2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
maşallah sennkide boylu. ay benimki kısa mı olcak ya besleyemiorum ki çocuğu

yok canım seninki niye kısa olsun, senin bebiş kız değilmi? kız bebişle erkek bebişin boy farkı olabilir, kemik yapısından kaynaklanıyordur.. Ayrıca ben bir arkadaştan şöyle birşey duydum paylaşmak isterim, karı ve koca ikiside kısa boyluymuş, kadın iki hamileliğinde de kemik suyu kaynatıp içmiş, çocukları çok uzun boylu olmuş, iki çocuğu da gayet uzun boylularmış, kemik suyunun çok faydası varmış, ben yapıp içtim mi? hayır malesef, sadece hamileliğin ilk ayları kurban bayramına denk gelmişti, o zaman biraz yedim kemikli et yemeklerini işte, sonrasında da belli aralıklarla et, tavuk yiyorum, en az haftada bir balık yiyorum, cevizur yemeğe çalışıyorum bebişim zeki olsun diye.. Meyve çok yiyorum zaten.. Yoğurt, süt ve peynir bolca yiyorum. Bilmiyorum artık faydası oluyordur herhalde..

et yemiorum ki kemik suyu içsem. erkek benimki. eşim uzundur aslında ama ben tarafa çekerse kısa olabilir.

kızlar biz geldik doktordan, aynen dediğim gibi oğluşumu görüp iyi haberleri de alınca depresyon mepresyon kalmadı
bir haftada 250gr. almış ve tam 5cm uzamışşş şu an itibari ile karın çevresi az ince olmakla birlikte her bişi güzel Sanırım keçiboynuzu pekmezi ve çerez gerçekten işe yarıyor.Çok mutluyum ya, hastaneden çıktığımdan beri ağzım kulaklarımda

harika :) sen artık 2 haftada bir mi gideceksin. dr. beni hala ayda bir alıor. bi sonraki radevumda 32 haftalık olcam. ondan sonra artık 2 haftada bire düşürür sanırım

hg cnm normal doğum gözüküo bebişinin konumu epeyce de dayamışsa döndürmez daha kendini bnm ki içr de tango yapıo resmen en son kafa aşağı dönmüştü ama bgn bulantılarım azdı kesin bu sıpa yine oturuo içerde :s bnm çok sertleşiyor ya akşamları özellikle taş kesilio karnım.Kayınvalidem üşütüosundur bebeği karnını sıcak tut dedi ondan toplaşır dedi ağrıda nadiren oluyor demek ki sancıymış bu belki nst ye girerim bnde ayın 1ine randevum var ayyy bnm oğlanda büyümüş müdür acaba ecüş bücüş bişiydi en son 3 margarin kdr dı inş 1 kiloyu geçmiştir idrar tahlilini tekrarlat cnm ben 15 günde 1 veriorum doktorlarda sık sık yaptırın diyor zaten

keep sende hg tatlım maşallah yavruna ilerlemesi güzel keçi boynuzu pekmezini bnde aldım 2 aydır içemiyorum ama sabah aç karnına içince kusuyorum pekmezi bulantı yapıyor duramıorum sen nasıl tüketiosun aç tok farkedio mu ?

ah kuzum sen niye yalnız gittin ki, alaydın yanına anneni, arkadaşını bişeyini...böyle zamanlarda daha da koyar insana..Elbet eşinin aklı başına gelir, bırak yapsın nazını şimdi herşey daha taze.Biraz zaman geçsin, bir iki dışarıdan insan onunla konuşsun bak nasıl yola geliyor..

Son düzenleme:
harika :) sen artık 2 haftada bir mi gideceksin. dr. beni hala ayda bir alıor. bi sonraki radevumda 32 haftalık olcam. ondan sonra artık 2 haftada bire düşürür sanırım
bir sonraki randevu 3 hafta sonra, sonrakiler 2 hafta olacakmış..Beni de ayda bir alacaktı, 32.hafta 3 hafta sonraya denk geldi de ondan

aç karnına ne mümkün canım, bende de aynı durum var. Akşam yatmadan önce dolu dolu iki kaşığı çoook soğuk sütle yüzümü buruştura buruştura tüketiyorum sonra da hemen yatıyorum.

Son düzenleme:

sağol tatlım ya ben de aç karnına içmek gerek die yataktan kalkar kalkmaz içiodum 10 dk snra wc doğal olarak.Sütü çok severim zaten mutlaka sütle tüketicem artık bende

canım bişi sorucam benim kanımda ara ara bişi ısırıyomuş gibi yanma oluyo geçio bi bilgin varmı

canım bişi sorucam benim kanımda ara ara bişi ısırıyomuş gibi yanma oluyo geçio bi bilgin varmı

karnında yanma oluyor dıştan mı? Derin esniyordur cnm ondan olsa gerek artık bebek büyüyor sonuçta derin kaşınabilir sen kaşırsın farkında olmadan isilik olmuş gibi olur karnın büyütmüşsün maşallah kuzuyu :)

benimde aklıma o geldi gerilio olabilir diye düşündüm bebe yağı sürüyodum geceleri lierac aldım netten bakalım hayırlısı bebişim ii olsunda bende ii olurum inş bide hareketlerinin tadına varsam çok güzel olacak bu günde boğaz ağrısı başladı havalar bozuk gdince yakalındım galiba ıhlamur içicem şimdi başaka yapacak bii yok

şu yanmaların gerilme kaynaklı olanları bende de oluyordu, chicconun mamma donna sını kullanıyorum, tavsiye ederim. Yanmalar tamamen geçti, karın vs. hiç çatlak olmadı. Göğüslerimde çok az olmuştu, onlar da azaldı..gerçi ben göğüstekileri damarlarla da karıştırmış olabilirim çünkü bildiğim kadarı ile kremlerin olan çatlakları azaltma gibi özellikleri yok...neyse özetle memnunum işte

kızlar bu arada benim doktor geçen hafta bi kongreye katılmıştı, fazla balık yağının anne karnındaki bebeklerde gelişim geriliğine neden olabileceğine dair araştırmalar varmış. Benim balık yağı ile eleviti kestik (eleviti yeterli kiloya ulaştığım için kestik-10). Demir hapına ise doğum sonrasına kadar devam edeceğim. Bir de arada ihtiyacım olursa magnezyum+kalsiyum desteği alabileceğimi söyledi.

bende balık yağı çocukları hiperaktif yapıo diye duymuştum. dr. um vermemişti. bende almamıştım. decavit i hala kullanıorum. hatta şu an azaldı hapım 2 günde bir alıyorum. beslenmeme güvenmediğim için ben bırakamıyorum. kan hapı günde 2 kez alıyorum. kan değerlerim normale döndü ama gene aynen devam ediorum

benimde 3 hafta sonra 32 ye denk geldiği için 3 hafta sonra gel dedi sonra 2 haftaya düşücek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…