rahim ağzı kontrolü yapıldı mı. rahim ağzı yetmezliği olan biri yeşil akıntı oldu falan demişti. aklımda öle kalmış
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
benim 30 lu bir rakamdı ama kızım olacak inşallah.kızlar bişi duydum sizede dmışmak istedim ikili teste hcg yazıyorya o değer 50nin altındaysa erkekmiş 50nin üstünde ise kızmış benim 50nin altında ama kız dedi drum sizde karşılaştırma yaparmısınız merak ettim doğrusu
Geeçn gittiğimde kültür yapıldı bunun için ve mantar dedi dr, zalain diye bir fitil ve bi de antibiyotik verdi 1 hafta rahattım sonra gene tekrarladı sirkeyi de kullandım o kaşıntıya iyi geldi ama akıntım azalmadı, haftaya dr ye bi daha gideyim artık tam geçmiyor bu illet
Kızlar dün de yazmıştım ama görülmesi galiba yeşil bol akıntı şikayeti olan var mı
bendede var yeşilimsi akıntı koku ve kaşıntı yok bende seninki nasıl haftaya gidince söyleyecem fitil versin diye
burda kimdi hatırlayamadım şimdi testten önce çilek yedimde şekerim yüksek çıktı demişti.bende geçen hafta testten önceki akşam ve o hafta boyunca tonla tatlıları götürmüştüm bol bol.doğal olarak şekerim yüksek çıkmıştı.bugün 100 mglık şeker yüklemesi yapıldı.iğrençti ama neyse 3 saatlik eziyetin sonucunda değerlerim normal çıktı şükür.diyet yapan arkadaşlar allah yardımcınız olsun valla şu 1 hafta şekerli yiyecekler hamur işi meyve yeme derken kabus gibi geçti.ama artık nutella kavonozuna gömülebilirim:)
cnm benim de önce kaşıntı ve yanma yoktu sadece akıntı vardı sonra dr antibiyotik verdi kaşıntı da başladı tabi tahriş de oluyorgünde 3 defa kızgın ütü ile ütülenmiş çamaşır değiştiriyorum ama bana mısın demiyor, bebişe bi şey olmasın da of
geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın darısı benim başıma bende haftaya gidicem 50 gr lık 174 çıktı şekerim tekrarlanacak senin gibi ...uconn senin ilk yüklemde kaç çıkmıştı şekerin ???
BENDE AYNIYIM ISLAKLIK YÜZÜNDEN BENDE 3 KERE ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRİYORUM BİR KAÇ YERDE OKUDUM KAŞINTI VE KOKU YOKSA BEBEĞE ZARARI YOKMUŞ AMA BUNLAR VARSA MANTAR BELİRTİSİYMİŞ VE NORMAL DOĞUM DA ÇOCUĞA BULAŞABİLİYORMUŞ CANIM
geçmiş olsun ne güzel atlatmışsın darısı benim başıma bende haftaya gidicem 50 gr lık 174 çıktı şekerim tekrarlanacak senin gibi ...uconn senin ilk yüklemde kaç çıkmıştı şekerin ???
BENDE AYNIYIM ISLAKLIK YÜZÜNDEN BENDE 3 KERE ÇAMAŞIR DEĞİŞTİRİYORUM BİR KAÇ YERDE OKUDUM KAŞINTI VE KOKU YOKSA BEBEĞE ZARARI YOKMUŞ AMA BUNLAR VARSA MANTAR BELİRTİSİYMİŞ VE NORMAL DOĞUM DA ÇOCUĞA BULAŞABİLİYORMUŞ CANIM
kılzar ben şeker sonucumu paylaşmadım. dr. normal demişti. benim 0. dk 75 60. dk 113
Evet cnm ya normal doğumda çocukta pamukçuk mu ne yapıyomuş da ya benim dr ihmalkar mı ki ya çatı muayenesi falan ne zaman yapıcakki
benim 142 çıkmıştı canım.aslında tam sınır.ben yaptırmak istemedim 100mglık ama doktorum 130 üstü riskli demişti.bugünkü testte 4 kere kan alındı.dördündede düşük çıktı değerlerim.inşallah seninde iyi çıkar haftaya.1 hafta boyunca dikkat et yediklerine.akşam 9dan sonrada bişey yeme bide bol su iç bakalım ne çıkacak.
Guzel anneler muhabbetinizi. Böldüğünü icin özür dilerim.
Yardıma ihtiyacım var.
Ocağın 23 unde subatin 21 inde regl oldum.
Şubat 28 çekti ve tam bi ay bugün doldu.
Yine regl olmadim. Ama hafif bi yanma var diğer belirtiler yok.
Sizce 2 gün Daha beklemelimiyim.
Ve sizde de bu tür yanma oluyor muydu?
Yardıma ihtiyacım var.
Canim dün gece o ağrı oldu bendede. Yarin ac karnına mi yapsam testi.bende herhangi bir yanma olmadı canım sadece adet olacakmışım gibi kasıklarda şiddetli sancı vardı eczaneden test alıp yapabilirsin iki gün kala öğrendim ben
Peki sizde ne tür belirtiler oldu ve 2 gün önce yaptınız testicanım yanma genelde idrar yolu enfeksiyonlarında olan bi şey
ben adetimden 2 gün önce yaptım çıktı çok çok silikti ama
yine de kendini kaptırma derim
canım bi test yapabilirsin
Yardıma ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?