maşallah kuzuya :) tatlı bi kızın var cnm kilosuda iyi bence takvime göre fazla bile kiloya takılmayın zaten %100 sonuçlar değil bnlar doktorumda söyledi 300-400 gr az yada çok olurmuş net ölçüm olmazmış
pufsss sıkıcı bi durum insanlıkta yerlerde tabiallah kolaylık versin çalışan annelere bizde evde şikayet ediyoruz
kIZLAR bu arada bişey sorucam sizin bebeğinizde tam göğüs altından hareket ediyormu oturuken falan pc de göğüslerimin altından sağlı sollu darbeler alıyorum ayakları sanırım :s sizde hareketler nasıl bnm bebek heryerde aynı anda hareket ediyor karnımı sallıyo 2z bebek gibi hssediyorum bazen bu kdr da hırpalanır mı anne ya ne yaramaz bi çocuk bu
Eki Görüntüle 669645 Eki Görüntüle 669646
durum budur..hangisini ne kadar süre kullanabilirim, sanırım doğar doğmaz ikisi de olmuyor ben sanırım bir de maxi cosi bakmak zorundayım. (onun da adını bilmiyorum işte hem otomobilde hem bebek arabasında kullanılabilen işte)
sünnet bence erkek çocuklarda 3,5 4 yaşında çok sevimli oluo cicilerinide giydirince şöyle güzel yemekli falan hoş olur erkenden kestirenler de var tabi ama ben 4 yaşında düşünürüm kısmetse
of hem de nasıl. bazen diyorum tamam kafası burda ayaklar burda falan ama bi bakıyorum öyle bi sallıyor ki karnımı neyi nerde anlayamıyorum. bir de aynı anda her yerden darbe gelebiliyor. yazık yavrum rahatsız mı içerde o yüzden mi böyle sürekli oynuyor diyip üzülüyorum bi de
sende eğer fotosunu koyduğum iki mekanizma varsa soldaki yani tam yatan portbebe. onu ilk 6 ay kullanabilirsin. ama arabanız varsa oto koltuğu olması için de bir de ana kucağı alman gerek. ana kucağını da bebek arabana uyumlu alırsan istersen sıcak havalar ilk 6 ay ana kucağını da bebek arabasına takarak kullanabilirsin. çünkü portbebe bazen bebek için sıcak oluyor diyorlar. bizimki yaz bebeği ya.
1 numara alacaksın yani 2-5 kg. Ama stok yapma. Bunu bir ya da iki paket kullananlar olduğu gibi 1 ay boyunca kullananlar varmış. Sonra 2,3,4.. paketlere geçiyorsun
Eki Görüntüle 669645 Eki Görüntüle 669646
durum budur..hangisini ne kadar süre kullanabilirim, sanırım doğar doğmaz ikisi de olmuyor ben sanırım bir de maxi cosi bakmak zorundayım. (onun da adını bilmiyorum işte hem otomobilde hem bebek arabasında kullanılabilen işte)
aynen 30-40 olanlardan alicam sadece hangi numara ona karar vermeye calisiyorum dedigim gibi bazan 4500 civari dogan bebekler oluyorbana nedense 2-5 daha mantıklı geliyo nedense. zayıf da olsa tombiş de olsa kullanabilir gibi. bir de nacizane tavsiyem içinde az olanlardan alman yani 80-100 lü değil de 30-40 tane olandan.
of hem de nasıl. bazen diyorum tamam kafası burda ayaklar burda falan ama bi bakıyorum öyle bi sallıyor ki karnımı neyi nerde anlayamıyorum. bir de aynı anda her yerden darbe gelebiliyor. yazık yavrum rahatsız mı içerde o yüzden mi böyle sürekli oynuyor diyip üzülüyorum bi de
okula başlamadan yaptırmalı diyor genel olarak enfeksiyon riskine karşı sağlıkla gelsinlerde elbet gidicek o pipinin yarısıevet canm çok sevimli oluyolar kıyafetle fln, ben şimdi sadece sünnet ettirip
eglencesini duasını flnda aklı erdiğinde yapim diyorum
tabi araştırcam önce hangisi sağlıklıymış
hep farklı görüşler
ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik biraz stokladım umarım elimde patlamazlar:))2 numara kilo olarak daha uygun gibi geliyo bana da.eğer gerekirse acilen 1 numara da alırız dedik eşimle.Canim 1 numara kücük gelirmi diye tereddüt ediorum bazan bebekler 4500 kg üzerinde dogabiliyor ki benim oglusum da 3 hafta kadar önde gidiyormus
cnm ben aldım kırmızı renk olanından ınternetten sıparıs verdım gecen perşembe siparıs verdım cuma gunu geldı sıparısım hemen kurduk esımle cok guzel sımdı ona bakıp duruyorummmmm eğer almayı dusunuyorsan eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Tiny Love 3` Birarada Uykucu Ana Kuca Krmz bu siteden alabılırsın ben burdan aldım ama gecen hafta 240 tldi kampanyadaydı
ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik biraz stokladım umarım elimde patlamazlar:))2 numara kilo olarak daha uygun gibi geliyo bana da.eğer gerekirse acilen 1 numara da alırız dedik eşimle.
insanlarda düşünce kalmamış üzülme sen bebeğin de üzülmesin. neden yer vermezler nasıl bir vicdana sahipler anlamıyorum hiç zaten
hassas bir dönem bizim için çok duygusalız ama az kaldı hepsi geçecek
çok geçmiş olsun benim de saatlerce ağlayabileceğim potansiyelde birşey gelmiş başına..o okuldan eve dönüşler tam işkence zaten.. bir gün ben de minibüse binmek zorunda kaldım ayakta ve şoför bey sağolsun ben daha tam merdivenlerdeyken hareket etti kapı filan açık.. ben şok olurken yaşlı bir teyze şoföre bağırdı ağlamamak için zor tuttum kendimi. insanlar gitgide insanlıklarını kaybediyorlar. yüzüme bakarak çocuğunu yanında oturtan kadınlar oluyor sanki kendi hamilelik nedir bilmiyor. o yüzden artık taksiye biniyorum mecburen.. bir de şuna çok sevindim ki geçen hafta beni esir alan depresif haller sadece benim başıma gelmemiş, o yüzden panik yok, sadece hormonlar coştu diyorum :)
aynı sorunu ben de yaşıyorum tramwayda falan kimse oralı olmuyor sinir oluyorum eskiden biz gördük mü hamile kadın mutlaka yer verirdik
Saol Cnm şuan hastanedeym cepten giriyorum. Muayene oldum kızımın kafası rahim agzına dayanmış basınç Yapıyomuş. Ama Allahtan rahim agzım kapalı gözüktügünden şimdilik düşük önleyici ilaç vermiycem dedi doktorumuz. 10gün istirahat vericekti ben 3gün istedim haftasonuda var 5gün yeter dedim. Zaten sancım şiddetlenirse karnımda sertleşirse hemen gel dedi, magnezyuma devam. Kızıcığım da 8günde 990gramdan 1360gram olmuşcanım bende de aynı durum söz konusu benim sadece sol kasığım inanılmaz ağrıyor geceleri uyanıyorum sürekli sanki böyle bıçak saplanır gibi oluyor benim ki dr git bakalım ne diyecek ben de gideyim ona göre inş önemli bir şey değildir.
bazen ben de metroya binmek zorunda kalınca yaşıyorum aynı sıkıntıyı... bazen öyle kızıyorum ki birinin kolundan tutup "bak bu koltuklar gazi, yaşlı ve ben gibi hamile olanlar için ayrılmış, hadi canım kalk bakalım" diyesim geliyo
Canim 1 numara kücük gelirmi diye tereddüt ediorum bazan bebekler 4500 kg üzerinde dogabiliyor ki benim oglusum da 3 hafta kadar önde gidiyormus
canim Abc cok kaliteli bir marka bence güzel secim yapilmis.. ayrica puseti biraz büyüdükten sonrabebek yeni dogdugun da digerini
kullanirsin.. ben de aBc aldim sadece farkli bir modeli.. maxi cosi arabaniz varsa al ama arabaniz yoksa bence cok gerekli degil..
maxi cosi aldigin zaman bu bebek arabasina adapter ile birlikte de takabilirsin cok pratik...
aynen 30-40 olanlardan alicam sadece hangi numara ona karar vermeye calisiyorum dedigim gibi bazan 4500 civari dogan bebekler oluyor
hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
huggies in yeni dogan için göbek bağı oyuntulu bezi varmıs
göbek bağını açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini sağlıyomuş
ben paşamın göbeği düşene kadar bu bezi kullanmayı düşünüyorum
birde bu aralar sünnet konusuna taktım hemen yaptırmayı düşünürmüsünüz
bi türlü karar veremedim
valla hormonlarım mı çoştu bu insanların hepsi aynı anda mı çoştu bilmiorum. şu anda sinirden başım ağrıyor.
servis şöforü 2 haftadır bu tarz gıcıklıklar yapıor zaten. birde telefonunu açmıor ya ona sinir oluyorum. boşuna bekliorum soğukta.
sonra iştekiler iyice saldı. ben demeden görevini kimse yapmaıo. demektende ben bıktım artık. bütün gün konuşarak çalışıorum zaten. birde kendi görevlerini söyletmeseler. kimsenin kalbini kırmayacam diye ben mahvoluyorum.
çok havasız sınıflarımız. dışarı çıkıorum hava almaya. çocuk hava alamıo hiç. ordada sigara içiolar. gelip yanımda yakıolar. öbür banka geçiorum bu sefer bi başkası gelip orda yakıo deli oldum bugün. söyledim bugün şu tarafta iç diye birine. orda falanca görür dio burnumun dibinde sigara içio. bi hava bile alamadım.
çocuk grupları ayrı bi zulüm zaten. ortaokul öğrencileri. normalde başetmek zor zaten. kurs ortamı olduğu için not yok bişi yok takmıolar hiç. sinirden çatlattılar beni gene.
havada kapalı. bugünüm çok kötü geçti. işimden nefret ettim bugün. biranönce izne çıksam keşke. daha 2 ay var izne ayrılmama
Kızlar idarrında lökositi yüksek çıkan varsa sakın ihmal etmesin ürolojiye gidin kadın doğum ihmal ediyor o konuyu ben artık kanlı idrar yapmaya başladım dün akşam ve bu gün dr ye gittim kadın doğumun verdiği ilaçlar işe yaramamış enfeksiyonum artmış sancım ve yanmam var daha da ihmal etsem böbreklere çıkacakmış:18:
canım çok ciddiye alınması gereken bi durum gerçekten...
çok çok geçmiş olsun sanada,Allah korusun.. böbreklere geri tepmesi çok sıkıntılı bi durumm..
ilaç kullanmama rağmen benimde düşmedi.. geçen hafta tahlilde 30 çıktıfitil kullanıyorum şuan..
yanma ws yok ama arada böbreklerim ağrıyor benim.. renal ultrasona girdim,böbrekler temiz çıktı ama..
geçecek inş, elimden geleni yapıyorum..daha ne yapayımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?