Canim dün gece o ağrı oldu bendede. Yarin ac karnına mi yapsam testi.
Peki sizde ne tür belirtiler oldu ve 2 gün önce yaptınız testi
muhat hoşgeldin :)
herkesin belirtisi çok farklı olabilir. dayanabiliorsan bekle bir iki gün daha.
Canim hosbulduk:)hep Seyyanin yüzünden 2 haftadır hamilesin kesin içime öyle doğuyor dedi.
Bide regl olmadım:) dünkü hafif sqncidan başka bisi olmadı.
1 yıldır beklediğim misafir olabilir mi diye heycan yaptım.
neden olmasın ki. olabilirde olmayabilirde. testin varsa evde sabah ilk idrarınla yap gitsin. bende merak ediorum çok
Canim var 1 tane test.
Yarin çift çizgiyi görürüm insaallah:)cevapladınız icin coooook tesekkür ediyorum arkadaşlar:)
canim baktım ama göremedim güvenilirlik icin bisi yok. Markası laboquikinş görürsün. bende en belirgin belirti bel ağrısıydı. hamile olsan bile bel ağrısı için erken o bi belirti değil demişlerdi. önceden mesela göğüslerim büyüdüğünde hamileyim sanırdım anma gerçekten hamile olunca göğüs belirtisi olmadı. aynı kadının farklı hamileliklerinde bile belirtiler farklı olabiliyormuş. belirtilere takılma. hamileysen büyük ihtimal testte çıkar. hassasiyeti kaç. rakamsal değerler vardır üstünde. baksana . 100 lük mü 25 lik mi
ewet canım aynen deiğin gibi pamukçuk yapabiliyormuş çatı muaneside bildiğim kadar 37. haftadan sonra bakıyolar amcamın kızı yeni doğum yaptı onun öyle olmuştu tabi doktordan doktora farkedebilir inşallah en kıza zamanda atlatırsın bu akıntı şikayetini canım ...
senin çok yüksek değilmiş sınırda sayılırsın benimkine göre benimki baya yüksek çıktı 4 kere kan vermek eziyet ya birde aç kalmak okadar saat ...dediğin gibi dikkat ediyorum fakat dokuzdan sonra bişey yeme konusunda kötüyüm malesef acıkıyorum 11 de yatıyorum normalde bir bardak süt içiyorum süt içmezsem sonra gece acıkıyorum kalkıp bişeyler yiyorum benim kız aç olunca kalp beni doyur diye vurup duruyo bende ona kıyamıyorum aç kalmasın diye yiyorum
canim baktım ama göremedim güvenilirlik icin bisi yok. Markası laboquik
Canim var 1 tane test.
Yarin çift çizgiyi görürüm insaallah:)cevapladınız icin coooook tesekkür ediyorum arkadaşlar:)
Canım benim çok teşekkür ederimcanımm çok güzel cicileriniz pembiş pembiş güle güle kullanın anne kız
Talıaam çok sevindim beğenmene ya hello kityli battaniyesi nasıl kızımın hadi onun hakkındada yorum yapcanim kizcenin cicileierine bayildimm cok guzellerr hepside birbirinden guzel. uyku setinede bayildim cok guzell. güle güle kullanmak nasip olsun insallah bebisine. saglicakla buyut icinde insallahh
Teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin oğlişegüle güle giydir canım bebeğine hepsi çookk güzell
Evet ben özellikle patiksiz altlar tercih ettim ya tulum bile almayacaktım almak zorunda kaldım bir iki tanehepsi çok güzelsağlıklı günlerde kullanın inş. genelde patiksiz alt almışsın galiba. bi makalede dr lar çocuğun motor gelişimi için patiksiz tulum ve altlar öneriyorlar die bişi okumuştum. bende patiksiz almak istiorum ama yenidoğan için hep patikli bu altlar. :26:
Gerçekten beğendin mi zeynom çok teşekkür ederimgünaydın kızlar
merve02 canım aldıkların hayırlı olsun çok güzeller iyi günlerde kullan
Uconn canım ben bugün denedim sırf senin içiniyi sana 180e vermişler ben 190 a aldım hatta 65 tl de nevresimine verdim.en alt katın bir üstüydü sanırım.zaten kidbo o iş hanında çok fazla yerde yok.
bende yavaş yavaş alsam şu iç çamaşırları falan diyorum.allah korusun erken doğum falan olsa eşim anlamaz o işlerden.ama işte göğüsler ne kadar büyüyecek kestiremiyorum.
Minikkuşum teşekkür ederim kuzum benim daha güzelleri Deniz Sadi'ye olsunGeçmiş olsun canım..
Hiçbirini tek başına yapma canım, hatta istersen ben de sana yardıma gelebilirim :) Bana da annem yardım edecek ama biz de taşınmayı bekliyoruz.. Ben aylardır doğru dürüst temizlik yapmıyorum içimden de gelmiyor zaten, bir de kendi evimize geçiyoruz ya bu evden soğudum sanki :S Zaten eğilip kalkamıyorum doğru dürüst.. Annem de yapma diyor zaten yeni evin temizliğine birini getirecek yine..
merve02;Mervecim aldıkların çok güzel çok tatlı kız annesi olmak başka bir şey demek ki, iyi günlerde sağlıkla kullanın inşallah
mnsroz; Canım maşallah bebeğineBen de Mayısta doğum yapıcam kısmetse benim ki normalde olsa 30 mayısı veriyor ama 15 mayıstan sonra beklenir demişti doktor..
dilca; Göbeğine de, sana da, içindekine de maşallahGayet iyi görünüyorsun..
Dedektif seni :))
kızlarrr slm... geçmişe çok bakamadım ama herkes iyi sanırım 1 haftadır evimde badana var ben de kayınvalidemdeyim o yüzden giremedim fazla nete.. son 1 haftadır falan bebeğimin daha az hareket ettiğini düşünüyorum gerçi doktorum günde 10 hareket yeterli dedi. 10 kerede hareket ediyordur ama yine de bana eskisine nazaran daha az geliyor ne bileyim...
alışverişler yapılmış merve nin cicilerini pek bir beğendim... allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin..
herkese iyi haftasonları diliyorumm..
Asesim sen İstanbulda değildin demi:26:canım herşey çok güzel olmuş maşaallahh
herşey tamam , bi meleğin eksikk:)
kızın cicilerini güle güle kullansın iyi günlerdee..
şu havuzluhanı bi merak ettim bi merak ettim sormayınn
Canım benimkide Ön duvarda zaten ya arkaya yerleşirmiş yada ön duvarakızlar şimdi kafama takıldı da doktor dün muayene esnasında hemşireye not aldırırken arada plasenta ön duvarda dedi bana bir açıklama yapmadı normal olan ön duvarda olması mı araştırıyorum şimdi ama anlamadım çok bilgisi olan var mı :44:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah ikinci kez haziran annesi olucam dilerim güzel şeyler paylaşırız
ben olsam çoktaan yapmıştım o testi sen iyi durabiliyorsun
Canım benim bende okurum bir tane Yasin-i Şerif tamam mı canım
İnşallah bebeği sağlıklıdır o akrabanızında çarşambaya kadardı demi?
evet kuzum çarşambaya kadar.
ay inşallah iyi olur yaa bebeğin bağışıklık sistemi yokmuş nerdeyse ve doktor doğduktan sonra bütün hastalıklara enfeksiyonlara açık olur, ölebilir demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?