2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gece yatakodasında rahatlıkla kullanılabilir .. 6 aydan sonrada gündüzleriuyumak için oyun için falan ideal bence de .. zeyynoo da almıştı sanırım oda çok güzel diyodu.. sizde iyi diyosunuz madem almak lazım .. ayy benim kuzum ne tatlı uyur onun içindeee akşam babayı kandırmak lazım

:)))))) sana ii koca kandırmalar o zamannnn inşallah kolay kandırırsın kuzucuklarımız uyusunnnnnn rahat rahatttt...... bız sımdıden yatakta babayla aramıza koyuyoruz besıgı aceba sıgarmıyız felan dıye alıştrmalara basladıkkk ayyy çokkk güzel bi duygu oluyorr hatta içine oyuncak bebek koyduk sımdı evde oyle duruyr

ben eşime tahammül edemiyorum yatakta:113: .. sığamıyorum hiç biyere .. ama alıştırma yapmak eğlenceli geldi..bi akşam deneyebiliriz

geçmiş olsun canım hemen herkesde var ama ne güzel diyetle düşürmüşsün sen inşallah benimde diyetle düzene girer ewet haklısın diyeti bozmamak lazım bende bu sabah ölçüm cihazıyla ölçmeye başladım sabah açlık 94 kahvaltıdan sonra 1. saat 123 ve 2. saat de 100 çıktı şimdilik normal gözüküyo fakat 100 grlıkta neden bu kadar yüksek çıktı anlamadım

100 grlıkta
1. saat 207 150-180 arası olmalı
2.saat 169 70-140
3.saat 127 60-110

bende 10 gün dikkat edip gidicem hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım 50 grlık mı böyle çıktı benim 174 çıktı ve dün 100 lük yapıldı ve değerlerim yukarda yazdığım gibi 10 gün diyet verdi ve evde ölçüm cihazıyla sabah öğle akşam karışık ölçümller yapıp gidecem

geçmiş olsun, kötü bir başlangıç olmuş güne. ben de 2 gündür önüme gelen şeye ağlıyorum, mesela sabah bizim sitede hamile bi kedi var bu kedi nasıl doğuracak nerde doğuracak diye ağladım, öğlen yemeğinde de yemeği dışardan sipariş etmiştik arkadaşın cacığı var benim yoktu benim niye cacığım yok diye ağladım. kafayı yiyorum herhalde. biraz gül diye anlattım bunları :) hormonlardan hepsi, hassaslığın tavan yaptığı dönemdeyiz :)))

insanlarda düşünce kalmamış üzülme sen bebeğin de üzülmesin. neden yer vermezler nasıl bir vicdana sahipler anlamıyorum hiç zaten

hassas bir dönem bizim için çok duygusalız ama az kaldı hepsi geçecek

Herkese güzel bir dilegiyle merhabe kizlar..
Ben oglumun bütün ihtiyaclarini tamamladim sadece bugün veya yarin kücük bakim ürünlerini almaya gidicem fakat ilk hamilelik olarak haliyle kafam karisti..
Bebek bezlerinde Pampers i tercih ettim fakat kg olarak kafam karisti 2-5kg, 3-6 kg, 4-7 kg, 4-9 kg, var hangisini alsam daha dogru bitürlü karar veremedim :26::26::26::26::26:

Ayyy üzüldüm şimdi Saol canım , internetden sipariş vericektim kerebiççi oğuz internet sayfası var kargoya veriyorlar ama yasak bana..Neyse sana afiyet bal şeker olsun benim yerimede ye

ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. bu arabayı sağolsun kayınvalidem aldı bize de acaba duydunuz mu ben hiç araba filan araştırmadım çünkü o kadar çok alternatif var ki kararsız kalacağımı biliyordum neyse ki kayınvalidem görümcemle birlikte seçip almışlar, tecrübelerine güveniyorum da siz de sormak istedim.. iki farklı parçası var bir de ayriyeten maxi cosi alacağız sadece..yeterli midir?

1 numara alacaksın yani 2-5 kg. Ama stok yapma. Bunu bir ya da iki paket kullananlar olduğu gibi 1 ay boyunca kullananlar varmış. Sonra 2,3,4.. paketlere geçiyorsun

bana nedense 2-5 daha mantıklı geliyo nedense. zayıf da olsa tombiş de olsa kullanabilir gibi. bir de nacizane tavsiyem içinde az olanlardan alman yani 80-100 lü değil de 30-40 tane olandan.

maşallah kuzuya :) tatlı bi kızın var cnm kilosuda iyi bence takvime göre fazla bile kiloya takılmayın zaten %100 sonuçlar değil bnlar doktorumda söyledi 300-400 gr az yada çok olurmuş net ölçüm olmazmış

pufsss sıkıcı bi durum insanlıkta yerlerde tabi allah kolaylık versin çalışan annelere bizde evde şikayet ediyoruz

kIZLAR bu arada bişey sorucam sizin bebeğinizde tam göğüs altından hareket ediyormu oturuken falan pc de göğüslerimin altından sağlı sollu darbeler alıyorum ayakları sanırım :s sizde hareketler nasıl bnm bebek heryerde aynı anda hareket ediyor karnımı sallıyo 2z bebek gibi hssediyorum bazen bu kdr da hırpalanır mı anne ya ne yaramaz bi çocuk bu

Son düzenleme:

durum budur..hangisini ne kadar süre kullanabilirim, sanırım doğar doğmaz ikisi de olmuyor ben sanırım bir de maxi cosi bakmak zorundayım. (onun da adını bilmiyorum işte hem otomobilde hem bebek arabasında kullanılabilen işte)

hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
huggies in yeni dogan için göbek bağı oyuntulu bezi varmıs
göbek bağını açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini sağlıyomuş
ben paşamın göbeği düşene kadar bu bezi kullanmayı düşünüyorum
birde bu aralar sünnet konusuna taktım hemen yaptırmayı düşünürmüsünüz
bi türlü karar veremedim

Son düzenleyen: Moderatör:

sünnet bence erkek çocuklarda 3,5 4 yaşında çok sevimli oluo cicilerinide giydirince şöyle güzel yemekli falan hoş olur erkenden kestirenler de var tabi ama ben 4 yaşında düşünürüm kısmetse

Huggies konusunda ben de hep oraganik pamuklu önce bunu kullanayım dedim. Ama hiçbir bez prima premimum care kadar iyi sıvı kaka emmiyormuş. Göbek bağı oyuntusu çok süper bir artı değil bence. Zaten bezi bağlarken göbek bağı açıkta kalacak şekilde bağlıyorsun.

Sünnet konusuna gelince ben bu sefer kontrole gittiğimde konuşacağım doktorla. İşlemi yapacak doktoru gözüm tutar ve fiyat da uygun olursa ya hastaneden çıkmadan ya da bir haftalıkken yaptıralım diyorum

çok geçmiş olsun benim de saatlerce ağlayabileceğim potansiyelde birşey gelmiş başına..o okuldan eve dönüşler tam işkence zaten.. bir gün ben de minibüse binmek zorunda kaldım ayakta ve şoför bey sağolsun ben daha tam merdivenlerdeyken hareket etti kapı filan açık.. ben şok olurken yaşlı bir teyze şoföre bağırdı ağlamamak için zor tuttum kendimi. insanlar gitgide insanlıklarını kaybediyorlar. yüzüme bakarak çocuğunu yanında oturtan kadınlar oluyor sanki kendi hamilelik nedir bilmiyor. o yüzden artık taksiye biniyorum mecburen.. bir de şuna çok sevindim ki geçen hafta beni esir alan depresif haller sadece benim başıma gelmemiş, o yüzden panik yok, sadece hormonlar coştu diyorum :)

Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam

aynısı bana da oluyor haftasonundan beri ara ara.geceleri ağrı yok ama.bunun haricinde herşeyim normal o yüzden dru aramadım artarsa ararım dedim.umarım ihmal etmiyorumdur.bugün biraz daha iyiyim pek ağrı yok.1 hafta sonra da kontrolüm var zaten.

bebek bezi için ben de şöyle bir araştırdım da başta ne kullandıysan sonra onu devam ettirmen en iyisiymiş yoksa alerji falan oluyomuş. prima en çok övgü alan ama ne biliym biraz pahalı sanki huggies de israil malı olduğu için düşünmüyorum. evybaby de iyi diyolar fiyatı da çok çok uygun. önce onu alıp denemeyi düşünüyorum memnun kalırsam devam ederim yok iyi olmazsa bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…