2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ben de süt içicem derken gaz bombasına dönmüştüm ama sonra araştırdım, ilk aylarda çok kasmayın, süt bulantı yapabilir, içebilen içsin tabi diyor dr.lar... zaten ilk zamanlar daha ağrılı oluyor, gaz da işin içine girdimi fena oluyor :)

ayran içeceğiz canım bol bol, bir de sınırsız su :)

kızlar akıntılarınız ne renk ya benimki sarı normal mi:26:
benim arada renksiz oluyor canım ama sarı da normal, kırmızı ya da kahverengi ve yoğun ya da sürekli olursa sıkıntılı

kızlar ya, bulantı her geçen gün artıyor, çok fazla okuyamıyorum geçmişi fln, akşam bi makarna yiyebildim. ne süt ve yumi hatta sonuncuyu yazmayı bile midem kaldırmıyor offf

slm kızlar.. bgn doktora gttim normal dedi bebeğinin herseyi midem çok bulanıyo dedim çok normal dedi kuru gıdalar yiceksin dedi kraker peksimet haşlanmış patates falan aklınızda bulunsun bulantısı olanlar. ben yatarken iide ayaa kalkınca fena.
bi de tansiyonumu ölçtü ama söylemedi nasıl dedim benim tansiyonum normalde de düşüktür? dedi hamilelikte düşer önemli olan çıkmaması.bebeğimizin pıtpıtlarını da duyduk tekrar çok güzel bi duygu babamız da duydu bugün çok mutlu olduk.şimdilik bukadar

Herkeslere iyi geceler; bisey soruxam kizlar;
Maden suyu icmenin bir sakincasi var midir sizce? Netten baktim biraz, ne iyi ne kotu gibi bir sonuc algiladim. Siz ne dersiniz?

anladım canım sadece sarı benimki

kızlar iyi akşamlar,ancak eve gelebildim.bugün kontrolüm vardı kalp atışları için,çok şükür bir sorun yokkalp atışlarımızı duyduk (20.10.2012)çok güzel bir duyguyduAllah duymayanlarada nasip etsin inşallah.babamızda videoya aldı,izler izler ağlarım artık
buarada aklıma bişey takıldı benim son adet tarihime göre bugün 7+1 haftalığım ama ultrason sonucuna göre daha az 6+4 (bi sorun varmıdır sizce?
bide bize ilişkiyide yasakladıiki hafta sonra tekrar çağırdı nedense:26:
yine alttan muayene oldumbi dahakine karından bakıcakmış artık
Allahım hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin inşallah
AMİN...

Herkeslere iyi geceler; bisey soruxam kizlar;
Maden suyu icmenin bir sakincasi var midir sizce? Netten baktim biraz, ne iyi ne kotu gibi bir sonuc algiladim. Siz ne dersiniz?

valla canım ben hegün 1 tane içiyorum hazımsızlık ve gaz problemine iyi geliyor zararlı olacagını düşünmüyorum nihayetinde doğal minareller var içinde

gözün aydın canım, Allah diğer arkadaşlara da kısa zamanda nasip etsin inşallah. 4-5 günlük fark bir şey ifade etmiyor. Büyük ihtimalle ileriki aylarda bebişin arayı kapatır ya da 3-4 gün geç doğum yaparsın

ah bulantılar bugün beni benden aldı..vitamin mi alsam ne yapsam diye düşünüyorum. Olsun, buna da şükür, hormonlarımız bebiş için çalışıyor işte

dün 19.10.2012 de bebişimizin kalp atışlarınız dinledik, çok heyecanlandık.
işallah herşey yolunda gitmeye devam eder.
buarada bende hala bulantı kusma yok, işallah böyle devam eder.

canlarım sizleride tebrik ediyorum
Allahım bebişlerimize sağlık versin inşallah bir ömür onların kalp atışlarını duyalım

günaydın kızlar yine bir sabaha daha bulantı ile uyandım. Hiç birşey yiyemez hale geldim:26:. Dün de öyleydi, gvn1907 "makarna yiyeyim" dedi, o an makarnayı içimin alacağını keşfettim ve dün akşamı makarna ile kurtardım. Genelde benzer şeyleri içimiz alıyor. Bulantısı olan arkadaşlar o gün neler yiyebildiğimizi yazarsak belki fikir olur başka arkadaşlara hı? ne dersiniz? misal ben bu sabah henüz krakerden ileriye gidemedim...

dğn doktora gittim, 3 şeyi yasakladı, maydonoz, kahve ve nar. nar rahim kasılmalarını arttırıp, düşüğe neden olabiliyormuş. dikkat edin.
ve birde naneyi yasakladı bunların hepsinde söktürücü özellik varmış. O yüzden düşük riski olmayanlara bile ilk 3 ayda yasaklama getiriyorlar...

beyaz leblebi ya da nohut leblebi diye geçer.Doktor bana onu önerdi miden bulanırsa at ağzına bir kaç tane dedi... ama şükürler olsun mide bulantım fazla değil. sadece sabahları oluyor uyandığım vakit...

beyaz leblebi ya da nohut leblebi diye geçer.Doktor bana onu önerdi miden bulanırsa at ağzına bir kaç tane dedi... ama şükürler olsun mide bulantım fazla değil. sadece sabahları oluyor uyandığım vakit...
hımm:44nu duyup sonra unutmuşum, hiç denemedim ama bir de onu deneyeyimsağol canım

sana da hayırlı olsun canım.
sen iki hesapla kafanı karıştırma.ilkini dikkate al, ona göre 40. haftada dğum oluor yani
ilkine göre 9 ay 10 gün deil 10. ayda doğum oluo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…