2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

maşalah canım kızına kilosu gayet iyi artık hızlı kilo almaya başladılar yavrucaklar idrar tahlilinde temiz çıkmış gözün aydın canım

geçmiş olsun canım bol su iç ve sakın idrarını tutma sürekli tuvalete git mesanede baklediğinde idrar enfeksiyon yapıyormuş aklında bulunsunve ilaçlarını ihmal etme inşallah kısa zamanda düzelir durumun ...

valla isim konusu gerçekten çok can sıkıcı.. yediklerine dikkat etmen yeterli geliyodur sanırım insüline falan gerek kalmamıştır inşallah... ya böbreklerin belli bir büyüme yapması normalmiş ama benimki sürekli fazla miktarda genişlediği için sorun oluyor.. dilerim sende bişi çıkmaz

ben hic dklarina dikkat etmedim cnm malesef ilkinde gece basladi sancim sabaha kadar bekeldim zannediyorum 10 dk da bir giriyordu doktora gittim, oda hemen hastaneye gönderdi bugun mutlaka bekel gelir dedi. ne yazikki 2 gece sonra geldi bebek
hastanede yattim cnm öyle ac susuzda birakmadilar hemen yemegimi suyumu verdiler odama yatisimi yaptilar, hicte öyle merdiven in cik da demediler bana yat dinlen diyorlar surekli ama yanimda annem vardi o da sürekli SIKISTIRIYORDU yatma kalk yürü acilsin diye hemsire dinlen diye kizoyor annem kalk diye kiziyor ne yapcagimi sasirmis bir halde agliyordum bende zaten uyuyamiyordum hic sancidan igneyle uyutuyorlardi en fazla 10 dk uyabiliyordum onuda sanci giryord hemen sanirim 5 dk dusunce doguma aldilar daha önce ilacli kuvete yattim acilma olsun diye sonrada hemen doguma gittik akmsam 7 gibi girdim gece 12 de dogdu cok zorlu bir sürecti benim icin ama herkes de ayni sey olcak diye birsey yok birde bu genetigede bagli olyor galiba
annemde beni cok zor dogurmus bende cok zor dogurdum kizimi. kimiside tuvalete gidiyor idarrim geldi sanip oraya dogruyor
herkes ve hatta ayni kiside her dogum bile ayni olmuyor benimde cikmam gerek artik grs aksama kizlar hoscakalinn

canım benimkide 3 hafta sonraya gün vardi tam 32 haftaya ondan sonra daha sık görüşücez dedi ve artık hastane bi karar almış fazladan tek bir hasta bile varmiyolar doktora ve böylece doktorumun başı rahatlamış buna çok sevindim....

12 kilo yazmışım benim oğlan okula başliicak olmuş 1153 gram olcaktı...
Maaşallah cnm nazar değmesin ben zaten okuyunca anladım 2 yi yanlışlıkla yazdığını
senin kızına da maşallah cnm annesi buaralar bebişlerimiz hızlı büyüyolar kilosuda iyi bence hem daha doğuma kadar daha da alıcaklar ....

Cnm ben gittim geldim bebiş rahim ağzına dayanmış doktor istirahat verdi yat dinlen yorma kendini dedi, rahim ağzımı da kontrol etti ultrasondan kapalı gözüktüğü için ilaç vermedi ama sen de git bir muayene ol bence neolur ne olmaz....
Bence anakucağına hiç mi hiç gerek yok ilk resimdeki arabayı yenidoğanlara kullanıyolar zaten diğeri de tam yatabiliyodur zaten, arabada da kulllanılabilene anakucağı deniyo onada en fazla 6-8aya kadar sığabiliyo bebek e ne gerek var zaten ben minicik bebeği arabayada binsem kucağıma alırım daha sonrası için yani oturmaya başladığı 6 aydan itibaren araba koltuğu alcam, o sebeple 6 aya kadar kullanmak için ana kucağına hiç gerek yok ev tipi anakucağı alsan daha iyi ayrıca bebek araban çok güzel ve kullanışlı mercedes gibi güle güle kullan cnm.

cnm çok üzüldüm inşallah bidaha böyle kötü bir günün geçmez o işgüzar şoförü şikayet etmelisin bence! iş arkadaşlarına da ayrı kızıyorum nekadar düşüncesizler ya benim etrafımda kimse sigara yakmıyo, çok ayıp hamile kadının yanında sigara içilmeyeceğini bilemeyecek kadar cahil mi bunlar... neyse bu günün için geçmişolsun evde bari biraz dinlen gevşemeye çalış...

Ayy cnm çok geçmiş olsun aman Allah korusun dikkat et iyi takip et bundan sonra aman böbreklere falan çıkmasın

bence o ilacı kullanma ben hiç duymadım miğde yanması için hamilelikte öyl bi ilaç genelde renee (yanlış yazmış olabilirim) adında bi ilaç yazıyo doktorlar ki bugün bana da yazdı ama daha almadığımdan duyduğum kadarıyla yazdım

kızlar dün aksamdan beri karnımın sağ tarafına kramp giriyor smdi aynı kramp asadanda vuruyor :S
bence git bi doktora görün ben o sebeple gittim muayene oldum bebişimin kafası rahim ağzına dayanmış istirahat verdi!!!

Saol cnm teşekkürederim bilgi verdiğin için gerçekten de bu bilgi iyi oldu cahillik başa bela işte sen bugünlerde bize tecrübelerinden bilgiler ver :44:

Saol cnm teşekkürederim ....

harika ya bayıldım allah hayırlısıyla doğurmayı nasp etsin... valla gayet iyi büyümüş benimkinden fazla kilosuda boyuda benimkinin boyu 39.62 süper süper...

denizkızı teşekkür ederim. uysal ve anlayışlı biriyim. tabi bu durumu insanlar bi süre sonra kullanıyor. bi cırlayacam görcekler günlerini. hala sabrediorum ama işyerindeki herkese toplu cırlayacam sanırım.

geridonusumkutusu geçmiş olsun. Şoförü daha sert uyar bence. Biraz tolerans göstersin. Arkadaşlarına gelince hamile bayanın yanında sigara yaktıklarına inanamıyorum Bunlar öğretmen, üniversite mezunu bir de Ben olsam onlar umursamazca içmeye devam ettiğinde kalkar başka tarafa geçerim ki anlasınlar.

denizkizi57 sana da geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Bebeğinin de maşallahı var tosuncuk

geçmiş olsun canım dursun durduğu yerde daha var maşallahhh bu bebişler nasıl güzel büyüyolar ya bide sorun yaratmadan yatsalar yattıkları yerde ah.....

benimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di

Ceren ismi güzel bir isim kötü değil bence, ancak senin aklından geçen isim nedir?

Son düzenleme:

içenler öğretmen değil ama herkes biliyor sonuçta zararlı bişi. ben mi kaçacam köşe bucak onlardan. gidin uzakta yakın
çalıştığım yer öle bi yerki, kimse çalışmak istemior ve işini fazla yapmıyor. lafta ise herkes çok çalışıyor. şoför bey de beni getirip götürmek istemior. anlamıyorum ki arabayla taş çatlasın 15 dk sürüyor. 15 dk. yolu gelmek neden zor gelior.

işin kötüsü bunu konuşabileceğim bi merci de yok. sineye çekiorum mecbur. bugün güya lastik patlamış onu bahane etti. aynı şeyi bu pazarteside yapmıştı oysa. bir daha yaparsa bu sefer gerçekten cırlayacam. herşeye sabrediorum ama etmicem bu sefer. başım çatlıo hala. hadi normal zamanda yapıo hamileyken bunu yapmaya insanların vicdanı nasıl el verior anlamıorum

bu arada TALIAA çok saol canım dilerim geçer ama zor.....

anam bi kaç saat kaçırmaya gelmiyo burda olaylar ne kadar hızlı gelişiyo geçmişi okurken gözlerişm ağırdı şu anda olum başımda ağlıyooo anne bana oyun aç diye ne olcak bölee yawww kaçırıyom herşeyi...

Bence gayet normal, ben de dün gittim doktora, 27+4 benimde, doktor 1,170 gr olduğunu söyledi. ancak boyunu söylemedi.

ultrason kağıdında fl yazan yeri 7 ile çarpınca boy oluyormuş

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen özelde misin devlette mi? Şoförün personeli almak istememesini ilk defa duyuyorum.Bizde şoför bir hata yapsa canına okuyorlar hemen. Bizim soför bazen sert kullanır ben ona bile kıızıyorum, senin yerinde olsam çıldırırım sanırım. Çok ilginç bir işyerin varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…