriyorum ama bana mısın demiyor, bebişe bi şey olmasın da of

canlar sizden bir ricam olucak.
bir tanıdığımız şu an hamile, ve bebeği çok büyük ihtimalle özürlüymüş kalp damarlarında da sorun var bebeğin, doktor ister aldırın ister devam edin demiş
onun için bu çarşambaya kadar 500 yaşin i olabildiğince çok kişiye dağıtıyorlar, kimin niyetinin kabul olacağı bilinmez.

rica etsem çarşambaya kadar bir yasin okuyabilecek arkadaşlar beğenebilir mi bu mesajı?

şimdiden Allah razı olsun

geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın darısı benim başıma bende haftaya gidicem 50 gr lık 174 çıktı şekerim tekrarlanacak senin gibi ...uconn senin ilk yüklemde kaç çıkmıştı şekerin ???

BENDE AYNIYIM ISLAKLIK YÜZÜNDEN BENDE 3 KERE ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRİYORUM BİR KAÇ YERDE OKUDUM KAŞINTI VE KOKU YOKSA BEBEĞE ZARARI YOKMUŞ AMA BUNLAR VARSA MANTAR BELİRTİSİYMİŞ VE NORMAL DOĞUM DA ÇOCUĞA BULAŞABİLİYORMUŞ CANIM

Evet cnm ya normal doğumda çocukta pamukçuk mu ne yapıyomuş da ya benim dr ihmalkar mı ki ya çatı muayenesi falan ne zaman yapıcakki

benim 142 çıkmıştı canım.aslında tam sınır.ben yaptırmak istemedim 100mglık ama doktorum 130 üstü riskli demişti.bugünkü testte 4 kere kan alındı.dördündede düşük çıktı değerlerim.inşallah seninde iyi çıkar haftaya.1 hafta boyunca dikkat et yediklerine.akşam 9dan sonrada bişey yeme bide bol su iç bakalım ne çıkacak.

kılzar ben şeker sonucumu paylaşmadım. dr. normal demişti. benim 0. dk 75 60. dk 113

Evet cnm ya normal doğumda çocukta pamukçuk mu ne yapıyomuş da ya benim dr ihmalkar mı ki ya çatı muayenesi falan ne zaman yapıcakki

ewet canım aynen deiğin gibi pamukçuk yapabiliyormuş çatı muaneside bildiğim kadar 37. haftadan sonra bakıyolar amcamın kızı yeni doğum yaptı onun öyle olmuştu tabi doktordan doktora farkedebilir inşallah en kıza zamanda atlatırsın bu akıntı şikayetini canım ...

senin çok yüksek değilmiş sınırda sayılırsın benimkine göre benimki baya yüksek çıktı 4 kere kan vermek eziyet ya birde aç kalmak okadar saat ...dediğin gibi dikkat ediyorum fakat dokuzdan sonra bişey yeme konusunda kötüyüm malesef acıkıyorum 11 de yatıyorum normalde bir bardak süt içiyorum süt içmezsem sonra gece acıkıyorum kalkıp bişeyler yiyorum benim kız aç olunca kalp beni doyur diye vurup duruyo bende ona kıyamıyorum aç kalmasın diye yiyorum

kızlar merhaba
bugün biraz dolaştım da kanz ve bücürükte %50 indirim var
hatta bücürüğün yeni sezon ürünlerinde de geçerli haberiniz olsun
hastane çıkışlarında da...

ama kanzın hastane çıkışında indirim yok ama çok çok kaliteli
sadece desenleri çok basit gibi
bizim herşeyimiz tam ama hastaneye götüreceğiiz kıyafetimiz eksik sadece onu da ben hastane çıkışı almayı düşünmüyorum
sadece tulum alıcam yenidoğan

Guzel anneler muhabbetinizi. Böldüğünü icin özür dilerim.
Yardıma ihtiyacım var.
Ocağın 23 unde subatin 21 inde regl oldum.
Şubat 28 çekti ve tam bi ay bugün doldu.
Yine regl olmadim. Ama hafif bi yanma var diğer belirtiler yok.
Sizce 2 gün Daha beklemelimiyim.
Ve sizde de bu tür yanma oluyor muydu?

bende herhangi bir yanma olmadı canım sadece adet olacakmışım gibi kasıklarda şiddetli sancı vardı eczaneden test alıp yapabilirsin iki gün kala öğrendim ben

canım yanma genelde idrar yolu enfeksiyonlarında olan bi şey
ben adetimden 2 gün önce yaptım çıktı çok çok silikti ama
yine de kendini kaptırma derim
canım bi test yapabilirsin

kızlar şimdi kafama takıldı da doktor dün muayene esnasında hemşireye not aldırırken arada plasenta ön duvarda dedi bana bir açıklama yapmadı normal olan ön duvarda olması mı araştırıyorum şimdi ama anlamadım çok bilgisi olan var mı :44:

bende herhangi bir yanma olmadı canım sadece adet olacakmışım gibi kasıklarda şiddetli sancı vardı eczaneden test alıp yapabilirsin iki gün kala öğrendim ben
Canim dün gece o ağrı oldu bendede. Yarin ac karnına mi yapsam testi.
canım yanma genelde idrar yolu enfeksiyonlarında olan bi şey
ben adetimden 2 gün önce yaptım çıktı çok çok silikti ama
yine de kendini kaptırma derim
canım bi test yapabilirsin
Peki sizde ne tür belirtiler oldu ve 2 gün önce yaptınız testi

muhat hoşgeldin :)

herkesin belirtisi çok farklı olabilir. dayanabiliorsan bekle bir iki gün daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…