2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canim dün gece o ağrı oldu bendede. Yarin ac karnına mi yapsam testi.

Peki sizde ne tür belirtiler oldu ve 2 gün önce yaptınız testi

evde testin varsa yap gitsin. hamileysen büyük ihtimal çıkar. bende 3 gün önceden yapmıştım çıkmıştı. ikilemde kalmaktan iidir. evdeki testinin hassasiyeti ne kadar. baksana

muhat hoşgeldin :)

herkesin belirtisi çok farklı olabilir. dayanabiliorsan bekle bir iki gün daha.

Canim hosbulduk:)hep Seyyanin yüzünden 2 haftadır hamilesin kesin içime öyle doğuyor dedi.
Bide regl olmadım:) dünkü hafif sqncidan başka bisi olmadı.
1 yıldır beklediğim misafir olabilir mi diye heycan yaptım.

neden olmasın ki. olabilirde olmayabilirde. testin varsa evde sabah ilk idrarınla yap gitsin. bende merak ediorum çok

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah ikinci kez haziran annesi olucam dilerim güzel şeyler paylaşırız

Canim var 1 tane test.
Yarin çift çizgiyi görürüm insaallah:)cevapladınız icin coooook tesekkür ediyorum arkadaşlar:)

inş görürsün. bende en belirgin belirti bel ağrısıydı. hamile olsan bile bel ağrısı için erken o bi belirti değil demişlerdi. önceden mesela göğüslerim büyüdüğünde hamileyim sanırdım ama gerçekten hamile olunca göğüs belirtisi olmadı. aynı kadının farklı hamileliklerinde bile belirtiler farklı olabiliyormuş. belirtilere takılma. hamileysen büyük ihtimal testte çıkar. hassasiyeti kaç. rakamsal değerler vardır üstünde. baksana . 100 lük mü 25 lik mi

canim baktım ama göremedim güvenilirlik icin bisi yok. Markası laboquik

muhat kusura bakma olaya yeni hakim olabildim dilerim sonuç istediğin gibi çıkar herşey istediğin gibi olsun inşallah...

hastaneye eşimle gitmiştim.oturduk bol bol sohbet ettik çabuk geçti zaman.midem falan bulanmadı şükür.kollarım elek gibi oldu sadece:)
biraz önce akşam 9 dan sonra bişey yeme dediğim hergün için değil testi yaptıracağın günün öncesindeki akşamı için demiştim.yoksa hamilelik insanın gözünü döndürüyor valla.aç falan kalamıyorsun.hayatımda ilk defa yemek yerken bu kadar mutluyum.boşver doğumdan sonra zayıflarız inşallah.

canımm çok güzel cicileriniz pembiş pembiş güle güle kullanın anne kız
Canım benim çok teşekkür ederim
canim kizcenin cicileierine bayildimm cok guzellerr hepside birbirinden guzel. uyku setinede bayildim cok guzell. güle güle kullanmak nasip olsun insallah bebisine. saglicakla buyut icinde insallahh
Talıaam çok sevindim beğenmene ya hello kityli battaniyesi nasıl kızımın hadi onun hakkındada yorum yap
güle güle giydir canım bebeğine hepsi çookk güzell
Teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin oğlişe
Evet ben özellikle patiksiz altlar tercih ettim ya tulum bile almayacaktım almak zorunda kaldım bir iki tane
sevmiyorum ben bebek daralıyormuş gibi geliyor bana bide büyümesini engelliyormuş
günaydın kızlar

merve02 canım aldıkların hayırlı olsun çok güzeller iyi günlerde kullan
Gerçekten beğendin mi zeynom çok teşekkür ederim
Uconn canım ben bugün denedim sırf senin için o emzirme sütyenini çok rahat oldu hoşumada gitti pratik bişey baya
bi beden büyük aldım işte dediğim gibi
Benim memelerinde maşallahı var gerçekten büyükler büyüdülerde hamileliğin başından beri
sende bir beden büyük al daha ne kadar büyüyebilirler sanki anacım.
Ay evet kidboo 1 yada 2 yerde var ama iyiki almışım çok çok kaliteli bir ürün herkesede tavsiye ederim

Minikkuşum teşekkür ederim kuzum benim daha güzelleri Deniz Sadi'ye olsun

Teşekkür edeirm canım benim bende senin haftandayken gelip buraya yazmıştım ağlamıştım hatta 3 gün sonra muayeneye gittiğimde her şey yolundaydı
o haftalarda normal yani panik yapıp üzme kendini boş yere
canım herşey çok güzel olmuş maşaallahh
herşey tamam , bi meleğin eksikk:)
kızın cicilerini güle güle kullansın iyi günlerdee..

şu havuzluhanı bi merak ettim bi merak ettim sormayınn
Asesim sen İstanbulda değildin demi:26:

Canım benimkide Ön duvarda zaten ya arkaya yerleşirmiş yada ön duvara
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum inşallah ikinci kez haziran annesi olucam dilerim güzel şeyler paylaşırız

Aramıza hoşgeldin canım

Canım benim bende okurum bir tane Yasin-i Şerif tamam mı canım
İnşallah bebeği sağlıklıdır o akrabanızında çarşambaya kadardı demi?

Canım Aldıkların çok çok güzel güle güle kullansın prensesin
Bu arada sepetimizle bebek şekerimiz aynı pişti olduk

Canım benim bende okurum bir tane Yasin-i Şerif tamam mı canım
İnşallah bebeği sağlıklıdır o akrabanızında çarşambaya kadardı demi?

evet kuzum çarşambaya kadar.

ay inşallah iyi olur yaa bebeğin bağışıklık sistemi yokmuş nerdeyse ve doktor doğduktan sonra bütün hastalıklara enfeksiyonlara açık olur, ölebilir demiş

evet kuzum çarşambaya kadar.

ay inşallah iyi olur yaa bebeğin bağışıklık sistemi yokmuş nerdeyse ve doktor doğduktan sonra bütün hastalıklara enfeksiyonlara açık olur, ölebilir demiş

Deme ya İçim cız etti Allah'ım bu çok zor bir imtihan
O annenin yürek yangınını anlarım valla Rabbim yardımcısı olsun
İnşallah doktorların yanılmasıdır sadece diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…