haziranın kapanışı bende sanırım :) sezeryan olucam normal doğum tarihim 7 temmuz fakat,28-29 haziranda doğumum olur
Medikallerde, eczanelerde, büyük marketlerde hep var. Depend markasını öneriyorlar genelde. Bana da bebek bezi kullanmamı tavsiye ettiler.
anladım canım marka tavsiyen de çok iyi oldu ondan alayım ben de çok teşekkür ederim
ben de alcam canım, e-bebek de varmış aslında ama beden kalmmamış malesef, aslında fiyatı da çok uygunmuş, 3 lü 10 lira
ama bitmiş, Small kalmış sadece.
aa beden olayı hiç aklıma gelmemişti tatlım ya hangi beden almalı acaba M nasıl olur ki :26:
benim boyum 1.60, kilom şu an 65 ama doğuma kadar kaç olurum allah bilir
bir de korse olayı var dediğin gibi
onun da bedeni ayrı dert uf yaa napıcaz hangi beden alıcaz
canım vucüt ölçülerimiz yaklaşık, ben de şimdi 58-59 kiloyum, M alırız canım ya, bence L çok büyük olur
zaten annemin ısraryla lahusa pijamalarımı L aldım, çok pişmanım
hepsi kocaman, ama napimm giyerim bol bol artık.
yani adı üstünde lahusa ya canım onu düşünüyolar ya , bedenler çok küçük olmuyor.
butikbebe de gördüm de korseyi alsam mı acaba, dün de bi yerde okudum çok geç giydim diyor korse o yüzden sarktım göbeğim kaldı diyordu
canım vucüt ölçülerimiz yaklaşık, ben de şimdi 58-59 kiloyum, M alırız canım ya, bence L çok büyük olur
zaten annemin ısraryla lahusa pijamalarımı L aldım, çok pişmanım
hepsi kocaman, ama napimm giyerim bol bol artık.
yani adı üstünde lahusa ya canım onu düşünüyolar ya , bedenler çok küçük olmuyor.
butikbebe de gördüm de korseyi alsam mı acaba, dün de bi yerde okudum çok geç giydim diyor korse o yüzden sarktım göbeğim kaldı diyordu
kızlar cumartesi günü kontrolümüz vardı. Allah'a şükür doktorumuz çok sağlıklı bebeğiniz dedi. Kızım şu an 1100 gr olmuş. Süt içmeyi ihmal ettiğim için de uyluk kemiği normal haftasından kısa göründü ama doktorumuz bunun bir problem olduğunu söylemedi. düzenli süt içmeliymişim. kontrolümüzden bir gün önce arkadaşımın doğum günü vardı. kapalı bir mekandaydık. belli bir süreye kadar kimse sigara içmedi ama zaman ilerledikten sonra tek tük sigara yakanlar oldu. ertesi gün doktorum kontrol esnasında "sen sigaraya maruz kalmışsın" demesin mi !! eşimle şok olduk. şu an için bebeğe geçen birşey yok ama sigaraya maruz kalmaya devam edersen etkisi kesinlikle olucak dedi. bir gecede bile pasif içiciliğe maruz kalmakla hemen belli oluyorsa, sigara içen anne adaylarının bebeklerini düşünemiyorum. lütfen arkadaşlar eğer içenleriniz varsa kesinlikle içmesin. benim bir arkadaşım hamileliği boyunca sürekli içti. hatta kendi eşi yakıp veriyordu sigarasını. şimdi kızı doğdu ama yavrum hep hasta. bir öksürüyor ki benim içim acıyo. ve kontrolleri sırasında doktoru obez teşhisi koymuş ve bunu annenin hamileliği sırasında içtiği sigara ile ilişkilendirmiş. arkadaşım şu an sigarayı bıraktı ama ne fayda. neyse ayrıca aşağıda bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1300 gr diyor. bizimki 1100 gr. onu görünce biraz sinirim bozuldu gibi. sizin aşağıdaki ağırlıkla tam olarak tutuyor mu?
kızlar Yusuf Emir nasıl sizce yanyana olmuşmu yani.. yorumlarınızı bekliyorum..
korseyi neye göre almayı düşünüyosunuz kızlar? son anda sezeryan olursa napıcaz peki, onlar içinde özel bi korse var mı acaba. ben eğer kardeşim gelebilirse soğum olduğu gün ona aldırmayı düşünüyorum ama belli olmaz yinede
günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr
bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
kızlar demin nisan annelerini okuyordum da, herkes külot şeklindeki hasta bezlerinin çok kullanışlı olduğundan bahsetmiş, nereden bulabiliriz ki onları bilen var mı?
medicallerde filan vardır dimi?
yavaştan çantaları hazırlamak lazım valla canlar geçen gün eşimin halası dedi ki çantan çoktan hazırdır senindedim yooo
burada yazılanlardan bir liste yapmıştım zaten, o listeye göre hazırlıklara başlasam diyorum artık
hakkaten ya sen ikisindende korkuyorsan simdi ne olcakaman canim yaa ben sezeryan nasil bilmyorum ama normal dogum okadar da korkulacak kadar degil bir iki sanci cektikten sonra doguyor ve hersey orda bitiyor daha sonra hic bir agrisi olmuyor. zaman birak bakalim bir karar verme eger yapabilirsen normal dogum yap. ama hemen birazcik agridan sonra ben doruramam diye sezeryana kacma hayirlisi olsun artik hangisi daha hayirli olcaksa.
günaydın kızlarsabah eşimi uğurladım, ben geç gideceğim bugün işe.
Ranana aldıkların çok güzel ve bence fazla değil canım. Ben listelerdeki sayılara göre aldım ve daha fazla oldu. Milletin lafına baksan bi kundağa sarılacak çocuk, o kadar
Bebişleri ikizler olacak kızlar, şu insanlara bebeğin muhtemel doğum tarihini söyleyince "hmm ikizler olacak" diye memnuniyetsiz bir ifade takınmaları yok mu dün eşimi de beni de sinir etti (ki bizimki ikizler olacak hiç kaçarı yok). Bir de "ikizler yaramaz olur hele bi de erkek çocuk" diye başlayıp ikizler olup bir baltaya sap olamamış tanıdıklarını anlatmaları yok mu, olmayacak ya, belki olmayacak yani. Belki bizim çocuğumuz gayet çalışkan olacak,olamaz mı... Eşim dayanamadı ikizler ünlülerine baktı akşam, bakın kimler var
J.P.Sartre
Andy Warhol
Che Guevera
J.F.Kennedy
Miles Davis
Tim Berners Lee(www'yi bulan adam)
Pascal
Charles Drew (ilk kan bankasını yapan kişi)
Adam Smith
John Bardeen (iki kere nobel kazanmış elektrik mühendisi)
Brian Kobilka (nobel kazanmış kimyager)
Erik Erikson (ünlü psikoloji kuramcısı)
James Clerk Maxvell (modern fiziğin babası)
Dennis Gabor (holografiyi bulan adam)
William Wang (kanserin bazı türlerine çare bulan adam)
Orhan Pamuk
Atilla İlhan
Erdal İnönü (Fizikçidir kendisi aynı zamanda)
Can Dündar
Zülfü Livaneli
...
Haftasonu o kadar koşturduk ki eşimle, hala ayaklarım sızlıyor. Üstümden tır geçmiş gibi, hiç dinlenemedim. Üstüne dün gece paşam hiç rahat bırakmadı beni, uyuyamadım. Sabaha karşı 6'da öyle bir acıktım ki anlatamam
Koşturmalarımız boşa gitmedi.Mobilya işini hallettik çok şükür. Siparişleri verdik. Bebeğime uyku seti de aldım
Eki Görüntüle 673286
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:
kızlar bu sabah berbat bir mide bulantısıyla uyandım ve çıkardım :120:
şu an da kasıklarım çok ağrıyor hele sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi :105:
neyse sabah kızıma internetten nevresim takımı, pike ve bebek çantası aldım.
Eki Görüntüle 673386 Eki Görüntüle 673387 Eki Görüntüle 673388
kızlar bebiş çantaları alınmaya başlamış.
ben hastane ve aynı zamanda 1-2 geceligine aile ziyaretlerinde kullanabilmek için bavul tipi bir çanta aldım. günlük gezmek için de sırt çantası.
hastane için olanı kadıköyde eski salı pazarı sokagından 30 tl ye aldım. bu tarz çantalar o tarz yerlerde çok çok uygun aklınızda bulunsun.
sırt çantasını da trendyolda converse çanta bölümünden 35 tl ye aldım
günaydın kızlarrr bugün uzun zamandır olduğu gibi kötü başladı oğlum gece yine ateşlendi sabah onu doktora götürdüm bir sürü tahlil falan sonra eve geld
k öğrendimki doktorum başka hastaneye gidiyomuş kayseriyeee moralim acayip bozuk şu anda burda başka iyi doktorda yok napıcam ben off canım çok sıkkın kızlarrr
bu arada geçmişi okumaya çalıştım biraz güzel şeyler almışsınız hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın...
ben internet sitesine baktımda çok bişey yok gibi mağazada oyun parkları felan varmı seçenek çok mu yani eğer seçenek çoksa iyiymiş 300 tl ye 100 lira biçok eksiği halleder
ben hastane ve aynı zamanda 1-2 geceligine aile ziyaretlerinde kullanabilmek için bavul tipi bir çanta aldım. günlük gezmek için de sırt çantası.
hastane için olanı kadıköyde eski salı pazarı sokagından 30 tl ye aldım. bu tarz çantalar o tarz yerlerde çok çok uygun aklınızda bulunsun.
güle güle kullan canım hastane için olanından bende vardı 1-2 yıllık büyük çanta sevdiğim için bende onu kullanabilirim fikir oldu.
ZEYNOO , senin çantaları da çok beğendim güle güle kullan canım büyük ve kullanışlı gözüküyolar....
Gurucum senden de başka bir performans beklenemezdi zaten en iyisini en uyguna almışsın gene :)) İyi günlerde kullanın çok güzeller ben de sırt çantası düşünüyorum..
kızlarr morhipo alışveriş sitesinin 2. yılıymış bugün kargo bedava ve %10 indirim var ben sevi bebe kampanyasından bunları aldım eksiği olan arkadaşlar bakasınlar bana fiyatlar uygun geldi inşallah gerçekten uygundur
cnm bende bakim bi ne var ne yokmuşcanım çok güzel çantalar güle güle kullan bende sırt çantası almak istiyorum nike a falan bakmıştım 70 80 lira civarı en ucuzları seninki çok güzelmiş fiyatı da çok uygun bende bakayım converse kampanyalarına inşallah yakalarız indirim
uyguna almışsın baya. çantan geldi mi. ben netten alamıyorum ya. seninki gelince bana söylesene. beğenirsen geldiğinde bende alayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?