burdayım ben yeni geldim kocama yemek hazırladım ancaa...
içenler öğretmen değil ama herkes biliyor sonuçta zararlı bişi. ben mi kaçacam köşe bucak onlardan. gidin uzakta yakın
çalıştığım yer öle bi yerki, kimse çalışmak istemior ve işini fazla yapmıyor. lafta ise herkes çok çalışıyor. şoför bey de beni getirip götürmek istemior. anlamıyorum ki arabayla taş çatlasın 15 dk sürüyor. 15 dk. yolu gelmek neden zor gelior.
işin kötüsü bunu konuşabileceğim bi merci de yok. sineye çekiorum mecbur. bugün güya lastik patlamış onu bahane etti. aynı şeyi bu pazarteside yapmıştı oysa. bir daha yaparsa bu sefer gerçekten cırlayacam. herşeye sabrediorum ama etmicem bu sefer. başım çatlıo hala. hadi normal zamanda yapıo hamileyken bunu yapmaya insanların vicdanı nasıl el verior anlamıorum
geçmi geliyo eşin benimki erkencidir yaza kadar.... benim kızımda tekmeleriyle yedi beni...:2:benim eşim daha gelmedi
ben aynı durumda kalsam ben de cırlamamıştım kesin. ama yapmak gereken de şu bence: sen can taşıyorsun,onun yaptığı şey keyfi; o seni almadı akşama unuttu bile ama bak sen bu saatte hala baş ağrısı çekiyorsun ilaç bile alamadan belki. şunu anladım ki cırlamaya en çok hakkımız olduğu dönemdeyiz ve insanlığı bilmeyene biz öğretmeliyiz, utanacak olan da biz değiliz çünkü en azından hatasını görür. bir gün ben de taksicinin teki acayip yorgun bir iş çıkışında dolandıra dolandıra trafiğe soktu eve bayağı geciktim ve tek amacım bir an önce evime varıp uzanabilmekti, hiçbirşey diyemedim sustum sustum, 2 gün geçmeyen gerilim tip baş ağrısıyla nörolojiye gittim. şimdi öyle birşey yaşasam adama kızarım hiç olmadı inerim. arkadaşım seni rahatsız eden birşey varsa hemen söyle onlara çünkü bizim başımıza gelecek ufak bir tersliğin geri dönüşü yok, Allah korusun biz can taşıyoruz, onlar sadece adam olacak o kadar, ekstra bir isteğin olmayacak ki...
geçmi geliyo eşin benimki erkencidir yaza kadar.... benim kızımda tekmeleriyle yedi beni...:2:
ben yapı olarak cırlayabilen bi tip değilim aslında. o yüzden cırlamak da beni yoruyor. hayat tabi insana cırlamayı öğretiyor. ama bu işe başlamamla krediye girmemiz, eşimin işsiz kalıp büyük sıkıntılar çekmemiz hep eş zamanlı oldu.
işsizlik halinde kredi ödemenin nasıl zor olduğunu bildiğim için burda iyice sindim sanki. haklıda olsam haksızda olsam işimi riske atmamak adına hep sabrediyorum. ama insanların anladığı şey cırlama. alışmışlar kötü davranışa. yapar mısın eder misin diye kibar konuştuğun zaman anlamıyorlar. hatta o rica edilen şeyin görevi olduğunu unutuyorlar.
hala başım ağrıyor maalesef, moral bozukluğu da cabası. sakin kalıp güzelce uyarsam en iyisi bu ama sakin kalamıyorum. hemen sesim titrior ağlamaklı oluyorum. o halimden de hiç hoşlanmıyorum
Düzelir inşallah ne diyeyim.
Kızlar ben bebişi büyüttüm de beslenmesine bile geçtimYoğurt yapma makinesi tavsiye etti bir büyüğüm. Onu araştırıyordum. Kendim hiç yoğurt mayalamadım. Becerebileceğimi de sanmıyorum pek
Alacak ne kadar çok şey var yaBu tiny love anakucağını ben de beğendim ama 4-5 ay kullanılacak bir şeye o kadar para vermek gerekir mi diye vazgeçtim ama aklım da kalmadı değil. Ben çok acemi bir anne olacağım sanırım
maalesef geç gelio. benim velet bugün çok uysal. benden etkilenior sanırım.
canım benim hayatta seni hiç birşeyin sindirmesine izin verme bende çok cırlamam ama yerine göre yeri geldiği zaman öyle bir cırlarımki... senin dediğin gibi kibar olduğun zaman insanlar seni kendine muhtaç hissediyor oysaki o görevi ama anlamıyor işte ...
aman takma unutmaya çalış sanada yazık hayatta en kıymetli şey sensin bunu hep aklında tut...
Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
o ağrı haftalardır var bende.doktoruma sordum bebeğe bir etkisi yok ama doğurana kadar senin canın yanacak dedi.mide baskı yapıyormuş yukarı çıktıkça kaburgayı sıkıştırıyormuş.kaburgada etime batıyormuş:)aynen senin dediğin bıçak saplanması gibi:)kızlar gösümün altına bıçak gibi bır ağrı girip çıkıyor sizce bunun sebebi nedir gideyim mi doktora ?
senin kız kordonuyla oynamıyormuydu en son:)bırak diziyle oynasın.bu arada maşallah çok güzel...Günaydın kızlar bugün kızımı gördüm çok mutluyum ama geçen gidişime göre sanki az kilo almış gibime geldi :18:
42 cm 1500 gr olmuşuz
Buda son fotomuz
Eki Görüntüle 669467
Bu arada yanağına dayadığı kolu değil dizi benim kızım içeride neler yapıyor acaba yaa:):)
bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim.baksana normal doğum bile yapabileceksin demekki herşey yolunda.inşallah kuruldada aynı sonuca varırlar.eşine gelince inşallah dalgınlıkla bugünün kontrol günü olduğunu unutmuştur diye düşünmek istiyorum.Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
gözün aydın.demekki beslenmene dikkat edince sorun ortadan kalkmış.maşallah oğluna...kızlar biz geldik doktordan, aynen dediğim gibi oğluşumu görüp iyi haberleri de alınca depresyon mepresyon kalmadı
bir haftada 250gr. almış ve tam 5cm uzamışşşşu an itibari ile karın çevresi az ince olmakla birlikte her bişi güzel Sanırım keçiboynuzu pekmezi ve çerez gerçekten işe yarıyor.Çok mutluyum ya, hastaneden çıktığımdan beri ağzım kulaklarımda
ben durup durup patlayanlardanım. sonra başım daha çok belaya girior :) off ne bilim. bu kredi olayı yıldırdı beni :) eşiminde düzgün bi işi yok ki. maaşı da benden düşük. ben çıksam onun maaşıyla idare edemeyiz. bu olayla çıkmanın bi ilgisi yok tabi ama bazen olaylar çok büyüyebiliyor. daha önce bi kere başıma gelmişti.
iş ortamında çok resmi olmak gerekior aslında. resmi , kurallı. uff neyse
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar. havanında etkisi var sanırım. bu moddan çıkamadım bi türlü. neyse. bu hafta havuzluhana gitcem. nasıl geçecek bilmiorum. neler alacağımıda tam bilmiorum. listemi tam oluşturmamıştım
ya ne güzel imakanınız var ben napıyım ben anneme verdim siparişleri oda haftaya gidicek herhalde bende burdan bulduklarımı alıcam daha bişi yok ortada kızlara bakıyom valla süper çalışıyolar.... cicişleri al resimleri koy merak ederiz...
Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(
inşallah canım dilerim göz açıp kapayıncaya kadar geçer....darısı başıma sana geçen banada geçerr....valla sanki bahar gelince zaman daha çabuk geçecek gibi dimi...20 nisan bi gelse. onu takip eden haftalar çabuk gececek benim için. 20 sinde randevum var. 23 nisan tatil. 1 mayıs tatil :) sonrada izne ayrılmaya 2 hafta kalıor. :) onun mutluluğu ile zaman geçer. izinde olunca evde yapmam gereken tonla iş var zaten. bi şekilde geçer zaman inş. önümüzdeki 20 gün zor biraz amahavalar açsa gene ya. güneş olunca bana enerji gelio. hava kapanınca bende kapanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?