2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Günaydın kızlar..

Bu gece biraz daha ağrısız uyudum çok şükür..

Gerçi bu sefer eşim rahat bırakmadı..Birliktelik istiyor ama ben korkuyorum.Doktorada sormadım..Sizlerde durum nasıl

Günaydın kızlar..

Gerçi bu sefer eşim rahat bırakmadı..Birliktelik istiyor ama ben korkuyorum.Doktorada sormadım..Sizlerde durum nasıl
aynı sıkıntı bizde de var. bende doktora sormadım doktorumda birşey demedi. ama dün eşimin yanında kesenin kenarında kanama var deyince eşim kendini biraz çekti korktu herhalde o da bebişe birşey olacak diye...

gece gördüğü rüyayla sabah kocasına sitem eden, sonrasında daha yataktan bile çıkmadan ağlayan insana "hamile" deniyor :)

Günaydın kızlar..

Ben de aynı durumdayım ama beni sırt ağrısından ve gaz sancısından zaten kötü bi haldeyim uyuyamıyorum bi de eşim mızmızlanıp duruyo ben de senin gibi korkuyorum birliktelikten kötü bir etkisi olur diye

slm kızlar benide haziran 23 diye kaydedebilirmsnz? ilişki konusunda doktorum serbestsiniz dedi bizde rahatız yani o konuda bi sıkıntı olucagını sanmıyorum eger bi proble yoksa..

bide bsey sorucaktım bebegimin dogum tarihi gibi bişeyler yazıyo cvplarınızın altında onu nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum

hamileligin daha 5.haftasında 3 kilo alınır mı artık sigarayı bırakmamdanmı hamileliktenmi anlamadım midemde bulanmıyor çok şükür sonum iyiye gitmiyor:18:

günaydın arkadaşlar;
bebishlerinin pıtırcık kalp atışlarını duyabilen herkezin gözü aydın darısı başımıza inşallah..

hamileligin daha 5.haftasında 3 kilo alınır mı artık sigarayı bırakmamdanmı hamileliktenmi anlamadım midemde bulanmıyor çok şükür sonum iyiye gitmiyor:18:

2 gün sonra 8. haftam bitecek inşallah. Kilo almadım da vermedim de daha bakalım. 54 le başladım öyle devam ediyorum.
Ama benim mide bulantılarım berbat durumda. Sabah 7de bulantıya uyandım. Kuru ekmek attım ağzıma. Basıldı biraz yattım. 10 da daha şiddetli bulantıyla kalktım ve istifra ettim.
Bende sizİn gibi bulantım hiç yok oh ne rahat geçecek diyordum ama 7. haftamın sonuna doğru yakaladı beni. Bir kere döndü mü midem ne tuzlu bir şey ne başka bir şey fayda etmiyor bana ne yazık ki.

Biraz daha böyle gidersem şurup varmış sanırım onu danışcam doktoruma.

Günaydın kızlar..

merhaba canım,hamilelik takvimi yapmamışsın,kaç haftalık hamilesin?
bizde ilişkiyi 10. haftaya kadar yasakladı mesela,bende anlamadım
en iyi kararı gittiğin doktor söyleyecektir canım gebeliğe göre değişiyor

Benim doktorum ilk 3 ay ilişkiyi hiç bir hastama önermiyorum dedi. Çok çok lazımsa (eşten dolayı sorun çıkıyor ise) sadece haftada 1 ve çok dikkatli ama o da olmamalı bence dedi. Çünkü ilişki esnasında rahim kasılıyor. Bu da düşüğü tetikliyor dedi. Rahminizin kasılmasını sağlayacak şeylerden 3 ay uzak durmalısınız dedi.

günaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum

bugün sabahtan beri aynı korkuyu bende yaşıyorum. benim randevum yarın ama sabredemiyorum eşime diyorum acil bi durum varmış gibi gitsek dr a söylesek gelir bakar mı bize:) eşim diyo 10 gün sabrettin bi gün mü sabredemiyosun. evet edemiyorum çünkü çok endişeliyim sabaha kadar saçma sapan rüyalar görüyorum, sürekli düşünüyorum bebeklerim benimle mi, kalpleri atıyo mu allahım nolur bize böyle bi acı yaşatmasın.. hayırlısıyla görelim kalp atışlarını sağlıklı olduklarını öğrenelim. ben keseleri görebildim ama içinde bebek var ya da yok demedi doktorum. en azından onu bilseydim belki biraz daha rahat olucaktım. offfffffff offfffffffffffffff(

rahat olun arkadaşlar veren allah aalan allah yapacak birşeyimiz yok bende aynı sıkıntıları yaşıyorum artık dile getirmiyrum artmasın bende yarın doktora gidicem geçen hafta gittiğimde yumurtam 11 mm di bakalım şimdi bebeişimi görücem mi sen en son ne zaman gittin yumurrtAN kaç mm di söyledimi doktor inş güzel haberlele geliriz olumlu düşünelim olumlu olsun herşey:)

ben henüz tartılmadım günlerimiz aynı ama bnde çok aldım gibi gelio insan vücudunu tanıo kalçalarım çok çıktı 54 klioydum en son ama ne oldum bilmiorum tartılmam gerek bnmde ayy inş çok almayız ya doğumdan snra kocama itici gelmek istemiorum gerçi o takılmaz öle şeylere ama erkek sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…