evet elini yüzüne dayamışşş senin kızın fotolarını koysanda bizde görsek canım yaa..
gunaydın kızlar
cok kotu bır aksam gecırdım
eve gıttım bı baktım elektrıkler yok
otomtk odeme talımatı da var
bı suru esımle kavga ettım
neden takıp etmıosn sen ne ıse yarıosn evın erkegı bolemı olur
ustunede otrdum saatlerce agladım
Günaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz
Buda son fotomuz
Eki Görüntüle 669467
Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)
Herkese güzel bir dilegiyle merhabe kizlar..
Ben oglumun bütün ihtiyaclarini tamamladim sadece bugün veya yarin kücük bakim ürünlerini almaya gidicem fakat ilk hamilelik olarak haliyle kafam karisti..
Bebek bezlerinde Pampers i tercih ettim fakat kg olarak kafam karisti 2-5kg, 3-6 kg, 4-7 kg, 4-9 kg, var hangisini alsam daha dogru bitürlü karar veremedim :26::26::26::26::26:
tatlım naptın gittin mi doktoraKızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam
slm. bu sabah çok ağladım
servis problemi yaşadım gene. yarım saat bekledim. adam telefonu bile açmadı. karnım kapanmıo zaten. hava soğuk. karnım üşüdü. sonra tıklım tıklım bi minibüse bindim. çok doluydu. ayakta geldim. ağladım tabi. ağlak gözlerle yetişkin öğrencilerin karşısına çıkmakda ayrı bi sıkıntıydı benim için. kahvaltıda yapamadım geç kaldığım için. yarım saat öncesinden yola çıkıorum ama geç kaldım uyuz insanların yüzünden
ben prıma care aldım daha iyi olduğu söyleniyooo tek sıkıntı biraz daha pahalı :26: sünnet konusunda bende kararsızım yaa napsak ki:44:hanımlar bebek bezi konusulmuş bende prima en iyisi diye duydum ama
huggies in yeni dogan için göbek bağı oyuntulu bezi varmıs
göbek bağını açıkta bıraktığı için çabuk düşmesini sağlıyomuş
ben paşamın göbeği düşene kadar bu bezi kullanmayı düşünüyorum
birde bu aralar sünnet konusuna taktım hemen yaptırmayı düşünürmüsünüz
bi türlü karar veremedim
bende oğluşumun hazıranda aramıza katılmasını bekliyorum
bu aralar mide yanmalarım başladı doktorum prabex diye bir ilaç verdi
ancak kullanma talimatlarında hamilelikte kullanmayın diyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
cnm benim hep 24 25 falan çıkıyordu ve yanmam hiç bir şikayetim yoktu, acaip bir akıntım vardı ona da mantar dediler ilac kullandım sonra dün akşam birden rahatsızlandım günde 3 lt su içmeme rağmen bir de, benim de bakıldı böbreklerimde bi şey yok ama daha da ihmal edilse çok kötü olurmuş ve erken doğuma neden olabilirmiş allah korusun o yüzden akıntılarına, idrar rengine falan mutlaka dikkat et ateşlenme falan olursa ihmal etme
canim bende birtane 1 numara alsam diye baktim senin de almis oldugun gibi pampers in 1 numara olanlarin icin de en az 25 tane var
daha az olanlari yok.. onun yaninda bir de pampers 4-9 kilo olandan almayi düsünüyorum icin de 68 tane kadarcik var hem sansimami nedir bu hafta pampers bezler ve penaten bebek bakim ürünlerinde 30% civari indirim varayyh neye baksam indirime denk geliyorum bende
masallah valla cok sanslisin cnm öyle bir indirime denk gelmiyrum ben hicpampers lerin ancak buyuk bedenlerinde indirim var ondan almayi dusunuyorum bir karton kucuk bedenlerinde malesef hic indirim yok
1 beden alma konsuunda fikrimi söyledim cnm gerisi sana kalmis birsey ben ne olur ne olmaz diye aldim göbegi dusune kadar yeterli olur sonra si icin buyuk beden olmasi cok fark etmiyortabi cokta buyuk olursa cisler disariya cikabilir
cokkk gecmis olsun cnmm akintim var diyordun devamli ama bu boyuta gelcegini hic tahmin etmiyordum bende yinede cok sanslisin cok gec olmadan farkedilmis durum, insallahh cok kisa sürede iyilesirsin cnm antibiyotik destegi fln uygulanir iyilesmen kolaylasir diye dusunuyorum ..
Evet cnm maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hamileliğimin başından beri 3.kutu olucak bu, ayaklarınıza da çok dikkat edin aman çok ince çorap falan giymeyin daha havalar soğuk, ama en önemlisi de bi sıkıntınız varsa uzmanına gidin kadın doğum dr leri önemli değil her hamilede olur falan diyebiliyor
Canim bizim burda bipa var buradaki indirimli olan fiyatlar sizin oranin normal fiyatlari inan bana.. mesela burda da dm var ordada almanyaya geldigim de halamla girmistim dm e heralde 1 yillik makyaj malzememi alip cikmistim örnek Loreal in make up var burdaki dm de 19 euro almanyada ki dm de 14 euro
Artik birtane 1 numara 25lik alayim zaten 5 euro gibi birsey fiyati pahali degil.. 1 tane de 4-9 arasi alirim..olmazsa babasi saolsun bir farkli numara daha alir ne yapalim..
çok geçmiş olsun canımmm...hangi antibiyotiği kullandın senn..normalde hamilelerde sakıncalı diyor ama otür ilaçlarda
cnm benim hep 24 25 falan çıkıyordu ve yanmam hiç bir şikayetim yoktu, acaip bir akıntım vardı ona da mantar dediler ilac kullandım sonra dün akşam birden rahatsızlandım günde 3 lt su içmeme rağmen bir de, benim de bakıldı böbreklerimde bi şey yok ama daha da ihmal edilse çok kötü olurmuş ve erken doğuma neden olabilirmiş allah korusun o yüzden akıntılarına, idrar rengine falan mutlaka dikkat et ateşlenme falan olursa ihmal etme
Evet cnm maalesef antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hamileliğimin başından beri 3.kutu olucak bu, ayaklarınıza da çok dikkat edin aman çok ince çorap falan giymeyin daha havalar soğuk, ama en önemlisi de bi sıkıntınız varsa uzmanına gidin kadın doğum dr leri önemli değil her hamilede olur falan diyebiliyor
seninde bayağı yüksek çıkmış.. ilaçlarla geçecek inş.. daha ne yapalım cnm.. bende özen gösteriyorum, dikkat ediyorum..
benimde hiç belirtim olmuyorki öncesinden.. çok sinsi
tahlillerle sıkı takip ediyoruz.. 2 kere antibiyotik kullanmak durumunda kaldım... fitil ve şase tozlardanda kullandım..
bi geçiyor, bi geri çıkıyor.. kesinlikle ihmal etmemek lazım.. bahsettiğin tatsız durumu malesef yaşadım önceden..o yüzden sık tahlil yaptırıyorum.. bende kendimi bu sepepten diken üstü hissediyorum inan..tedavi edilmesi şart.. Allah uzak etsinn korktuklarımızdan..
Hamilelik kategorisi b cnm aslında daha farklı bir antibiyotiğe ihtiyacım varmış da dr ancak suprax verebilmiş, öyle dedi bana, hamilelikte ancak bunu kullanabilirsin dedi
owww hakkaten cok pahaliymis orasi ama pampersin fiyati ayni sayilir hatta daha ucuz burda dm de 8 euroydu baby rus dan aldim ben 6 euroyadimi ya babalarinin cani sagolsun napaim kalirsa ben yinede sanmam kalcagini ya aradan 10 yil gecince hatirlayamiyorum nasil olcagini bende cok teretud edip almistim o yuzdne kucuuk paketi tercih ettim
benim bi arkada bu hafta dogum yapti bebek 4700 civari dogdu oda pampers in new baby denilen paketlerinden almis 2-4 veya 2-5 kg sanirim önünü kapatamadim bezin dedi onun icin sormak istedim ben de.. kizi cok büyük masallah ama 4 saat sanciyla hastane de beklemis doguma girince sadece 3 defa ikinmayla bebek dogmus bumu yani dogum dogum dedikleri hepsi bukadarmi ne ara basladi bitti diye saskindim diyor sadece 25-30 dk sürmüs bizimki de bukadar kolay gecer insallah :26::26: bezleri olmazsa hallederiz artik ne yapalim
Kızlar eve yeni geldim, tabiri caizse ıkına ıkına geldim gerçektende adım atmakta zorlanıyorum. doktorumuzun sözüne uyup dinlencem artık, erken doğurmamak için istirahat et dedi canıma minnet oh raporda verdiidrar tahlilimde temiz çıktı tek derdim bebeğimin rahim ağzına dayanması, kızım prova mı yapıyo nedir kafayı dayamış koca kafalım benim. doktora önce ben bu sancımı değilmi emin değilim ama kasıklarımda bir zonklama var, adım atmakta, yatakta sağımdan soluma dönmekte zorlanıyorum acıyo dedim sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimden bu şekilde tarif ettim o da dediki eğer bu kasıklarındaki ağrıyla beraber karnında sertleşirse hemen gel dedi demekki sancı o şekilde oluyo Buarada kızımda büyümüş busayede yine birazcık görmüş oldum, idrar tahlilimde temiz çıktı çok şükür. Bizden şimdilik bukadar....
Kızlar baya bişeyler yazılmış ben hastanede cepten girdiğim için tam okuyamadım şimdi bir okuyim geçmişi geliyorum
hay masallahhh tosuncuk dogurmuss allah bagislasinn ee okadar kilolu bebege yeni dogan bezi olurmu hic
ama valla cok sansliymis hem normal dogum hemde cok kisa sürede birde ilk dogum hemde tosuncuk dogumus gercekten cok sansliymiss
korkutmak gibi olmasinda ben ilk dogumumda 3 gece sanci cektimcokta kilolu degildi kizim 3.200 gr di ama cikmayi bilmemisti ikincisi kolay oldu sabah 9 da basladi sancim aksama 7.30 da dogdu. dogum masasina yatinca cok uzun surmuyor dogru ama daha öncesi baya uzun suruyor arkadasin kadar tabi sansli olanlarda cok var insallah bizde oyle cabuk doguranlardan oluruz
hele ilk dogum yapacaklar olanlar insallah cok kolay atlatirlar bir nefeste dogurur herkes insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?