canlarım bu bacak ağrısı beni öldüryor sabahlar olmuyorsol bacağım kasılıyor bazen ustune bile basamıyorum sol tarafıma yatamıyorum korkuyorum bebeğime zarar vericem sırt ustu yatarak diye
Bacak ağrısına genelde magnezyum veriyolar içiyor musun
Kızlar bu kanguru ve babyslingler kullanışlı mı sizce? Benim bir arkadaşım sling almış ve şu an çok memnun. Bir arkdaş da kanguru tarzı birşey kullanıyor. Bebek arabası varken bunlara gerek var mı ki :44: Benim bebek arabasına anakucağı da takılabiliyor çift yönlü olarak. Bir de ayrıca sling ya da kanguru alayım mı? Evde iş yaparken gerekir mi?
Ben baktığımda sling fiyatları 50-80 hatta markaya göre artıyor. Civilde çok uygunmuş.Anakucağı bana çok sıcak gelmiyor ama slingler güzel gibi.Bende düşünüyorum.Civilde 25 lira falandı.Birde bebek bazen bebek arabasında durmak istemiyor.Hem bebek kucakta hem araba ittirmekte zor oluyor.Böyle durumlarda bile işe yarıyabilir..
Ben baktığımda sling fiyatları 50-80 hatta markaya göre artıyor. Civilde çok uygunmuş.
Kızlar bu kanguru ve babyslingler kullanışlı mı sizce? Benim bir arkadaşım sling almış ve şu an çok memnun. Bir arkdaş da kanguru tarzı birşey kullanıyor. Bebek arabası varken bunlara gerek var mı ki :44: Benim bebek arabasına anakucağı da takılabiliyor çift yönlü olarak. Bir de ayrıca sling ya da kanguru alayım mı? Evde iş yaparken gerekir mi?
bana da slingler çok tatlı geliyor ama sanki çok kullanılamaz gibi bir de onu almayım dedim
yeni doğmuş bi bebek arabada daha rahat ediyor canım bu tarz şeylerin içinde sanki eğilip bükülüyor
ayrıca bir süre sonra bel ağrısı yapıyor
benim baktığım slingler 50 - 100 lira arası değişiyordu
ama zaten kangrumuz var bizim biraz demode ama idare etcez zaten yazın ortası pişmesin çocuk içinde
kesinlikle çok kullanılmıcak cnm dün eşimin bi yakını geldi bebeğin odasını gezdi falan kıyafetlerine ayakkabılarına baktı aynen dedi ki emin ol bunların 3,5 tanesini giyicek ve snra olmıycak beşiğinde doğru düzgün uyumuycak dedi kendisi oğluna kocaman bir oda yaptırmış 5 sene önce 4,5 milyara 2 kere uyudu dedi bebek arabası işe yarıyor ana kucağı 3-5 ay kullanılıyor sling veya kangurular kullanılmıyor dedi içim karardı valla acaba ddm gerçekten abartmış mıyım :s
kesinlikle çok kullanılmıcak cnm dün eşimin bi yakını geldi bebeğin odasını gezdi falan kıyafetlerine ayakkabılarına baktı aynen dedi ki emin ol bunların 3,5 tanesini giyicek ve snra olmıycak beşiğinde doğru düzgün uyumuycak dedi kendisi oğluna kocaman bir oda yaptırmış 5 sene önce 4,5 milyara 2 kere uyudu dedi bebek arabası işe yarıyor ana kucağı 3-5 ay kullanılıyor sling veya kangurular kullanılmıyor dedi içim karardı valla acaba ddm gerçekten abartmış mıyım :s
kızlar aranızda hala arada bir kusan var mı böyle ekşi ekşibebek çok hareketliyken özellikle oluyor bnm 4,5 günde 1 falan kusmalarım var
bende hyperimesis var canım, kusmalar da hala devam o yüzden. 15.hafta öncesi gibi değil çok şükür. Genelde stresli ve üzüldüğüm günlerde artıyor. Mide kasılmaları tetikliyor çünkü. Şu sıra pek parlak bi dönemimde değilim o yüzden günde 1-2 oluyor. Sanırım benim doğuma kadar olacak, bazılarının doğumdan sonra da oluyormuş o bari olmasa diyorumkızlar aranızda hala arada bir kusan var mı böyle ekşi ekşibebek çok hareketliyken özellikle oluyor bnm 4,5 günde 1 falan kusmalarım var
Bende kızıcığıma isim bulmayanlardanım, öff ne zormuş eşim kız olacağı için bana bıraktı ama tabi arada bir de önerilerde bulunuyo mesela İLKİM'i beğendim dedi geçen gün :13: annemde bir isim önerdi; geçen hafta bizdelerdi annemler, annem koltukta uyuya kaldı rüyasında görmüş uyanır uyanmaz TUANA olsun dedi, ben de anlamadım ne diyosun anne dedim: rüyamda çocuk parkındaydım kızıma Tuana tuana diye sesleniyomuş, çok etkilenmiş :44:ben de hoş bir isim ama yabancı bi isim gibi değilmi dedim, eşimde ben beğenmedim bi garip dedi ama etrafımda söylediğim çoğu kişi çok beğendim güzel isim diyo annem de bakın gördünüzmü herkes beğendi diyo seviniyo yani annem beğendi buldu diye koyacağımdan değil ama fena da değil ne yapsam bilemedim size İLKİM TUANA koysam nasıl olurki? he bir de TUANA'NIN ANLAMINA BAKTIM BİRÇOK SİTEDE 'Cennete düşen ilk yağmur damlası' diyo, bir sitede de bu anlamda olduğu söyleniyo fakat anlamı kesin kanıtlanmamıştır, Türkçeye Farsçadan geçmiştir Farsçada TUVANA olarak yazılıyo ve anlamı kuvvetli, güçlü olarak geçiyomuş.... İşte bu anlam konusuda kafama takıldı sizce neyapsam ki hem annemi hem eşimi mi mutlu etsem iki isim bir arada sanki güzel gibi geldi bana ve ilk defa böyle yakınlık hissettim bu ikiliye
bende bulantı oluyor arada ama kusma yok şükür
seninki de belki içerden mideni tepikliyodur üstten çıkıyodur
bende aynıyım canım bazen gerçekten abartıyorum ama elimde değil çok hevesliyim
ancak tecrübelerime dayanarak söyliim ki bebek arabası ilk zamanlarda dışarıdan çok içerde kullanılıyo :)))
oğluşumun odasını aldık teyzeleri.belisin elma modeli.hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşlh:)
canm kıyafet konusunda bilemiyorum ama insan çok hevesleniyor herseyı almak istiyor biraz abartmış olabilir beşiğide mobilya besikse sole bir sorun var bir çok yakınım kendı tutunup kalkmaya basladıkca yatıramadılar cunku kendilerini asağı atıyorlarmış
bende hyperimesis var canım, kusmalar da hala devam o yüzden. 15.hafta öncesi gibi değil çok şükür. Genelde stresli ve üzüldüğüm günlerde artıyor. Mide kasılmaları tetikliyor çünkü. Şu sıra pek parlak bi dönemimde değilim o yüzden günde 1-2 oluyor. Sanırım benim doğuma kadar olacak, bazılarının doğumdan sonra da oluyormuş o bari olmasa diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?