Cnm hiç takma kafana bana da öyle yapıyolar ben de ikizler burcuyum hem de yükselenim de ikizler çoğu kişiden kendimi daha akıllı ve zeki görüyorum hem ikizlerdeki pratik zeka ve beceriklilik hiç bi burçta yok diyorum bozuyorum öyle saçma sapan bilmişleri...günaydın kızlar,Bebişleri ikizler olacak kızlar, şu insanlara bebeğin muhtemel doğum tarihini söyleyince "hmm ikizler olacak" diye memnuniyetsiz bir ifade takınmaları yok mu dün eşimi de beni de sinir etti (ki bizimki ikizler olacak hiç kaçarı yok). Bir de "ikizler yaramaz olur hele bi de erkek çocuk" diye başlayıp ikizler olup bir baltaya sap olamamış tanıdıklarını anlatmaları yok mu, olmayacak ya, belki olmayacak yani. Belki bizim çocuğumuz gayet çalışkan olacak,olamaz mı... Eşim dayanamadı ikizler ünlülerine baktı akşam, bakın kimler var
Kızlar merhaba ben de 31.haftaya gireceğim..2 haftadır horluyorum..üşütmeden dolayı burnum tıkalı ondan sanıyordum..burun bandı da taktım gecmedi..okudum hamilelikte her 4 kadından birinde oluyormuş..ama dün gece eşim yanımda kaçtı ...ben hayatımda horlamamıştımm(
Aynen yaaa ben de çok kıskanıyorumben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:
cnm hepsi de çok güzel dün butikbebe de çantanın aynısını gördüm ve çok beğendim tam alacaktım ki eşim ben yarın geelince beraber bakıp alalım dedi,kızlar bu sabah berbat bir mide bulantısıyla uyandım ve çıkardım :120:
şu an da kasıklarım çok ağrıyor hele sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi :105:
neyse sabah kızıma internetten nevresim takımı, pike ve bebek çantası aldım.
Eki Görüntüle 673386 Eki Görüntüle 673387 Eki Görüntüle 673388
Kalk çabuk bebişi doyuray kızlar karnım nasıl aç ama çok üşeniyorum bir şeyler hazırlamaya
biri gelse al sana yemek hazırladım dese ne çok duamı alır
Benim göbeğimde hep aşağıda canım. Her gören karnın aşağı düşmüş diyor. Ama yeni olan bir şey değil ki, başından beri öyle.Doktorumun bu konuda hiç yorumu olmadı. Herhangi bir tehlikeden falan bahsetmedi, rahat ol.
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
32. haftaya gırmıssınz
Eşin jest yapmış ne güzel iştee..sorma bazen o düşündüğün gibi bana da oluyor.Ona buna vereceğim parayla bebeğime daha kaliteli birşeyler alsaydım gibi..Eşim kızıyor hatta "sana son zzamanlarda anne cimriliği geldi" diye takılıyor:26:
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr
bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
canım cok gecmıs olsun
sanırım neredeyse 1 haftadır rahatsız oglun
bu arada butun arkadaslarımın cocukları ole havalardan sanırım
tüüüm güzel annişlere merhabaaaa
annişler joker mağazasının kampanyasından haberiniz var mı ???
ben hafta sonu gittim. primanın şu beş yıldızlı bezlerinden aldım 20.90 tl ydi. burdaki marketlerde hep 26 tl. hem istediğiniz miktarda ve istediğiniz numaraları alabiliyorsunuz. birdeee joker kartınızla nisan ayı boyunca 300 tl ve üzeri alışverişe 100 tl hediye veriyorlar tüüüüm ürünlerden alabilirsiniz 100tl lik. üstelik kampanyalı indirimli olanların indirimleri de yine geçerli oluyooçok karışık anlattım galiba
yani joker mağzasına bi uğrayın derim... öpüldünüüz
cnm bebişinin bütün kıyafetlerine bayıldım çok ciciler, bizde havuzluhanda annemle kendimizi kaybetmiştikcnm yazın bebişlerimiz terleyecek, kusacak,kaka yapacak sürekli kıyafet değiştircez o yüzden aldığımız şeylerden giydiremediğimiz çok olmaz diye düşünüyorum olsa bile giydirip fotosunu çekeriz boşver ilk çocuk ilk heyecan takma kimseyi....
Kızlar benim kociş bana şimdiden bir doğum hediyesi almış bende şaşırdım doğurmadan daha ne hediyesi bu diyetabi ihtiyacım olan bişeyi almış ama inanın çok beğendiğim halde sevinirken vicdan azabı çektim, buna verilen parayla bebeğime neler neler alırdım ya da neyi daha kalitelisinden alırdım diye düşünmeden edemedim, annelik böyle bişey heralde hep kızıma bişeyler almayı hayal ediyorum kendim hiç umurumda değil.... Kocişim de diyoki doğum zamanı çok çok masrafımız olacak, hastane ücreti, vs vs.... o an belki almaya gücüm yetmezdi işimi garantiye aldım diyo
Neyse ben öğleden sonra işe gidicem evden çalışırsın demişlerdi ama komiserim sabahın köründe aradı geldinmi nerdesin diye sordu kekeledim resmenpufffffffff
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
32. haftaya gırmıssınz
Tatlım merak etme bide ben varım
kızlar demin nisan annelerini okuyordum da, herkes külot şeklindeki hasta bezlerinin çok kullanışlı olduğundan bahsetmiş, nereden bulabiliriz ki onları bilen var mı?
medicallerde filan vardır dimi?
yavaştan çantaları hazırlamak lazım valla canlar geçen gün eşimin halası dedi ki çantan çoktan hazırdır senindedim yooo
burada yazılanlardan bir liste yapmıştım zaten, o listeye göre hazırlıklara başlasam diyorum artık
Günaydın hanımlarrr 32. Haftamın içerisine girdim onun vermiş olduğu bır mutluluk var içimde bır bakayım geçmişte neler olup bitmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?