Çooooooooook açım kızlar, yemeği de akşam saat 4 gibi yedim, şimdi çok acıktım ne yapsamki yaa doktorda çok kilo almışsın dedi (11 kilogramcık) biraz dikkat et 18 kiloyu geçersen normal doğum yapman zorlaşır dedi:18::18: şimdi yersem kilo yapacak ama aklım mutfakta ve çok kalorili yemeklerde demin bir muz yedim kesmedi hiç ama başka bişey yememem lazım
Kızlar eve yeni geldim, tabiri caizse ıkına ıkına geldim gerçektende adım atmakta zorlanıyorum. doktorumuzun sözüne uyup dinlencem artık, erken doğurmamak için istirahat et dedi canıma minnet oh raporda verdiidrar tahlilimde temiz çıktı tek derdim bebeğimin rahim ağzına dayanması, kızım prova mı yapıyo nedir kafayı dayamış koca kafalım benim. doktora önce ben bu sancımı değilmi emin değilim ama kasıklarımda bir zonklama var, adım atmakta, yatakta sağımdan soluma dönmekte zorlanıyorum acıyo dedim sancının nasıl bişey olduğunu bilmediğimden bu şekilde tarif ettim o da dediki eğer bu kasıklarındaki ağrıyla beraber karnında sertleşirse hemen gel dedi demekki sancı o şekilde oluyo Buarada kızımda büyümüş busayede yine birazcık görmüş oldum, idrar tahlilimde temiz çıktı çok şükür. Bizden şimdilik bukadar....
Kızlar baya bişeyler yazılmış ben hastanede cepten girdiğim için tam okuyamadım şimdi bir okuyim geçmişi geliyorum
sünnet bence erkek çocuklarda 3,5 4 yaşında çok sevimli oluo cicilerinide giydirince şöyle güzel yemekli falan hoş olur erkenden kestirenler de var tabi ama ben 4 yaşında düşünürüm kısmetse
bence hamile engelli ve yaşlıların doğrudan birini kaldırıp oturma hakkı olmalı. karşıdakine yer verdiğiniz için teşekkür ederiz tabelasıyla olmuyor. kimse anlamıyor bunu.
Çooooooooook açım kızlar, yemeği de akşam saat 4 gibi yedim, şimdi çok acıktım ne yapsamki yaa doktorda çok kilo almışsın dedi (11 kilogramcık) biraz dikkat et 18 kiloyu geçersen normal doğum yapman zorlaşır dedi:18::18: şimdi yersem kilo yapacak ama aklım mutfakta ve çok kalorili yemeklerde demin bir muz yedim kesmedi hiç ama başka bişey yememem lazım
ya sabahta sordum ama kimse görmedi sanırım:)gece olan kramp girdi bacağıma ilk defa.ve hala kaslarımda bir ağrıma var.ben sanıyordumki ağrı o anlık olur.sizdede böyle oluyor mu?bu ağrıyı geçirmenin bir yolu yok mu?
Merhaba
Biz de geldik kontrolden sabahın bir köründen akşamın bir vaktine kadar.. Yorgunum.. İlk kez tek başıma gidip geldim..
Malum bizim muayenemizde boy kilo söylenmiyor maalesef o yüzden bilmiyorum sadece suyuma bakıp normal dedi.. NST ye girdim yine o da normal.. Gebelik şekerim yokmuş iyi dediler.. normal doğum yapabilirmişim ama kontrol etmediler sadece lafta söylendi..
Artık haftada bir çağırdılar neden bu kadar aceleciler anlamıyorum böbrek haricinde sorun da görünmüyor ama sanki yakında doğuracakmışım gibi..
Neyse haftaya çarşamba hem kurumuluz hem de kontrolümüz olmuş oldu.. Gene sabahtan akşama hastanede olacağız..
Malum meselemizde hiç gelişme yok kimsenin bizi arayıp soruduğu yok ne eşim ne de ailesi.. Bilmiyorum ailesine bir şey yansıttı mı ama hiç bir sorun olmasa bile hamile olan bana karşı ilgileri çok bariz :S
Sadece bugün tek başıma gitmek çok dokundu bir de bizim aramızda ne olursa olsun bebeğimizin kontrolü olduğunu bilmesine rağmen merak edip aramadı.. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerek diye düşünüyorum..
Şimdilik sadece kuruldan çıkacak sonuca odaklanmak istiyorum..
Canlarım benim 3 gündür kasılmalarım var ağrım sancım çok şükür yok ama tortop oluyo karnım. Gündüz de oluyor ama daha çok bu saatlerde. Bu normal mi(
ya sabahta sordum ama kimse görmedi sanırım:)gece olan kramp girdi bacağıma ilk defa.ve hala kaslarımda bir ağrıma var.ben sanıyordumki ağrı o anlık olur.sizdede böyle oluyor mu?bu ağrıyı geçirmenin bir yolu yok mu?
ya bişi sorcam havuzluhan pazar açık mı
4 den beri çok olmuş bence bir muz yeterli değil hafif bişeyler yiyebilirsin bi sebze yemeği çorba beyaz ekmek kullanma bide baya geçte kalmışsın saat 7 gibi yemiş olaydın iyiydi en iyisi bir bardak süt iç ayrıca sen içini rahat tut bende 14 kiloya yaklaştım ilkindede 18 kilo almıştım dikkat et ama çoktda aç kalma...
aynen bende nasıl açım anlatamam ama yememem lazım
bugun nerdeyse 1 tane kepeklı ekmek yedım ıstahıım cok acık
gecen ay 2 kilo almısım ben gayet iyi derken
doktorum cok dedı normali 1-1.5 kiloymuş
dedim gercekten cok fark var arada
iki dilim tam tahıllı yada çavdar yada kepek ekmeğiyle kaşarlı tost 1 domates ve bir bardak ayran yiyebilirsin hem kalorisi düşük hemde doyurucu canım :)))
şu anda çerez yerken bunları yazmam çok ironik ama :) bence yoğurt ya da süt tüketebilirsin canım. sonuçta aç kalmak da iyi değil...
Kızlar fikir verdiğiniz için sağolun ama dün yaptığım yemek bugün yedik bitti yani akşam 4teşimdi tost yapsam hani şu tam buğday ekmeği varya büyük yuvarlak olanlarından fırından alıyorum ben ve dilimleri hem kalın hem büyük, onun dilimiyle tost yapsam çook çok fazla olur , sütüm de bitmiş , yoğurt var onu da yemekten vazgeçtim, şimdi bir avuç çerez yedim su içtim o biraz tuttu yani ucundan birazcık işte en iyisi hürrem bitince yatim ben sabaha saklim iştahımı
kontrolüme daha çok var canım.ama telefonla ulaşırım kramplar dahada sıklaşırsa.sabah uyandığımda benimde baldırıma kramp giriyor yanızca sabahları oluyor bir kere fakat uzun süreli bir ağrısı olmuyo seninki neden böyle ağrılı oluyo bilemedim ben canım dr kontürülünde mutlaka söyle belki başka bir durumdur
sabah bende çığlıkla uyandım.eşim zor yetişti yanıma.beyefendiyede futbol oynarken çok oluyormuş.kıyasladığı şeye bak:)geçer birazdan diyor.benım de bugun sabah oldu bacagımın alt kısmıında çok fenaydı bı de evde yalnızdım ılk defa yalnızken gırdı kramp çok korktum agrısıda hala var esım kas gevseltıcıyle masaj yaptı çok ıyı geldı deneyebılırsın
canım haberlerin iyi olmasına çok sevindim,inşallah haftaya olan kurulunda sorunsuz geçer.yalnız gitmene çok üzüldüm,annen veya yakın bir arkadaşını alsaydın keşke yanına...
eşine gelince,ne diyeyim seni üzmek istemem.inşallah bir an önce yaptığının farkına varır,aklı başına gelir...
eğer sık değilse normal,ama sık oluyorsa doktoruna danış derim....
canım kasılan yer acıyordur,hafif hafif masaj yap istersen.doktorun magnezyum hapı vermişmiydi sana ?
arkadaşlar 28.haftamızdayım 57 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 9 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?Ayrıca bebişleriniz kaç gr oldu?
arkadaşlar 28.haftamızdayım 57 kilo ile başladım şuan 66 kiloyum 9 kilo aldım siz kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?Ayrıca bebişleriniz kaç gr oldu?
Bende 28. Hastanesini ve 67 ile hamile kaldım suan 71 kiloyum ve 4 kilo almişim
Selam Hayirli geceler kizlar nasilsiniz 1 haftadır girmiyordum 89'a dusmusum cok sevindirik oldum ya:)))
açık olacağını sanmıyorum canım,bende bir aksilik olmazsa cumartesi gidicem inşallah....
bencede en sağlamı o canım sende benm gibi muhteşemi bitir yat mis gibi sabah krallar gibi bi kahvaltı yaparız ohh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?