- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
rahat olun arkadaşlar veren allah aalan allah yapacak birşeyimiz yok bende aynı sıkıntıları yaşıyorum artık dile getirmiyrum artmasın bende yarın doktora gidicem geçen hafta gittiğimde yumurtam 11 mm di bakalım şimdi bebeişimi görücem mi sen en son ne zaman gittin yumurrtAN kaç mm di söyledimi doktor inş güzel haberlele geliriz olumlu düşünelim olumlu olsun herşey:)
10 gün önce gittim, iki tane kese vardı biri 6,5 diğeri 8,3 mm di. henüz çok küçük keseler dedi. inş 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. başta herşey güzeldi zamanda geçiyodu ama 3 gündür geçmiyo korkularım artıyo sürekli. benim ikinci hamileliğim birinci de 10 haftalık durdu bebeğimin kalbi zaten bu kadar endişeli olmamın sebebi de bu malesef(
10 gün önce gittim, iki tane kese vardı biri 6,5 diğeri 8,3 mm di. henüz çok küçük keseler dedi. inş 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. başta herşey güzeldi zamanda geçiyodu ama 3 gündür geçmiyo korkularım artıyo sürekli. benim ikinci hamileliğim birinci de 10 haftalık durdu bebeğimin kalbi zaten bu kadar endişeli olmamın sebebi de bu malesef(
bende pek sıcak bakmıyorum zaten istese de olmaz diyorum...Benim doktorum ilk 3 ay ilişkiyi hiç bir hastama önermiyorum dedi. Çok çok lazımsa (eşten dolayı sorun çıkıyor ise) sadece haftada 1 ve çok dikkatli ama o da olmamalı bence dedi. Çünkü ilişki esnasında rahim kasılıyor. Bu da düşüğü tetikliyor dedi. Rahminizin kasılmasını sağlayacak şeylerden 3 ay uzak durmalısınız dedi.
bende pek sıcak bakmıyorum zaten istese de olmaz diyorum...
bende pek sıcak bakmıyorum zaten istese de olmaz diyorum...
bende korku oluyor korku olunca da eşim pek istemiyor canım...üzgünüm o kadar bekle olsun sonrada ne bileyim aksi bir durum olacakmış gibime geliyor belki de olmayacak ama ben ilk 3 ay pek sıcak bakmıyorum birşey olmasada dahi...bizde 3 günde 1 oluyor napalım erkek sonucunda içim razı gelmio
canım o doktorun hesaplamasına göre idi. ama ben yumoş zamanımı ve ilişki zamanını az çok biliyorum. zaten topu topu 3 kez oldu.o ihtimalden başka birşey olamaz yani bu benim hesaplamama göre doktorun hesaplamasına göre 9 haftadayım ama kalp atışlarını da tam duyamadık yani benim hesap doğru çıktı. birde kesemizin kenarında hafiften bir kanam çıktı progestan verdi. korkulacak birşey de yok dedi.canım haftanı neden değistirdin? doktor mu dedi? kanama var mı dedi? okuyamadım geçmisi kusura bakma:S
yazık benim eşim hiç istemiyor,ödü kopuyor bise olacak diye:) 1 yıl uğrasın sonunda gelince böyle oldu heralde:)
ya 10.haftada kalbi duran bebis haberlerini falan okuyunca çok korkuyorum:S neden durur ki?ne yapmalıyız öyle bise olmaması içinn..her doktora gideceğim zaman acaba kalbi atıomudur hala die düsünmek istemiyorummm
bilmem canım cuma günü bir kaza geçirdik ondan şüpheleniyorum. veya perşembe ve cuma günü çok yoğun geçti ondan da olabilir düşüncesindeyim.dinlenmeye çalışıyorum canım.yarın erzuruma gidyorum orada da dinlenirim bol bol..zaten 15 gün sonra başlayacağım işe bakalım hayırlısı. sancım falan yok kanamamda yok ama kese yanında çok hafif dedi doktor her ihtimale de ilacı verdi...ayın 3ünde gideceğim tabi kendime hakim olabilirsem..Şimdi maraşa da çıktı tayin hastanede evin dibinde iki de bir gitmezsem iyidir doktorun yanınacanım belki seninki de kanama değildir..hem küçük olmasıda iyi..bol bol dinlen,ilacı da aynı da saatte al..bi dahaki randevu ne zaman?
canım iki gün önce ben aynı haldeydim, bütün gece uyuyamamıştım. Kendini sakinleştirmeye çalış, başka şeylerle uğraş misal düğün,balayı fotolarınıza bak, dizi izle..gör bak herşey gayet güzel çıkacak ve sen de rahatlayacaksıngünaydın kızlar bu aksam doktora gidicem cok korkuyorum göremezsem diye bos gebelikse diye sakinlesemiyorum
hayır gebelik testi değil canım normal gebelik öncesi testler sorun var mı diye istedim ama gerek yok dedi vet sakin ilgili bi doktor aslında ama beni tatmin etmedi bende bıraktım ama kötü doktor diyememtest derken gebelik testimi canım ben hastaneye bi kere gittim 2yıl önce hep muayenehanesine gittm cok ilgili sakin bi doktor seviyorum aradığımda hep ulasıyorum yarın aksam gidicem bakalım ne diyck bebeğimi görecekmiyim suan kac haftalıksın
ultrason kagıdının altında yazar canım ne güzel keseni görmüşsünben sormadım doktor da söylemedi
doktorun kafasını karıştırdım sorularımla zannımca
bende senin gibi çok korktum dış gebelikte de normaal artış oluyomuş sadece kasık agrın fazla oluyomuş ama merak etme yoktur öle bişey canım kendini rahat tut bende korktum ama görünce rahtladım ondan sonra bebeği görmeyi bekliyo insan yani bize 9 ay stres yapcak bişeyler oluyo çok takıyoruzkızlar slm bişi sorucam canlarım.İçimi korku kapladı yaidrarda 5 testle çıktı gebeliğim kandada adetime 4 gün varken 114 çıktı buraya kdr normal.Ama bnm kafamı kurcalayan şey daha ultrasona grmedim dış gebelik yada boş gebelik olma ihtimali var mıdır kötü belirtilerimde yok herkeste olan ama ne bilim evham yaptım stres oldum fena halde şu keseyi görsem bi oh çekicem ya :18::18::18:
valla ben de aldım canımhamileligin daha 5.haftasında 3 kilo alınır mıartık sigarayı bırakmamdanmı hamileliktenmi anlamadım midemde bulanmıyor çok şükür sonum iyiye gitmiyor:18:
ayy canım ne güzel maşşallah ikiz he süper valla sende içini ferah tut canım küçük oldukları için gözükmemeiştir benimki de 7.7 mm bende göremedim küçük dedi10 gün önce gittim, iki tane kese vardı biri 6,5 diğeri 8,3 mm di. henüz çok küçük keseler dedi. inş 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi. başta herşey güzeldi zamanda geçiyodu ama 3 gündür geçmiyo korkularım artıyo sürekli. benim ikinci hamileliğim birinci de 10 haftalık durdu bebeğimin kalbi zaten bu kadar endişeli olmamın sebebi de bu malesef(
merhaba kızlar.. bend ehamıle oldugumu yenı öğrendım..herkes keseyı ne zaman gördü ..ben bıraz gec gidip karından baktırmayı düşünüyorum siz ne yaptınız daha erken benım için sanırım
10 gün önce derken kac haftalıkken gittin canım? benım kan degerım d eyüksek ikiz olma ıhtımali var .. doktora ne zaman gıtmelıyım bilemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?