2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slmsız sabahsız grdim foruma ksra bakmayın slmlar kızlar bebişleriniz nasıl ağrı sızınız yok inş herkeste aynı korku ya keseyi göremezsem ya içinde bebek olmazsa anlamadığım kese var bebek yok nasıl hcg salgılanıo o zaman ilginç bi durum ya kalp atışı duymak off bnmde aynı korkularım var dün burada paylaştım hatta 1 ay beklicez herhalde herşeyin netlik kazanması için ama günler geçmio

10 gün önce gittim, iki tane kese vardı biri 6,5 diğeri 8,3 mm di. henüz çok küçük keseler dedi. inş 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. başta herşey güzeldi zamanda geçiyodu ama 3 gündür geçmiyo korkularım artıyo sürekli. benim ikinci hamileliğim birinci de 10 haftalık durdu bebeğimin kalbi zaten bu kadar endişeli olmamın sebebi de bu malesef(

cnm hiç kendini üzüp sıkıntı etme bebişlerin seninle allahn iznyle bak beslenme bebeğin kalbiyle beyniyle doğrudan ilişkili bol bol ceviz ye mevsimi zaten satıolar pazarlarda falan taze ceviz ye yoğurt tüketki büyüsünler annesi çabuk gelişsinler stres bebek düşmanı

daha çok küçüklermiş görürüsün merak etme endişelenme hep aynı olacak diye birşey yok eğer o düşük ik gebeliğinse genelde ilk gebeliklerde oluyor sıkma canını sonra sağlıklı şekilde geliyor bebişler:)

bende pek sıcak bakmıyorum zaten istese de olmaz diyorum...

yazık benim eşim hiç istemiyor,ödü kopuyor bise olacak diye:) 1 yıl uğrasın sonunda gelince böyle oldu heralde:)
ya 10.haftada kalbi duran bebis haberlerini falan okuyunca çok korkuyorum:S neden durur ki?ne yapmalıyız öyle bise olmaması içinn..her doktora gideceğim zaman acaba kalbi atıomudur hala die düsünmek istemiyorummm

bende 2 kilo aldım
bakalım sonumuz ne olacak.
ilişki bize de yasak 10 gün sonra çağırdı doktor, ozamana kadar yapmayın dedi.
napalım

bizde 3 günde 1 oluyor napalım erkek sonucunda içim razı gelmio
bende korku oluyor korku olunca da eşim pek istemiyor canım...üzgünüm o kadar bekle olsun sonrada ne bileyim aksi bir durum olacakmış gibime geliyor belki de olmayacak ama ben ilk 3 ay pek sıcak bakmıyorum birşey olmasada dahi...

canım haftanı neden değistirdin? doktor mu dedi? kanama var mı dedi? okuyamadım geçmisi kusura bakma:S
canım o doktorun hesaplamasına göre idi. ama ben yumoş zamanımı ve ilişki zamanını az çok biliyorum. zaten topu topu 3 kez oldu.o ihtimalden başka birşey olamaz yani bu benim hesaplamama göre doktorun hesaplamasına göre 9 haftadayım ama kalp atışlarını da tam duyamadık yani benim hesap doğru çıktı. birde kesemizin kenarında hafiften bir kanam çıktı progestan verdi. korkulacak birşey de yok dedi.

canım belki seninki de kanama değildir..hem küçük olmasıda iyi..bol bol dinlen,ilacı da aynı da saatte al..bi dahaki randevu ne zaman?

Benim eşimde 3 ay beklemekten yana. Bebişimizden önemli değil ya diyor yerim ben onu. Sonuçta doktorun dediği doğru rahim kasılıyor. Ufacık bir risk bile oluşturuyorsa ben onu göze alamam. Kaldı şurda 3-4 hafta geçer biter bir şeycik olmaz.

canım belki seninki de kanama değildir..hem küçük olmasıda iyi..bol bol dinlen,ilacı da aynı da saatte al..bi dahaki randevu ne zaman?
bilmem canım cuma günü bir kaza geçirdik ondan şüpheleniyorum. veya perşembe ve cuma günü çok yoğun geçti ondan da olabilir düşüncesindeyim.dinlenmeye çalışıyorum canım.yarın erzuruma gidyorum orada da dinlenirim bol bol..zaten 15 gün sonra başlayacağım işe bakalım hayırlısı. sancım falan yok kanamamda yok ama kese yanında çok hafif dedi doktor her ihtimale de ilacı verdi...ayın 3ünde gideceğim tabi kendime hakim olabilirsem..Şimdi maraşa da çıktı tayin hastanede evin dibinde iki de bir gitmezsem iyidir doktorun yanına

günaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum
canım iki gün önce ben aynı haldeydim, bütün gece uyuyamamıştım. Kendini sakinleştirmeye çalış, başka şeylerle uğraş misal düğün,balayı fotolarınıza bak, dizi izle..gör bak herşey gayet güzel çıkacak ve sen de rahatlayacaksın

yarın bebişleri görmeye gidecek arkadaşlara bol şans, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kızlar.

Şu ilk üç ayda ilişki konusunda dr.lar ikiye ayrılıyor kimi yapın diyor kimi yapmayın ama o risk alınacak şey değil ve Allah korusun birşey olsa çok zor bir durum olurdu, en güzeli 1- 1,5 ay beklemek bence.

Son düzenleme:
hayır gebelik testi değil canım normal gebelik öncesi testler sorun var mı diye istedim ama gerek yok dedi vet sakin ilgili bi doktor aslında ama beni tatmin etmedi bende bıraktım ama kötü doktor diyemem
ben sormadım doktor da söylemedi
doktorun kafasını karıştırdım sorularımla zannımca
ultrason kagıdının altında yazar canım ne güzel keseni görmüşsün
bende senin gibi çok korktum dış gebelikte de normaal artış oluyomuş sadece kasık agrın fazla oluyomuş ama merak etme yoktur öle bişey canım kendini rahat tut bende korktum ama görünce rahtladım ondan sonra bebeği görmeyi bekliyo insan yani bize 9 ay stres yapcak bişeyler oluyo çok takıyoruz
hamileligin daha 5.haftasında 3 kilo alınır mı artık sigarayı bırakmamdanmı hamileliktenmi anlamadım midemde bulanmıyor çok şükür sonum iyiye gitmiyor:18:
valla ben de aldım canım
ayy canım ne güzel maşşallah ikiz he süper valla sende içini ferah tut canım küçük oldukları için gözükmemeiştir benimki de 7.7 mm bende göremedim küçük dedi

merhaba kızlar.. bend ehamıle oldugumu yenı öğrendım..herkes keseyı ne zaman gördü ..ben bıraz gec gidip karından baktırmayı düşünüyorum siz ne yaptınız daha erken benım için sanırım

10 gün önce derken kac haftalıkken gittin canım? benım kan degerım d eyüksek ikiz olma ıhtımali var .. doktora ne zaman gıtmelıyım bilemıyorum

1 gün var gibi aramızda :) ben cuma gidip keseyi gördüm, doktorum da çok pozitif biriydi, içimizi rahatlattı. yerinde olsam bayramdan önce giderdim canım...

10 gün önce derken kac haftalıkken gittin canım? benım kan degerım d eyüksek ikiz olma ıhtımali var .. doktora ne zaman gıtmelıyım bilemıyorum

5+0 da gittim sadece keseyi görebebildik bence acele etme keseyi de bebeği de görebilmen için 6. hafta ile 7. hafta arası git. benim doktorum çağırmasa ben o kadar erken gitmicektim ama benim durumum farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…