2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım benimDaha güzelleri senin minnoşuna
Eee anlat bakalım neler aldın bugün kızçene

saol cnm senin bebisinde olsun. herkeisn olsun en dogrusu
besigin icine yatak aldim cnm birde dolabinin icinde eksik raf cekmece yerleri vardi onlari tamamladik.baby phone aldim önluk aldim yataginin ustune su gecirmemesi icin olan carsaflardan aldim arabasi icin sise koyaci güneslik fln aldim. kendi kendime diyoruim birde cok sey almadim diye baya sey almisim esim söylenip duruyor daha dogmadan batirdi beni diye:26:

şekerleri sonradan koyabileceğimiz bir model bulmak lazım :) aslında şeker olunca da yemek için mecburen bozulması gerekiyor bir çok modelin, verdiğimiz gibi saklamaları için ve magnetli olacaksa daha hafif olması için lavantalı daha mantıklı sanki...

Canım buradaki yatak mı 30 euro olan beşik mi anlamadım

niye bu kadar tenhalaştı sessizleşti buralar yaa nerelerdesiniz kızlar

yarın büyük ihtimalle ikeaya gidicez kocacımla ve sonunda kızımın dolabıyla beşiğini alıcaz inşallah kızlar
bu hafta içi de inşallah odasını boşaltıp kurarız ben de resimlerini ekleriim

yarın büyük ihtimalle ikeaya gidicez kocacımla ve sonunda kızımın dolabıyla beşiğini alıcaz inşallah kızlar

ayy hadi inşallahhhh bizde kuracağız inşallah haftaya ya herkes erken diyor erken mi sence:26:

aa yarin acimi orda ikea bizde pazar gunu heryer kapali

alinc abekliyoruz resimlerini, ha birde dikkat edin benim aldigim besigin icinde monte etmek icin olmasi gereken civatalari yoktu halen bebis kurulmayi bekliyor gelmedi bir turlu

alinc abekliyoruz resimlerini, ha birde dikkat edin benim aldigim besigin icinde monte etmek icin olmasi gereken civatalari yoktu halen bebis kurulmayi bekliyor gelmedi bir turlu

Tabi açık canım asıl pazar günü görsen sen tıklım tıklım adım atacak yer olmuyor ıkeada ve tüm avmlerde
eksik malzememi çıktı
kaça aldınız beşiği

ayy hadi inşallahhhh bizde kuracağız inşallah haftaya ya herkes erken diyor erken mi sence:26:

bence hiiç de erken değil tatlım yavaş yavaş sileriz dolaplarını, eşyalarını yıkar ütüler yerleştiririz
zaten zaman geçtikçe iyice ağırlaşıyoruz valla ben biraz fazla ayakta kalsam hareket etsem hemen başlıyor kasıklarım acımaya

evet tatlım açık pazar günleri çok da kalabalık olur. bursadakine gidiyoruz biz ay çok heycanlı kızlar yaa
bir de ben daha hiç bir şey almadım ya, böylece bir yerden başlamış olucam inşallah

aynen bende öyle oluyorum millet alışverişe erken diyordu galiba nesi erken ayol

Tabi açık canım asıl pazar günü görsen sen tıklım tıklım adım atacak yer olmuyor ıkeada ve tüm avmlerde
eksik malzememi çıktı
kaça aldınız beşiği

ohh ne guzel bizimde burda cumartesi gunu kalabalik olur pazar kapali heryer icin gecerli pazar gunu ev bekliyoruzz biz malesef siz gezin gezin tadini cikarin valla
evet cnm ya eksik cikti montaji icin gerekenler eksik bir haftadir bekliyoruz bakalim daha ne kadar bekliyecez
180 euroya elmistim sadece besigini cekmeceleride var 2 tane onlarda galiba ayri fiyatti hatirlayamadim simdi. ben sadece aliyorum gerisine karismiyorum pek

Vay vayy bayada olmuş siz gidip elden teslim alsanız size uzakmı Ikea?
ee aynen bende öyleyim seç beğen sonra kocayı kasaya gönder yapıyorum
O kasadayken ben hala bişeylere bakıyorum
en sonunda azarı yedim ama gel buraya ağzını ayırma dedi bana eşim o gün

Talıaam peki bu yıkama kurutma ütüleme işi çok yorucumu gözümde büyümeye başladı biliyomusun
Ağırlaşıyorum git gide

canim ben yeni aldigim hic birseyi yikamadim daha cunku onlar cok az henuz onlari ayri yikamak istiyorum ,
daah önce olan kiyafetleri yikadim bir makinayi iki kez yikadim benim makinamin icinde kurutmasida var ordada utu ayarina getirip kuruttktan sonra ütülemeye basladim .düsün artik 3 makine 2 kez yikaa kurut birde birde üstüne ütüle.canim cikti kac gundur bugn birde alisverise ciktik bende hal kalmadi cok zor oluyor hemde nasil yaa kucuk kcuuk olduklari icin ayri ayri ütülemek mahvediyor insanin belini, az oturdugum yerde az ayakta iidare etmeyw calistim
ha birde annemin ördügü hirkalari yelekleride elimde yikadim, elerimi glrmen lazimdi

evet tatlım açık pazar günleri çok da kalabalık olur. bursadakine gidiyoruz biz ay çok heycanlı kızlar yaa
bir de ben daha hiç bir şey almadım ya, böylece bir yerden başlamış olucam inşallah

Canım sen ist.de değilmiydin?
evte ya beşiğini dolabını felan aldığın zaman yarısını halletmiş oluyorsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…