2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Uyku seti seçimine bayıldım, hem sade hem çok şık.
Hem de tam bebek rengi..
Markasını ve fiyatını da paylaşman mümkün mü?

Funnababy leo-teo park yatak uyku seti. Yan koruma yok. Yorgan, nevresim, yastık, yastık kılıfı, çarşaf var. Biz pazarlıkla 95 liraya aldık.

benim doktorum su içmekle alakası yok yapısal bişey ama sen bol su iç diyor her seferinde..

çok güzel düşünmüşsün canım .. ne şiş yansın ne kebap =)) hem çift dikiş olur oğluşunun ismi ..

mama sıcak dursun diyeymiş .. benim aldığım çantanın içinde vardı .. ve ben onu makyaj çantası sanmıştım :44: satıcı kızlar çok gülmüşlerdi ..

giydiremezsen birine verirsin hayrın olur.. canı saolsun kızının .. çok tatlı şeyler almışsın .. bide kız doğurasım geLdi cicilerinizi görünce Rabbim sağlıkla giymeyi kısmet etsin..

Benim göbeğimde hep aşağıda canım. Her gören karnın aşağı düşmüş diyor. Ama yeni olan bir şey değil ki, başından beri öyle. Doktorumun bu konuda hiç yorumu olmadı. Herhangi bir tehlikeden falan bahsetmedi, rahat ol.

Günaydın kızlar,hafta sonu daha çok yoruluyorum kesinlikle ama bu haftasonu artık hamile oldugumu bastıra bastıra hatırlattı yavrum.Öyle avm,avm gezmek,mağaza mağaza dolaşma dönemlerim tamamlanmış benim.Yorgunluktan uyuyamama durumunu da tecrübe etmiş oldum böylelikle.Sağlık olsun diyelim.
Kızlar benim karnımda en başından beri yukarıda,hala da öyle,bu durum galiba yapısal bir durum.

ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo

milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:

kızlar bu sabah berbat bir mide bulantısıyla uyandım ve çıkardım :120:

şu an da kasıklarım çok ağrıyor hele sol tarafıma bıçak saplanıyor gibi :105:

neyse sabah kızıma internetten nevresim takımı, pike ve bebek çantası aldım.

ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo

milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:

Kuzum şöyle düşün sen 32. haftana geldiğinde ayrılacaksın fakat ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorummbu anlamda yerinde olmak isterdim

ay kızlar karnım nasıl aç ama çok üşeniyorum bir şeyler hazırlamaya
biri gelse al sana yemek hazırladım dese ne çok duamı alır

Işte cicişlerimiz teyzoşlar

cnm bebişinin bütün kıyafetlerine bayıldım çok ciciler, bizde havuzluhanda annemle kendimizi kaybetmiştik cnm yazın bebişlerimiz terleyecek, kusacak,kaka yapacak sürekli kıyafet değiştircez o yüzden aldığımız şeylerden giydiremediğimiz çok olmaz diye düşünüyorum olsa bile giydirip fotosunu çekeriz boşver ilk çocuk ilk heyecan takma kimseyi....

Kızlar benim kociş bana şimdiden bir doğum hediyesi almış bende şaşırdım doğurmadan daha ne hediyesi bu diye tabi ihtiyacım olan bişeyi almış ama inanın çok beğendiğim halde sevinirken vicdan azabı çektim, buna verilen parayla bebeğime neler neler alırdım ya da neyi daha kalitelisinden alırdım diye düşünmeden edemedim, annelik böyle bişey heralde hep kızıma bişeyler almayı hayal ediyorum kendim hiç umurumda değil.... Kocişim de diyoki doğum zamanı çok çok masrafımız olacak, hastane ücreti, vs vs.... o an belki almaya gücüm yetmezdi işimi garantiye aldım diyo

Neyse ben öğleden sonra işe gidicem evden çalışırsın demişlerdi ama komiserim sabahın köründe aradı geldinmi nerdesin diye sordu kekeledim resmen pufffffffff

Günaydın kızlar ben de doğum hediyemi önceden aldım artık telefonum bozuldu da biraz mecburiyet oldu benimkisi Arkadaşlar bu bübchenin çantalı ürünleri nasıl sizce, çantası işime yarar mı onun başka nasıl çanta alayım böyle bez çantalar falan da var da english home da falan gördüm onlar iyi mi, yoksa stylo falan mı alayım

kızlar bebiş çantaları alınmaya başlamış.

ben hastane ve aynı zamanda 1-2 geceligine aile ziyaretlerinde kullanabilmek için bavul tipi bir çanta aldım. günlük gezmek için de sırt çantası.

hastane için olanı kadıköyde eski salı pazarı sokagından 30 tl ye aldım. bu tarz çantalar o tarz yerlerde çok çok uygun aklınızda bulunsun.

sırt çantasını da trendyolda converse çanta bölümünden 35 tl ye aldım

Eklentiler

• $Fotoðraf0871.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $8698098473770_1_org_thumb.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 25

güle güle kullan canım hastane için olanından bende vardı 1-2 yıllık büyük çanta sevdiğim için bende onu kullanabilirim fikir oldu.

ne bileyim, sanki eşinin bi seferlik anlayış göstermesi daha güzel olur gibi geldi bana:44:

:

baya tepki gösterdi. zaten ismi o koymamış, en azından ismi o okusunmuş :) ismi kesinlikle ben koyacağım demiştim. evlenmeden önce başka iki isim vardı aklımızda. biri kayınvalidemin istediği bi isimde. o zamanlar onu sevdiğim için ben teklif etmiştim bu ismi koyarız diye. sonradan kvalidemin davranışlarından sonra 9 ay ben taşıcam bu çocuğu ismini ben koycam dedim.

ismide güya ben koyuyorum ama eşimin manevi baskılarından gene onun dediği oluyor gibi oluyor .

ranana aldıkların çok güzel. güle güle kullansın kızın :)

dün gece dön dön uyuyamadım. artık rahat uyuyamayacağız galiba. bütün bencilliğimle sırt üstü yatıp rahatça uyuyordum ama artık onuda yapamıyorum. nefesim kesiliyor, bi tuhaf oluyorum.

Eşin jest yapmış ne güzel iştee..sorma bazen o düşündüğün gibi bana da oluyor.Ona buna vereceğim parayla bebeğime daha kaliteli birşeyler alsaydım gibi..Eşim kızıyor hatta "sana son zzamanlarda anne cimriliği geldi" diye takılıyor:26:

Kızlar sizede öyle oluyor mu sanki benim dokunulmazluğım var gibi hissediyorum hamileyim diye
Çok saçma ama evet öyle hissediyorum kendimi çok özel ve değerli hissediyorum

başkaları hissettirmedikten sonra kendimiz hissetsek ne olur bu duygu bana en çok otobüste geliyor. yer vermedikleri zaman bir tavır yapıyorum bir tavır sonra farkedip bi yer veren oluyor. hıh deyip tavra devam ediyorum otobüsteki bütün koltuklar benim hakkımmış gibi geliyor

Ben sebamedin ürünlerinden altım set olarak değil tek tek aldım.toplu olarak almak daha mı uygun olur bilemiyorum.Çanta olarakta unisex yandan cepleri olan bir çanta aldım.eşimle ortak takabilmek için,bebek arabasının renklerinide düşünüp öyle almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…