Saol Cnm şuan hastanedeym cepten giriyorum. Muayene oldum kızımın kafası rahim agzına dayanmış basınç Yapıyomuş. Ama Allahtan rahim agzım kapalı gözüktügünden şimdilik düşük önleyici ilaç vermiycem dedi doktorumuz. 10gün istirahat vericekti ben 3gün istedim haftasonuda var 5gün yeter dedim. Zaten sancım şiddetlenirse karnımda sertleşirse hemen gel dedi, magnezyuma devam. Kızıcığım da 8günde 990gramdan 1360gram olmuşataga geçmis yavruşum. Simdi idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah temiz çıkar.
Kızlar idarrında lökositi yüksek çıkan varsa sakın ihmal etmesin ürolojiye gidin kadın doğum ihmal ediyor o konuyu ben artık kanlı idrar yapmaya başladım dün akşam ve bu gün dr ye gittim kadın doğumun verdiği ilaçlar işe yaramamış enfeksiyonum artmış sancım ve yanmam var daha da ihmal etsem böbreklere çıkacakmış:18:
bizde rüzgar koyucaz bebeğimin ismini yeni değil bundan beş altı sene önce demiştik oğlumuz olursa adı rüzgar olsun die. şimdi çevremizden (anneler ablalar arkadaşlar fln) o kadar baskı var ki rüzgar koymayın başka bir isim bulun die patronum bile karıştı eski isimlerden koyun fln die :105: rüzgar isminden soğuttular resmen beni başka bir isim öneren de yok hani sadece onu kaymayın diyor herkes
galiba çoğu hamilede çıkmış şeker ama ben hiç ummuyordum bende çıkacağını hamile kalmadan 1 ay önce ölçtürmüştüm çünkü normal çıkmıştı değerler.
böbrek problemi bende de var 20.haftamda öle bir ağrı sancı çektim ki anlatamam dr büyüme demedi ama sağ tarfata çok fazla doluluk var demişti devamlı soluna yat baskı yapar dedi. dün yine baktı böbreklerime bişi demedi ama sanırım sorun kalmadı hiç ağrı fln tok artık çünkü.
3 gecemio ilk dogum yapicaklardan biri de benim canim kimisi böyle kimisi saatlerce kivraniyor vallahi ya benim korktugum seylerden birisi de bu sancilar basladigi zaman belli bir dakikadan dakikaya belli bir civarda oldugun da hastaneye gidin diyorlar tam bilmiyorum kac dakika da kac defa geldigi zaman gitmek gerek hastaneye... eger erken gidersen tekrar eve gönderme gibi orda ac susuz yorucu hareketler yaptirma gibi seylerle iyice perisan ediyorlarmis insani.. biryerde okumustum gecen hafta 1. kattan 3. kata merdivenlerden asagi yukari yürüyüs yaptirmislar kadina burdaki bir hastane de o sancilarla buarada doguran arkadas avusturyali canim yabanci.. bu yabancilar zaten hem dogum da hem de bebek büyütme konusunda cok sanslilar zaten.. mesela bizim bebekleri bikere disari cikar hasta olur bunlar 3-4 aylik bebekleri karin icinde oynatiyorlar tik yok
neyse canim benim kocis gelir birazdan oglusumun bezleri gidip alalim aksama yine girmeye calisicam cok öpüyorum simdilik
günaydın herkese....
geçmişe bakmadan geldim yazmaya.. dün kontrolümüz çok iyi geçti.. bebğim çok sağlıklı 12kilo 153 gram olmuş .. geçen gittiğimde gününden ilerde demişti bu sefer normal dedi..suyu falan da iyi daha dönmemiş sadece biraz aşağıdaymış o ağrılarım ondanmış .. baskı yapması normalmiş... çok hareketliydi tam net göremedim ama olsun.. kasılmalarım için magnezyum verdi.. hersey iyiydi de tek sorun şu ki 1 ay sonrasına gün verdi .. 1 ay mı diye üstüne üsütne sordum evet 1 ay dedi.. geç deilmi kızlar yaa.. artık son aylardayız bir ay randevusuz ben oğlumu görmeden nasıl durayım.. ekstra bi durum olursa gelirsiniz dedi.. demekki bi kaç hafta sona ekstra bi durum çıkarrız bizde.. naapalım
Maaşallah cnm nazar12 kilo yazmışımbenim oğlan okula başliicak olmuş 1153 gram olcaktı...
senin kızına da maşallah cnmGünaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz
Buda son fotomuz
Eki Görüntüle 669467
Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)
canım bende de aynı durum söz konusu benim sadece sol kasığım inanılmaz ağrıyor geceleri uyanıyorum sürekli sanki böyle bıçak saplanır gibi oluyor benim ki dr git bakalım ne diyecek ben de gideyim ona göre inş önemli bir şey değildir.
Bence anakucağına hiç mi hiç gerek yok ilk resimdeki arabayı yenidoğanlara kullanıyolar zaten diğeri de tam yatabiliyodur zaten, arabada da kulllanılabilene anakucağı deniyo onada en fazla 6-8aya kadar sığabiliyo bebek e ne gerek var zaten ben minicik bebeği arabayada binsem kucağıma alırım daha sonrası için yani oturmaya başladığı 6 aydan itibaren araba koltuğu alcam, o sebeple 6 aya kadar kullanmak için ana kucağına hiç gerek yok ev tipi anakucağı alsan daha iyiEki Görüntüle 669645 Eki Görüntüle 669646
durum budur..hangisini ne kadar süre kullanabilirim, sanırım doğar doğmaz ikisi de olmuyor ben sanırım bir de maxi cosi bakmak zorundayım. (onun da adını bilmiyorum işte hem otomobilde hem bebek arabasında kullanılabilen işte)
cnm çok üzüldüm inşallah bidaha böyle kötü bir günün geçmez o işgüzar şoförü şikayet etmelisin bence!valla hormonlarım mı çoştu bu insanların hepsi aynı anda mı çoştu bilmiorum. şu anda sinirden başım ağrıyor.bugünüm çok kötü geçti. işimden nefret ettim bugün. biranönce izne çıksam keşke. daha 2 ay var izne ayrılmama
Ayy cnm çok geçmiş olsun aman Allah korusun dikkat et iyi takip et bundan sonra aman böbreklere falan çıkmasınKızlar idarrında lökositi yüksek çıkan varsa sakın ihmal etmesin ürolojiye gidin kadın doğum ihmal ediyor o konuyu ben artık kanlı idrar yapmaya başladım dün akşam ve bu gün dr ye gittim kadın doğumun verdiği ilaçlar işe yaramamış enfeksiyonum artmış sancım ve yanmam var daha da ihmal etsem böbreklere çıkacakmış:18:
bence o ilacı kullanma ben hiç duymadım miğde yanması için hamilelikte öyl bi ilaç genelde renee (yanlış yazmış olabilirim) adında bi ilaç yazıyo doktorlar ki bugün bana da yazdı ama daha almadığımdan duyduğum kadarıyla yazdımbende oğluşumun hazıranda aramıza katılmasını bekliyorum
bu aralar mide yanmalarım başladı doktorum prabex diye bir ilaç verdi
ancak kullanma talimatlarında hamilelikte kullanmayın diyor bu konuda bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen
bence git bi doktora görün ben o sebeple gittim muayene oldum bebişimin kafası rahim ağzına dayanmış istirahat verdi!!!kızlar dün aksamdan beri karnımın sağ tarafına kramp giriyor smdi aynı kramp asadanda vuruyor :S
Saol cnm teşekkürederim bilgi verdiğin için gerçekten de bu bilgi iyi olduhosgeldinizz gecmis olsunn neyseki kötu birsey yokmus icini rahat tut. o kasilmalar olabilir rahme dayanmis bebek sonucta biraz aci vermesi gayet normal sadece kasilmalarin önunu kesmek icin doktorun dedigi gibi bol bol dinlenmen gerek. eeee raporuda almisinn
hadi sana iyi istirahatler guzel guzel dinlenmeler bebiisinle. böyle giderse erken dogum izininede ayrilabilirsin belki
hee buarada sanci ilk olarak belden giriyor ilk önce bir bel agrisi yasiyorsun daha sonra karnina ve kasiklarina ve en son bacakalarina vuruyor zaten o zaman rahmin cikacakmis gibi agriyorryani bu duruma gelene kadar doguracagini coktan anlamis olursun
Saol cnm teşekkürederim ....maşalah canım kızına kilosu gayet iyi artık hızlı kilo almaya başladılar yavrucaklar idrar tahlilinde temiz çıkmış gözün aydın canım
geçmiş olsun canım bol su iç ve sakın idrarını tutma sürekli tuvalete git mesanede baklediğinde idrar enfeksiyon yapıyormuş aklında bulunsunve ilaçlarını ihmal etme inşallah kısa zamanda düzelir durumun ...
Günaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz
Buda son fotomuz
Eki Görüntüle 669467
Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)
Saol Cnm şuan hastanedeym cepten giriyorum. Muayene oldum kızımın kafası rahim agzına dayanmış basınç Yapıyomuş. Ama Allahtan rahim agzım kapalı gözüktügünden şimdilik düşük önleyici ilaç vermiycem dedi doktorumuz. 10gün istirahat vericekti ben 3gün istedim haftasonuda var 5gün yeter dedim. Zaten sancım şiddetlenirse karnımda sertleşirse hemen gel dedi, magnezyuma devam. Kızıcığım da 8günde 990gramdan 1360gram olmuşataga geçmis yavruşum. Simdi idrar tahlili sonucumu bekliyorum inşallah temiz çıkar.
yok ya şimdi aşağı yukarı bizimki kadar olmuştur bence normal az falan değil yaniiibenimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di
kızlar bana yardım edin kocamın isim konusundaki inadını kıramıyorum ceren diye tutturdu şaka gibi kızımın ismini ceren koyacak resmen yaa oğlumuda örgütledi ağlayıp duruyo ceren olucak diyeee bende istemiyorum ama ..... napıyım ben şimdi yaaaa...
geridonusumkutusu geçmiş olsun. Şoförü daha sert uyar bence. Biraz tolerans göstersin. Arkadaşlarına gelince hamile bayanın yanında sigara yaktıklarına inanamıyorumBunlar öğretmen, üniversite mezunu bir de Ben olsam onlar umursamazca içmeye devam ettiğinde kalkar başka tarafa geçerim ki anlasınlar.
denizkizi57 sana da geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Bebeğinin de maşallahı var tosuncuk
Ceren ismi güzel bir isim kötü değil bence, ancak senin aklından geçen isim nedir?
benimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di
benimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di
canım ben bilge istiyorum ya onun kavgası var işte...
Bence gayet normal, ben de dün gittim doktora, 27+4 benimde, doktor 1,170 gr olduğunu söyledi. ancak boyunu söylemedi.
Sen özelde misin devlette mi? Şoförün personeli almak istememesini ilk defa duyuyorum.Bizde şoför bir hata yapsa canına okuyorlar hemen. Bizim soför bazen sert kullanır ben ona bile kıızıyorum, senin yerinde olsam çıldırırım sanırım. Çok ilginç bir işyerin varmış.içenler öğretmen değil ama herkes biliyor sonuçta zararlı bişi. ben mi kaçacam köşe bucak onlardan. gidin uzakta yakın
çalıştığım yer öle bi yerki, kimse çalışmak istemior ve işini fazla yapmıyor. lafta ise herkes çok çalışıyor. şoför bey de beni getirip götürmek istemior. anlamıyorum ki arabayla taş çatlasın 15 dk sürüyor. 15 dk. yolu gelmek neden zor gelior.
işin kötüsü bunu konuşabileceğim bi merci de yok. sineye çekiorum mecbur. bugün güya lastik patlamış onu bahane etti. aynı şeyi bu pazarteside yapmıştı oysa. bir daha yaparsa bu sefer gerçekten cırlayacam. herşeye sabrediorum ama etmicem bu sefer. başım çatlıo hala. hadi normal zamanda yapıo hamileyken bunu yapmaya insanların vicdanı nasıl el verior anlamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?