sağol canım, çok uyguna almışsın gerçekten biz de haftaya çıkacaktık bi bakalım neler var
tüüüm güzel annişlere merhabaaaa
annişler joker mağazasının kampanyasından haberiniz var mı ???
ben hafta sonu gittim. primanın şu beş yıldızlı bezlerinden aldım 20.90 tl ydi. burdaki marketlerde hep 26 tl. hem istediğiniz miktarda ve istediğiniz numaraları alabiliyorsunuz. birdeee joker kartınızla nisan ayı boyunca 300 tl ve üzeri alışverişe 100 tl hediye veriyorlar tüüüüm ürünlerden alabilirsiniz 100tl lik. üstelik kampanyalı indirimli olanların indirimleri de yine geçerli oluyooçok karışık anlattım galiba
yani joker mağzasına bi uğrayın derim... öpüldünüüz
her kadının vücut yapısı farklı, karnın dıştan görünüşü önemli değil canım. Ama çok stres yaptıysan gidiver bi doktora, sana bebeğin yeri,su seviyesi vb. gibi ile ilgili net bilgi verir, bakar rahatlarsınKızlar hepinize günaydın ben 28.haftadayım ama karnım aşağıda doğru düştü görenler de fark ediyorlar dünde dışardayken hamile gördüklerimi çevirip kaç aylık olduklarını sordumama bi korku aldı benide bilemedim kontrolümde haftaya normalde büyüdükçe göğüslere çıkması gerekiyor diye düşünmüştüm ben ama yapısal da olabilirmi sizce yani ciddi bi şeymidir ki
her kadının vücut yapısı farklı, karnın dıştan görünüşü önemli değil canım. Ama çok stres yaptıysan gidiver bi doktora, sana bebeğin yeri,su seviyesi vb. gibi ile ilgili net bilgi verir, bakar rahatlarsın
kızlar şimdi baktım e-bebek ve hello baby de 250tl ye 50 tl kampanyası yapmış. toplu alışverişe çıkacaklara duyurulur
Kızlar hepinize günaydın ben 28.haftadayım ama karnım aşağıda doğru düştü görenler de fark ediyorlar dünde dışardayken hamile gördüklerimi çevirip kaç aylık olduklarını sordumama bi korku aldı benide bilemedim kontrolümde haftaya normalde büyüdükçe göğüslere çıkması gerekiyor diye düşünmüştüm ben ama yapısal da olabilirmi sizce yani ciddi bi şeymidir ki
Haftasonu o kadar koşturduk ki eşimle, hala ayaklarım sızlıyor. Üstümden tır geçmiş gibi, hiç dinlenemedim. Üstüne dün gece paşam hiç rahat bırakmadı beni, uyuyamadım. Sabaha karşı 6'da öyle bir acıktım ki anlatamam
Koşturmalarımız boşa gitmedi.Mobilya işini hallettik çok şükür. Siparişleri verdik. Bebeğime uyku seti de aldım
Işte bu da son ciciler
günaydın kızlarsabah eşimi uğurladım, ben geç gideceğim bugün işe.
Ranana aldıkların çok güzel ve bence fazla değil canım. Ben listelerdeki sayılara göre aldım ve daha fazla oldu. Milletin lafına baksan bi kundağa sarılacak çocuk, o kadar
Bebişleri ikizler olacak kızlar, şu insanlara bebeğin muhtemel doğum tarihini söyleyince "hmm ikizler olacak" diye memnuniyetsiz bir ifade takınmaları yok mu dün eşimi de beni de sinir etti (ki bizimki ikizler olacak hiç kaçarı yok). Bir de "ikizler yaramaz olur hele bi de erkek çocuk" diye başlayıp ikizler olup bir baltaya sap olamamış tanıdıklarını anlatmaları yok mu, olmayacak ya, belki olmayacak yani. Belki bizim çocuğumuz gayet çalışkan olacak,olamaz mı... Eşim dayanamadı ikizler ünlülerine baktı akşam, bakın kimler var
J.P.Sartre
Andy Warhol
Che Guevera
J.F.Kennedy
Miles Davis
Tim Berners Lee(www'yi bulan adam)
Pascal
Charles Drew (ilk kan bankasını yapan kişi)
Adam Smith
John Bardeen (iki kere nobel kazanmış elektrik mühendisi)
Brian Kobilka (nobel kazanmış kimyager)
Erik Erikson (ünlü psikoloji kuramcısı)
James Clerk Maxvell (modern fiziğin babası)
Dennis Gabor (holografiyi bulan adam)
William Wang (kanserin bazı türlerine çare bulan adam)
Orhan Pamuk
Atilla İlhan
Erdal İnönü (Fizikçidir kendisi aynı zamanda)
Can Dündar
Zülfü Livaneli
...
Kızlar hepinize günaydın ben 28.haftadayım ama karnım aşağıda doğru düştü görenler de fark ediyorlar dünde dışardayken hamile gördüklerimi çevirip kaç aylık olduklarını sordumama bi korku aldı benide bilemedim kontrolümde haftaya normalde büyüdükçe göğüslere çıkması gerekiyor diye düşünmüştüm ben ama yapısal da olabilirmi sizce yani ciddi bi şeymidir ki
günaydın kızlar iyi haftalar... Bugün 1 nisan şakalara dikkat !
canım aynı sorun bizde de var bizimkisi yengeç olabilir ama ikizler olma ihtimalide var. herkes bir yorum yapma derdinde. Ama hiç takma kafanı çünkü benimde etrafımda bir sürü ikizler var hepside ilim irfan sahibi insanlar ve çooook efendiler.
benim göbişim hep aşağıdaydı canım hiç çıkmadı yukarı. bebeğimin hareketlerinide çok aşağıda hissediyorum. dr a sorduğumda bi sıkıntı olmayacağını rahim ağzı uzunluğunun iyi olduğunu söylemişti. yapı meselesi sanırım. Yalnız bu durumun avantajları da var. mide yanması nefes darlığı gibi şeyler yaşamadım hiç
günaydın kızlarr
yeni bir haftaya başladık umarım herşey herkesin gönlüne göre olur
ben hamileligimin başından beri hiç uyku sorunu yaşamamıştım. en geç 11 de uyuyup sabaha kadar deliksiz uyurdum. ama 3 gecedir gece 3 sularında uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorumgercekten çok kötü bir hismiş. sizi şimdi daha iyi anlıyorum. üstelik tuvalete gidip gelmekten yorgun düşüyorum gece tek tesellim oğluşumun çok hareketli olması ve onu çok fazla hissediyor olmam
kızlar şimdi baktım e-bebek ve hello baby de 250tl ye 50 tl kampanyası yapmış. toplu alışverişe çıkacaklara duyurulur
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
Kızlar merhaba ben de 31.haftaya gireceğim..2 haftadır horluyorum..üşütmeden dolayı burnum tıkalı ondan sanıyordum..burun bandı da taktım gecmedi..okudum hamilelikte her 4 kadından birinde oluyormuş..ama dün gece eşim yanımda kaçtı ...ben hayatımda horlamamıştımm(
GÜNAYDIIIIIIINNNNNNNNN GÜZELL ANNİŞLER ENERJİ DOLUYUS AMA AÇIS TEKMİŞLER AZCIK ŞUAN :) ANNEANNEMİZ KAHVALTI HAZIRLIO ONU BEKLİYORUZ BİZDE HAMİLELİĞİN AVANTAJIYLA ELİMİZİ BİŞEYE SÜRMÜORUZ TABİ OH NE GÜZELİYİ BİR gün DİLİYORUM HERKESE
Cnm o nadiren bende de oluyor ama bazen bi bakıyorum göğüs altıma kdr çıkmış bebeğin pozisyonu aynı olmaz ki.Dün annemlere dyımın eşi gelmişti kendisi 6 çocuk doğurmuş yenge ddm baksana taş gibi oldu dedi ki kızım çocuk bazen kendini karides gibi büzer büzer sımsıkı içine çeker gibi bi anda daha snra kendini bırakır dedi pozisyonla alakalı yani üştmemek lazımmış bide göbüşleri bebek üşürmüş cidden anne karnında zatürre olan bile varmış oy allah korusun :18::18:
tatlım en uykusu bozuk bnmdir içinizde emin ol anlayabiliorum seni.Ben oğlanın yüzüne zaten sabahlara kdr ayaktayım 1 de yatağa girioruz ben 4-5 uyuyorum snra tuvalet molaları tabi bazen dur nolur uyuyim diorum artık ve sabah erken kalkamıoruz sırf bu yüzden 12 1 bazen kahvaltı ediyoruz iyi bişi değil ama napim kaldıramıorum vücudumu yataktan
e bebeğe uğrıycam bu aralar katlanabilir küveti çok hoşuma gtmişti bikaç bişeyle 250 tamamlarız herhalde sağol tatlım
oyhhh tatlım bunlar ne yaaa bayıldımm gerçekten minişin cicilerine :) kız çocuğu pek cici oluo ya 2. çocuğum kız olur inşşşşşşşş
BUGÜN byük gün 2 de randevumuz var çok heyecanlıyım oğluşum büyümüştür inş şuan 29a yeni girdik hafta olarak 28de 1050 olması gerekiyodu o kiloyu yakalamayı umuyorum inş 1 kilonun altında değildir paşam çok korkuorum küçüktür diye inş kilo aldırabilmişimdir yavruma :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?