2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

of hem de nasıl. bazen diyorum tamam kafası burda ayaklar burda falan ama bi bakıyorum öyle bi sallıyor ki karnımı neyi nerde anlayamıyorum. bir de aynı anda her yerden darbe gelebiliyor. yazık yavrum rahatsız mı içerde o yüzden mi böyle sürekli oynuyor diyip üzülüyorum bi de

sende eğer fotosunu koyduğum iki mekanizma varsa soldaki yani tam yatan portbebe. onu ilk 6 ay kullanabilirsin. ama arabanız varsa oto koltuğu olması için de bir de ana kucağı alman gerek. ana kucağını da bebek arabana uyumlu alırsan istersen sıcak havalar ilk 6 ay ana kucağını da bebek arabasına takarak kullanabilirsin. çünkü portbebe bazen bebek için sıcak oluyor diyorlar. bizimki yaz bebeği ya.

sünnet bence erkek çocuklarda 3,5 4 yaşında çok sevimli oluo cicilerinide giydirince şöyle güzel yemekli falan hoş olur erkenden kestirenler de var tabi ama ben 4 yaşında düşünürüm kısmetse

evet canm çok sevimli oluyolar kıyafetle fln, ben şimdi sadece sünnet ettirip
eglencesini duasını flnda aklı erdiğinde yapim diyorum
tabi araştırcam önce hangisi sağlıklıymış
hep farklı görüşler

çok teşekkür ederim evet ikisi de var, o zaman bir tane ana kucağı ile bu iş tamamdır :)

1 numara alacaksın yani 2-5 kg. Ama stok yapma. Bunu bir ya da iki paket kullananlar olduğu gibi 1 ay boyunca kullananlar varmış. Sonra 2,3,4.. paketlere geçiyorsun

Canim 1 numara kücük gelirmi diye tereddüt ediorum bazan bebekler 4500 kg üzerinde dogabiliyor ki benim oglusum da 3 hafta kadar önde gidiyormus

canim Abc cok kaliteli bir marka bence güzel secim yapilmis.. ayrica puseti biraz büyüdükten sonrabebek yeni dogdugun da digerini
kullanirsin.. ben de aBc aldim sadece farkli bir modeli.. maxi cosi arabaniz varsa al ama arabaniz yoksa bence cok gerekli degil..

maxi cosi aldigin zaman bu bebek arabasina adapter ile birlikte de takabilirsin cok pratik...

bana nedense 2-5 daha mantıklı geliyo nedense. zayıf da olsa tombiş de olsa kullanabilir gibi. bir de nacizane tavsiyem içinde az olanlardan alman yani 80-100 lü değil de 30-40 tane olandan.
aynen 30-40 olanlardan alicam sadece hangi numara ona karar vermeye calisiyorum dedigim gibi bazan 4500 civari dogan bebekler oluyor

insan bazen çok hareketli olunca da korkuo senin dediğin gibi acaba bi sorun mu var die hayırlısıyla bi doğursak yicem o kolu bacağı amaa işte günler geçmio mu ne sanki
okula başlamadan yaptırmalı diyor genel olarak enfeksiyon riskine karşı sağlıkla gelsinlerde elbet gidicek o pipinin yarısı

Canim 1 numara kücük gelirmi diye tereddüt ediorum bazan bebekler 4500 kg üzerinde dogabiliyor ki benim oglusum da 3 hafta kadar önde gidiyormus
ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik biraz stokladım umarım elimde patlamazlar:))2 numara kilo olarak daha uygun gibi geliyo bana da.eğer gerekirse acilen 1 numara da alırız dedik eşimle.

Cnm ben de ondan almayı düşünüyorum webanne markette de var 238 lira ama kahverengisi kalmış, genelde herkes memnun kalmış ondan hem annannesine babannesine falan gidince de götürücem

ben 2 ve 3 numara aldım şimdilik biraz stokladım umarım elimde patlamazlar:))2 numara kilo olarak daha uygun gibi geliyo bana da.eğer gerekirse acilen 1 numara da alırız dedik eşimle.

1 numara yeni dogan bebek icin alanlarin bazilari hic kullanamamislar bebege olmamis hatta 3 aylik 68-74 numara kiyafet giydirenler var masallah ne kadar hizli büyüyor bebekler onun icin ben stoklamaktansa bittikce almayi tercih ediyorum canim

aynı sorunu ben de yaşıyorum tramwayda falan kimse oralı olmuyor sinir oluyorum eskiden biz gördük mü hamile kadın mutlaka yer verirdik

valla hormonlarım mı çoştu bu insanların hepsi aynı anda mı çoştu bilmiorum. şu anda sinirden başım ağrıyor.

servis şöforü 2 haftadır bu tarz gıcıklıklar yapıor zaten. birde telefonunu açmıor ya ona sinir oluyorum. boşuna bekliorum soğukta.

sonra iştekiler iyice saldı. ben demeden görevini kimse yapmaıo. demektende ben bıktım artık. bütün gün konuşarak çalışıorum zaten. birde kendi görevlerini söyletmeseler. kimsenin kalbini kırmayacam diye ben mahvoluyorum.

çok havasız sınıflarımız. dışarı çıkıorum hava almaya. çocuk hava alamıo hiç. ordada sigara içiolar. gelip yanımda yakıolar. öbür banka geçiorum bu sefer bi başkası gelip orda yakıo deli oldum bugün. söyledim bugün şu tarafta iç diye birine. orda falanca görür dio burnumun dibinde sigara içio. bi hava bile alamadım.

çocuk grupları ayrı bi zulüm zaten. ortaokul öğrencileri. normalde başetmek zor zaten. kurs ortamı olduğu için not yok bişi yok takmıolar hiç. sinirden çatlattılar beni gene.

havada kapalı. bugünüm çok kötü geçti. işimden nefret ettim bugün. biranönce izne çıksam keşke. daha 2 ay var izne ayrılmama

aynı sorunu ben de yaşıyorum tramwayda falan kimse oralı olmuyor sinir oluyorum eskiden biz gördük mü hamile kadın mutlaka yer verirdik

bazen ben de metroya binmek zorunda kalınca yaşıyorum aynı sıkıntıyı... bazen öyle kızıyorum ki birinin kolundan tutup "bak bu koltuklar gazi, yaşlı ve ben gibi hamile olanlar için ayrılmış, hadi canım kalk bakalım" diyesim geliyo

Saol Cnm şuan hastanedeym cepten giriyorum. Muayene oldum kızımın kafası rahim agzına dayanmış basınç Yapıyomuş. Ama Allahtan rahim agzım kapalı gözüktügünden şimdilik düşük önleyici ilaç vermiycem dedi doktorumuz. 10gün istirahat vericekti ben 3gün istedim haftasonuda var 5gün yeter dedim. Zaten sancım şiddetlenirse karnımda sertleşirse hemen gel dedi, magnezyuma devam. Kızıcığım da 8günde 990gramdan 1360gram olmuş ataga geçmis yavruşum. Simdi idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah temiz çıkar.

bence hamile engelli ve yaşlıların doğrudan birini kaldırıp oturma hakkı olmalı. karşıdakine yer verdiğiniz için teşekkür ederiz tabelasıyla olmuyor. kimse anlamıyor bunu.

Kızlar idarrında lökositi yüksek çıkan varsa sakın ihmal etmesin ürolojiye gidin kadın doğum ihmal ediyor o konuyu ben artık kanlı idrar yapmaya başladım dün akşam ve bu gün dr ye gittim kadın doğumun verdiği ilaçlar işe yaramamış enfeksiyonum artmış sancım ve yanmam var daha da ihmal etsem böbreklere çıkacakmış:18:

çok teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için ben de ne markayı duymuştum ne de bir fikrim vardı ne yapacağımla ilgili.. sevindim

canım ne kadar en iyisi dense de.. ona biz değil yavrular karar verecek inan
ben prima yenidoğan almıştım,pişik yaptı..
huggies aldık, bacak yanlarından hatta sırtına kadar taşma yaptı..
o zaman babystar diye marka vardı, oda pişirdi.. en son molfix aldık, rahatladık..
şimdide molfix yada prima premium care düşüneceğim..henüz almadım

bu arada sünnet içinde kısmet olursa ben yaşına girmeden yaptırmak isterim..
ilkinde oğlumda öyle yaptırdık, çokta rahat oldu..
uzmanlarda 3-6 yaş arasında yapılmamasını öneriyor.. çocuğun cinsel kimliğini keşfettiği aralık çünkü ve sünnet travma yaratabiliyormuş bu süreçde yapıldığında..
ne kadar erken o kadar iyi bence.. araştırırsın, zamanı gelince bi çocuk cerrahından fikir alabilirsin ön görüşme yapıp..

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah yardımcın olsun, anlayışsız insanlarla karşılaştıkça deli oluyorum. sağolsunlar okulumda çok güzel bir öğretmen kadrosuyla çalışıyorum özel ilgi gösteriyorlar, seninkilere de biraz insanlık diliyorum, ben hamile kalınca sigarayı bırakmış olan eski bir köklü tiryaki olarak o sigara kokusundan nefret ediyorum, bu insanlar hamile kadının yanında içme hakkını nerden buluyorlar hayretler olsun

bende oğluşumun hazıranda aramıza katılmasını bekliyorum
bu aralar mide yanmalarım başladı doktorum prabex diye bir ilaç verdi
ancak kullanma talimatlarında hamilelikte kullanmayın diyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen

canım çok ciddiye alınması gereken bi durum gerçekten...
çok çok geçmiş olsun sanada,Allah korusun.. böbreklere geri tepmesi çok sıkıntılı bi durumm..
ilaç kullanmama rağmen benimde düşmedi.. geçen hafta tahlilde 30 çıktı fitil kullanıyorum şuan..

yanma ws yok ama arada böbreklerim ağrıyor benim.. renal ultrasona girdim,böbrekler temiz çıktı ama..
geçecek inş, elimden geleni yapıyorum..daha ne yapayımki

cnm benim hep 24 25 falan çıkıyordu ve yanmam hiç bir şikayetim yoktu, acaip bir akıntım vardı ona da mantar dediler ilac kullandım sonra dün akşam birden rahatsızlandım günde 3 lt su içmeme rağmen bir de, benim de bakıldı böbreklerimde bi şey yok ama daha da ihmal edilse çok kötü olurmuş ve erken doğuma neden olabilirmiş allah korusun o yüzden akıntılarına, idrar rengine falan mutlaka dikkat et ateşlenme falan olursa ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…