2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
yeni saat uygulaması pazartesi gününü 2 kez kabusa çevirdi..en güzelide öğlen arasının çabuk gelmesi ve 1.5 saat olması.yaşasın yemek ymek

Cnm hiç takma kafana bana da öyle yapıyolar ben de ikizler burcuyum hem de yükselenim de ikizler çoğu kişiden kendimi daha akıllı ve zeki görüyorum hem ikizlerdeki pratik zeka ve beceriklilik hiç bi burçta yok diyorum bozuyorum öyle saçma sapan bilmişleri...

Ay cnm sorma bende horlamaya başlamışım geçen gün eşim dedi bide dalga geçti normalde horlamasından evi inleten adam dalga geçiyo benle
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo

milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:
Aynen yaaa ben de çok kıskanıyorum

cnm hepsi de çok güzel dün butikbebe de çantanın aynısını gördüm ve çok beğendim tam alacaktım ki eşim ben yarın geelince beraber bakıp alalım dedi,

ay kızlar karnım nasıl aç ama çok üşeniyorum bir şeyler hazırlamaya
biri gelse al sana yemek hazırladım dese ne çok duamı alır
Kalk çabuk bebişi doyur çok kızdım şimdi sana hıııı

ZEYNOO , senin çantaları da çok beğendim güle güle kullan canım büyük ve kullanışlı gözüküyolar....

Sağıl canım zaman yaklaştıkça panik olmaya başladım sanırımm

Aynen canım al benden de okadar, eşimde bana öule diyo bide sen artık çocuktan başka bişey düşünmez oldun biraz da beni düşün diyo

günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr

bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...

canım cok gecmıs olsun
sanırım neredeyse 1 haftadır rahatsız oglun
bu arada butun arkadaslarımın cocukları ole havalardan sanırım

canım cok gecmıs olsun
sanırım neredeyse 1 haftadır rahatsız oglun
bu arada butun arkadaslarımın cocukları ole havalardan sanırım

evet canım bir haftadır hasta ve ben artık çok yorgunum bitkinim halsizim oğlumda artık perişan oldu bilmiyorum napıcam çok saol canım iyidileklerin için...

ben internet sitesine baktımda çok bişey yok gibi mağazada oyun parkları felan varmı seçenek çok mu yani eğer seçenek çoksa iyiymiş 300 tl ye 100 lira biçok eksiği halleder

ne almış ne almış

kızlar demin nisan annelerini okuyordum da, herkes külot şeklindeki hasta bezlerinin çok kullanışlı olduğundan bahsetmiş, nereden bulabiliriz ki onları bilen var mı?
medicallerde filan vardır dimi?
yavaştan çantaları hazırlamak lazım valla canlar geçen gün eşimin halası dedi ki çantan çoktan hazırdır senin dedim yooo
burada yazılanlardan bir liste yapmıştım zaten, o listeye göre hazırlıklara başlasam diyorum artık

selam annişler! çok şükür geldim evime dünya varmış..İstanbuldaydım haftasonu abimin nişanı vardı,doktor rapor verdi sağolsun uçağa binebilmem için ama yinede çokk yoruldummmm anladım artık doğuma kadar fazla kıpırdamak yok,olmadık yerde fenalık basıyor,tansiyonum oynuyor bi de baş ağrısı eklendi, en güzeli evde oturmakdöndüğümüzde yorgunluktan kapının önünde bi paketimizi bırakmışız bizim kapıcı da çöp diye atmış birileri de almış götürmüş çöpten ağlaya ağlaya bi oldum..çok güzel hamile çamaşırları almıştım,bikaç hediye vardı bebişime ve eşimle ayakkabılarımız hepsine güle güle dedik neyse sonra sağlık olsun dedim,kısmet değilmiş giymek ama içim gitti böyle işte annişler benden tavsiye evinizden fazla uzağa gitmeyinöptük siziii

Medikallerde, eczanelerde, büyük marketlerde hep var. Depend markasını öneriyorlar genelde. Bana da bebek bezi kullanmamı tavsiye ettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…