2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
burada konuşulmuştu bende gidip sarı kantaron yağı aldım ama kullanmaya korkuyorum. bi zararı var mıdır

Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(
benimde geçen hafta fazlaydı bu hafta daha az doktorum bana da önemli değil sancın yoksa dedi baktı bişi yok dedi...

önlemini almış doktorun. olmaz bişi inş. içini ferah tut.

geçmiş olsun canım dualarım seninle bu gece bol bol dua edicem sen içini ferah tutu korkma ona hiç bişey olmaz allahın izniyle dilerim herşey yoluna girer...

denizkizi57 sana da geçmiş olsun. Bol bol dinlen. Bebeğinin de maşallahı var tosuncuk
saol cnm artık öyle yapcam dinlenicem, işyerimden de biz seni idare ederiz günlük raporları evden yazıp yollarsın bi süre dediler en önemlisi bebeğim zamanını doldurana kadar beklesinde ben başka bişey istemiyorum, tombiş kızım benim

Cnm ya okurken çok duygulandım, keşke bunları yaşamasan size sihirli bi değnek değse kocan hatasını anlayıp gelsse seni alsa senin yanlız olmaman gerek buzamanlarda öff ben de derdine dert ektim ama bu hamilelik duygulandırıyo insanı kendine iyi bak cnm kontrolünün iyi geçmesine sevindim inşallah kurulun da iyi geçer.

Evet cnm zaten son bir aydır hep aynı pozisyonda hiç değiştirmedi hem kafası aşağıdaydı ve şimdide sıfıra sıfır dayamış kafasını cnm karnın öyle sertleşiyosa sende doktoruna anlat bu durumu az kalmış muayene o güne kadar bi sancın olursa erken gidersin artık. Senin oğluşunda büyümüştür tabi buaralar çok hızlı büyüyolar zaten

Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(

canım bende henüz başlamadı kasılmalar ama internette okuduğum kadarıyla 1 saatte 5 kere falan olursa doktora gitmek gerekiyormuş.onun dışında normalmiş.

aaa çok geçmiş olsun.düne kadar hiçbir belirti yokmuydu birden mi başladı.inşallah bekler bebişin daha.doktorlar alırlar ama önlemini merak etme.

merhabalar kasılma şikayeti bende de var hatta 4. ayımda tanışmıştım bu duyguyla ve doktorum da çok ilginç bulmuştu. ama olabilir, her hamilelik farklıdır seninki de şimdiden başladı demek ki demişti. şu an 30. hafta ve hala devam ediyor. 6.ayda rahmin de büyümesiyle daha çok korktum hatta bu saatlerde bir saat içinde 20 kez kasılıp acile gitmiştik. nst de kaldım yarım saat ve beni eve yolladılar tehlike yok diye. ben de kötü düşünmemeye çalışıyorum o günden beri hala devam ediyor ama demek ki böyle geçecek diyorum çünkü aradım da gittim de elimden geleni de yaptım, birşey yok diyorlar. o zaman bana da pozitif düşünmek ve bunlara alışmak düşüyor. kısacası canını sıkma ağrılı olmadığı sürece normal diyorlar.

ya sabahta sordum ama kimse görmedi sanırım:)gece olan kramp girdi bacağıma ilk defa.ve hala kaslarımda bir ağrıma var.ben sanıyordumki ağrı o anlık olur.sizdede böyle oluyor mu?bu ağrıyı geçirmenin bir yolu yok mu?

Ayy canımsın yaaa içimi rahatlattın benim de dün değil ondan önceki gün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür. Aynı dediğin gibi saatte 30 kez filan oluyo benimde:))

canım benim bendeki kramplarda hep öle olur şiddetli kramplarda sonra kas ağrıları kalır ama yinede bi araştır sen..

Geçmiş olsun, aman çok dikkat et, yat hiç kalkma, inş. zamanında sağlıklı doğar bebeğin, benimde en büyük korkum erken doğum, sancıların nasıl oluyordu, benim ilk hamileliğim o yüzden pek anlamıyorum ama bazı günler kasıklarım çok ağrıyor, adet sancısı gibi oluyor. Benimde bir ay öncesine kadar ara ara kanamalarım oluyordu, bir aydır şükür yok, ama doktorum erken doğum riskin var dedi. İnş. zamanında doğar bebeklerimiz.

Ayy canımsın yaaa içimi rahatlattın benim de dün değil ondan önceki gün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür. Aynı dediğin gibi saatte 30 kez filan oluyo benimde:))

yine de seni çok rahatsız ederse rahim ağzı uzunluğu ölçtürmek istersin bakarlar tehlike olup olmadığını söylediklerinde daha çok rahatlarsın eminim :) geçmiş olsun tekrar

sabah uyandığımda benimde baldırıma kramp giriyor yanızca sabahları oluyor bir kere fakat uzun süreli bir ağrısı olmuyo seninki neden böyle ağrılı oluyo bilemedim ben canım dr kontürülünde mutlaka söyle belki başka bir durumdur

Çooooooooook açım kızlar, yemeği de akşam saat 4 gibi yedim, şimdi çok acıktım ne yapsamki yaa doktorda çok kilo almışsın dedi (11 kilogramcık) biraz dikkat et 18 kiloyu geçersen normal doğum yapman zorlaşır dedi:18::18: şimdi yersem kilo yapacak ama aklım mutfakta ve çok kalorili yemeklerde demin bir muz yedim kesmedi hiç ama başka bişey yememem lazım

aynen bende nasıl açım anlatamam ama yememem lazım
bugun nerdeyse 1 tane kepeklı ekmek yedım ıstahıım cok acık

gecen ay 2 kilo almısım ben gayet iyi derken
doktorum cok dedı normali 1-1.5 kiloymuş
dedim gercekten cok fark var arada

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…