2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhabalar...ben geldim. hem sevinç hem hüzün var bugün bende :)

internette satılıyo canım ben bi ara almayı düşünüyodum

ya kimdi biri daha kordonuyla oynadigini hissediyorum diyen cok sasirdim ben bile anlamiyorum neresi nerde oldugunu nasil hissediyorsunuz siz ya masallahh

sen bizim şu tarzandan bahsediyosuun sanırım

kızlar günaydınnnn..30.haftaya girdim şükürr :) bu arada çok halsizim..soğuk algınlığım dahada da arttı..okula gelmek zulüm gibi oluyor

geçmiş olsun canım dikkat et en iyi ilaç bol su
kızlar hala kızçeme isim bulamadım (
ben 7. aya kadar kızçem olacak sanıyordum ismi falan hazırdı belki beğenirsin
AZRA MİNA

canım bence ilkim olsun çok güzelll tuanayla baraber olmamış bence

Saol fikir verdiğin için cnm İlkim ismi hep hoşuma gitmiştir, bakalım daha çok fikrim değişir ama bu iki isim üzerinde çok duruyorum eğer bebek doğduktan sonra hala isim seçemezsem bunları koyabilirim ama dediğin gibi tuana yabancı kökenli olduğu için pek içime sinmiyo buarada benim de 2 adım var oyüzden kızımında iki adı olsun istiyorum

canım tuananın anlamını bende baya araştırmıştım cennete düşün ilk yağmur damlası tam olarak anlamı buydu, ilkim tuanada gerçekten güzel olmuş sende beğendiysen koy kızına hem anneciğini hem eşini mutlu etmiş olursun seninde içine sinmiş güzel bir ikili olmuş

kızlar bizde agah düşünüoruz. bugün öğrenciler sordu söledim. ismi bi türlü söyleyemediler.

kızlar sorumu yineliorum. havuzluhana bakcam. orda uygun bi süt pompası bulamazsam 2. el alsam mı diye düşünüorum. siz ne diorsunuz
B]BENCE KESİNLİKLE MEDALA ALMALISIN YENİ DOĞUM YAPAN KÜZENİM ALDI LANSNOH'U HİÇ İŞE YARAMIYOO COK DANDİK BİSEY[/B]
Of kızlar yaa bıktım bu akıntıdan az önce köpüklü yeşil bol akıntı geldi fitillere antibiyotiklere rağmen kurtulamıyorum, erken doğum olucak diye ödüm kopuyor:18:
CNM GÜNDE 2 LİTRE SU İÇMELİSİN BENDE DE AYNI DERT VAR SUYLA ÇÖZÜM BULDUM
tamam canım yarın aldırayım keçiboynuzu pekmezini.ve ben sırtüstü yatıyorum genelde sol tarafıma yatmıyodum.dikkat edeyim bundan sonra.teşekkür ederim iyi geceler.
BENİM DOKTRUM SIRT ÜSTÜ YATMAK BEBEĞİN BESLENMESİNİ ETKİLER DEDİ

CNM BEN GÜNDE BİR ACTİVA PROBİYOTİK YOGURT TÜKETİYORUM İŞE YARIYOO

MİNİKUS yaşadıklarına çok üzüldüm umarım bu süreci hayırlsıyla atlatırsın en önemli sey bebeğin ve senin sağlığın bu zamanda , lütfen kendini daha fazla yıpratma arkadaşların dediklerine sonuna kadar katılıyorum zamn herseyin ilacıdır

zeynooo kız ne güzel seyler olar öyleeee , vallaa baya hamarat kızmısısn doğrusu bende çok heveslendim acaba yapabirlmiyim

kızlar uzun zamandır sadece takip ediyorum işler fena yoğun pert bihalde eve gidiyorum , görüşmeyeli oğlusumla biz iyiyiz hergün tekme yemekle meşguluz yerim onun minnak ayaklarını ben
gecen cumartesi kuzen doğum yaptı metehan bey ailemize katıldı 3300 gr çok tatlı bir bebek , ama maalesef normal doğum olmasına rağmen sütü gelmemişti buugn son durum nedir bilmiyoruım ama , bu kadar yakından ilk kez inceledim yeni doğan bebeği bolbol uyuyodu , ağladığında kucağıma aldım hastanede annesi duşa girdiğinde , sanki anne olacağımı hissetti sanki sustu birden cin gibi gözleriyle bana bakmaya başladı çok güzeldi yaaa cınarım acaba hissetti mi diye kendime sordum
bu arada çoğu seyin gereksiz olduğuna karar verdik kuzenim o kadar abartmıstı ki hastaneye giderekn çoğu seyi kullanamadı bile , en önemlisi normal doğum olduğu için 10saat sancı boyunca suyu devamlı geliyoo ve hasta bezleri çok işe yaradı diyorrr , kesinlikle almalsın dedi bu arada doğumdan sonra sütü gelmedi hemen , morali bozuldu hayliyle , hatta elektirkli süt sağmayı bile denedik tırt cıktı o da 2-3 gün içinde sütü artacak dediler bakalım ama bebeğe aptamil mama vermeye başladılar hastanede daha , anne için en önemlisi bol uyumakmıs süt için :44: öyle işte aklımda kalanlar , ha buarda ilk doğumuydu bana kesinlikle normal yapmalsın dedi sakın gözün korkmasın dedi:44: öyle işte benden bukadar ,

buarada sizler iyisnizdir umarım

ahh sorma bende yarım kavanoz nutellayı yedim bugün sabah hemde ekmeğe sürüp yedim, bu saate kadar bişey yiyemedim düşün o kadar çok yedim yani doğuma duba gibi gideceğim galiba

slm güzel anneler bütün gün hastanedeydik ordan oraya 50 grlık şeker yüklememiz 174 çıkınca dr 100 grlik istedi ve sonuç bütün değerler yüksek çıktı gebelik şekeri varmış moralim çok bozuldu kendimi tutamayıp ağladım diyetisyene ve endokrolojiye yönlendirildim dr bütün herşeyimize baktı insilin yazıcam dedi ben 20 gün diyet yapıyım öle yazalım dedim ve şeker ölçüm cihazı yazdı şimdi 10 gün evde diyet uygulayıp kendim şekerimi ölçeceğim eğer düşerse şekerim böyle devam düşmezse insüline başlayacaz bebeğe herhangi bir zararı yokmuş ama kilolu doğması söz konusuymuş ve birde şeker hastası olma ihtimali varmış allah korusun kuzucukları benim gibi olan varmı morale ihtiyacım var

bebeğim büyümüş 28 hafta 3 günlüğüz 1kilo 420 gr olmuş o büyümüş ama benimde böbreğimde yine genişleme olmuş anlıcanız bir iki takipten sonra tel takılma ihtimali var ben minyon olduğum için bebek büyüdükçe idrar yollarına baskı yaptığı için enfeksiyon riski olabilir sürekli kontrol dedi anlıcanız kızçe iyide bana etmediğini bırakmıyo...[/QUOTE]

Hemen hemen aynıyız, benim bebişte 1.170 gr, inş. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, size geçmiş olsun, bol su için..

Son düzenleme:

oy maşaallahhmervem serpilmişş senin kızda... daha bi serpildiğine göre dahada bi güzelleşmiştirr
herşey yolundaymış çok şükür annesi..rahatla artık
yavruya söyle sürpriz falan yapmasın, otursunlar oturdukları yerdee lütfen
benimde enfeksiyonum geçmeyi bilmiyor..birde fitil kullanıyorum, fitilden dolayıda akıntı oluyor..kendimi durup dinliyorum, aman bişeyler gelmesin diyee:26: akıntı mı su mu diye..o yüzden az daha sıksınlar dişleriniii bu kuzular.. uyusunlar büyüsünler:)))
benim içinde dr.um sürpriz bi durum olmazsa ; 15-20mayıs arasında birgün olacak doğum dedii
kiloma dr takılmıyor, bende takılmıyorum o sebepten.. pek kesmiyorum vallahi iştahımı.. hayatımda iştahımın açıldığı tek dönem hamilelik süreci.. tadını çıkarıyorum n'apayımm..kendinize iyi bakın annesii..

zeynooo..canım benim malzemeler daha gelmedii.. seninki gelmiş,işe girişmişsin,bitirmişsin bile.. maşaallahhh
hamaratsın hamaratt.. ellerine sağlık.. kese çok şık olmuş.. kurdelasıda çok güzel, hiç bozma annesiii..

tokoyay canım bugün şeker yüklemesi yaptıracaktın ..iyi çıkmıştır umarımm..:26:

Canım moralini bozma. Benimde ilk 50 gr yüklemem 173 çıktı tokluk. Doktorum 100 gr lığı istemedi. 1 hafta dikkat et ve 50 gr lığı tekrarlat dedi. 1 hafta sonra tokluk 147 ye düştü.

Bende evde takip ediyorum ve katı bir rejim yapmadığım halde şekerim yüzde 95 normal sınırlarda çıkıyor. Sadece 2-3 kez 130 üstünü gördüm o da kahvaltılarda.

Bugün 50 grlık son kez yapıldı. Muhtemelen yüksek çıkacak. Çünkü şekerli şeyi içip tokluk için kan alındıktan sonra parmaktan ölçüm yaptım 166 idi.

Benim şekerim yalnızca sabahları yüksek nedendir bilinmez. :44:
Öğlen ve akşam yemeklerinden sonra gayet güzelken değerlerim insülin kullanmama gerek kalmaz diye ümit ediyorum.

Bir de beni tirodilerimden dolayı takip eden endokrinoloji uzmanı da aynen kadın doğumcum gibi 100 gramlığı istemedi benden. 50 grmlığı tekrarlatmamı birde fruktozaminime baktırmamı istedi..:44:

Yarım saate kadar çıkar büyük ihtimalle sonuçlar, bakalım her iki doktorum da ne diyecekler.

Geçmiş olsun, benim de biraz yüksek çıktı, 50 gr yüklemede 156 çıkmıştı, sonra 100 gr.lıkta normal çıkmıştı ancak doktor yinede diyet verdi, ben 2 hafta çok güzel diyetimi yaptım, kilo almadım, ama şu üç gündür tutamıyorum kendimi biraz yemem arttı, tatlı yemiyorum ama diyeti azıcık bozdum, p.şembe günü kontrol olacak, bakalım ne olacak, inş. şeker yüksek çıkmaz, ama sakın üzülme, gebelik şekeri çoğu kişide çıkıyor ve doğumdan itibaren bitiyor, insilün kullanman gerekirse kullanırsın, bunu kendine dert etme, sonuçta geçici bunlar, ayrıca üzüntü ve streste şekeri yükseltiyor haberin olsun..

minikkus canım okuduklarıma çok üzüldüm,ama bu sıkıntılı,bebeğinin sağlığı için endişe duyduğun,ve en duygusal zamanımız olan bu dönemde kararın ne olursa olsun sağlıkla alınmış olması imkansız.normal zamanda bile insan aklı selim düşünemezken bu dönemlerde alınan kararlar sonradan pişmanlık yaratır.lütfen bebeğine odaklan ve herşeyi zamana bırak.bebeğin dünyaya geldiğinde aranızın çok daha iyi olacağına,bağlarınızın tekrar bebekle beraber yeşereceğine ben eminim.lütfen bu kadar yükü şimdiden tek başına sırtlanma,inşallah herşey daha iyi olucak....

Ben bu şeker ve tiroidden ne kadar çektiysem sende şu enfensiyondan o kadar çektin.
Sıkıntı, stres işte hep.

tokoyay canım bugün şeker yüklemesi yaptıracaktın ..iyi çıkmıştır umarımm..:26:

Canım sonuçlarım yarım saate kadar çıkar sanırım. 7 ye doğru mail atıyorlar hep. Şeker sonucum pek hoş gelmeyecek belli oldu. Tiroidler son 3 aydır güzel gidiyor bakalım yine güzel mi.

Birde şu yeni test var. Fruktozamin. Bakalım o ne alemde. :44:

masallah senin bebiste kocaman olmus allah nazardan saklasin:)) fotosunda yuzunu tmm secemedim malesef ben ama kolu yuzunde sanirim benim kiz gibi
rica ederim cnmm anlatabildigim icin sevindim . babasina deseydinya o zaten butun gun suyun icinde su ictigi icin hickiriyor

bence sana bunu diyen abartmis cnmm besiginde yatmayipta nerde yatirmis acaba cok merak ettim ssling ne biliyorum ama kanguru bencede cok gereksiz birsey tabi kullanda cok var bunu :)) üstelik kiyafetlerinide cok abartigini sanmiyorum bebisler surekli kirletiyorlar ustunu kakasi kusmasi eksik olmuyor gunde 5 - 6 kez ust degistirilebilyor o yuzden kiyafet cok gerekli olabiliyor ama tabi cocuga görede degisebiliyor bu batirmiyorsa fazla gerekmiyordur :))) yinede cok abartma kiyafet konsuunu:))

sen bizim şu tarzandan bahsediyosuun sanırım

sizin tarzan derkensenin oglusundu dimi bunu yapan birde nasil hissetigini anlatsan cok merak ediyorum hala:26::26:

canım sanada çok geçmiş olsun ister istemez moral bozuluyor bebek için endişeleniyorum şimdi okuyorum netten bir çok şey yazıyor fakat dr herhangi bir zararı yok dedi tombul çocuk olması ve şeker hastası olma ihtimali dışında dedi dikkat edersen o da olmaz dedi senden neden 100 grlık istemediler ki 50 grlık tekrarlattılar dr sordunmu bunu canım çünkü bir çok yerde okudum çok yüksek çıkınca hemen 100 grlık isteniyor...valla herşeye katlandım akşam sekizden öğlen bire kadar aç kaldım saat başı sürekli gidip kan verdim ah bide sonuçlar iyi çıkaydı hayırlısı olsun allah daha büyük dert vermesin tokaycım napalım dikkat edecez en azından allaha şükür çaresi var inşallah senin sonuçlar bari iyi çıkar

nilom çok sağol canım inşallah düzene girer ama dikkat et canım sende kötü bişey kendim için hiç endişelenmiyorum tek derdim kızımın sağlıklı olması doğduğunda o daha çok küçük olacak allahım dert vermesin inşallah ona moralim bozuluyor netten araştırdıkça dikkat edecem gerekirsede dediğin gibi son 3 ay insülin kullanacam annelik fedekarlık onun için herşeyden vazgeçerim yeterki o iyi olsun tatlıda yemem açda kalırım napıyım allah sabrını verir bi şekilde lütfen canım sende ihmal etme dikkat et bebişin için ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…