Uyku seti seçimine bayıldım, hem sade hem çok şık.
Hem de tam bebek rengi..
Markasını ve fiyatını da paylaşman mümkün mü?
canım aslında çok su içerim ben kendimce, günde 3 lt içerim ama neden böyle oldu bilemedim artık daha fazla içmeye çalışacağım doktora da söyledim bununla çokta ilgisi olmayabilir dedi şu anda sınırdaymışız çok tehlikeli boyutta değil takip edelim dedi bakalım hayırlısı artık inşallah sorunsuz atlatırız...
ee napıosunuz kızlar. yoruldum. evi bitiremedimdura dura yapınca böyle oluyor. kalçam ağrıdı en son bıraktım bende işi gücü. hafta içi hiç birşey yapamıyorum. bu haftasonu bitirsem iyi olacaktı. haftaya alışverişe gideceğiz çünkü.
magnezyumu içebilsem iyi olacak birde.
ha bişi daha vardı size soracağım :) şu isim okuma mevzusunu konuştum eşimle ben okuyacam diyor. yıllardır oğlunun hayalini kuruyormuş vs. ben babam okusun istiyorum. çok uğraşıyorlar benim için. ismi onlar versin istiyordum ama onların önerdikleri ismi beğenmedim.
en azından isim okumayı babam yapsa. bi şekilde saygımı göstersem istiyorum. bu şekilde mutlu etsem onları. bu tarz şeylere önem veriyorlar mı fikrim yok aslında. ama ben elimden geleni yapmak istiyorum.
bende eşime şey dedim. ilk bebeği sana verirler. sen o ara okursun, ama okuduğunu söyleme. babama da teklif ederiz kulağına oku diye dedim. kabul etti bunu ama bu şekilde de olur mu ki
Cooler Bag: Muhafazalı Termos Çanta Bitenekadar.com
benim dediğim normal poşet gibiydi ama nette o şekilde bulamadım. böyle bişiler var. sırt çantasının içine de konulabilir. termos ne için lazım bu arada :)
SelaM iyi geceleer kizlar nasılsınız biz bugun cok yorulduk ama değdi kızıma ciciler aldım cok güzeller ama eve geldim halamlar geldi halamın gelini biz aldirdiklarimizi giyindiremedik fazla birsey almasaydınız bunlari fitsiremezsiniz desi benim keyfim kaçtı tabi ister istemez
Kızlar hepinize günaydın ben 28.haftadayım ama karnım aşağıda doğru düştü görenler de fark ediyorlar dünde dışardayken hamile gördüklerimi çevirip kaç aylık olduklarını sordumama bi korku aldı benide bilemedim kontrolümde haftaya normalde büyüdükçe göğüslere çıkması gerekiyor diye düşünmüştüm ben ama yapısal da olabilirmi sizce yani ciddi bi şeymidir ki
ben bu foruma gırınce sınırlerım cok yıpranıo
milletin dogumuna ne kalmıs surda ya
32. haftaya gırmıssınz
neden en son ben doguruorm kı :18::18::18::18:
Kuzum şöyle düşün sen 32. haftana geldiğinde ayrılacaksın fakat ben 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorummbu anlamda yerinde olmak isterdim
Işte cicişlerimiz teyzoşlar
ama sen benden once dogum yapıcakısnnnn
tabı kafan rahat
kızlar bebiş çantaları alınmaya başlamış.
ben hastane ve aynı zamanda 1-2 geceligine aile ziyaretlerinde kullanabilmek için bavul tipi bir çanta aldım. günlük gezmek için de sırt çantası.
hastane için olanı kadıköyde eski salı pazarı sokagından 30 tl ye aldım. bu tarz çantalar o tarz yerlerde çok çok uygun aklınızda bulunsun.
sırt çantasını da trendyolda converse çanta bölümünden 35 tl ye aldım
ne bileyim, sanki eşinin bi seferlik anlayış göstermesi daha güzel olur gibi geldi bana:44:
:
cnm bebişinin bütün kıyafetlerine bayıldım çok ciciler, bizde havuzluhanda annemle kendimizi kaybetmiştikcnm yazın bebişlerimiz terleyecek, kusacak,kaka yapacak sürekli kıyafet değiştircez o yüzden aldığımız şeylerden giydiremediğimiz çok olmaz diye düşünüyorum olsa bile giydirip fotosunu çekeriz boşver ilk çocuk ilk heyecan takma kimseyi....
Kızlar benim kociş bana şimdiden bir doğum hediyesi almış bende şaşırdım doğurmadan daha ne hediyesi bu diyetabi ihtiyacım olan bişeyi almış ama inanın çok beğendiğim halde sevinirken vicdan azabı çektim, buna verilen parayla bebeğime neler neler alırdım ya da neyi daha kalitelisinden alırdım diye düşünmeden edemedim, annelik böyle bişey heralde hep kızıma bişeyler almayı hayal ediyorum kendim hiç umurumda değil.... Kocişim de diyoki doğum zamanı çok çok masrafımız olacak, hastane ücreti, vs vs.... o an belki almaya gücüm yetmezdi işimi garantiye aldım diyo
Neyse ben öğleden sonra işe gidicem evden çalışırsın demişlerdi ama komiserim sabahın köründe aradı geldinmi nerdesin diye sordu kekeledim resmenpufffffffff
Kızlar sizede öyle oluyor mu sanki benim dokunulmazluğım var gibi hissediyorum hamileyim diye
Çok saçma ama evet öyle hissediyorum kendimi çok özel ve değerli hissediyorum
Günaydın kızlar ben de doğum hediyemi önceden aldım artık telefonum bozuldu da biraz mecburiyet oldu benimkisiArkadaşlar bu bübchenin çantalı ürünleri nasıl sizce, çantası işime yarar mı onun başka nasıl çanta alayım böyle bez çantalar falan da var da english home da falan gördüm onlar iyi mi, yoksa stylo falan mı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?