2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar hepinize günaydın ben 28.haftadayım ama karnım aşağıda doğru düştü görenler de fark ediyorlar dünde dışardayken hamile gördüklerimi çevirip kaç aylık olduklarını sordum😄😄ama bi korku aldı benide bilemedim kontrolümde haftaya normalde büyüdükçe göğüslere çıkması gerekiyor diye düşünmüştüm ben ama yapısal da olabilirmi sizce yani ciddi bi şeymidir ki😳😳😳

sağol canım, çok uyguna almışsın gerçekten biz de haftaya çıkacaktık bi bakalım neler var

her kadının vücut yapısı farklı, karnın dıştan görünüşü önemli değil canım. Ama çok stres yaptıysan gidiver bi doktora, sana bebeğin yeri,su seviyesi vb. gibi ile ilgili net bilgi verir, bakar rahatlarsın

sağol canım evet düşünüyorum bakim değişik bir durum hissedersem hemen gidicem.

günaydın kızlarr

yeni bir haftaya başladık umarım herşey herkesin gönlüne göre olur

ben hamileligimin başından beri hiç uyku sorunu yaşamamıştım. en geç 11 de uyuyup sabaha kadar deliksiz uyurdum. ama 3 gecedir gece 3 sularında uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum gercekten çok kötü bir hismiş. sizi şimdi daha iyi anlıyorum. üstelik tuvalete gidip gelmekten yorgun düşüyorum gece tek tesellim oğluşumun çok hareketli olması ve onu çok fazla hissediyor olmam

kızlar şimdi baktım e-bebek ve hello baby de 250tl ye 50 tl kampanyası yapmış. toplu alışverişe çıkacaklara duyurulur

Haftasonu o kadar koşturduk ki eşimle, hala ayaklarım sızlıyor. Üstümden tır geçmiş gibi, hiç dinlenemedim. Üstüne dün gece paşam hiç rahat bırakmadı beni, uyuyamadım. Sabaha karşı 6'da öyle bir acıktım ki anlatamam

Koşturmalarımız boşa gitmedi.Mobilya işini hallettik çok şükür. Siparişleri verdik. Bebeğime uyku seti de aldım

Günaydın hanımlarrr 32. Haftamın içerisine girdim onun vermiş olduğu bır mutluluk var içimde bır bakayım geçmişte neler olup bitmiş :)

kızlar şimdi baktım e-bebek ve hello baby de 250tl ye 50 tl kampanyası yapmış. toplu alışverişe çıkacaklara duyurulur

Evet cnm dogru dün biz hello baby ye gittik 250'yi geçtiği icin 50tl de hediye kazandık ve cok guzel seyler var

Kizlar yorumlarınızı gördüm cok sagolun hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum simdi KIZIMI görmeye gidiyorum cok özledim sabahı sabah ettim simdi bı duş alıp kahvaltı yapıp cikicam hepinizi öpüyorum iyi bakın kendinize ve benislerinize Rabb'ime Emanetsiniz selametle

Benim de bu şekilde lala17. Aşağıya doğru gibi duruyor..
Ama aynı zamanda kaburgalarımı da sıkıstırıyor, göğsümün altında bir baskı var sürekli.
Görünüşte neden böyle, bilmiyorum.

Uyku seti seçimine bayıldım, hem sade hem çok şık.
Hem de tam bebek rengi..
Markasını ve fiyatını da paylaşman mümkün mü?

dedim ama buldum uyku setini 119 tl kadarmıs ınternete
ama yatak yan koruyucuları yok sanırım?

http://www.chezmambutik.com/leo-teo-park-yatak-uyku-seti/

Son düzenleme:
günaydın kızlar iyi haftalar... Bugün 1 nisan şakalara dikkat !

canım aynı sorun bizde de var bizimkisi yengeç olabilir ama ikizler olma ihtimalide var. herkes bir yorum yapma derdinde. Ama hiç takma kafanı çünkü benimde etrafımda bir sürü ikizler var hepside ilim irfan sahibi insanlar ve çooook efendiler.

benim göbişim hep aşağıdaydı canım hiç çıkmadı yukarı. bebeğimin hareketlerinide çok aşağıda hissediyorum. dr a sorduğumda bi sıkıntı olmayacağını rahim ağzı uzunluğunun iyi olduğunu söylemişti. yapı meselesi sanırım. Yalnız bu durumun avantajları da var. mide yanması nefes darlığı gibi şeyler yaşamadım hiç

Canım benim yukardaydı işte nefes alamaıyordum doktorum kardiyolojiye bile yolladı şimdi aşağıda ama sanıım yapısal evet anneminde hamileliklerinde hep aşağıdaymış sanırım bir sorun yok haftaya doktora gidicem nasılsa

GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNN GÜZELL ANNİŞLER ENERJİ DOLUYUS AMA AÇIS TEKMİŞLER AZCIK ŞUAN :) ANNEANNEMİZ KAHVALTI HAZIRLIO ONU BEKLİYORUZ BİZDE HAMİLELİĞİN AVANTAJIYLA ELİMİZİ BİŞEYE SÜRMÜORUZ TABİ OH NE GÜZEL İYİ BİR gün DİLİYORUM HERKESE

Cnm o nadiren bende de oluyor ama bazen bi bakıyorum göğüs altıma kdr çıkmış bebeğin pozisyonu aynı olmaz ki.Dün annemlere dyımın eşi gelmişti kendisi 6 çocuk doğurmuş yenge ddm baksana taş gibi oldu dedi ki kızım çocuk bazen kendini karides gibi büzer büzer sımsıkı içine çeker gibi bi anda daha snra kendini bırakır dedi pozisyonla alakalı yani üştmemek lazımmış bide göbüşleri bebek üşürmüş cidden anne karnında zatürre olan bile varmış oy allah korusun :18::18:

tatlım en uykusu bozuk bnmdir içinizde emin ol anlayabiliorum seni.Ben oğlanın yüzüne zaten sabahlara kdr ayaktayım 1 de yatağa girioruz ben 4-5 uyuyorum snra tuvalet molaları tabi bazen dur nolur uyuyim diorum artık ve sabah erken kalkamıoruz sırf bu yüzden 12 1 bazen kahvaltı ediyoruz iyi bişi değil ama napim kaldıramıorum vücudumu yataktan

e bebeğe uğrıycam bu aralar katlanabilir küveti çok hoşuma gtmişti bikaç bişeyle 250 tamamlarız herhalde sağol tatlım

Işte cicişlerimiz teyzoşlar

oyhhh tatlım bunlar ne yaaa bayıldımm gerçekten minişin cicilerine :) kız çocuğu pek cici oluo ya 2. çocuğum kız olur inşşşşşşşş

BUGÜN byük gün 2 de randevumuz var çok heyecanlıyım oğluşum büyümüştür inş şuan 29a yeni girdik hafta olarak 28de 1050 olması gerekiyodu o kiloyu yakalamayı umuyorum inş 1 kilonun altında değildir paşam çok korkuorum küçüktür diye inş kilo aldırabilmişimdir yavruma :18::18:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben de 31.haftaya gireceğim..2 haftadır horluyorum..üşütmeden dolayı burnum tıkalı ondan sanıyordum..burun bandı da taktım gecmedi..okudum hamilelikte her 4 kadından birinde oluyormuş..ama dün gece eşim yanımda kaçtı ...ben hayatımda horlamamıştımm (

bide çalışan hanımlar rapor 31.hafta bittiğinde mi 32.hafta bittiğinde mi alacaksınız..doktorunuza sordunuz mu..ben 31 doldugunda gitmek istiyorum..çünkü nefes darlığım iyice arttı..dayanamıyorum..doktorlar esnek davranabiliyormuş diye duydum

Son düzenleme:

ben hep eşimi horluyon git içerde yat die yanımdan yolluodum geçenlerde gece kustum aşırı burnum fln tıkandı horlamışım bnm ki dalga geçiodu horlak die bi daha olmadı ama bi git doktora cnm sinüsler dolu olabilir

Eskiler cidden en doğrusunu biliyorlar tecrübe yani 6 bebek maşallah.üşümelerine çok şaşırdım hemen sarmalim oğluşumu😃😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…