yok bence çok hoş olmuş kurdela da bi renk katmış .. diğer türlü çok sade olur .. nazar boncuğuylada uyumlu olmuş.. eline sağlık canım.. benim hiç uğraşasım yok ..hazır alıcam ..
bence de kurdele ile çok şık durmuş, aynen devam :)
bende begendım kurdelayı
cok hos olmus
canım çok güzel kurdelada harika olmuşşşş
canım kurdela ile daha güzel durmuş ellerine sağlık
canım bence gayet güzel olmuş şirinlik katmış kurdela
Cnm çok beceriklisin ya maşallah sana çok şık olmuş ve mavi kurdele ayrı bir hava katmış, oğluşun olduğunu temsil ediyo bence kalmalı...
kızlar hala kızçeme isim bulamadım(
kızlar bu aralar mevlüt şekeriyle uğraşıyorum.. sade bir kesenin üzerine bu şekilde dantel güpür geçiyorum..
üzerine taktıgım mavi kurdela sizce gereksiz mi? eğreti durdu sanki.. sizce çıkarmalı mıyım :26:
zeynocum diger arkadaslarda soylemis zaten , bende kendi fikrimi söyleyim bencede kurdela gayet SIK ve güzel bir hava katmis dantellerle süslemende ayri bir güzellik masallah cok becereklisin bu konuda tebrik ediyorum seni. ellerine saglik
Selam citir hatunlar nasilsiniz bebisler nasıl
Biz çok iyiyiz kızım 1.621 gr olmuş sok oldum ya gecen gittiğimizde 697 grdi.
Neyse 30+5 çıktı gelişimi iyi dedi maşallah
Çok mutluyum 20 gun sonra randevumuz var nst ye gireceğim
Seninki riskli gebelik sürpriz yapabilir dedi
Eğer bu sekilde devam ederse 21 Mayıs dogum tarihimiz inşallah
Bide kiloma kızdı aman cokta fifi dedim içimden
Bizde haberler boyle öpüyorum hepinizi açıktım ben atıştırmaya gidiyorum
bugun hickirik konusu merak edenler, anlamayanlar varmis.bir cogunuzun bildigi gibi benim bu 3. bebegim olcak bundan öncede bir dusuk yasadim. ilk 2 sinde bende ne hickirigini nede baska birseyini anlayabiliyordum hatta ben bebegin anne karninda hickirdigini daha hic bilmiyordum taki bu bebegime hamile kalana kadar.
yasadigim düsükle birlikte beni bir endise merak sardi neden oldu niye oldu gibi bende kendimi haril haril arastirmaya verdim. o sirada internetee gezerken bebekle ilgili haberleri bebegin hickirdigini ögrendim ve cok sasirdim nasil olur bebek hickirimiymis diye
ben hic hissetmemistim daha önce belkide hissediyordum ama anlamiyordum hic kimsedende duymamistim böyle birseyi.
neyse sonra bebegime gebe kalinca takibe aldim kendimi , okuduklarimla birlikte bebegimi gözlemlemeye basladim bebekler daha ilk aylardan itibaren hickirmaya basladigini ögrendim ve gercektende dogruydu dikkatli olunca bunu anlayabiliyordum. simdi gayte rahat hissediorum yani ben bebegim kimildamaya basladiigndan beri bunu hissedebiliyorum diyebilirim...
peki nasil oluyor hickirik. oyle kayma seyirme gibi birsey degil ve asla tekmede degil sert bir tepki beklemeyin yani bunun icin. sanki eliyle surekli ayni noktaya ritmik dokunusunlar yapiyormus gibi 10 dk daha kisa yada daha fazla surebiliyor. sabit bir sekilde ayni noktaya kalp atisi gibi de diyebiliriz pit pit pit diye dokunuslar yapiyormus gibi zaten bebek her hickirmasinda havaya kalkip niyor o hisedigimizde bebegimizin bedeninin dokunuslari ya kafasi yada poposu tmm bilemiyorum bunu malesef.
neyse cok uzattim sanirim. umarim anlatabilmisimdir ve hissetmeyenlerde hissedebilir bunu
kızlar hala kızçeme isim bulamadım(
canım benim kızım olsaydı asya yada alya koyacaktım, eşimde Zeynep istiyordu, ama ruymdada kızın olacak adıda tuana olacak diye bir rüya görmüştüm, karar verecektim bunların arasından belki sana fikir olur, buradan bi arkadaşta asel demişti kim olduğunu hatırlayamadım ama çok hoşuma gitmişti
Oy oy maaşallah onaSelam citir hatunlar nasilsiniz bebisler nasıl
Eki Görüntüle 668742
bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...
Eki Görüntüle 668742
bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?