2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben bayram ertesi bi gidim ya korkudansa aksi bişi olsa en azından söyler erken döllenme olduğu için belki görürüm keseyi

günlük hayatta zaten normalden fazla su tüketiyordum gebelikten sonra daha da arttı 4 litreye kadar içiyorum bazen.. gaz olur benimde ilk başta karnım 4-5 aylık gibi şişmişti ama hastalık günleri geçti mi iniyor şişlik...yediklerine dikkat et. kendini de kasma sancın daha fazla olur.. bende idrara sıkıştığımda sancım oluyordu lavaboya gittiğimde geçiyordu..

ben bayram ertesi bi gidim ya korkudansa aksi bişi olsa en azından söyler erken döllenme olduğu için belki görürüm keseyi

ben daha erken d iye kendi dr. ma gitmedim. ilk doğmumu yaptığım dr.a gitmeyi düşünüyorum yine çünkü.. geçen gün dayanamadım böle senin gibi huzursuz olup hemen yakınımdaki devlet hast. ne gittim orda da vaginal bakıcaz diyince dr. kaçtım :) şimdi bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum dediğim gibi ayın 12sinde değerim 800 dü şimdi bayağı artmıştır artık diye düşünüyorum inşallah.. en azından keseyi görürüz.. sen 9. günde çıktı dediğin ne anlamadım yalnız ben sat neydi senin? ayın kaçında yaptın tahlillerini?

ben normalde su tüketen biri değilim içemiorum pek ya alışmam gerek kolayı fln bırakdım zaten koca kavga edio vermio hiç bi fırt bile

canım keseyi rahatlıkla görürsün değerin 12000 civarında oluyor çünkü ben 6000 civarındayken görmüştüm üstten...

benim sat 15 eylül. 10 ekimde lekelenmem oldu kahverengi. 11 ekimde idrarda gayet net çizgim çıktı. 12 ekimde kan tahlili verdim 800 çıktı.. ve bu güne kadar geldik :) lekelenmeler çok hafif arada akıntı şeklinde ilk 4, 5 gün sürdü.. şu anda kesildi.. ama benim kızımda da aynı şekilde bir haftaya yakın lekelenmem olmuştu.. sanırım rahim duvarımla alakalı bişi.. implitasyon kanaması geçirenlerdenim yani . . inşallah bunda da doğal bi lekelenmeydi die umuyorum..
sizin tarihleriniz nelerdi kızlar sat, tahlil tarihleriniz yani..

ben normalde su tüketen biri değilim içemiorum pek ya alışmam gerek kolayı fln bırakdım zaten koca kavga edio vermio hiç bi fırt bile
su önemliymiş canım doktorum bana açık bir şekilde söyledi ne kadar fazla tüketirsen o kadar iyi evde olduğum zaman 4 litreyi buluyor dışarıdaykende 2-3 litre arası..Kola zaten içmezdim renginden dolayı küçüklükten beri itici gelmiştir fanta içerdim onu da gebelik öncesinde zaten bırakmıştım... Süt bende gaz yapıyor ona dikkat et canım sende de yapıyor olabilir...az tüketiyorum ama yoğurdu bol bol yiyorum...

bak bnm 29 eylül yumurtam çatladı 2 sabah ilişki oldu senin metodla 8 ekimde idrarda silik çıktı 9 ekimde kan verdim sonuç 114 çıktı yani 10 günlkken öğrendim

tamam da sat ne senin? ben de kendi takibime göre 24 eylülde yumurtladım ve o günler yoğun çalıştım :)

bnmde sat 14 eylül cnm 9 ekimde öğrendim bebişi yani yumurtlamadan 9 gün snra değerim 114 idi bi daha yaptırmadım kan testi lekelenmemde hiç olmadı sen keseyi göremedin mi cnm

bak bnm 29 eylül yumurtam çatladı 2 sabah ilişki oldu senin metodla 8 ekimde idrarda silik çıktı 9 ekimde kan verdim sonuç 114 çıktı yani 10 günlkken öğrendim
benim metodlamı kaldın sen de canım pazartesi gitsen bile keseni görürsün merak etme 8000 civarında olur büyük bir ihtimalle...

bnmde sat 14 eylül cnm 9 ekimde öğrendim bebişi yani yumurtlamadan 9 gün snra değerim 114 idi bi daha yaptırmadım kan testi lekelenmemde hiç olmadı sen keseyi göremedin mi cnm

söyledim ya henüz kendi dr.ma gitmedim bu hafta içi gidicem.. inşallah iyi geçer.. devlet hastanesi bana çok yakın ona gittim kaçtım diyorum ya :))

tüketmeye başlıycam süt bndede gaz yapıor olabilir bişi sorucam bide göğüs uçların genişledimi cnm senn bnm normalde pek yoktur uçları öyle bi genişledi ki hep sorun ederdm ben çocuğumu emziremiycem die ama maşallah şmdiden genişlediler sizdede oldumu bu

düşük riskli gebeliklerim hep, onun için vaginal ultrasona karşıyım :) kocamlan görüşemiyoz nie gireyim ki :)))

söyledim ya henüz kendi dr.ma gitmedim bu hafta içi gidicem.. inşallah iyi geçer.. devlet hastanesi bana çok yakın ona gittim kaçtım diyorum ya :))

anladım cnm 2miz aynı zamanda görürüz inş ya stres bitsin artık çok heyecanlıyım bide pıtpıtlarını duymak için bekliycez
benim metodlamı kaldın sen de canım pazartesi gitsen bile keseni görürsün merak etme 8000 civarında olur büyük bir ihtimalle...

aynen sabahları çarptım adamı 2 ilişkide tamamdır bitirdim işini

ayy canm bende delı gıbı kola ıcın bırı olarak agzıma surmuyorum ogrendıgımden berı nasıl canm ıstıyo anlatamam ama dayanmamız lazım
pakettekı meyve suyu, cay, kahve icmekde yok ne ıcıcez biz
alismisim yemegin yaninda biseyler icmeye kuru kuru gitmiyo ama aliscaz mecbur

evet canım oldu belirginleşiyor rengi de değişti zaten...

gazlı içecektense cappy vişneli fln içiorum en azından koladan yararlıdır bnde kola hastasıyım 1 lt içerdim akşama kdr şmdi kestik mecbur bebek için rabbim vermiş kıymetini bilmek gerekiyor cnm

benim halsizlik ve akşam üzeri basan uyku halleri dışında hiç bi belirtim yok kızlar.. göğüslerim şiş ve çok acıyo kasık ağrılarım oluyo yine çok şiddetli zaman zaman.. ama onun dışında bazen öyle bi oluyo ki sanki hiç hamile değilim.. o zaman işte acabaaa! diyorum kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…