maşallah sennkide boylu. ay benimki kısa mı olcak yabesleyemiorum ki çocuğu
yok canım seninki niye kısa olsun, senin bebiş kız değilmi? kız bebişle erkek bebişin boy farkı olabilir, kemik yapısından kaynaklanıyordur.. Ayrıca ben bir arkadaştan şöyle birşey duydum paylaşmak isterim, karı ve koca ikiside kısa boyluymuş, kadın iki hamileliğinde de kemik suyu kaynatıp içmiş, çocukları çok uzun boylu olmuş, iki çocuğu da gayet uzun boylularmış, kemik suyunun çok faydası varmış, ben yapıp içtim mi? hayır malesef, sadece hamileliğin ilk ayları kurban bayramına denk gelmişti, o zaman biraz yedim kemikli et yemeklerini işte, sonrasında da belli aralıklarla et, tavuk yiyorum, en az haftada bir balık yiyorum, cevizur yemeğe çalışıyorum bebişim zeki olsun diye.. Meyve çok yiyorum zaten.. Yoğurt, süt ve peynir bolca yiyorum. Bilmiyorum artık faydası oluyordur herhalde..
kızlar biz geldik doktordan, aynen dediğim gibi oğluşumu görüp iyi haberleri de alınca depresyon mepresyon kalmadı
bir haftada 250gr. almış ve tam 5cm uzamışşşşu an itibari ile karın çevresi az ince olmakla birlikte her bişi güzel Sanırım keçiboynuzu pekmezi ve çerez gerçekten işe yarıyor.Çok mutluyum ya, hastaneden çıktığımdan beri ağzım kulaklarımda
Kızlar eve yeni geldim, tabiri caizse ıkına ıkına geldim gerçektende adım atmakta zorlanıyorum. doktorumuzun sözüne uyup dinlencem artık, erken doğurmamak için istirahat et dedi canıma minnet oh raporda verdiidrar tahlilimde temiz çıktı tek derdim bebeğimin rahim ağzına dayanması, kızım prova mı yapıyo nedir kafayı dayamış koca kafalım benim. doktora önce ben bu sancımı değilmi emin değilim ama kasıklarımda bir zonklama var, adım atmakta, yatakta sağımdan soluma dönmekte zorlanıyorum acıyo dedim sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimden bu şekilde tarif ettim o da dediki eğer bu kasıklarındaki ağrıyla beraber karnında sertleşirse hemen gel dedi demekki sancı o şekilde oluyo Buarada kızımda büyümüş busayede yine birazcık görmüş oldum, idrar tahlilimde temiz çıktı çok şükür. Bizden şimdilik bukadar....
Kızlar baya bişeyler yazılmış ben hastanede cepten girdiğim için tam okuyamadım şimdi bir okuyim geçmişi geliyorum
kızlar biz geldik doktordan, aynen dediğim gibi oğluşumu görüp iyi haberleri de alınca depresyon mepresyon kalmadı
bir haftada 250gr. almış ve tam 5cm uzamışşşşu an itibari ile karın çevresi az ince olmakla birlikte her bişi güzel Sanırım keçiboynuzu pekmezi ve çerez gerçekten işe yarıyor.Çok mutluyum ya, hastaneden çıktığımdan beri ağzım kulaklarımda
ah kuzum sen niye yalnız gittin ki, alaydın yanına anneni, arkadaşını bişeyini...böyle zamanlarda daha da koyar insana..Elbet eşinin aklı başına gelir, bırak yapsın nazını şimdi herşey daha taze.Biraz zaman geçsin, bir iki dışarıdan insan onunla konuşsun bak nasıl yola geliyor..Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
bir sonraki randevu 3 hafta sonra, sonrakiler 2 hafta olacakmış..Beni de ayda bir alacaktı, 32.hafta 3 hafta sonraya denk geldi de ondanharika :) sen artık 2 haftada bir mi gideceksin. dr. beni hala ayda bir alıor. bi sonraki radevumda 32 haftalık olcam. ondan sonra artık 2 haftada bire düşürür sanırım
aç karnına ne mümkün canım, bende de aynı durum var. Akşam yatmadan önce dolu dolu iki kaşığı çoook soğuk sütle yüzümü buruştura buruştura tüketiyorum sonra da hemen yatıyorum.keep sende hg tatlım maşallah yavruna ilerlemesi güzel keçi boynuzu pekmezini bnde aldım 2 aydır içemiyorum ama sabah aç karnına içince kusuyorum pekmezi bulantı yapıyor duramıorum sen nasıl tüketiosun aç tok farkedio mu ?
bir sonraki randevu 3 hafta sonra, sonrakiler 2 hafta olacakmış..Beni de ayda bir alacaktı, 32.hafta 3 hafta sonraya denk geldi de ondan
aç karnına ne mümkün canım, bende de aynı durum var. Akşam yatmadan önce dolu dolu iki kaşığı çoook soğuk sütle yüzümü buruştura buruştura tüketiyorum sonra da hemen yatıyorum.
canım bişi sorucam benim kanımda ara ara bişi ısırıyomuş gibi yanma oluyo geçio bi bilgin varmıhg cnm normal doğum gözüküo bebişinin konumu epeyce de dayamışsa döndürmez daha kendini bnm ki içr de tango yapıo resmen en son kafa aşağı dönmüştü ama bgn bulantılarım azdı kesin bu sıpa yine oturuo içerde :s bnm çok sertleşiyor ya akşamları özellikle taş kesilio karnım.Kayınvalidem üşütüosundur bebeği karnını sıcak tut dedi ondan toplaşır dedi ağrıda nadiren oluyor demek ki sancıymış bu belki nst ye girerim bnde ayın 1ine randevum var ayyy bnm oğlanda büyümüş müdür acaba ecüş bücüş bişiydi en son 3 margarin kdr dı inş 1 kiloyu geçmiştir idrar tahlilini tekrarlat cnm ben 15 günde 1 veriorum doktorlarda sık sık yaptırın diyor zaten
canım bişi sorucam benim kanımda ara ara bişi ısırıyomuş gibi yanma oluyo geçio bi bilgin varmı
et yemiorum ki kemik suyu içsem.erkek benimki. eşim uzundur aslında ama ben tarafa çekerse kısa olabilir.
benimde aklıma o geldi gerilio olabilir diye düşündüm bebe yağı sürüyodum geceleri lierac aldım netten bakalım hayırlısı bebişim ii olsunda bende ii olurum inş bide hareketlerinin tadına varsam çok güzel olacak bu günde boğaz ağrısı başladı havalar bozuk gdince yakalındım galiba ıhlamur içicem şimdi başaka yapacak bii yokkarnında yanma oluyor dıştan mı? Derin esniyordur cnm ondan olsa gerek artık bebek büyüyor sonuçta derin kaşınabilir sen kaşırsın farkında olmadan isilik olmuş gibi olur karnın büyütmüşsün maşallah kuzuyu :)
kızlar bu arada benim doktor geçen hafta bi kongreye katılmıştı, fazla balık yağının anne karnındaki bebeklerde gelişim geriliğine neden olabileceğine dair araştırmalar varmış. Benim balık yağı ile eleviti kestik (eleviti yeterli kiloya ulaştığım için kestik-10). Demir hapına ise doğum sonrasına kadar devam edeceğim. Bir de arada ihtiyacım olursa magnezyum+kalsiyum desteği alabileceğimi söyledi.
burdayım ben yeni geldim kocama yemek hazırladım ancaa...nerdesiniz kızlar. sıkılıyorum :)
bir sonraki randevu 3 hafta sonra, sonrakiler 2 hafta olacakmış..Beni de ayda bir alacaktı, 32.hafta 3 hafta sonraya denk geldi de ondan
aç karnına ne mümkün canım, bende de aynı durum var. Akşam yatmadan önce dolu dolu iki kaşığı çoook soğuk sütle yüzümü buruştura buruştura tüketiyorum sonra da hemen yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?