2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

günaydın annişlerkızlar bende geceleri uyuyamıyorum,hem huzursuzum sürekli,sağdan sola dönecek gücüm yok birde sürekli çişe kalkıyorumsıkıldım artık yasabahta kabus gördüm,ağlayarak uyandım.kocam beni aldatıyordu

canım bende dün akşam yalnızdım,eşim arkadaşlarıyla fink atıyordu dışardanedense kendisi bu aralar gezmeleri arttırdı.elektrikler gitti.ben karanlıktan çok korkarım,mumu arayayım derken düşücem diyede çok korktum:18:aradım telefonu kapalı.deli oldumAllahtan arkadaşının telefonu vardı bende.aradım hemen gel dedim.gelincede parladım tabi

ayy bende gece bi uyandım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum rüyamda eşim yarın taşınıyoruz hazırlan diyor,nası ağlıyorum ama ben evimi seviyorum nasıl toplanırım giderim diye uyandım bi süre ağladım yatakta bide gerçek gibi kızarak bakıyorum yazık eşime dediğin gibi dönüp durmaktan çişe kalkmaktan uyuyamıyorum bide kabuslar tam oldu üstüne..bu arada yanımda horul horul uyuyor benimki

günaydın herkese....

geçmişe bakmadan geldim yazmaya.. dün kontrolümüz çok iyi geçti.. bebğim çok sağlıklı 12kilo 153 gram olmuş .. geçen gittiğimde gününden ilerde demişti bu sefer normal dedi..suyu falan da iyi daha dönmemiş sadece biraz aşağıdaymış o ağrılarım ondanmış .. baskı yapması normalmiş... çok hareketliydi tam net göremedim ama olsun.. kasılmalarım için magnezyum verdi.. hersey iyiydi de tek sorun şu ki 1 ay sonrasına gün verdi .. 1 ay mı diye üstüne üsütne sordum evet 1 ay dedi.. geç deilmi kızlar yaa.. artık son aylardayız bir ay randevusuz ben oğlumu görmeden nasıl durayım.. ekstra bi durum olursa gelirsiniz dedi.. demekki bi kaç hafta sona ekstra bi durum çıkarrız bizde.. naapalım

sorun yoksa çağırmıyorlarki canımmm normalde düsük tehlikesi falan lanları 2 haftada falan çağrıyorlarmişşş

günaydın kızlar....
dün gece 2 sefer önce sağ sonra sol bacağıma kramp girdi.allahım ne kötü bişeymiş bu.haftalardır okuyordum kramplarınız başlayabilir şiddetlenebilir falan diye.ne güzel bende olmuyor diyordum.doktorumda beslenmene dikkat et yeter diye ilaçta vermedi.onca içtiğim süt yediğim yoğurt boşunamıymış yanieee bu saat oldu hala arka tendomlarım ağrıyor.ne zaman geçecek bu ?ya da geçmesi için bişey yapıyor musunuz?

12 kilo yazmışım benim oğlan okula başliicak olmuş 1153 gram olcaktı...

Teşekkür ederim canım. öğle yemeğinden itibaren başlıyorum senin listene. yarın için dr umda verir zaten liste çokta farklı bişi olacağını sanmıyorum

canım benimkide fosur fosur uyuyor.çok sinir oluyorum

Günaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz

Buda son fotomuz

Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)

Son düzenleme:
Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam

slm. bu sabah çok ağladım

servis problemi yaşadım gene. yarım saat bekledim. adam telefonu bile açmadı. karnım kapanmıo zaten. hava soğuk. karnım üşüdü. sonra tıklım tıklım bi minibüse bindim. çok doluydu. ayakta geldim. ağladım tabi. ağlak gözlerle yetişkin öğrencilerin karşısına çıkmakda ayrı bi sıkıntıydı benim için. kahvaltıda yapamadım geç kaldığım için. yarım saat öncesinden yola çıkıorum ama geç kaldım uyuz insanların yüzünden

evet evet işte bu süper anlatmışsın .. ben farkediyodum ama hıçkırık olduğunu bilmiyordum.. bu kadar seri bi şekilde tekme atamayacağına göre kesin karnım seyiriyor diyordum

beşikte öyle bi sorun oluyor evet ben bu yüzden park yatak tercih ettim .. ama onunda çaresi var aslında .. korkuluğu yükselten aparatlar var .. internette bakındım biraz sizin için rastlayamadım ama tv de bi programda görmüştüm çocuk eğitimiyle ilgili bi programdı annesi yatağa yatırıyo veledi korkuluktan atlayıp gelip annesinin yanına yatıyo .. anneside odasında uyutamıyorum diye şikayetleniyo uzman bi bayan vardı getirdi bi aparat taktı beşiğe bu sefer garibim inemedi aşağı ağlaya ağlaya uyudu

tsh bi bucuk ay önce 5 lerdeydi benm yeni yakında ölçtürmedim.. bende euthyrox 25 mg kullanıyorum .. kan değerlerim normaldi..

kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?

dün doktordaydım nerem ağrıyor desem normal olacak diyor adam .. göğüs uçlarım yanıyor diyorum normal bacaklarıma kramp giriyor normal .. kasıklarıma baskı yapıyor normal.. uyuyamıyorum normal .. en son dedim benmi anormalim doktr bey doğurana kadar böyle acı mı çekecem anne olmak kolay deil dedi .. adamın sinirleri dahil tüm duyguları alınmış gibi .. senin dr ne der bilmiyrm ama benimki olsa NORMAL derdi...

Kızlar ben doktora gitcem, kasıklarmda hep bi agrı var bugün işe giderken adım atmakta zorlandm doktoru aradm gel bi muayene edim dedi simdi cok abartiyomusum gibi geldi ama gtcem 3gün raporda alcam

canım bende de aynı durum söz konusu benim sadece sol kasığım inanılmaz ağrıyor geceleri uyanıyorum sürekli sanki böyle bıçak saplanır gibi oluyor benim ki dr git bakalım ne diyecek ben de gideyim ona göre inş önemli bir şey değildir.

kızlar yaa ben bu tiny love marka anakucağı varya ondan almak istiyorum ama önce görmem lazım internetten almak istemiyorum .. mersinde hangi mağazada bulabilirim.. internette arıyorum bulamıyorum.. sadece netten mi satışı var bu markanın .. bilen varsa bi yardımcı olsun..

cnm ben aldım kırmızı renk olanından ınternetten sıparıs verdım gecen perşembe siparıs verdım cuma gunu geldı sıparısım hemen kurduk esımle cok guzel sımdı ona bakıp duruyorummmmm eğer almayı dusunuyorsan eToker - Toker Bebe rnler Sayfas-Tiny Love 3` Birarada Uykucu Ana Kuca Krmz bu siteden alabılırsın ben burdan aldım ama gecen hafta 240 tldi kampanyadaydı

aklım gidiyor almak için aMa eşim internetten almam diyor .. kandırırm ben onu aslında da chicco nun park beşiğini nette gördüm bayıldım bunu alcaz dedm tmm dedi sonra bi mağazada gördüm ve hiç beğenmedim.. yine aynı şey olur diye eşim istemiyo.. bende emin olamıyorum .. sabah akşam açıp videosunu izliyorum .. bu sitede 231 lira

Tiny Love Tiny Love 3 ü 1 Arada Uykucu Ana Kucağı Kırmızı | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler

of yaa alsammı acaba hiç bi mağazada yok çünkü..

begendıysen al derım gordugunun aynısı gelıyor hıc farkı yok emın ol bende cok tereddüt ettım aynısı olmaz begenmem dıye ama aldıgıma değdı bence cok uzun süre kullanamaz ama ılk 6 ay kullanım ıcın ideal yınede sen bılırsın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…