begendıysen al derım gordugunun aynısı gelıyor hıc farkı yok emın ol bende cok tereddüt ettım aynısı olmaz begenmem dıye ama aldıgıma değdı bence cok uzun süre kullanamaz ama ılk 6 ay kullanım ıcın ideal yınede sen bılırsın tabı
gece yatakodasında rahatlıkla kullanılabilir .. 6 aydan sonrada gündüzleriuyumak için oyun için falan ideal bence de .. zeyynoo da almıştı sanırım oda çok güzel diyodu.. sizde iyi diyosunuz madem almak lazım .. ayy benim kuzum ne tatlı uyur onun içindeeeakşam babayı kandırmak lazım
:)))))) sana ii koca kandırmalar o zamannnn inşallah kolay kandırırsın kuzucuklarımız uyusunnnnnn rahat rahatttt...... bız sımdıden yatakta babayla aramıza koyuyoruz besıgı aceba sıgarmıyız felan dıye alıştrmalara basladıkkk ayyy çokkk güzel bi duygu oluyorr hatta içine oyuncak bebek koyduk sımdı evde oyle duruyr
merhaba;
bende de aynı sorun var.3 haftadır diyet yapıyorum diyetisyenle 1.5 kilo verdim ve şeker değerim açlık 70-80 arasına tokluk 110 civarına düştü.
Ama şunu söyleyeyim ilk defa dün akşam bir misafirliğe gidince diyeti bozdum tatlı-tuzlu fazla yedim eve gelip ölçtüğümde hemen tokluk 2. saat 125 e çıkmıştı.Yani değerler çok düştü artık diyeti bırakayım diye bişey ASLA yapmamak lazımmış.Öğrendim
Günaydın kızlar..
Geçmişi tam okuyamadım ama şekerden bahsedilmiş sanırım. dün dr kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bizimde.
önce güzel haberler: bebeğim geriden geliodu hatırlarsanız. Bu sefer öne geçmiş 1048 gr 30 cm olmuş 27+2 ile uyumluyuz. dr her şey yolunda bi sıkıntı yok dedi. Birde dr umun bölüm değiştirme durumu vardı tüp bebeğe geçicek. ama "sizi bırakmıycam ssk karşılamıcak doğumunuzu ve kontrollerinizi ama çok da fark çıkarmıcak hastane size" dedi. yani dr değiştirmeme gerek kalmadı
kötü habere gelinceşekerim 153 çıkmış daha dr la görüşemedim int. den baktım sonucuma bişey yemeye korkuyorum şu anda
slm. bu sabah çok ağladım
servis problemi yaşadım gene. yarım saat bekledim. adam telefonu bile açmadı. karnım kapanmıo zaten. hava soğuk. karnım üşüdü. sonra tıklım tıklım bi minibüse bindim. çok doluydu. ayakta geldim. ağladım tabi. ağlak gözlerle yetişkin öğrencilerin karşısına çıkmakda ayrı bi sıkıntıydı benim için. kahvaltıda yapamadım geç kaldığım için. yarım saat öncesinden yola çıkıorum ama geç kaldım uyuz insanların yüzünden
servis problemi yaşadım gene. yarım saat bekledim. adam telefonu bile açmadı. karnım kapanmıo zaten. hava soğuk. karnım üşüdü. sonra tıklım tıklım bi minibüse bindim. çok doluydu. ayakta geldim. ağladım tabi. ağlak gözlerle yetişkin öğrencilerin karşısına çıkmakda ayrı bi sıkıntıydı benim için. kahvaltıda yapamadım geç kaldığım için. yarım saat öncesinden yola çıkıorum ama geç kaldım uyuz insanların yüzünden
Hayır canım yanlış düşündün Ailem Mersinde ve gayette iyi bilirim
Allahhhh ne yapcaz şimdi canım çekti benim:)
Şaka şaka Annem pazar günü geliyor ona sipariş edeceğim inş
Eğer istiyorsan sanada gönderirim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum gerçekten bak inan bana
Herkese güzel bir dilegiyle merhabe kizlar..
Ben oglumun bütün ihtiyaclarini tamamladim sadece bugün veya yarin kücük bakim ürünlerini almaya gidicem fakat ilk hamilelik olarak haliyle kafam karisti..
Bebek bezlerinde Pampers i tercih ettim fakat kg olarak kafam karisti 2-5kg, 3-6 kg, 4-7 kg, 4-9 kg, var hangisini alsam daha dogru bitürlü karar veremedim :26::26::26::26::26:
Herkese güzel bir dilegiyle merhabe kizlar..
Ben oglumun bütün ihtiyaclarini tamamladim sadece bugün veya yarin kücük bakim ürünlerini almaya gidicem fakat ilk hamilelik olarak haliyle kafam karisti..
Bebek bezlerinde Pampers i tercih ettim fakat kg olarak kafam karisti 2-5kg, 3-6 kg, 4-7 kg, 4-9 kg, var hangisini alsam daha dogru bitürlü karar veremedim :26::26::26::26::26:
Günaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz
Buda son fotomuz
Eki Görüntüle 669467
Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)
pufsss sıkıcı bi durum insanlıkta yerlerde tabislm. bu sabah çok ağladım
hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
huggies in yeni dogan için göbek bağı oyuntulu bezi varmıs
göbek bağını açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini sağlıyomuş
ben paşamın göbeği düşene kadar bu bezi kullanmayı düşünüyorum
birde bu aralar sünnet konusuna taktım hemen yaptırmayı düşünürmüsünüz
bi türlü karar veremedim
Huggies konusunda ben de hep oraganik pamuklu önce bunu kullanayım dedim. Ama hiçbir bez prima premimum care kadar iyi sıvı kaka emmiyormuş. Göbek bağı oyuntusu çok süper bir artı değil bence. Zaten bezi bağlarken göbek bağı açıkta kalacak şekilde bağlıyorsun.hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
bi türlü karar veremedim
Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam
canım bende de aynı durum söz konusu benim sadece sol kasığım inanılmaz ağrıyor geceleri uyanıyorum sürekli sanki böyle bıçak saplanır gibi oluyor benim ki dr git bakalım ne diyecek ben de gideyim ona göre inş önemli bir şey değildir.
hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
bi türlü karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?