2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

özelde değil, devlette :) neyse bu konuda çok detaya girmeyeyim. şoför kadrolu ben değilim. müdür bile her zaman isteklerini yaptıramıo ona. uff çok tuhaf şeyler var işte. detaya inmeyeyim.

özelde değil, devlette :) neyse bu konuda çok detaya girmeyeyim. şoför kadrolu ben değilim. müdür bile her zaman isteklerini yaptıramıo ona. uff çok tuhaf şeyler var işte. detaya inmeyeyim.
Düzelir inşallah ne diyeyim.

Kızlar ben bebişi büyüttüm de beslenmesine bile geçtim Yoğurt yapma makinesi tavsiye etti bir büyüğüm. Onu araştırıyordum. Kendim hiç yoğurt mayalamadım. Becerebileceğimi de sanmıyorum pek

Alacak ne kadar çok şey var ya Bu tiny love anakucağını ben de beğendim ama 4-5 ay kullanılacak bir şeye o kadar para vermek gerekir mi diye vazgeçtim ama aklım da kalmadı değil. Ben çok acemi bir anne olacağım sanırım

Canım o bizim kurumdada oluyo. eğer evin servis güzergahının dışındaysa ve kadroluda olsan gitmiyolar.şöförün insiyatifine bağlı oluyo böyle şeyler.bende aynı sıkıntıyı çektim hamileliğimin ilk aylarında.

Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..

Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..

Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..

Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..

Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..

güzergah dışı değilim. zaten tek beni almaya gelior sabah. benim görev yerimi değiştirdiler ve bana araç sağlama sözü vermişlerdi. evimde çok merkezi bi yerde ters değil. adam tembelliğinden gelmior.

ben prıma care aldım daha iyi olduğu söyleniyooo tek sıkıntı biraz daha pahalı :26: sünnet konusunda bende kararsızım yaa napsak ki:44:

Sünnet konusunu ben araştırdım, yeni doğan bebek 24 saat gözlemleniyor, sağlık durumu iyiyse, herşey yolundaysa sünneti yapıyorlar, sünneti yapmadan önce bir süre bebeğe mama vs vermiyorlar, biraz acıksın diye, sünneti yaparken bebeğe biberonla mama yediriyorlarmış, bebek hiç anlamıyormuş bile zaten lokal anestezi yapıyorlarmış, çok kolay oluyormuş, yeni doğan bebekler çok hızlı iyileşiyorlarmış, enfeksiyon riski daha azmış, bakımı çok kolaymış, altını değiştirdikten sonra ilacını sürüp üzerine gazlı bez koyup sonra bezini bağlıyormuşuz, heryerine kaka yapsa dahi bebeğin altını yıkayabiliyormuşuz, yıkadıktan sonra ilacını sürüp bezliyoruz, internette araştırdım, doktor bunları söylüyordu, avantajlarının çok olduğunu söylüyordu, bu nedenle bende herhangi bir sorun olmazsa bebek zamanında doğarsa yeni doğan sünnetini düşünüyorum, göbek bağı ile birlikte pipiside iyileşip gidecek, ilerde bir daha sorun olmayacak, birde 5 gün gibi bir sürede iyileşiyormuş bebek. Bana çok mantıklı geldi.

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim, çok şükür...
eşinle aranda geçen mevzuyu merak ediyorum çok çok özel değilse bizimle paylaşsana...
ne onu bu kadar küstürdü acaba
ailesinden etkileniyor olabilir mi, onların lafına bakıyor olabilir mi acaba?

erkeklerin çoğu böyle minikus. hatta erkek ailelerinin de çoğu böyle.

minikus erkek aileleri birde nedense gelinleriyle oğullarının arasının çok iyi olmasını istemiyor. geçmişte kendileride aynı şekilde yaşadığından mıdır nedendir bilmiyorum genelde böyle.

ben kayınvalideme annemden çok ilgi gösterdim, dr.lara götürdüm işe geç kalmayı göze alarak, dondurma falan yiyemez diye öyle özel yiyecekler alıp götürüyordum ona. evlenirkende ailemi kırdım onlar için. o şekilde evlendim. kıymeti olur sandım ama nerdee..

yaptıklarını yazmıyorum bile, eşimle ilk kavgamızda hemen yatağını salona hazırlayacak biri oldu evlenince. kötülük anında insanları tanıyamıyorsun. yada aslında esas halleri o oluyor. eski kavgalarımız sorunlarımız geldi benimde aklıma şimdi :) neyse boşvermek elde değil ama boşvermek lazım

yoğurt mayalamak kolay aslında. benim annem yapar genelde ama bi iki sefer onun tarifiyle bende mayalamıştım. bi dene yapamazsan al makine bence.

sen nasılsındır bilmiorum ama bir sürü makine olunca bana fenalık gelio :) tost makinesinide kaldırdım bi kenara. zaten mutfak ufak. birde çok toz oluyor

bende bu şekilde düşünüorum. hastaneden çıkmadan muayene ettireceğim sünnet için. durumu uygunsa bebeğin yaptıracağım. hem hareketleri daha az olduğundan o da bi avantajmış

yazarken farkettim 79 günüm kalmış. :) 79-21 58 gün eder. 58 gün daha işe gidip gelcem. o kadar daha dayanmam lazım . 16 hatta 18 günde tatil olsa. 40 gün. 40 gün bi yandan az gibi, bir yandan da çok gelior bana. 40 iş günü daha gitmek gelmek

Fl mm yazan yerde 54 mm yazıyor, 7 ile çarpınca 378 çıktı, yani bebişim 37 cm oluyor sanırım. öyle mi? Teş.ederim bende arayıp duruyordum, boyu nerede yazıyor diye..

maşallah sennkide boylu. ay benimki kısa mı olcak ya besleyemiorum ki çocuğu

bende bu şekilde düşünüorum. hastaneden çıkmadan muayene ettireceğim sünnet için. durumu uygunsa bebeğin yaptıracağım. hem hareketleri daha az olduğundan o da bi avantajmış

Evet kesinlikle, hareketleri az olduğu için kanama olma olasılığı hiç yok, daha büyük çocuklar sünnet edildiğinde çok dikkat etmediklerinden hoplayıp zıpladıklarından kanama olabiliyormuş ve ayrıca daha büyük çocuklar sünnet olduğunda iyileşseler dahi psikolojik olarak çok etkileniyorlar ve üzerini giydirirken, banyo yaptırırken çok hassas oluyorlar, kendilerini geri çekiyorlar, korkuyorlar, bunların hepsi düşünüldüğünde yeni doğan sünneti çok mantıklı...

benim anlamadığım sen nerde doktora gidiyosun kilosunu falan sölemiyolar anlamadım ben duruma biraz yabancıyım kurul olayı ne için bilmiyorum ama şunu biliyorum ne erkekleri nede ailesini asla kafana takma belkide unutmuştur yoğundur senin gibi şeyler yaşamamıza gerek yok benm kocamın aileside pek aramıyo sormuyo bebek nasıl sen nasılsın diye üstelik annem uzakta benim bu şehirde tek akrabam onlar seni anlıyorum yaşadıkların ve hamilelik şuanda düşüncelerini fazlasıyla değiştiriyo mutlu olmaya çalış hayat senin hayatın bunu sakın unutma....

benim oğlum 40 günlüktü sünnet olduğunda bir haftada iyileşti ve hiç bir zorluğunu yaşamadım okadar rahatki benim de oğlum olsaydı yine bebekken yaptırırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…