2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canlarım bu bacak ağrısı beni öldüryor sabahlar olmuyor sol bacağım kasılıyor bazen ustune bile basamıyorum sol tarafıma yatamıyorum korkuyorum bebeğime zarar vericem sırt ustu yatarak diye

canlarım bu bacak ağrısı beni öldüryor sabahlar olmuyor sol bacağım kasılıyor bazen ustune bile basamıyorum sol tarafıma yatamıyorum korkuyorum bebeğime zarar vericem sırt ustu yatarak diye

Bacak ağrısına genelde magnezyum veriyolar içiyor musun

Kızlar bu kanguru ve babyslingler kullanışlı mı sizce? Benim bir arkadaşım sling almış ve şu an çok memnun. Bir arkdaş da kanguru tarzı birşey kullanıyor. Bebek arabası varken bunlara gerek var mı ki :44: Benim bebek arabasına anakucağı da takılabiliyor çift yönlü olarak. Bir de ayrıca sling ya da kanguru alayım mı? Evde iş yaparken gerekir mi?

Anakucağı bana çok sıcak gelmiyor ama slingler güzel gibi.Bende düşünüyorum.Civilde 25 lira falandı.Birde bebek bazen bebek arabasında durmak istemiyor.Hem bebek kucakta hem araba ittirmekte zor oluyor.Böyle durumlarda bile işe yarıyabilir..

Ben baktığımda sling fiyatları 50-80 hatta markaya göre artıyor. Civilde çok uygunmuş.

bana da slingler çok tatlı geliyor ama sanki çok kullanılamaz gibi bir de onu almayım dedim
yeni doğmuş bi bebek arabada daha rahat ediyor canım bu tarz şeylerin içinde sanki eğilip bükülüyor
ayrıca bir süre sonra bel ağrısı yapıyor
benim baktığım slingler 50 - 100 lira arası değişiyordu
ama zaten kangrumuz var bizim biraz demode ama idare etcez zaten yazın ortası pişmesin çocuk içinde

kızlar aranızda hala arada bir kusan var mı böyle ekşi ekşi bebek çok hareketliyken özellikle oluyor bnm 4,5 günde 1 falan kusmalarım var

kesinlikle çok kullanılmıcak cnm dün eşimin bi yakını geldi bebeğin odasını gezdi falan kıyafetlerine ayakkabılarına baktı aynen dedi ki emin ol bunların 3,5 tanesini giyicek ve snra olmıycak beşiğinde doğru düzgün uyumuycak dedi kendisi oğluna kocaman bir oda yaptırmış 5 sene önce 4,5 milyara 2 kere uyudu dedi bebek arabası işe yarıyor ana kucağı 3-5 ay kullanılıyor sling veya kangurular kullanılmıyor dedi içim karardı valla acaba ddm gerçekten abartmış mıyım :s

canm kıyafet konusunda bilemiyorum ama insan çok hevesleniyor herseyı almak istiyor biraz abartmış olabilir beşiğide mobilya besikse sole bir sorun var bir çok yakınım kendı tutunup kalkmaya basladıkca yatıramadılar cunku kendilerini asağı atıyorlarmış

bende aynıyım canım bazen gerçekten abartıyorum ama elimde değil çok hevesliyim
ancak tecrübelerime dayanarak söyliim ki bebek arabası ilk zamanlarda dışarıdan çok içerde kullanılıyo :)))

kızlar aranızda hala arada bir kusan var mı böyle ekşi ekşi bebek çok hareketliyken özellikle oluyor bnm 4,5 günde 1 falan kusmalarım var

bende bulantı oluyor arada ama kusma yok şükür
seninki de belki içerden mideni tepikliyodur üstten çıkıyodur

oturdum bir saat geçmişi okudum kızlar, sabahtan beri bir depresifim bir bunalımdayım bir negatifim ki sormayınsizin neşenizle biraz modum düzeldikeşke yüz yüze de görüşebilsek dedim içimden. Öğlen bir de şuursuzluk yaptım, sanki tek başımaymışım gibi çikolata mutluluk verir mantığı ile yarım kavanoz nutellayı mideye indirdim. Mutluluk fln vermedi tabi, sanırım onun yerine şekerimi yükseltti, şu an elim ayağım şiş ve midem bulanıyor

bende hyperimesis var canım, kusmalar da hala devam o yüzden. 15.hafta öncesi gibi değil çok şükür. Genelde stresli ve üzüldüğüm günlerde artıyor. Mide kasılmaları tetikliyor çünkü. Şu sıra pek parlak bi dönemimde değilim o yüzden günde 1-2 oluyor. Sanırım benim doğuma kadar olacak, bazılarının doğumdan sonra da oluyormuş o bari olmasa diyorum

herkeste aynı sorun bizde bulamadım ismiyle ses vermek istiyorum ama sanki hiçbr ismi yakıştıramıorum ilkim çok anlamlı bi isimmiş eşini kırma istersen :) ilk bebişse ilkim anlamlı olur tuana yabancı kökenli bi isim tek isimden yanayım cnm açıkçası ya ilkim koy ya tuana :) şansı iyi olsun bebişinin

bende bulantı oluyor arada ama kusma yok şükür
seninki de belki içerden mideni tepikliyodur üstten çıkıyodur

kesin ayacıklarıyla tepiklio dediğin gibi napalım tepiklesin bakalım sıpa elime geçmicek mi anne o pipişi yemiycek mi nasılsa :)

bende aynıyım canım bazen gerçekten abartıyorum ama elimde değil çok hevesliyim
ancak tecrübelerime dayanarak söyliim ki bebek arabası ilk zamanlarda dışarıdan çok içerde kullanılıyo :)))

amann napalım ya ilk bebek bide bende heves ediorum herşeye kredi kartı elime geçtimi limit fln kalmıo ki daha havuzluhana gidicem ordan ne alıcam onuda blmiorum aslında herşeyi var ama yine bşy buluruz alıcak elbet sağlıklı doğsunlar da giymeseler de olur saklarız 2. bebişlere :)
oğluşumun odasını aldık teyzeleri.belisin elma modeli.hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşlh:)

paşan güle güle uyusun içinde cnım :)

ya aynen o soruna şahit oldum çok korktum açıkçası abimler geldi kaldı 2 gün önce 7 aylık oğlu var beşikte yatırdık gündüzleri siftahı etti yani beşiğimizi :) uyanınca kalkıp parmaklıklarından tutup popsuyla sallandırmaya çalışıodu bide :s yetişmesek atardı da kendini nasıl yapıcaz onu bilmiorum açıkçası 7 ayından snra yatağa çeviririm belki beşiği korkuyla yaşamaktansa bide bebekleri düşürmemek gerek allah korusun

oooo allah yardımcın olsun ben 3 aylık dönemimizi hatırlıyorum da 2. çocuğu düşünemiyorum bile sırf kusmalardan ampul gibi çıkıodum wc den.Doğumdan snra kalmaz ya mrk etme şu da var kusmaların olması sağlıklı gebelik belirtisiymiş bi yakınım 7 ay kustu 4,5 kilo bi oğluşu oldu maşallah yani kusmalar bebeğe zarar vermio yada bebeği zayıflatmıo öyle bi zihniyet var bebek zayıflarmış fln die inş azalır en kısa zamanda seninde halime şükretmeliyim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…