benim sat 15 eylül. 10 ekimde lekelenmem oldu kahverengi. 11 ekimde idrarda gayet net çizgim çıktı. 12 ekimde kan tahlili verdim 800 çıktı.. ve bu güne kadar geldik :) lekelenmeler çok hafif arada akıntı şeklinde ilk 4, 5 gün sürdü.. şu anda kesildi.. ama benim kızımda da aynı şekilde bir haftaya yakın lekelenmem olmuştu.. sanırım rahim duvarımla alakalı bişi.. implitasyon kanaması geçirenlerdenim yani . . inşallah bunda da doğal bi lekelenmeydi die umuyorum..
sizin tarihleriniz nelerdi kızlar sat, tahlil tarihleriniz yani..
aynen hadi bakalım hayırlısı hepimiz için cnm ya sen ekim topiğini açarken ne demiştim hatırlıyormusun hssediorum çok hamiş olucak sen kalmıştın bile geçen aydan o ay ben kaldım ve 1 sürü kişi kısmetli geldi ekim topiği kasımda isteyen herkes hamiş olsun inşşşşşşşş
benim halsizlik ve akşam üzeri basan uyku halleri dışında hiç bi belirtim yok kızlar.. göğüslerim şiş ve çok acıyo kasık ağrılarım oluyo yine çok şiddetli zaman zaman.. ama onun dışında bazen öyle bi oluyo ki sanki hiç hamile değilim.. o zaman işte acabaaa! diyorum kendi kendime :)
aynen öğlenleri uyuma huyum yok akşamları erkenden uyuyorum göğüslerim ağrıyor bnmde kasık ağrım bazen hafif bazen hiç yok ne midem bulanıo ne başım dönüo ama erken ona daha olur diolar bnde bazen hamile olduğumu unutuyorum kalkıyorum halay falan çekiyorum evin içinde kocayla dio otur otur sıyırdın yine çocuğun beyni döndü dio diorum daha kan parçası o bişi olmaz sen öle san o anlıo dio
ayy canm bende delı gıbı kola ıcın bırı olarak agzıma surmuyorum ogrendıgımden berı nasıl canm ıstıyo anlatamam ama dayanmamız lazım
pakettekı meyve suyu, cay, kahve icmekde yok ne ıcıcez biz
alismisim yemegin yaninda biseyler icmeye kuru kuru gitmiyo ama aliscaz mecbur
bende öğrendiğimden beri kolayı ağzıma sürmedim..Ama günde 1-2 bardak meyve suyu tüketiyorum.Çayda birkaç bardak içiyorum iş yerinde..Kola içmiyorum ya yeter yaaa
forumda senin bi kaç endişeli yazını okumuştum canım nickini görünce hatırladım seni :) günlerimiz aynı.. inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız sen iyi sabretmişsin benim lekelenmem vesilesiyle ben erkenden öğrendim ekimin 11 de öğrenmiştim :) bende 28 günde bir regl oluyordum..
benim halsizlik ve akşam üzeri basan uyku halleri dışında hiç bi belirtim yok kızlar.. göğüslerim şiş ve çok acıyo kasık ağrılarım oluyo yine çok şiddetli zaman zaman.. ama onun dışında bazen öyle bi oluyo ki sanki hiç hamile değilim.. o zaman işte acabaaa! diyorum kendi kendime :)
bende mide bulantısı bile yok herkeste olurmuş.. normal günlük hayatıma devam ediyorum kasık ağrılarım azaldı kendimi çok yorduğum zaman oluyor sancım başka zaman o da yok kafaya takmayın kızlar doktora sordum bugün midemin bulanmaması normal mi anormal mi diye kişiden kişiye değişiklik gösteriyormuş kimisi 9 ay mide bulantısı çekermiş kimisinde hiç olmazmış...
aynen hadi bakalım hayırlısı hepimiz için cnm ya sen ekim topiğini açarken ne demiştim hatırlıyormusun hssediorum çok hamiş olucak sen kalmıştın bile geçen aydan o ay ben kaldım ve 1 sürü kişi kısmetli geldi ekim topiği kasımda isteyen herkes hamiş olsun inşşşşşşşş
forumda senin bi kaç endişeli yazını okumuştum canım nickini görünce hatırladım seni :) günlerimiz aynı.. inşallah sağlıkla kucağımıza da alırız sen iyi sabretmişsin benim lekelenmem vesilesiyle ben erkenden öğrendim ekimin 11 de öğrenmiştim :) bende 28 günde bir regl oluyordum..
evet çok endişeliydim..2 gün önceden adet sancılarım başlamıştı..Bekledim ama gelmedi..Meğer bebişmiş..Ama ağrılarım devam ediyor..Doktor PKO yüzünden diyor..
kızım yuvamıza iştiraaak ettiğiinden beri bizim evimize kola girmiyodu.. arada gelen misafirlerin talebi üzerine girerse de direk lavaboyu boyluyo :) bende çokseverek tüketirdim ama zaten hayatımızdan çıkarrttığımız bir şeyle ilgili üzerine duyduklarımız da eklenince içeriğiyle ilgili olarak.. tamaman vaz geçmiştik zaten :) ben şu anda nikotinle savaşıyorum :)
kızım yuvamıza iştiraaak ettiğiinden beri bizim evimize kola girmiyodu.. arada gelen misafirlerin talebi üzerine girerse de direk lavaboyu boyluyo :) bende çokseverek tüketirdim ama zaten hayatımızdan çıkarrttığımız bir şeyle ilgili üzerine duyduklarımız da eklenince içeriğiyle ilgili olarak.. tamaman vaz geçmiştik zaten :) ben şu anda nikotinle savaşıyorum :)
yok canım o konuda endişeniz olmasın ben bi kez tecrübe ettim çünkü kızıma hamileyken :) ne bir kere kustum ne de tiksindim.. sadece bi kaç kez hafif bi mide bulantım olmuştu o kadar.. düşünün 9 ay böyle bir bilemedin iki hafif bulantıyla bitti :) çok şükür bu anlamda şanslıydım.. bakalım bunda da böle devam edicek mi :)