Kızlar cuma günü Sağlık ocağına gittim nerdeyse bayılıyordum sedyeye yatırdı hemşire tansiyonum 4'e düşmüş taa
Acıkmışım meğer eve gelince hemen bişeyler atıştırdım kendime geldim
Neyse o değilde Sağlık ocağında bi tane alet vardı karnıma tuttu bebeğin kalp atışlarını dinledik
Çok hoşuma gitti hemşirenin elinden kaçırıp eve getiresim geldi
Kızımın kalbi çok güzel atıyordu tık tık diye çok kibardı
Hiç o aletle kalbini dinleyen oldu mu:26:
ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh
kızlar günaydınnnn..30.haftaya girdim şükürr :) bu arada çok halsizim..soğuk algınlığım dahada da arttı..okula gelmek zulüm gibi oluyor
ben 7. aya kadar kızçem olacak sanıyordum ismi falan hazırdı belki beğenirsinkızlar hala kızçeme isim bulamadım(
merhabalar...ben geldim. Hem sevinç hem hüzün var bugün bende :)
Saol fikir verdiğin için cnm İlkim ismi hep hoşuma gitmiştir, bakalım daha çok fikrim değişir ama bu iki isim üzerinde çok duruyorum eğer bebek doğduktan sonra hala isim seçemezsem bunları koyabilirim ama dediğin gibi tuana yabancı kökenli olduğu için pek içime sinmiyo buarada benim de 2 adım var oyüzden kızımında iki adı olsun istiyorumherkeste aynı sorun bizde bulamadım ismiyle ses vermek istiyorum ama sanki hiçbr ismi yakıştıramıorumilkim çok anlamlı bi isimmiş eşini kırma istersen :) ilk bebişse ilkim anlamlı olur tuana yabancı kökenli bi isim tek isimden yanayım cnm açıkçası ya ilkim koy ya tuana :) şansı iyi olsun bebişinin
hayırdıır kuzuuumm:26::26:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...i-gogus-pompasi-satiyorum-2.html#post29493570
[
kızlar bi arkadaş süt pompası satıomuş. hamileliğimin başında da 2. el süt sağmalara baktım ama o zaman almamıştım. 2. el süt sağma makineleri hakkında ne düşünüosunuz.
B]BENCE KESİNLİKLE MEDALA ALMALISIN YENİ DOĞUM YAPAN KÜZENİM ALDI LANSNOH'U HİÇ İŞE YARAMIYOO COK DANDİK BİSEYkızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz
CNM GÜNDE 2 LİTRE SU İÇMELİSİN BENDE DE AYNI DERT VAR SUYLA ÇÖZÜM BULDUMOf kızlar yaa bıktım bu akıntıdan az önce köpüklü yeşil bol akıntı geldi fitillere antibiyotiklere rağmen kurtulamıyorum, erken doğum olucak diye ödüm kopuyor:18:
BENİM DOKTRUM SIRT ÜSTÜ YATMAK BEBEĞİN BESLENMESİNİ ETKİLER DEDİtamam canım yarın aldırayım keçiboynuzu pekmezini.ve ben sırtüstü yatıyorum genelde sol tarafıma yatmıyodum.dikkat edeyim bundan sonra.teşekkür ederim iyi geceler.
kızlar ayıptır söylemesi kabızlık için ne yapıyorsunuz? ben her gün kayısı kurusu yiyorum(3-4tane),sırt üstü hiç yatmıyorum, yeşil yapraklı sebze de bir öğün mutlaka yiyorum ama artık bunlar da kar etmiyor:44: acaba kayısı kurusunu mu arttırsam kivar mı başka bildiğiniz iyi gelen şey?
oturdum bir saat geçmişi okudum kızlar, sabahtan beri bir depresifim bir bunalımdayım bir negatifim ki sormayınsizin neşenizle biraz modum düzeldi keşke yüz yüze de görüşebilsek dedim içimden. Öğlen bir de şuursuzluk yaptım, sanki tek başımaymışım gibi çikolata mutluluk verir mantığı ile yarım kavanoz nutellayı mideye indirdim. Mutluluk fln vermedi tabi, sanırım onun yerine şekerimi yükseltti, şu an elim ayağım şiş ve midem bulanıyor
Selam citir hatunlar nasilsiniz bebisler nasıl
Biz çok iyiyiz kızım 1.621 gr olmuş sok oldum ya gecen gittiğimizde 697 grdi.
Neyse 30+5 çıktı gelişimi iyi dedi maşallah
Çok mutluyum 20 gun sonra randevumuz var nst ye gireceğim
Seninki riskli gebelik sürpriz yapabilir dedi
Eğer bu sekilde devam ederse 21 Mayıs dogum tarihimiz inşallah
Bide kiloma kızdı aman cokta fifi dedim içimden
Bizde haberler boyle öpüyorum hepinizi açıktım ben atıştırmaya gidiyorum
slm güzel anneler bütün gün hastanedeydik ordan oraya 50 grlık şeker yüklememiz 174 çıkınca dr 100 grlik istedi ve sonuç bütün değerler yüksek çıktı gebelik şekeri varmış moralim çok bozuldu kendimi tutamayıp ağladım diyetisyene ve endokrolojiye yönlendirildim dr bütün herşeyimize baktı insilin yazıcam dedi ben 20 gün diyet yapıyım öle yazalım dedim ve şeker ölçüm cihazı yazdı şimdi 10 gün evde diyet uygulayıp kendim şekerimi ölçeceğim eğer düşerse şekerim böyle devam düşmezse insüline başlayacaz bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ama kilolu doğması söz konusuymuş ve birde şeker hastası olma ihtimali varmış allah korusun kuzucukları benim gibi olan varmı morale ihtiyacım var
slm güzel anneler bütün gün hastanedeydik ordan oraya 50 grlık şeker yüklememiz 174 çıkınca dr 100 grlik istedi ve sonuç bütün değerler yüksek çıktı gebelik şekeri varmış moralim çok bozuldu kendimi tutamayıp ağladım diyetisyene ve endokrolojiye yönlendirildim dr bütün herşeyimize baktı insilin yazıcam dedi ben 20 gün diyet yapıyım öle yazalım dedim ve şeker ölçüm cihazı yazdı şimdi 10 gün evde diyet uygulayıp kendim şekerimi ölçeceğim eğer düşerse şekerim böyle devam düşmezse insüline başlayacaz bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ama kilolu doğması söz konusuymuş ve birde şeker hastası olma ihtimali varmış allah korusun kuzucukları benim gibi olan varmı morale ihtiyacım var
oy maşaallahhmervem serpilmişş senin kızda... daha bi serpildiğine göre dahada bi güzelleşmiştirr
herşey yolundaymış çok şükür annesi..rahatla artık
yavruya söyle sürpriz falan yapmasın, otursunlar oturdukları yerdee lütfen
benimde enfeksiyonum geçmeyi bilmiyor..birde fitil kullanıyorum, fitilden dolayıda akıntı oluyor..kendimi durup dinliyorum, aman bişeyler gelmesin diyee:26: akıntı mı su mu diye..
tokoyay canım bugün şeker yüklemesi yaptıracaktın ..iyi çıkmıştır umarımm..:26:
Eki Görüntüle 668742
bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...
rica ederim cnmm anlatabildigim icin sevindim . babasina deseydinya o zaten butun gun suyun icinde su ictigi icin hickiriyortşkrler bilgi için tatlım.Gerçekten tam anlattığın gibi bişey ben hatta kocişe söyledim bak hıçkırıo die o da tutmuş bana dio ki kalk su iç su iç kızım çocuk nasıl hıckırıohay dedim senin ben su içince geçicek mi ddm sanki erkekler ne bilir
bence sana bunu diyen abartmis cnmm besiginde yatmayipta nerde yatirmis acaba cok merak ettimkesinlikle çok kullanılmıcak cnm dün eşimin bi yakını geldi bebeğin odasını gezdi falan kıyafetlerine ayakkabılarına baktı aynen dedi ki emin ol bunların 3,5 tanesini giyicek ve snra olmıycak beşiğinde doğru düzgün uyumuycak dedi kendisi oğluna kocaman bir oda yaptırmış 5 sene önce 4,5 milyara 2 kere uyudu dedi bebek arabası işe yarıyor ana kucağı 3-5 ay kullanılıyor sling veya kangurular kullanılmıyor dedi içim karardı valla acaba ddm gerçekten abartmış mıyım :s
sizin tarzan derkensen bizim şu tarzandan bahsediyosuun sanırım
Canım moralini bozma. Benimde ilk 50 gr yüklemem 173 çıktı tokluk. Doktorum 100 gr lığı istemedi. 1 hafta dikkat et ve 50 gr lığı tekrarlat dedi. 1 hafta sonra tokluk 147 ye düştü.
Bende evde takip ediyorum ve katı bir rejim yapmadığım halde şekerim yüzde 95 normal sınırlarda çıkıyor. Sadece 2-3 kez 130 üstünü gördüm o da kahvaltılarda.
Bugün 50 grlık son kez yapıldı. Muhtemelen yüksek çıkacak. Çünkü şekerli şeyi içip tokluk için kan alındıktan sonra parmaktan ölçüm yaptım 166 idi.
Benim şekerim yalnızca sabahları yüksek nedendir bilinmez. :44:
Öğlen ve akşam yemeklerinden sonra gayet güzelken değerlerim insülin kullanmama gerek kalmaz diye ümit ediyorum.
Bir de beni tirodilerimden dolayı takip eden endokrinoloji uzmanı da aynen kadın doğumcum gibi 100 gramlığı istemedi benden. 50 grmlığı tekrarlatmamı birde fruktozaminime baktırmamı istedi..:44:
Yarım saate kadar çıkar büyük ihtimalle sonuçlar, bakalım her iki doktorum da ne diyecekler.
Geçmiş olsun, benim de biraz yüksek çıktı, 50 gr yüklemede 156 çıkmıştı, sonra 100 gr.lıkta normal çıkmıştı ancak doktor yinede diyet verdi, ben 2 hafta çok güzel diyetimi yaptım, kilo almadım, ama şu üç gündür tutamıyorum kendimi biraz yemem arttı, tatlı yemiyorum ama diyeti azıcık bozdum, p.şembe günü kontrol olacak, bakalım ne olacak, inş. şeker yüksek çıkmaz, ama sakın üzülme, gebelik şekeri çoğu kişide çıkıyor ve doğumdan itibaren bitiyor, insilün kullanman gerekirse kullanırsın, bunu kendine dert etme, sonuçta geçici bunlar, ayrıca üzüntü ve streste şekeri yükseltiyor haberin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?