canım idrarımda sadece kum döktüğüm çıkmıştı onun haricinde başka bırsey çıkmadı suyu biraz daha fazla içmem lazım doğru söylüyorsun
tamam işte kastettiğim tam olarak buuu..kummmm çıkmistı bendede..hatta daha önce yazmıstım dikkat ettin mi bilmiyorumm purinol efervesan diye ilaç falanda kullandım ben ağrım dayanılmaz olmuştuu çünkü...sonra ilacın c kategorisinde olduğunu öğrenince bıraktım kullnmayı günde 3 lt su içtim cok şükür gectiii canımm
gunaydın kızlar
cok kotu bır aksam gecırdım
eve gıttım bı baktım elektrıkler yok
otomtk odeme talımatı da var
bı suru esımle kavga ettım
neden takıp etmıosn sen ne ıse yarıosn evın erkegı bolemı olur
ustunede otrdum saatlerce agladım
günaydın annişlerkızlar bende geceleri uyuyamıyorum,hem huzursuzum sürekli,sağdan sola dönecek gücüm yok birde sürekli çişe kalkıyorum sıkıldım artık ya sabahta kabus gördüm,ağlayarak uyandım.kocam beni aldatıyordu
günaydın herkese....
geçmişe bakmadan geldim yazmaya.. dün kontrolümüz çok iyi geçti.. bebğim çok sağlıklı 12kilo 153 gram olmuş .. geçen gittiğimde gününden ilerde demişti bu sefer normal dedi..suyu falan da iyi daha dönmemiş sadece biraz aşağıdaymış o ağrılarım ondanmış .. baskı yapması normalmiş... çok hareketliydi tam net göremedim ama olsun.. kasılmalarım için magnezyum verdi.. hersey iyiydi de tek sorun şu ki 1 ay sonrasına gün verdi .. 1 ay mı diye üstüne üsütne sordum evet 1 ay dedi.. geç deilmi kızlar yaa.. artık son aylardayız bir ay randevusuz ben oğlumu görmeden nasıl durayım.. ekstra bi durum olursa gelirsiniz dedi.. demekki bi kaç hafta sona ekstra bi durum çıkarrız bizde.. naapalım
canım idrarımda sadece kum döktüğüm çıkmıştı onun haricinde başka bırsey çıkmadı suyu biraz daha fazla içmem lazım doğru söylüyorsun
tamam işte kastettiğim tam olarak buuu..kummmm çıkmistı bendede..hatta daha önce yazmıstım dikkat ettin mi bilmiyorumm purinol efervesan diye ilaç falanda kullandım ben ağrım dayanılmaz olmuştuu çünkü...sonra ilacın c kategorisinde olduğunu öğrenince bıraktım kullnmayı günde 3 lt su içtim cok şükür gectiii canımm
DOĞEU DOĞRUU BAZEN HAFTASONU 3 BARDAK ANCA İÇİYORUM İNAN Kİ FAZLALAŞTIRMAM LAZIM YOKSA ÇOK CANIM ACIYOR
DOĞEU DOĞRUU BAZEN HAFTASONU 3 BARDAK ANCA İÇİYORUM İNAN Kİ FAZLALAŞTIRMAM LAZIM YOKSA ÇOK CANIM ACIYOR
3 bardak çok çok azzz hamile bile olmasak hücrelerimiz için en az 6 bardak falan tüketmeliyizz.doktorlar normal insanlara bile 8 bardak su diyor...bide bebeğin cildine çok iyi geliyormuş suuu..bunu düsündükçe bennn daha çok içiyorummm suyu motive ediyor en azındaannn su içmek içinnn:)
günaydın herkese....
geçmişe bakmadan geldim yazmaya.. dün kontrolümüz çok iyi geçti.. bebğim çok sağlıklı 12kilo 153 gram olmuş .. geçen gittiğimde gününden ilerde demişti bu sefer normal dedi..suyu falan da iyi daha dönmemiş sadece biraz aşağıdaymış o ağrılarım ondanmış .. baskı yapması normalmiş... çok hareketliydi tam net göremedim ama olsun.. kasılmalarım için magnezyum verdi.. hersey iyiydi de tek sorun şu ki 1 ay sonrasına gün verdi .. 1 ay mı diye üstüne üsütne sordum evet 1 ay dedi.. geç deilmi kızlar yaa.. artık son aylardayız bir ay randevusuz ben oğlumu görmeden nasıl durayım.. ekstra bi durum olursa gelirsiniz dedi.. demekki bi kaç hafta sona ekstra bi durum çıkarrız bizde.. naapalım
ben verım sana
sabah
2 ınce dılım ekmek
1 dılım peynır
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 4 zeytın
ara
1 süt 5 ceviz
öğlen
1 ince dilim ekmek
az sebze yemegi
az et yemegi
yoğrt
ara
1 portakal
ara 1 elma
aksam
balık ekmeksız
bol salata
kuru kayısın ve cerezın mutlaka bulunsun yanında
gee yatmana yakında muz ve ıncır harıc butun meyvelerden ye
pilav makarna yk
ayy bende gece bi uyandım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum rüyamda eşim yarın taşınıyoruz hazırlan diyor,nası ağlıyorum ama ben evimi seviyorum nasıl toplanırım giderim diye uyandım bi süre ağladım yatakta bide gerçek gibi kızarak bakıyorum yazık eşimedediğin gibi dönüp durmaktan çişe kalkmaktan uyuyamıyorum bide kabuslar tam oldu üstüne..bu arada yanımda horul horul uyuyor benimki
bugun hickirik konusu merak edenler, anlamayanlar varmis.bir cogunuzun bildigi gibi benim bu 3. bebegim olcak bundan öncede bir dusuk yasadim. ilk 2 sinde bende ne hickirigini nede baska birseyini anlayabiliyordum hatta ben bebegin anne karninda hickirdigini daha hic bilmiyordum taki bu bebegime hamile kalana kadar.
yasadigim düsükle birlikte beni bir endise merak sardi neden oldu niye oldu gibi bende kendimi haril haril arastirmaya verdim. o sirada internetee gezerken bebekle ilgili haberleri bebegin hickirdigini ögrendim ve cok sasirdim nasil olur bebek hickirimiymis diye
ben hic hissetmemistim daha önce belkide hissediyordum ama anlamiyordum hic kimsedende duymamistim böyle birseyi.
neyse sonra bebegime gebe kalinca takibe aldim kendimi , okuduklarimla birlikte bebegimi gözlemlemeye basladim bebekler daha ilk aylardan itibaren hickirmaya basladigini ögrendim ve gercektende dogruydu dikkatli olunca bunu anlayabiliyordum. simdi gayte rahat hissediorum yani ben bebegim kimildamaya basladiigndan beri bunu hissedebiliyorum diyebilirim...
peki nasil oluyor hickirik. oyle kayma seyirme gibi birsey degil ve asla tekmede degil sert bir tepki beklemeyin yani bunun icin. sanki eliyle surekli ayni noktaya ritmik dokunusunlar yapiyormus gibi 10 dk daha kisa yada daha fazla surebiliyor. sabit bir sekilde ayni noktaya kalp atisi gibi de diyebiliriz pit pit pit diye dokunuslar yapiyormus gibi zaten bebek her hickirmasinda havaya kalkip niyor o hisedigimizde bebegimizin bedeninin dokunuslari ya kafasi yada poposu tmm bilemiyorum bunu malesef.
neyse cok uzattim sanirim. umarim anlatabilmisimdir ve hissetmeyenlerde hissedebilir bunu
ya aynen o soruna şahit oldum çok korktum açıkçası abimler geldi kaldı 2 gün önce 7 aylık oğlu var beşikte yatırdık gündüzleri siftahı etti yani beşiğimizi :) uyanınca kalkıp parmaklıklarından tutup popsuyla sallandırmaya çalışıodu bide :s yetişmesek atardı da kendini nasıl yapıcaz onu bilmiorum açıkçası 7 ayından snra yatağa çeviririm belki beşiği korkuyla yaşamaktansa bide bebekleri düşürmemek gerek allah korusun
tsh bi bucuk ay önce 5 lerdeydi benm yeni yakında ölçtürmedim.. bende euthyrox 25 mg kullanıyorum .. kan değerlerim normaldi..Guatr sorunu olan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz?
Ben euthyrox kullanıyorum hafta sonlarıda 1.5 içiyorum
Ve 4'e yükselmiş Tsh değerlerim sizlerde durum nasıl
Bide kan değerleriniz nasıl benimki 10'a düşmüş o kadar ilaç kullanıyorum:26:
kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam
kızlar yaa ben bu tiny love marka anakucağı varya ondan almak istiyorum ama önce görmem lazım internetten almak istemiyorum .. mersinde hangi mağazada bulabilirim.. internette arıyorum bulamıyorum.. sadece netten mi satışı var bu markanın .. bilen varsa bi yardımcı olsun..
cnm ben aldım kırmızı renk olanından ınternetten sıparıs verdım gecen perşembe siparıs verdım cuma gunu geldı sıparısım hemen kurduk esımle cok guzel sımdı ona bakıp duruyorummmmm eğer almayı dusunuyorsan eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Tiny Love 3` Birarada Uykucu Ana Kuca Krmz bu siteden alabılırsın ben burdan aldım ama gecen hafta 240 tldi kampanyadaydı
aklım gidiyor almak için aMa eşim internetten almam diyor .. kandırırm ben onu aslında da chicco nun park beşiğini nette gördüm bayıldım bunu alcaz dedm tmm dedi sonra bi mağazada gördüm ve hiç beğenmedim.. yine aynı şey olur diye eşim istemiyo.. bende emin olamıyorum .. sabah akşam açıp videosunu izliyorum .. bu sitede 231 lira
Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
of yaa alsammı acaba hiç bi mağazada yok çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?