2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Medikallerde, eczanelerde, büyük marketlerde hep var. Depend markasını öneriyorlar genelde. Bana da bebek bezi kullanmamı tavsiye ettiler.

anladım canım marka tavsiyen de çok iyi oldu ondan alayım ben de çok teşekkür ederim

anladım canım marka tavsiyen de çok iyi oldu ondan alayım ben de çok teşekkür ederim

ben de alcam canım, e-bebek de varmış aslında ama beden kalmmamış malesef, aslında fiyatı da çok uygunmuş, 3 lü 10 lira
ama bitmiş, Small kalmış sadece.

kızlar toparlayıcı korse almak için erken mi?
doğumdan ne kadar zaman sonra giyeriz ki?
bir hafta sonra giyeriz artık ha ne dersiniz?

Dilca, cnm yeni telefon almis cepten girdigm icin alinti yapamadm bu telefona tam alisamadm daha .♡♥♥♡♡

E-bebek'te nisan ayı boyunca 250 tl alışverişe 50 tl indirim çeki ve belirli ürünlerde ikincisi %50 indirim kampanyası varmış. Avent pompalar da dahil midir acaba bu kampanyaya :44:

ben de alcam canım, e-bebek de varmış aslında ama beden kalmmamış malesef, aslında fiyatı da çok uygunmuş, 3 lü 10 lira
ama bitmiş, Small kalmış sadece.

aa beden olayı hiç aklıma gelmemişti tatlım ya hangi beden almalı acaba M nasıl olur ki :26:
benim boyum 1.60, kilom şu an 65 ama doğuma kadar kaç olurum allah bilir

bir de korse olayı var dediğin gibi
onun da bedeni ayrı dert uf yaa napıcaz hangi beden alıcaz

canım vucüt ölçülerimiz yaklaşık, ben de şimdi 58-59 kiloyum, M alırız canım ya, bence L çok büyük olur
zaten annemin ısraryla lahusa pijamalarımı L aldım, çok pişmanım
hepsi kocaman, ama napimm giyerim bol bol artık.
yani adı üstünde lahusa ya canım onu düşünüyolar ya , bedenler çok küçük olmuyor.
butikbebe de gördüm de korseyi alsam mı acaba, dün de bi yerde okudum çok geç giydim diyor korse o yüzden sarktım göbeğim kaldı diyordu

korseyi neye göre almayı düşünüyosunuz kızlar? son anda sezeryan olursa napıcaz peki, onlar içinde özel bi korse var mı acaba. ben eğer kardeşim gelebilirse soğum olduğu gün ona aldırmayı düşünüyorum ama belli olmaz yinede

ay allah ım sarkmasın o göbişler bıngıldamasın :18:
doğru söylüyorsun canım ben de hamile elbisemi şişkolaştım diye m almıştım bir kaç ay önce, kocaman durdu üstümde artık s alıyorum kalıpları zaten büyük.
valla bence korseyi şimdiden almalı aslında, doğumdan sonra da doktora sorup en kısa zamanda giymeli canım lıp lıp sallanmasınlar sonra

benim eltim tiryaki iki çocuğu var ikisindede pöfüüür pööfüüürrr içti çok kızdım ama ne fayda
şimdi bazen bize geliyor yanımda içmeye çalıştı bi kaç kere, ben hamile değilken bile yanımda içirtmiyorm hanıma bak sen
yanımda içme dedim bi kaçkere o da bana kızıyo bu kadar sakınmak iii olmaz diyo (daha önce iki düşük yaptım lafı oraya getiriyo aklınca)
kadın kendi çocularına acımıyos sana mı acısın dedim içinden
allah ıslah etsin böylelerini insanlar çocuk çocuk diye dr. dr. gezerken bunlarda bu şekilde kolaylıkla ewlat sahibi oluyo işte
ama dediğin gibi iki çocuğuda hastalıktan kurtulmuyo kızı küçük büyüyo yavrum annesinin günahını çeksin ömür boyu

kızlar Yusuf Emir nasıl sizce yanyana olmuşmu yani.. yorumlarınızı bekliyorum..

bende yusuf koymak istiyodum ama çevrede çok var emirde yeğenimin adı paşam benim çoooooookk tatlı
muhammed emiriiim
yakışmış yan yana bence güseeeelll

canım bildiğim kadarıyla sezaryen için de dikiş kısmı yumuşak kumaştan korseler var

ben kayserideyim acaba hangi hastaneye geliyooo
bu saatten sonra dr. değiştirmek çok kötüü olur inşallah karşına ii bi dr. çıkar..

benimde çantam hazır değil daha ya çantam bilem yoook , pijama takımım eksik, bide deterjanımı alıp hepsini yıkıyıp ütüleyim hazırlaması kolay
hasta bezi ben şunu aldım canım bedenine göre alırsın denedim rahat bel ve karın kısmı bayaaaa açılıyo lastikli

kızlarr morhipo alışveriş sitesinin 2. yılıymış bugün kargo bedava ve %10 indirim var ben sevi bebe kampanyasından bunları aldım eksiği olan arkadaşlar bakasınlar bana fiyatlar uygun geldi inşallah gerçekten uygundur
15.21 tl
16.11 tl
8.01 tl
2.61 tl

Benim derdim doğum yapmak istememek :S Doğurmak istemiyorum aslında bebeğimi çok merak ediyorum neye benziyor nasıl diye..
Acıya sızıya dayanıklıyım aslında ama bilmiyorum nasıl bu hale geldim.. Doğurmasam keşke diyip duruyorum..

Canım ben hem ikizler hemde boğa burcuyum yani 21 Mayıs tam güneş doparken doğmuşum ve horoskopuma göre çocukluk ve gençlik yıllarım ikizler, orta yaş ve üzeri boğa olarak geçecekti öyle de oldu ama bana sorsalar hayat boyu ikizler burcu kalmayı tercih ederdim.. Ve ben bebeğimin ikizler burcu olmasından çok memnunum.. Dışa dönük, enerjik, hayat dolu oluyorlar.. İkizlerde önemli olan iyi yetiştirilmiş olmak, iyi yönetilmeyen ve yetiştirilmeyen ikizlerde sorun olabiliyor.. Ama hayat bu kendi kendini de kurtarabilir..

Çok güzelmiş sade ve şık çok beğendim.. Oğluşun melekler gibi uyuyacak miss gibi kokusunu bırakacak içine.. Büyük alışverişini halletmişsin canım iyi günlerde kullanın inşallah..

ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo

milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:

:)) Kıskanç şey :)) Bak bir de şöyle düşün çoğumuz doğum yapmış olucaz ve sen herkesin tecrübesinden faydalanabileceksin..

Çok güzeller canım sağlıkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inşallah..

Gurucum senden de başka bir performans beklenemezdi zaten en iyisini en uyguna almışsın gene :)) İyi günlerde kullanın çok güzeller ben de sırt çantası düşünüyorum..

Çok geçmiş olsun canım hala atlatamadı demek oğlun.. Sen de dikkat et sonuçta hamilesin..

ben internet sitesine baktımda çok bişey yok gibi mağazada oyun parkları felan varmı seçenek çok mu yani eğer seçenek çoksa iyiymiş 300 tl ye 100 lira biçok eksiği halleder

Oyun parkı var canım hatta ben aldım ama mağazadan 100 TL ye hauck marka indirimdeydi.. Joker'in mağazalarında daha çok seçenek ve indirim var sadece internetten bakarak yanılma derim..

canım çok güzel çantalar güle güle kullan bende sırt çantası almak istiyorum nike a falan bakmıştım 70 80 lira civarı en ucuzları seninki çok güzelmiş fiyatı da çok uygun bende bakayım converse kampanyalarına inşallah yakalarız indirim

güle güle kullan canım hastane için olanından bende vardı 1-2 yıllık büyük çanta sevdiğim için bende onu kullanabilirim fikir oldu.

cnm tşkler evet varsa bu tarz bir çantan hiç almana gerek yok..

ZEYNOO , senin çantaları da çok beğendim güle güle kullan canım büyük ve kullanışlı gözüküyolar....

canım çok tşkler evet ikiside çok kullanışlııı gerçekten, her zaman iş görürler..

Gurucum senden de başka bir performans beklenemezdi zaten en iyisini en uyguna almışsın gene :)) İyi günlerde kullanın çok güzeller ben de sırt çantası düşünüyorum..

canım çok tşk ediyorum sırt çantası görürsem ki mutlaka görürüm yazarım sana burdan

cnm bende bakim bi ne var ne yokmuş aldıkların çok güzel mutlu mesut kullanın inşş

bende nike falan bakıyordum dedigin gibiydi fiyatlar.. birden gördüm bunu çok begendim baktım çokda ucuz.. hemen kaptım.. ben aldım ürün tükendiii acaba çok mu küçüktür diye tereddüt eettim ama gelince baktım oldukça büyük ve kullanışlı. bende takip edim canım görür görmez haber veririm sana

Son düzenleme:

uyguna almışsın baya. çantan geldi mi. ben netten alamıyorum ya. seninki gelince bana söylesene. beğenirsen geldiğinde bende alayım :)

uyguna almışsın baya. çantan geldi mi. ben netten alamıyorum ya. seninki gelince bana söylesene. beğenirsen geldiğinde bende alayım :)

canım 2 hafta önce falan almıştım geldii, çok güzell gönül rahatlıgıyla alabilirsin ayrıca içinde çok fazla ıvır zıvır için gözler var, sanki bizim için tasarlanmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…