2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

4 den beri çok olmuş bence bir muz yeterli değil hafif bişeyler yiyebilirsin bi sebze yemeği çorba beyaz ekmek kullanma bide baya geçte kalmışsın saat 7 gibi yemiş olaydın iyiydi en iyisi bir bardak süt iç ayrıca sen içini rahat tut bende 14 kiloya yaklaştım ilkindede 18 kilo almıştım dikkat et ama çoktda aç kalma...

geçmiş olsun canım umarım geçici bir durumdur.

sünnet bence erkek çocuklarda 3,5 4 yaşında çok sevimli oluo cicilerinide giydirince şöyle güzel yemekli falan hoş olur erkenden kestirenler de var tabi ama ben 4 yaşında düşünürüm kısmetse

3 -6 yaş sünnetin yapılmaması gereken yaş aralığıdır.
çocuk cinsel kimliğini kazandığı ve çeşitli sıkıntıların yaşanabileceği bir yaş.
sünnetin bu dönemde yapılmasının ileriki dönemdeki en büyük sıkıntısı iktidarsızlık oluyor.

bence hamile engelli ve yaşlıların doğrudan birini kaldırıp oturma hakkı olmalı. karşıdakine yer verdiğiniz için teşekkür ederiz tabelasıyla olmuyor. kimse anlamıyor bunu.

canım yaşadığım duruma üzüldüm ve aynı şeyleri yaşamış biri olarak da ne hissettiğini anlıyorum.
sigara konusunda ben de aynı şeyleri yaşıyorum

iki dilim tam tahıllı yada çavdar yada kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 domates ve bir bardak ayran yiyebilirsin hem kalorisi düşük hemde doyurucu canım :)))

benım de bugun sabah oldu bacagımın alt kısmıında çok fenaydı bı de evde yalnızdım ılk defa yalnızken gırdı kramp çok korktum agrısıda hala var esım kas gevseltıcıyle masaj yaptı çok ıyı geldı deneyebılırsın

şu anda çerez yerken bunları yazmam çok ironik ama :) bence yoğurt ya da süt tüketebilirsin canım. sonuçta aç kalmak da iyi değil...

canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim,inşallah haftaya olan kurulunda sorunsuz geçer.yalnız gitmene çok üzüldüm,annen veya yakın bir arkadaşını alsaydın keşke yanına...
eşine gelince,ne diyeyim seni üzmek istemem.inşallah bir an önce yaptığının farkına varır,aklı başına gelir...

Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(

eğer sık değilse normal,ama sık oluyorsa doktoruna danış derim....

canım kasılan yer acıyordur,hafif hafif masaj yap istersen.doktorun magnezyum hapı vermişmiydi sana ?

arkadaşlar 28.haftamızdayım 57 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 9 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?Ayrıca bebişleriniz kaç gr oldu?

iki dilim tam tahıllı yada çavdar yada kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 domates ve bir bardak ayran yiyebilirsin hem kalorisi düşük hemde doyurucu canım :)))

şu anda çerez yerken bunları yazmam çok ironik ama :) bence yoğurt ya da süt tüketebilirsin canım. sonuçta aç kalmak da iyi değil...

Kızlar fikir verdiğiniz için sağolun ama dün yaptığım yemek bugün yedik bitti yani akşam 4te şimdi tost yapsam hani şu tam buğday ekmeği varya büyük yuvarlak olanlarından fırından alıyorum ben ve dilimleri hem kalın hem büyük, onun dilimiyle tost yapsam çook çok fazla olur , sütüm de bitmiş, yoğurt var onu da yemekten vazgeçtim, şimdi bir avuç çerez yedim su içtim o biraz tuttu yani ucundan birazcık işte en iyisi hürrem bitince yatim ben sabaha saklim iştahımı

bencede en sağlamı o canım sende benm gibi muhteşemi bitir yat mis gibi sabah krallar gibi bi kahvaltı yaparız ohh....

kontrolüme daha çok var canım.ama telefonla ulaşırım kramplar dahada sıklaşırsa.
sabah bende çığlıkla uyandım.eşim zor yetişti yanıma.beyefendiyede futbol oynarken çok oluyormuş.kıyasladığı şeye bak:)geçer birazdan diyor.

masajda yaptım duşta aldım geçmedi canım.doktorum magnezyum vermemişti.ama artık zamanı geldi.bu haftaya kadar iyi idare ettim.

arkadaşlar 28.haftamızdayım 57 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 9 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?Ayrıca bebişleriniz kaç gr oldu?

Bende 28. Hastanesini ve 67 ile hamile kaldım suan 71 kiloyum ve 4 kilo almişim

Selam Hayirli geceler kizlar nasilsiniz 1 haftadır girmiyordum 89'a dusmusum cok sevindirik oldum ya:)))

canım ben 48 kiloyla başladım ve şuanda 62 kiloya yaklaştım toplamada yaklaşık 14 kilo aldım bebeğimde 39.62 cm boyunda 1.420 gr olmuşşş yani kilolar benim....

Bende 28. Hastanesini ve 67 ile hamile kaldım suan 71 kiloyum ve 4 kilo almişim

Selam Hayirli geceler kizlar nasilsiniz 1 haftadır girmiyordum 89'a dusmusum cok sevindirik oldum ya:)))

şaka gibi yaaa sadece 4 kilomu ağlıcam ya.....nasıl beceriyonuz arkadaşlar bunu bi sırrı varmı lütfen söleyin...

açık olacağını sanmıyorum canım,bende bir aksilik olmazsa cumartesi gidicem inşallah....

annemlerle gitcez. onlarda çalışıyor o gün. onlar gelene kadar 3 olur saat en erken. kaçta kapanır ki orası

ya kızlar bana lohusa pijaması alabileceğim bi site önerebilirmisiniz özellikle aqua satan varsa lohusa sepeti dışında onu biliyorumda..

bencede en sağlamı o canım sende benm gibi muhteşemi bitir yat mis gibi sabah krallar gibi bi kahvaltı yaparız ohh....

eVET Hürrem bitsin yatıcam sonraaaa yatcaz kalkcaz sabah olacak sonra gelsin mammamlaaarrrr :125::131::122::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…