2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
evet elini yüzüne dayamışşş senin kızın fotolarını koysanda bizde görsek canım yaa..

dana önce eklemisitm cnm kizimin fotosunu bir daha eklerim belki haaftayada yeni fotosunu aliriz ozaman onuda eklerim :))
buarada sanada cok gecmis olsun bebisinin fotosunu görunce yazmayi unutmusum böbreginle ilgili rahatsizligi. insallah kolay atlatirsin cabuk gecer cnm

neden hem kendini hemde bebegini üzüyorsun böyle birsey icin cnm. hem esininde bir sucu yok burda bankaya kiz bence

masallahh kosaman olmus senin bebisinde cok tatli gözukuyor. nasil becermis dizini yuzune dayamayi cok sasirdim, sen demesen anlamazdim dizi oldugunu. masallahh

cnm bende pampers aldim bir tane 1 beden aldim icinde 25 tane var birtanede 2 beden aldim onda 40 45 tane fln var. bez secimi bebegin kilosuna göre degisebiliyor cnm kilolu dogarsa 1 bedeni kullanmak cok zor olcaktir birde burda 3 gun hastanede yatis var sezryan olursan bir haftayida dusunmek lazim bu zaman zarfinda beze ihtiyacin olmayacak hastane karsiliyor bizim burda oyle sizin ordada oyledir mutlaka :)) ben yinede ne olur ne olmaz diye az olanindan aldim onuda sadece bir kac gun kullandimmi biter benim bebeislerde cok kilolo olmuyor zaten normal doguruyor. bununda öyle ollcagini dusnuyorum gelisimi normal gidiyor demisi doktorum.

sen yinede en mantikli olani tercih et senin bebisinin gelisimide cok önden gidiyor 2 beden al birtane icinde cok fazla olmayandan birde yedek olsun istiyorsan buyk beden olanindan al:)))

Son düzenleme:
Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam
tatlım naptın gittin mi doktora

cnmbnm çok hassas dönemler yaşıyoruz hem duygusalız hemde sinirli maalesef kimse halimizden anlamıyoo , benim işte de öyle habire biseyler cıkarıyolar sinirlerimi zıplatmak için su 2 ay bigeçse diyorum baskada bisey demiyorum lanet olsun ki erkende izine ayrılamıyorum
ama yine de güçlü olmak zorundayız sanırım

kIZLAR bu arada bişey sorucam sizin bebeğinizde tam göğüs altından hareket ediyormu oturuken falan pc de göğüslerimin altından sağlı sollu darbeler alıyorum ayakları sanırım :s sizde hareketler nasıl bnm bebek heryerde aynı anda hareket ediyor karnımı sallıyo 2z bebek gibi hssediyorum bazen bu kdr da hırpalanır mı anne ya ne yaramaz bi çocuk bu [/QUOTE]

ben prıma care aldım daha iyi olduğu söyleniyooo tek sıkıntı biraz daha pahalı :26: sünnet konusunda bende kararsızım yaa napsak ki:44:

benimde mide yanmalarım başladı bana rennıe diye ciğneme tableti verdi ayrıca cift yastıkla yatmamı söyledi

cnm bende pampers aldim bir tane 1 beden aldim icinde 25 tane var birtanede 2 beden aldim onda 40 45 tane fln var. bez secimi bebegin kilosuna göre degisebiliyor cnm kilolu dogarsa 1 bedeni kullanmak cok zor olcaktir birde burda 3 gun hastanede yatis var sezryan olursan bir haftayida dusunmek lazim bu zaman zarfinda beze ihtiyacin olmayacak hastane karsiliyor bizim burda oyle sizin ordada oyledir mutlaka :)) ben yinede ne olur ne olmaz diye az olanindan aldim onuda sadece bir kac gun kullandimmi biter benim bebeislerde cok kilolo olmuyor zaten normal doguruyor. bununda öyle ollcagini dusnuyorum gelisimi normal gidiyor demisi doktorum.

sen yinede en mantikli olani tercih et senin bebisinin gelisimide cok önden gidiyor 2 beden al birtane icinde cok fazla olmayandan birde yedek olsun istiyorsan buyk beden olanindan al:)))[/QUOTE]

canim bende birtane 1 numara alsam diye baktim senin de almis oldugun gibi pampers in 1 numara olanlarin icin de en az 25 tane var
daha az olanlari yok.. onun yaninda bir de pampers 4-9 kilo olandan almayi düsünüyorum icin de 68 tane kadarcik var hem sansimami nedir bu hafta pampers bezler ve penaten bebek bakim ürünlerinde 30% civari indirim var ayyh neye baksam indirime denk geliyorum bende

cokkk gecmis olsun cnmm akintim var diyordun devamli ama bu boyuta gelcegini hic tahmin etmiyordum bende yinede cok sanslisin cok gec olmadan farkedilmis durum, insallahh cok kisa sürede iyilesirsin cnm antibiyotik destegi fln uygulanir iyilesmen kolaylasir diye dusunuyorum ..

masallah valla cok sanslisin cnm öyle bir indirime denk gelmiyrum ben hicpampers lerin ancak buyuk bedenlerinde indirim var ondan almayi dusunuyorum bir karton kucuk bedenlerinde malesef hic indirim yok

1 beden alma konsuunda fikrimi söyledim cnm gerisi sana kalmis birsey ben ne olur ne olmaz diye aldim göbegi dusune kadar yeterli olur sonra si icin buyuk beden olmasi cok fark etmiyor tabi cokta buyuk olursa cisler disariya cikabilir

Canim bizim burda bipa var buradaki indirimli olan fiyatlar sizin oranin normal fiyatlari inan bana.. mesela burda da dm var ordada almanyaya geldigim de halamla girmistim dm e heralde 1 yillik makyaj malzememi alip cikmistim örnek Loreal in make up var burdaki dm de 19 euro almanyada ki dm de 14 euro
Artik birtane 1 numara 25lik alayim zaten 5 euro gibi birsey fiyati pahali degil.. 1 tane de 4-9 arasi alirim..olmazsa babasi saolsun bir farkli numara daha alir ne yapalim..

Evet cnm maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hamileliğimin başından beri 3.kutu olucak bu, ayaklarınıza da çok dikkat edin aman çok ince çorap falan giymeyin daha havalar soğuk, ama en önemlisi de bi sıkıntınız varsa uzmanına gidin kadın doğum dr leri önemli değil her hamilede olur falan diyebiliyor

kızlar dün aksamdan beri karnımın sağ tarafına kramp giriyor smdi aynı kramp asadanda vuruyor :S

çok geçmiş olsun canımmm...hangi antibiyotiği kullandın senn..normalde hamilelerde sakıncalı diyor ama otür ilaçlarda

owww hakkaten cok pahaliymis orasi ama pampersin fiyati ayni sayilir hatta daha ucuz burda dm de 8 euroydu baby rus dan aldim ben 6 euroya dimi ya babalarinin cani sagolsun napaim kalirsa ben yinede sanmam kalcagini ya aradan 10 yil gecince hatirlayamiyorum nasil olcagini bende cok teretud edip almistim o yuzdne kucuuk paketi tercih ettim

çok geçmiş olsun canımmm...hangi antibiyotiği kullandın senn..normalde hamilelerde sakıncalı diyor ama otür ilaçlarda

Hamilelik kategorisi b cnm aslında daha farklı bir antibiyotiğe ihtiyacım varmış da dr ancak suprax verebilmiş, öyle dedi bana, hamilelikte ancak bunu kullanabilirsin dedi

seninde bayağı yüksek çıkmış.. ilaçlarla geçecek inş.. daha ne yapalım cnm.. bende özen gösteriyorum, dikkat ediyorum..

benimde hiç belirtim olmuyorki öncesinden.. çok sinsi
tahlillerle sıkı takip ediyoruz.. 2 kere antibiyotik kullanmak durumunda kaldım... fitil ve şase tozlardanda kullandım..
bi geçiyor, bi geri çıkıyor.. kesinlikle ihmal etmemek lazım.. bahsettiğin tatsız durumu malesef yaşadım önceden..o yüzden sık tahlil yaptırıyorum.. bende kendimi bu sepepten diken üstü hissediyorum inan..tedavi edilmesi şart.. Allah uzak etsinn korktuklarımızdan..

insallah bu defa dan sonra kullanmak zorunda kalamzsin cnm. ben corabimi giymeden yataktan kalkmak yatana kadarda cikarmam hemde kislik corap kalin yani asla inceyle duramam. ayaklarin üsütülmemesi gercekten cok önemli kadin hastaliklarinin birinci nedeni bu oluyor nerdeyse:)) ben doktorum zaten her gitmemde kontrol ediyor altan akinti alip inceliyor bir önceki gittiigimde mantar cikmisti fitil kullandim bir hafta simdi gayet rahatim bir sorun yok insalalh da olmaz bir daha :))
SENINDE INSALLAH EN KISA ZAMANDA GECER CNM BÖBREKLERINE ULASMADAN.:)))

Amin cnm, kendi canın olsa o kadar korkmuyo insan da bebişe bi şey olacak diye ödüm kopuyor, 5 günlük bir tedaviden sonra geçer dedi dr ama tekrarlamaması için çok su dedi ve sıcak tutmalıymışız kendimizi

Hamilelik kategorisi b cnm aslında daha farklı bir antibiyotiğe ihtiyacım varmış da dr ancak suprax verebilmiş, öyle dedi bana, hamilelikte ancak bunu kullanabilirsin dedi

bendede aynı sıkıntılar vardı lökosit miktarı fazla cıkmıstıağrı falanda yapıyorduu.ben purinol efervesan kullandım c ktegorisinde diye 10 gün falan kullanıp bıraktım..ama hergün 3 lt suyu mutlaka içtim.en son idrar tahlilimde lökosit negatif diyorduu

benim bi arkada bu hafta dogum yapti bebek 4700 civari dogdu oda pampers in new baby denilen paketlerinden almis 2-4 veya 2-5 kg sanirim önünü kapatamadim bezin dedi onun icin sormak istedim ben de.. kizi cok büyük masallah ama 4 saat sanciyla hastane de beklemis doguma girince sadece 3 defa ikinmayla bebek dogmus bumu yani dogum dogum dedikleri hepsi bukadarmi ne ara basladi bitti diye saskindim diyor sadece 25-30 dk sürmüs bizimki de bukadar kolay gecer insallah :26::26: bezleri olmazsa hallederiz artik ne yapalim

Kızlar eve yeni geldim, tabiri caizse ıkına ıkına geldim gerçektende adım atmakta zorlanıyorum. doktorumuzun sözüne uyup dinlencem artık, erken doğurmamak için istirahat et dedi canıma minnet oh raporda verdi idrar tahlilimde temiz çıktı tek derdim bebeğimin rahim ağzına dayanması, kızım prova mı yapıyo nedir kafayı dayamış koca kafalım benim. doktora önce ben bu sancımı değilmi emin değilim ama kasıklarımda bir zonklama var, adım atmakta, yatakta sağımdan soluma dönmekte zorlanıyorum acıyo dedim sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimden bu şekilde tarif ettim o da dediki eğer bu kasıklarındaki ağrıyla beraber karnında sertleşirse hemen gel dedi demekki sancı o şekilde oluyoBuarada kızımda büyümüş busayede yine birazcık görmüş oldum, idrar tahlilimde temiz çıktı çok şükür. Bizden şimdilik bukadar....
Kızlar baya bişeyler yazılmış ben hastanede cepten girdiğim için tam okuyamadım şimdi bir okuyim geçmişi geliyorum

hay masallahhh tosuncuk dogurmuss allah bagislasinn ee okadar kilolu bebege yeni dogan bezi olurmu hic

ama valla cok sansliymis hem normal dogum hemde cok kisa sürede birde ilk dogum hemde tosuncuk dogumus gercekten cok sansliymiss
korkutmak gibi olmasinda ben ilk dogumumda 3 gece sanci cektim cokta kilolu degildi kizim 3.200 gr di ama cikmayi bilmemisti ikincisi kolay oldu sabah 9 da basladi sancim aksama 7.30 da dogdu. dogum masasina yatinca cok uzun surmuyor dogru ama daha öncesi baya uzun suruyor arkadasin kadar tabi sansli olanlarda cok var insallah bizde oyle cabuk doguranlardan oluruz
hele ilk dogum yapacaklar olanlar insallah cok kolay atlatirlar bir nefeste dogurur herkes insallah

hosgeldinizz gecmis olsunn neyseki kötu birsey yokmus icini rahat tut. o kasilmalar olabilir rahme dayanmis bebek sonucta biraz aci vermesi gayet normal sadece kasilmalarin önunu kesmek icin doktorun dedigi gibi bol bol dinlenmen gerek. eeee raporuda almisinn
hadi sana iyi istirahatler guzel guzel dinlenmeler bebiisinle. böyle giderse erken dogum izininede ayrilabilirsin belki

hee buarada sanci ilk olarak belden giriyor ilk önce bir bel agrisi yasiyorsun daha sonra karnina ve kasiklarina ve en son bacakalarina vuruyor zaten o zaman rahmin cikacakmis gibi agriyorr yani bu duruma gelene kadar doguracagini coktan anlamis olursun

3 gecemi o ilk dogum yapicaklardan biri de benim canim kimisi böyle kimisi saatlerce kivraniyor vallahi ya benim korktugum seylerden birisi de bu sancilar basladigi zaman belli bir dakikadan dakikaya belli bir civarda oldugun da hastaneye gidin diyorlar tam bilmiyorum kac dakika da kac defa geldigi zaman gitmek gerek hastaneye... eger erken gidersen tekrar eve gönderme gibi orda ac susuz yorucu hareketler yaptirma gibi seylerle iyice perisan ediyorlarmis insani.. biryerde okumustum gecen hafta 1. kattan 3. kata merdivenlerden asagi yukari yürüyüs yaptirmislar kadina burdaki bir hastane de o sancilarla buarada doguran arkadas avusturyali canim yabanci.. bu yabancilar zaten hem dogum da hem de bebek büyütme konusunda cok sanslilar zaten.. mesela bizim bebekleri bikere disari cikar hasta olur bunlar 3-4 aylik bebekleri karin icinde oynatiyorlar tik yok

neyse canim benim kocis gelir birazdan oglusumun bezleri gidip alalim aksama yine girmeye calisicam cok öpüyorum simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…