Sen özelde misin devlette mi? Şoförün personeli almak istememesini ilk defa duyuyorum.Bizde şoför bir hata yapsa canına okuyorlar hemen. Bizim soför bazen sert kullanır ben ona bile kıızıyorum, senin yerinde olsam çıldırırım sanırım. Çok ilginç bir işyerin varmış.
Düzelir inşallah ne diyeyim.özelde değil, devlette :) neyse bu konuda çok detaya girmeyeyim. şoför kadrolu ben değilim. müdür bile her zaman isteklerini yaptıramıo ona. uff çok tuhaf şeyler var işte. detaya inmeyeyim.
özelde değil, devlette :) neyse bu konuda çok detaya girmeyeyim. şoför kadrolu ben değilim. müdür bile her zaman isteklerini yaptıramıo ona. uff çok tuhaf şeyler var işte. detaya inmeyeyim.
benimkinin boyu ve kilosu azmı acaba ya. sizle kıyaslayınca az gibi. 27+4 de 1150 gr. 35 cm di
Canım o bizim kurumdada oluyo. eğer evin servis güzergahının dışındaysa ve kadroluda olsan gitmiyolar.şöförün insiyatifine bağlı oluyo böyle şeyler.bende aynı sıkıntıyı çektim hamileliğimin ilk aylarında.
Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Düzelir inşallah ne diyeyim.
Kızlar ben bebişi büyüttüm de beslenmesine bile geçtimYoğurt yapma makinesi tavsiye etti bir büyüğüm. Onu araştırıyordum. Kendim hiç yoğurt mayalamadım. Becerebileceğimi de sanmıyorum pek
Alacak ne kadar çok şey var yaBu tiny love anakucağını ben de beğendim ama 4-5 ay kullanılacak bir şeye o kadar para vermek gerekir mi diye vazgeçtim ama aklım da kalmadı değil. Ben çok acemi bir anne olacağım sanırım
Günlerdir sessiz sedasız yazdıklarını okuyorum.. Ne desem ne söylesem boş biliyorum o nedenle sadece Rabbimden senin, bebeğin ve eşin için en hayırlısını dua ile içtenlikle istiyorum.
Eşinin aramaması olağan dışı, ailesinin aramaması ise, benim çok yakından tanık olduğum bir durum fakat eğer bir gün gidersem biliyorum ki analı oğullu kimse aramaz..
Gamsızlık,terbiyesizlik, vurdumduymazlık, mezhebi genişlik.........vs...vs...
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Bunun dışında muayenelerin haftada 1'e düşmüş, umarım benim muayenelerde düşer:) çok uzun aralıklarla oluyor çünkü benimkiler..
Kendini üzmeden vaktini geçir tatlım, zor ama oyala hep kendini birşeylerle..
ben prıma care aldım daha iyi olduğu söyleniyooo tek sıkıntı biraz daha pahalı :26: sünnet konusunda bende kararsızım yaa napsak ki:44:
Sünnet konusunu ben araştırdım, yeni doğan bebek 24 saat gözlemleniyor, sağlık durumu iyiyse, herşey yolundaysa sünneti yapıyorlar, sünneti yapmadan önce bir süre bebeğe mama vs vermiyorlar, biraz acıksın diye, sünneti yaparken bebeğe biberonla mama yediriyorlarmış, bebek hiç anlamıyormuş bile zaten lokal anestezi yapıyorlarmış, çok kolay oluyormuş, yeni doğan bebekler çok hızlı iyileşiyorlarmış, enfeksiyon riski daha azmış, bakımı çok kolaymış, altını değiştirdikten sonra ilacını sürüp üzerine gazlı bez koyup sonra bezini bağlıyormuşuz, heryerine kaka yapsa dahi bebeğin altını yıkayabiliyormuşuz, yıkadıktan sonra ilacını sürüp bezliyoruz, internette araştırdım, doktor bunları söylüyordu, avantajlarının çok olduğunu söylüyordu, bu nedenle bende herhangi bir sorun olmazsa bebek zamanında doğarsa yeni doğan sünnetini düşünüyorum, göbek bağı ile birlikte pipiside iyileşip gidecek, ilerde bir daha sorun olmayacak, birde 5 gün gibi bir sürede iyileşiyormuş bebek. Bana çok mantıklı geldi.
ultrason kağıdında fl yazan yeri 7 ile çarpınca boy oluyormuş
Fl mm yazan yerde 54 mm yazıyor, 7 ile çarpınca 378 çıktı, yani bebişim 37 cm oluyor sanırım. öyle mi? Teş.ederim bende arayıp duruyordum, boyu nerede yazıyor diye..
sanırım öle olucak bu gidişle bi orta yol bulmak lazım....Hımm, Bilge ismi de çok hoş, iki isim olsun istemezmisiniz peki?
bende bu şekilde düşünüorum. hastaneden çıkmadan muayene ettireceğim sünnet için. durumu uygunsa bebeğin yaptıracağım. hem hareketleri daha az olduğundan o da bi avantajmış
Merhaba
benim oğlum 40 günlüktü sünnet olduğunda bir haftada iyileşti ve hiç bir zorluğunu yaşamadım okadar rahatki benim de oğlum olsaydı yine bebekken yaptırırdım...Evet kesinlikle, hareketleri az olduğu için kanama olma olasılığı hiç yok, daha büyük çocuklar sünnet edildiğinde çok dikkat etmediklerinden hoplayıp zıpladıklarından kanama olabiliyormuş ve ayrıca daha büyük çocuklar sünnet olduğunda iyileşseler dahi psikolojik olarak çok etkileniyorlar ve üzerini giydirirken, banyo yaptırırken çok hassas oluyorlar, kendilerini geri çekiyorlar, korkuyorlar, bunların hepsi düşünüldüğünde yeni doğan sünneti çok mantıklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?