Deme yaİçim cız etti Allah'ım bu çok zor bir imtihan
O annenin yürek yangınını anlarım valla Rabbim yardımcısı olsun
İnşallah doktorların yanılmasıdır sadece diyelim
kızlar şimdi kafama takıldı da doktor dün muayene esnasında hemşireye not aldırırken arada plasenta ön duvarda dedi bana bir açıklama yapmadı normal olan ön duvarda olması mı araştırıyorum şimdi ama anlamadım çok bilgisi olan var mı :44:
canlar sizce asel ismi nasıl? anlamı arapçada bal, cennetteki dört sudan biri.
sizce azra mı asel mi daha güzel??
Kizim olsaydi kesinlikle düsünmeden asel koyacaktim cevremdeki herkes cok cok begenmisti asel diye seviyorduk karnimi hatta :) ama oglusumuz oldugu icin ardik birdahaki bebegimiz kiz olursa..
Ben pompayi sonra alirim belki gerek kalmaz diyordum. Ama dogum yapan arkadaslarim mutlaka al cok lazim olacak dediler. Ben de ikinci el alirim diyordum ama makinenin o kapak kisminda hijyen saglanamaz gibi geliyor. Steril etsen de gitmez gibi. Paraya kiyacagiz biraz. Medela elektrikli mi avent elektrikli mi karar vermeye calisiyorum ben de.http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-gogus-pompasi-satiyorum-2.html#post29493570
kızlar bi arkadaş süt pompası satıomuş. hamileliğimin başında da 2. el süt sağmalara baktım ama o zaman almamıştım. 2. el süt sağma makineleri hakkında ne düşünüosunuz.
Gaviskon icerken tiksiniyorum, ama ondan baska da derdime derman olan yok2 kaşık gavizkon ya da rennie şurup cnm 4 5 saat idare ediyor beni ya da damla sakızı reçeli ben geçen gün soğan yedim diye ölüyodum
Bir hafta geriden gitmesi cok onemli degil bence uzulme. Sut, muz, ceviz yiyerek bebise kilo aldirabilirsinkızlar hepinize iyi akşamlar.çok moralim bozuk bugün doktorumuza gittik ve bebeğimiz çok zayıfmış.kızım 28+3 günlük ama gelişimi bir hafta geri ve sadece 1060 gram.sizden ricam ben bebeğimin kilo alması için neler yemeliyim.ne yapmalıyım
çantan çok tatlıymış canım takım mı o? nerden aldın? markası nediir?
Canım Aldıkların çok çok güzel güle güle kullansın prensesin
Bu arada sepetimizle bebek şekerimiz aynı pişti olduk
dimi ama yaa ne güzel isim işte niye beğenmiyor ki benim koca
aslında beni hep 'bal' diye sever, hamileliğimin başından beri karnımı da 'benim bal kızım' diye seviyor
ne güzel işte asel in anlamı da arapçada bal. ısrar etmek de istemiyorum çünkü onun da beğendiği sevdiği bir isim olsun istiyorum ben
Hanımlar merhabalar,
Doktorum bana idrar yolu enfeksiyonu için 1000 mg.lık augmentin antibiyotik verdi. Onceki tahlilde de enfeksiyon çıkmıştı o zaman da enfexia kullanmıştım. Bu sefer ilaç antibiyotik ve 1000 mg. olunca merak ettim benle aynı durumda olan var mı diye. Antibiyotik kullanmak hoş değil tabi ama ya enfeksiyon ilerler ve daha kötü olursa..
size sormak istediğim bir diğer konu da karyola ve dolayısıyla nevresim takımlarındaki standart dışılık...60x120 karyola almıştık mothercareden.
Mothercare Takeley Cot - White - cots - Mothercare
Ama uyku seti ve nevresim takımı ararken bakıyorum her yerde ölçü farklı .60x120 pek yok zaten. 70x130 ,70x140,80x140 gibi farklı farklı ölçüler var. Ne alacağımı şaşırdım 60x120 Funnababy uyku seti var. Yatak koruyucunun ölçüleri uyacak ama bu kez de yorgan 90x120 ama Taç vs. bakıyorum yorgan kılıfları 100x150 yani yorgan küçük kalacak. 70x140 uyku seti alsam kenar korumalar uzun gelecek. Kafam karıştı. English home daki lastikli çarşaflar da 70x140 ölçüde.
Siz ne yaptınız bu işleri?
Kızlar baya fazla oldu ama ben 2-3 fotoyu nasıl birleştirip yükleyeceğimi bilmediğimden hepsini tek tek ekledimhe bide kırmızı beşikle küveti ve portbebe setimi havuzluhandan almadım internetten aldım...
Talıaam çok sevindim beğenmene ya hello kityli battaniyesi nasıl kızımın hadi onun hakkındada yorum yap
Cnm beğendiğine sevindim 3lü takım evet, puset,kanguru,çanta. markasını bilmiyorum Cnm ya eşime gardıropun üstüne kaldırttım :'( kusura bakma Cnm pendikte bi dükkandan aldık ama markası aklımda degil
Evet Cnmpişti olduk sana demistim ya aynılarını almışız zevklerimiz aynı demekki. Beğendiğine sevindim Cnm bende senin bebişinin cicilerine bayıldım ...
benim almayı düşündüğüm beşik 70-130 ölçülerinde.beşikten önce uyku setini aldım.yan koruyucusunun uzunluğu 140 cm miş.merveeee bu sanada duyurulur.ama bişekilde anneme falan kestirir diktiririm.uzun olursada.yorganın zaten büyük olması gerekiyor.kıvırıcaksın kenarlarından.
antibiotiğe gelince bende sarı akıntıdan dolayı kullandım ama fitil şeklinde olanlardan.keşke öyle bişey isteseydin.
ilk gözüme carpan o oldu zaten, ismini bile okumkadna bur kesin mervenindir dedim
cok kiskandigim icin cakdirmiyordum, görmemezlikten gelmistim hihsaka saka gercekten cok guzel güle güle kullansin kizcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?