2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
doktor kontrolü olan anneler güzel haberlerinizi ve fotolarınızı bekliyoruz
bende çok özledim kızımı minik kelebeğimi bazen sanıyorum ki karnımı delip çıkacak

yok bence çok hoş olmuş kurdela da bi renk katmış .. diğer türlü çok sade olur .. nazar boncuğuylada uyumlu olmuş.. eline sağlık canım.. benim hiç uğraşasım yok ..hazır alıcam ..

bence de kurdele ile çok şık durmuş, aynen devam :)

bende begendım kurdelayı
cok hos olmus

canım çok güzel kurdelada harika olmuşşşş

canım kurdela ile daha güzel durmuş ellerine sağlık

canım bence gayet güzel olmuş şirinlik katmış kurdela

Cnm çok beceriklisin ya maşallah sana çok şık olmuş ve mavi kurdele ayrı bir hava katmış, oğluşun olduğunu temsil ediyo bence kalmalı...

kızlar tşk ederim herkesin oyu kalmasından yana sanırımm :129: kalsın bakalımmm

kızlar hala kızçeme isim bulamadım (

canım benim kızım olsaydı asya yada alya koyacaktım, eşimde Zeynep istiyordu, ama ruymdada kızın olacak adıda tuana olacak diye bir rüya görmüştüm, karar verecektim bunların arasından belki sana fikir olur, buradan bi arkadaşta asel demişti kim olduğunu hatırlayamadım ama çok hoşuma gitmişti

Merhabalar güzel anneler ve anne adayları, bugün çok mutluyum, çünkü oğlumun yüzünü ilk defa gördüm, 4d ultrasona girdim, aslında 13 haftalıkken de girmiştim ama o zaman çok küçüktü belli olmuyordu, şimdi oğlum büyüdüğü için daha iyi görebildim, oğlumun eli yüzündeydi hep, sanırım uyuyordu, doktor karnımı sallaya sallaya azıcık çekti elini ve biraz görebildik yüzünü, burada resim nasıl ekleniyor bilmiyorum, bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Oğlumun görüntüsünü paylaşmak isterim..

slm kizlar nasilsiniz. bugun doktor kontrolu olan arkadaslar varmis, insallah guzel haberlerle gelirler bebisleriyler hasret giderip gelirler.fotograflarinizida bekliyoruz:))))

birde dogum aninda bebegin fotograflarinin cekilmesi konusulmus , bence cok guzel bir fikir fotografci tuttmak cok guzel hatira bir hatira oluyor. tabi benim öyle bir sansim olmadi ikisinde bundada ancak yine kendimiz ne kadar cekebilirsek :))))

zeynocum diger arkadaslarda soylemis zaten , bende kendi fikrimi söyleyim bencede kurdela gayet SIK ve güzel bir hava katmis dantellerle süslemende ayri bir güzellik masallah cok becereklisin bu konuda tebrik ediyorum seni. ellerine saglik

Selam citir hatunlar nasilsiniz bebisler nasıl
Biz çok iyiyiz kızım 1.621 gr olmuş sok oldum ya gecen gittiğimizde 697 grdi.
Neyse 30+5 çıktı gelişimi iyi dedi maşallah
Çok mutluyum 20 gun sonra randevumuz var nst ye gireceğim
Seninki riskli gebelik sürpriz yapabilir dedi
Eğer bu sekilde devam ederse 21 Mayıs dogum tarihimiz inşallah
Bide kiloma kızdı aman cokta fifi dedim içimden
Bizde haberler boyle öpüyorum hepinizi açıktım ben atıştırmaya gidiyorum

canım çok tşk ediyorum bu tarz şeylerle uğraşmayı seviyorum

canım maşallah kızçenee kocaman olmuşş

bugun hickirik konusu merak edenler, anlamayanlar varmis.bir cogunuzun bildigi gibi benim bu 3. bebegim olcak bundan öncede bir dusuk yasadim. ilk 2 sinde bende ne hickirigini nede baska birseyini anlayabiliyordum hatta ben bebegin anne karninda hickirdigini daha hic bilmiyordum taki bu bebegime hamile kalana kadar.

yasadigim düsükle birlikte beni bir endise merak sardi neden oldu niye oldu gibi bende kendimi haril haril arastirmaya verdim. o sirada internetee gezerken bebekle ilgili haberleri bebegin hickirdigini ögrendim ve cok sasirdim nasil olur bebek hickirimiymis diye
ben hic hissetmemistim daha önce belkide hissediyordum ama anlamiyordum hic kimsedende duymamistim böyle birseyi.
neyse sonra bebegime gebe kalinca takibe aldim kendimi , okuduklarimla birlikte bebegimi gözlemlemeye basladim bebekler daha ilk aylardan itibaren hickirmaya basladigini ögrendim ve gercektende dogruydu dikkatli olunca bunu anlayabiliyordum. simdi gayte rahat hissediorum yani ben bebegim kimildamaya basladiigndan beri bunu hissedebiliyorum diyebilirim...

peki nasil oluyor hickirik. oyle kayma seyirme gibi birsey degil ve asla tekmede degil sert bir tepki beklemeyin yani bunun icin. sanki eliyle surekli ayni noktaya ritmik dokunusunlar yapiyormus gibi 10 dk daha kisa yada daha fazla surebiliyor. sabit bir sekilde ayni noktaya kalp atisi gibi de diyebiliriz pit pit pit diye dokunuslar yapiyormus gibi zaten bebek her hickirmasinda havaya kalkip niyor o hisedigimizde bebegimizin bedeninin dokunuslari ya kafasi yada poposu tmm bilemiyorum bunu malesef.
neyse cok uzattim sanirim. umarim anlatabilmisimdir ve hissetmeyenlerde hissedebilir bunu

masallahhhh kocaman olmus kizcennnn. hadi gözun aydin.bak benide gecmisin, gece aramizda 3 gun var diyordun bugun sollamiisin canimsezeryanmi olcaksin böyle giderse, hadi hayirlisi olsun bakalim seninde gunleri belli olanlardan oldun yani
hehehe iyi demisin kim takar kiloyyu dimi bebegimiz iyi olsun yterki afiyet seker olsun cnmm bebisine yarasin

tşkrler bilgi için tatlım.Gerçekten tam anlattığın gibi bişey ben hatta kocişe söyledim bak hıçkırıo die o da tutmuş bana dio ki kalk su iç su iç kızım çocuk nasıl hıckırıo hay dedim senin ben su içince geçicek mi ddm sanki erkekler ne bilir

kızlar hala kızçeme isim bulamadım (

Bende kızıcığıma isim bulmayanlardanım, öff ne zormuş eşim kız olacağı için bana bıraktı ama tabi arada bir de önerilerde bulunuyo mesela İLKİM'i beğendim dedi geçen gün :13: annemde bir isim önerdi; geçen hafta bizdelerdi annemler, annem koltukta uyuya kaldı rüyasında görmüş uyanır uyanmaz TUANA olsun dedi, ben de anlamadım ne diyosun anne dedim: rüyamda çocuk parkındaydım kızıma Tuana tuana diye sesleniyomuş, çok etkilenmiş :44:ben de hoş bir isim ama yabancı bi isim gibi değilmi dedim, eşimde ben beğenmedim bi garip dedi ama etrafımda söylediğim çoğu kişi çok beğendim güzel isim diyo annem de bakın gördünüzmü herkes beğendi diyo seviniyo yani annem beğendi buldu diye koyacağımdan değil ama fena da değil ne yapsam bilemedim size İLKİM TUANA koysam nasıl olurki? he bir de TUANA'NIN ANLAMINA BAKTIM BİRÇOK SİTEDE 'Cennete düşen ilk yağmur damlası' diyo, bir sitede de bu anlamda olduğu söyleniyo fakat anlamı kesin kanıtlanmamıştır, Türkçeye Farsçadan geçmiştir Farsçada TUVANA olarak yazılıyo ve anlamı kuvvetli, güçlü olarak geçiyomuş.... İşte bu anlam konusuda kafama takıldı sizce neyapsam ki hem annemi hem eşimi mi mutlu etsem iki isim bir arada sanki güzel gibi geldi bana ve ilk defa böyle yakınlık hissettim bu ikiliye

Oy oy maaşallah ona ne güzel kilo almış ay artık ele avuca gelecek gibi oldular yaa ne güzel Mervecim sen bu kontrolde emseye mi gittin? doğumu da ordamı yapacaksın belki gelebilirsem doğum yaptığın zaman seni ve bebişini görmeye ziyaretine gelirim

ayyyyyyyy
bende cok ozendım sana
en son 4 martta gıtmıstım oglumu gormeye 700 gr dı
bakalım 3 nisanda ne olacak bu kadar buyurmu cok merak edıorm
neyse kaldı surda 7 gun oglumu gormeye

ben ilk bebeğimde tesadüfi olarak ultrasonda yaklaşık 12 haftalıkken görmüştük
ama o zaman çok küçük ve ultrasonda her yerini aynı anda görebildiğimiz için çokta komikti önce gövdesi sıçrıyo sonra başı kuzumun
neyse doktor demişti bunlar solunumun ilk hareketleri diye

sonra 7. ay civarı karnımda aynı noktada pıt pıt diye bi şey hissediyordum hep aynı yer aşağıda sağda
bebek o ayda doğum pozisyonuna geçtiği için baş aşağıda tabi
bende zannediyorum ki kalbini hissediyorum :)
sonra tam muayene sırasında tekrarladı doktor makineyi tam çekmişti ki hemen dedim buraya getirin
işte burda hep bi şey atıyoo dedim
baktıkki oğlum yine hıçkırıyo

bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...

canım sevindim hayırlı olsun dilerim herşey yolunda gider...

maşşlh maşşlhh
cok tatlı bebişinnnn yerim ben onuuuuu

oyhhh maşallah cnm yaa cnm bnmde böbreğimde sağdakinde genişleme vardı ama öyle çok kafana takma tabi benim başka gittiğim doktor tel öyle kolay bişey değil çok sıkıntı vermedikçe takmıyoruz dedi içim rahatladı çok ağlamıştım ben böbreğimde sorun olucak die bazen kusturuoda idrar biriktiği atamadığımız için ama doğumdan 4 hafta snra eski haline dönüomuş bi doktora daha git bnm kendi doktorum içimi karartmıştı

Kızlar sabahtan beri sürekli tuvaletim var ya 100 defa gittim gene var bebiş de hiç dur durak bilmiyor bu gün herhalde aşağılarda takılıyo baskı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…